Lada Niva Facelift predstavljena u BIH!!!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#51 Re: Lada Niva Facelift predstavljena u BIH!!!
... a što je najgore, oni kromirani dijelovi nekako prvi korodiraju...

- citroen
#52 Re: Lada Niva Facelift predstavljena u BIH!!!
ma znam ja da one truhnu,nego za ovo "nije hemijski tretiran materijal",a kad je bio kod rusa ....???Bakir1 wrote:@rukometašica javna je tajna da je materijal koji se koristi za proizvodnju lada i sl ruskih automobila,mislim na zeljezo i celik,dugo izlozen vremenskim uticajima u lukama ili na skladistima i da nije hemijski tretiran nesto specijalno,od tuda je cinjenica da niva struhne kao da je pod morem pravljena.
- Bakir1
#53 Re: Lada Niva Facelift predstavljena u BIH!!!
bilo je kad su radili licencu 124 tj 2101 
-
VjecitiStudent
#54 Re: Lada Niva Facelift predstavljena u BIH!!!
Pun grad napucanih terenaca, a kad se zbilja ode na teren, tamo se vozi Reno 4, Jugo, ... i poneka Niva. 
- bingov buraz
#55 Re: Lada Niva Facelift predstavljena u BIH!!!
Fiat panda 4x4 se odlicno pokazala,nije terenac ali sluzi svrsiVjecitiStudent wrote:Pun grad napucanih terenaca, a kad se zbilja ode na teren, tamo se vozi Reno 4, Jugo, ... i poneka Niva.
-
duboka_misao
#56 Re: Lada Niva Facelift predstavljena u BIH!!!
ma meni je bolja od svakog terenca samo da mi je gepek malo veci ne bi se zalilbingov buraz wrote:Fiat panda 4x4 se odlicno pokazala,nije terenac ali sluzi svrsiVjecitiStudent wrote:Pun grad napucanih terenaca, a kad se zbilja ode na teren, tamo se vozi Reno 4, Jugo, ... i poneka Niva.
- johntra
#57 Re: Lada Niva Facelift predstavljena u BIH!!!
Najveći ruski proizvođač automobila, holding "Avtovaz", modernizovao je terensko vozilo "lada 4x4" u skladu sa novim zahtevima Evropske unije, saopštila je informativna služba fabrike.
Među modernizovanim komponentama su retrovizori i zadnja sedišta automobila, koji sada odgovaraju novim zahtevima bezbednosti, uvedenim u zemljama EU januara ove godine.
Novi retrovizori imaju povećanu površinu i mogu se podešavati iz automobila. Modernizacijom zadnjih sedišta automobila omogućeno je ugrađivanje sistema za kačenje dečjih sedišta, čime je takođe povećana bezbednost automobila.
Sve izmene primenjene u modelu "lada 4x4" u skladu su sa međunarodnim standardima. Prošle godine "Avtovaz" je već inovirao starter, kočnice, transmisiju i druge sklopove, što je pozitivno delovalo na rast tražnje tog modela, preneli su ruski mediji.
"Lada 4x4" je bio jedan od malobrojnih modela na ruskom tržištu čija je prodaja prošle godine porasla, za oko devet odsto u odnosu na 2008. godinu, na 26.700 automobila.
Autor Tanjug.rs

Među modernizovanim komponentama su retrovizori i zadnja sedišta automobila, koji sada odgovaraju novim zahtevima bezbednosti, uvedenim u zemljama EU januara ove godine.
Novi retrovizori imaju povećanu površinu i mogu se podešavati iz automobila. Modernizacijom zadnjih sedišta automobila omogućeno je ugrađivanje sistema za kačenje dečjih sedišta, čime je takođe povećana bezbednost automobila.
Sve izmene primenjene u modelu "lada 4x4" u skladu su sa međunarodnim standardima. Prošle godine "Avtovaz" je već inovirao starter, kočnice, transmisiju i druge sklopove, što je pozitivno delovalo na rast tražnje tog modela, preneli su ruski mediji.
"Lada 4x4" je bio jedan od malobrojnih modela na ruskom tržištu čija je prodaja prošle godine porasla, za oko devet odsto u odnosu na 2008. godinu, na 26.700 automobila.
Autor Tanjug.rs

- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#58 Re: Lada Niva Facelift predstavljena u BIH!!!
eee grdne rane
ja od kako znam za sebe znam i za ovu Nivu sa slike, nije se ni malo postarala