Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nekako s proljeća wrote:
Svako onaj ko laže , u suštini laže samog sebe ....
Sve sto radis...sebi radis...meni se ova recenica od jednog pametnog covjeka urezala pa da je podijelim...
Ovo je poznato onima koji su voljeli iskreno...suze su nista sta ljubav moze da uradi...
Ja nisam nikad plakao i to me je brinulo...neke jako teske situacije i sve to i odreagujem tako hladno...kasnije se to probudi u meni ali nikad suze...
Eh onda sam upoznao to sta znaci voljeti i zaplakao...jer je situacija bila mnogo gora nego i u sapunicama neznam zasto ali sam zbog toga sam sebi porastao u ocima...
JThomas wrote:kad se ja žalim da sam prisiljen da pijem stock, a on pije to što pije, on meni kaže: sine, ja sam u tvojim godinama pio vlahov
a jest najgore piće...
Mene je moj jednom htio nauchiti pameti i pokazati ko je josh uvijek gazda u kuci po pitanju cuge , pa me fino posjeo ispred njega, otvorio shljivovicu koju je chuvao za neku priliku i nasuo nam po jednu. Kad smo to exirali, uslijedila je druga pa i treca tura. Nakon toga sam ja otishao po pivu u frizhider, da malo osvjezhim grlo on je samo zakolutao ochima i dobacio mami : Ovaj je nash 100%, pokupio je najgore i od tvoje i od moje familije.
ladyblue18 wrote:Ti rece da ces sa roditeljima slaviti...nemoj bolan pred njima viski.
Mah trebao sam al nagovorise me frendovi da sa njima ..a i starci me otjerase Al nije problem pred njima to evo maloprije kaze "vidi on pije viski a ja pivu .. e necemo tako "