SREBRENICA i Bh. politika ?

Altsa

Post by Altsa »

margareta wrote:"Altsa" ne sekiraj te se margareta ce za koji dan biti protiv ovoga sto je sama napisala. samo malo sacekajte. :lol: :lol: :lol:
samo jednostavno procitam bez naucno - studioznoga pristupa... :roll:
postu :roll:

Nesto mi se previse muvas oko nekoga toliko nepouzdanog kao sto sam ja ?
Prvo mi je bila upitna
poruka zatim sam shvatila da su moji postovi veoma *intrigrantni* ..........shvatila sam poentu opomene
ne...ne.....opomene nego poruke OK ?............tako......tiho....
milo..........blaaaaazeno...... upucene ...........diskretno.......i necujno...........tek da znam. OK ?

........ :roll: zasto li se ti altsa kacis .........za .......
... ovu temu.......... :oops:[/quote]

preneseno iz NACIONALA:
SREBRENICA – NAJVEĆI MASAKR U EUROPI NAKON DRUGOG SVJETSKOG RATA

Posebno povjerenstvo Vlade Republike Srpske ne temelju usporedbe sa 34 različita popisa ustanovilo je da je tijekom okupacije zaštićene zone Srebrenice u srpnju 1995. godine nestalo 7.800 Bošnjaka. Srpske postrojbe pod zapovjedništvom Ratka Mladića izvele su najveći masakr u Europi nakon Drugog svjetskog rata, a vlasti Republike Srpske obvezne su na temelju ovog dokumenta poduzeti mjere koje će osigurati da svi odgovorni za srebrenički masakr budu identificirani i privedeni pravdi. Povjerenstvo za ljudska prava pri Ustavnom sudu BiH dokument o Srebrenici ocijenilo je kao "dramatičan zaokret s prvobitne službene pozicije vlasti Republike Srpske kojom se negirao, tajio i prikrivao zločin" pri čemu je posebice značajno da su vlasti tog entiteta priznale odgovornost za namjerna i masovna zlodjela počinjena u nekadašnjoj zoni pod zaštitom Ujedinjenih naroda.

JEL TI I OVO SMIJESNO
H2SO4

Post by H2SO4 »

altsa,

poenta je da drugarica a i neki drugovi,zele da nam kazu da su Bosnjacki politicari (citaj rahmetli Alija) zajedno sa Srbima krivi za Srebrenicu.

Tako kazu drugovi i drugarice,A Srbi sapucu da je u Tuzli granata isto djelo Bosnjaka,jer su upratili da necija djeca nisu izasla tu noc.Markale je vec izvakano i zna se da su Bosnjaci pucali.Jos samo ostaje Stari Most :D ,ako nista onda ce vaziti u buducnosti teorija samorusenja :D
H2SO4

Post by H2SO4 »

sramno je da se napacena Srebrenica koristi kao instrument u borbi za osvajanje politicke vlasti.

Moral drugovi i drugarice?

To je kategorija nepoznata za vas,a zbog nedostatka istog ste i unistili SFRJ
margareta

Post by margareta »

preneseno iz NACIONALA:
SREBRENICA – NAJVEĆI MASAKR U EUROPI NAKON DRUGOG SVJETSKOG RATA

Posebno povjerenstvo Vlade Republike Srpske ne temelju usporedbe sa 34 različita popisa ustanovilo je da je tijekom okupacije zaštićene zone Srebrenice u srpnju 1995. godine nestalo 7.800 Bošnjaka. Srpske postrojbe pod zapovjedništvom Ratka Mladića izvele su najveći masakr u Europi nakon Drugog svjetskog rata, a vlasti Republike Srpske obvezne su na temelju ovog dokumenta poduzeti mjere koje će osigurati da svi odgovorni za srebrenički masakr budu identificirani i privedeni pravdi. Povjerenstvo za ljudska prava pri Ustavnom sudu BiH dokument o Srebrenici ocijenilo je kao "dramatičan zaokret s prvobitne službene pozicije vlasti Republike Srpske kojom se negirao, tajio i prikrivao zločin" pri čemu je posebice značajno da su vlasti tog entiteta priznale odgovornost za namjerna i masovna zlodjela počinjena u nekadašnjoj zoni pod zaštitom Ujedinjenih naroda.

JEL TI I OVO SMIJESNO
Mogla si biti barem toliko malo objektivna i ne trpati mi nesto sto nikada nisam uradila !? Koja drskost izjaviti da se JA
smijem nad Srebrenickom tragedijom !? Drskost i bezobrazluk
bez granica ! :x Tvoj citat iz ovoga posta skoro je identican
mijim navodima. MENE upitati da li mi je SMIJESNA
bilo cija
tragedija a Srebrenica posebno !?!?
:x krajnja beskrupulozna manipulacija i LAZ ! :x

Trpas mi u usta ono sto NIKADA nisam ni u snu ucinila ! :x
H2SO4 i ti sami namecete svoje stavove i
misljenja

Kome moze biti smijesna Srebrenica ? :? :shock: :x

MONSTRUOZNO !!!!
H2SO4

Post by H2SO4 »

"H2SO4 i ti sami namecete svoje stavove i
misljenja
"

drugarice maro :D ,da ovo nije sjecanje sa nekog partijskog sastanka? :D
margareta

Post by margareta »

H2SO4 wrote:sramno je da se napacena Srebrenica koristi kao instrument u borbi za osvajanje politicke vlasti.

Moral drugovi i drugarice?

To je kategorija nepoznata za vas,a zbog nedostatka istog ste i unistili SFRJ
Pored toga sto te ne cijenim ipak te upozoravam da ne mijesas mene sa zlikovcima !!!! :x

PS. nisam ja rasturila Jugoslaviju.
Last edited by margareta on 09/11/2004 14:22, edited 1 time in total.
margareta

Post by margareta »

H2SO4 wrote:"H2SO4 i ti sami namecete svoje stavove i
misljenja
"

drugarice maro :D ,da ovo nije sjecanje sa nekog partijskog sastanka? :D
Nije bolan nego mi ovdje uz mene sjedi sufler.......a mara je od miiiiilja ?
........ :oops: gdje ti jutros bi ? Imao posla ???? :shock:
margareta

Post by margareta »

....zasto li imam neprijatan dojam da sam altsu prikacila ovom temom za sebe.........nadzorni.......... organ. :skoljka:

..........zbog demokracije misljenja i slobode govora , sa ove teme se
povlacim u mishiju rupu :oops:
Engram::X

Post by Engram::X »

DiplomataSaSela wrote:
margareta wrote:Rainovsexu postenih Bosanaca ima. Jedno su politicari - egzekutori a drugo su zrtve - narod koji ih glasa. U ovome slucaju sa Srebrenicom,
posten covjek prvi povratnik u Srebrenicu kaze da srebrenicani glasaju za svoje egzekutore.

PS. Bakir Hadjiomerovic je provjereno posten Bosanski covjek.
Ne poredi vlast i :roll: one koji ih (ne) :-) biraju :-)
margareta
Koja je to komisija koja provjerava koje posten Bosanski covjek a ko nije.Za Bakira se samo zna da je posten sluga Zlatku Lagumdjiji i njegovim interesima i posten drug budaletini Senadu Avdicu.
I Srebrenicu su ubili i unistili cetnici(ako nisi znala) a ne ova vlast.Ko sto znas g.Tihic je tada bio u srpskim logorima pa sve i da je htio da je ubije nije imao sansu.
I ne pisi podatke koje ne znas i koje nisi sigurna

Image
Fair Life

Post by Fair Life »

Engram::X wrote:Image
[color=green][b][size=200]Bistrooooo ![/size][/b][/color] wrote:Image
margareta

Post by margareta »

Fair Life wrote:
Engram::X wrote:Image
[color=green][b][size=200]Bistrooooo ![/size][/b][/color] wrote:Image
Nema nama pomoci bez vise od-visokog predstavnika.
Najbolje rjeshenje bilo bi da nam ameri donirayu sadama. Ova kvazi demokracija i nasa zemlja - cardak ni na nebu ni na zemlji .......
........ i ovo malo pameti bi da se utopi u ludilu LAZOVA i nadprirodnih MRACNIH UMOVA
Kakva je ovo zemlja u kojoj je sve pod presijom lazi?
Post Reply