_____________________________________________________________margareta wrote:"Altsa" ne sekiraj te se margareta ce za koji dan biti protiv ovoga sto je sama napisala. samo malo sacekajte.![]()
![]()
Sreca moja da imam tebe .......inace ne bih znala ni
.....ne sekirajte se ! koja ljepota od zdushebriznosti ..... mora da sam
stvarno kontroverzna i zanimljiva takvima !? ja nicije postove tako "analiticki" sa toliko psiho.socio.- profesionalizma ne 'citam'.
samo jednostavno procitam bez naucno - studioznoga pristupa...
postu
Nesto mi se previse muvas oko nekoga toliko nepouzdanog kao sto sam ja ?
Prvo mi je bila upitna
poruka zatim sam shvatila da su moji postovi veoma *intrigrantni* ..........shvatila sam poentu opomene
ne...ne.....opomene nego poruke OK ?............tako......tiho....
milo..........blaaaaazeno...... upucene ...........diskretno.......i necujno...........tek da znam. OK ?
........
... ovu temu..........
preneseno iz NACIONALA:
SREBRENICA – NAJVEĆI MASAKR U EUROPI NAKON DRUGOG SVJETSKOG RATA
Posebno povjerenstvo Vlade Republike Srpske ne temelju usporedbe sa 34 različita popisa ustanovilo je da je tijekom okupacije zaštićene zone Srebrenice u srpnju 1995. godine nestalo 7.800 Bošnjaka. Srpske postrojbe pod zapovjedništvom Ratka Mladića izvele su najveći masakr u Europi nakon Drugog svjetskog rata, a vlasti Republike Srpske obvezne su na temelju ovog dokumenta poduzeti mjere koje će osigurati da svi odgovorni za srebrenički masakr budu identificirani i privedeni pravdi. Povjerenstvo za ljudska prava pri Ustavnom sudu BiH dokument o Srebrenici ocijenilo je kao "dramatičan zaokret s prvobitne službene pozicije vlasti Republike Srpske kojom se negirao, tajio i prikrivao zločin" pri čemu je posebice značajno da su vlasti tog entiteta priznale odgovornost za namjerna i masovna zlodjela počinjena u nekadašnjoj zoni pod zaštitom Ujedinjenih naroda.
JEL TI I OVO SMIJESNO