Trostruko ubistvo na Ilidzi
- Cholina_Lokica
#51 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
joj sto ja volim ove svevidece forumase, koji i prije uvidjaja i prije svega znaju sta se desilo... k'o da su svakom dogadjaju licno prisustvovali...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#52 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
Jooooj, sad kad počne.... sarajevo grad u kojem ubijaju Srbe, Sarajevo grad u kojem Srbi nisu sigurni, Sarajevo opasno po život za Srbe................. Da mi je samo da to ne slušam......
- cyprus
#53 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
Jesi siguran?don vito wrote:I ja se nadam,2407 wrote:Iskreno se nadam da se nece pricati kako je "musliman ubio troje srba", mada u kakvim govnima zivimo vec vidim neke kako zadovoljno trljaju ruke da izadju u javnost s ovim i slicnim pricama
jer sumnjam da bi bilo ko ovdje rekao "srbin ubio troje muslimana" da je, recimo, na Palama,
Stojan, radnik na tamosnjoj pijaci, u svojoj kuci ubio Mehmeda (51), Osmana (59) i Suadu (47) iz Olova koji su ga pokusali reketariti.
Sumnjam da bi iko na tolerantnom sa-x forumu otvorio temu "srbin ubio troje muslimana" nego bi vecina forumasa bila principijelna i pruzila podrsku Stojanu sto je dohakao kamatarima.
-
TheMule
#54 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
Ne vidim. Ironicnost i sarkazam ne idu dobro preko internetasmijesni_ste wrote:Pa vidis da je ironican....
-
ibizza
#55 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
Bistra_boza wrote:Nema tu nista strasno, sve je to rizik posla kojim su se bavili. Kad reketaris ocekujes i da budes prebijen i ubijen.
Svaka cas na dobro odradjenom poslu, sad im je isplatio sve dugove, za sebe a i za druge. Kad bi i drugi ovako isplacivali za par godina ne bi bilo reketarenja.
A kretenu a sta bi ti radio da je tebi on duzan po 10 godina 15 hiljada i da samo hoces da ti vrati posudzeni novac?? Ovdje su uvijek ljudi na stranu FUKARA! Frajer je posudio tolike pare a ne vraca ih a niti hoce da ih vrati.
Sta je da je tebi duzan te pare ?STa bi ti uradio?
sorry upao nije mi se dalo rege.
- ludo_jaje
#56 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
ako je ubio reketare svaka mu cast covjeka treba jos nagraditi
-
ibizza
#57 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
Control panel wrote:sad ce ovi iz RS-a reci: ubijeni srbi od strane extremnih muslimana. eto vidite da nema zivota sa njima. a ljudi mu dosli na kafu a on njihA docekao pistoljem.
hebote jesmo mi zemlja. kada nam dolaze stranci i to srbi u sred sarajeva razvili biznis za reketiranje. ma neka i treba nam tako.
a jos manje sa tobom
-
ibizza
#58 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
rizo wrote:Mehdo je doselio '98 u SA. I zivio je najnormalnije do prije par godina kada je upao u probleme. Ja mislim da je kamatarenje bilo u pitanju ali stvarno nisam siguran. Uglavnom jako dobar insan.Control panel wrote:a mozda je i on pobjegao od tamo jer im je duzan lovu. pa oni dosli i nasli ga. a on ih ukoko. misli covjek mi cemo ga ovdje zastititi jer je ubio srbe, pa nece odgovarati. nesto kontam kakvi su to reketasi bez pistolja i jos koka sa njima. ne kontam.![]()
kakvo kamatarenje covijek je posudio malo vise novca i to sad oni hoce da im se vrati.. sto za sve kazete kamatarenje??
-
ibizza
#59 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
TheMule wrote:Odkud to znas? Prestanite lupetati dok se vise ne saznadon vito wrote:"Kamatari" i "reketasi" iz Uzica ucjenjivali naturalizovanog Sarajliju u Sarajevu.
Mladji "reketas" ima 51 godinu, stariji 59 godina, a treci clan "zlocinacke grupe" zena od 47 godina,
u zlocinacki pohod krenuli goloruki,
opaku zlocinacku grupu ko zeceve pobila njihova "zrtva".
Ubjedljiva prica, nema sta.
znam ja mozda...ne moram ti reci kako...
-
BaileyS
#60 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
Pa dosli da ga biju u rodjenoj kuci.. Dobili sto su i zasluzilibermiin wrote:
kakvo kamatarenje covijek je posudio malo vise novca i to sad oni hoce da im se vrati.. sto za sve kazete kamatarenje??
-
ibizza
#61 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
BaileyS wrote:Pa dosli da ga biju u rodjenoj kuci.. Dobili sto su i zasluzilibermiin wrote:
halo ba dosli da uzmu svoj novac... Na cijoj si ti strani ba?? Sta treba da pokloni ovi njemu te pare sta??
Sta bi ti uradio? Da je tebi ovaj ubica duzan para (tvojih) a ti ne zelis kamate nego samo tvoje pare??
-
smijesni_ste
#62 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
Isto i Sirokobrijezani kazu...i tako se stalno vrtimo u krug kako kome odgovara...BaileyS wrote:
Pa dosli da ga biju u rodjenoj kuci.. Dobili sto su i zasluzili
-
BaileyS
#63 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
Nekad su vazili nekakvi kodeksi ponasanja, bilo se duzno i prije ali niko nije dolazio na kucni prag da traumira kompletnu porodicu duznika. Dakle, on je napravio ono sto je morao.bermiin wrote:
halo ba dosli da uzmu svoj novac... Na cijoj si ti strani ba?? Sta treba da pokloni ovi njemu te pare sta??
Sta bi ti uradio? Da je tebi ovaj ubica duzan para (tvojih) a ti ne zelis kamate nego samo tvoje pare??
-
TheMule
#64 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
Bermine, evo ti nekoliko pojmova:bermiin wrote:TheMule wrote:Odkud to znas? Prestanite lupetati dok se vise ne saznadon vito wrote:"Kamatari" i "reketasi" iz Uzica ucjenjivali naturalizovanog Sarajliju u Sarajevu.
Mladji "reketas" ima 51 godinu, stariji 59 godina, a treci clan "zlocinacke grupe" zena od 47 godina,
u zlocinacki pohod krenuli goloruki,
opaku zlocinacku grupu ko zeceve pobila njihova "zrtva".
Ubjedljiva prica, nema sta.
znam ja mozda...ne moram ti reci kako...
1. Ugovor
2. Potpis
3. Svjedoci
4. (Po mogucnosti ) advokat
Pa kad je u pitanju malo veca svota novca, nemoj mi dolaziti i traziti taj novac ako ne ispunjavas ove gore uslove.
- Control panel
#65 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
sto su ti novine.
evo naslova od danas.
Avaz: Dugovi kumovali stravicnom trostrukom ubistvu IZRESETANI SRBIJANCI
Oslobodjenje: Obracun u sarajevskom naselju Stup TROSTRUKO UBISTVO
Nezavisne: Trostruko ubistvo u sarejevskom naselju Stup UBIO ZBOG ''REKETA''
evo naslova od danas.
- nosara
#66 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
Sad, dal' havaz raspiruje nacionalnu mrznju, nadajuci se nastavku pokolja, ili likuje...?Control panel wrote:sto su ti novine.
evo naslova od danas.
- Control panel
#67 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
u clanku pise da su ubijeni srbijanci, a za ubicu nijednom nije receno da je i on iz srbije odnosno i on srbijanac (jeli se ovako kaze ako je neko drzavljanin srbije).nosara wrote: Sad, dal' havaz raspiruje nacionalnu mrznju, nadajuci se nastavku pokolja, ili likuje...?
vjerovatno je on BiH drzavljanin jer mi nase pasose olako dijelimo.
ali eto neka je avaz napisao na prednjoj strani Srbijanci.
-
delightful
#68 Re: Trostruko ubistvo na Ilidzi
tema zatvorena zauvijek. nemojte otvarati ni slucajnu drugu.