Ja sam s driverima zadnji put imao zezancije jedino na XP-u prije nekih mozda 3 godine a otkako sam na 7 preso pocevsi od bete tamo mislim januaru 2009 svi driveri su intalirani automatski jal odmah prilikom instalacije jal preko update-a.rashtiman wrote:Kakav je sa driverima
Jos je rano govorit ista posto ovo nije ni beta al,ovo sad kako je ovo djeluje podosta zbrkano,bar sto se tice desktop perspektive koja je meni i najvaznija,i ako ne bude nekih vecih znacajnijih promjena u ovom pravcu u kojem su krenuli, ne vjerujem da cu prelaziti sa 7-ce,brza mi je ,pouzdana,fluidna,ja radim sa dosta programa ja sto foto video i muzicke obrade i procesiranja,pa do 100 drugih manje znacajnih programa,pa i onih koje i ne trebam al sam pocesto prinudjen testirati kod sebe.Igram poprilicno redovito a i odavde obavljam haman sav posao sto imam,i ova 7 mi je bas legla i na oko i sto se tice brzine u radu i vremenske iskoristenosti istog.
Za sad 8-ca,ima definitivno brze paljenje i gasenje i to cold boot,dize se za nekih 10-11 sec u odnosu na 7-cu koja je 18-20 sec a gasi za nevjerovatnih 5-6 sec,mada mi ovo nije neka bitna stavka trenutno,i ima odlican task manager,a sve ostalo je zbrkano,a nit mi se svidja ovaj Metro look pre jednostavno i monotono,kao npr nova control panel djeluje kao podesavanje accouta na nekoj jeftinoj web stranici...a stari i novi GUI se sudaraju uzduz i poprijeko...
Eto utisaka za sad
8-ca ne volEm !