I odigraju 2:2 sa švabama u prijateljskoj:Dkomeba wrote:Pa oni se takmice da drzavama koje su jos gore od njihnikad_izvini wrote:Šta onda reći za Obalu Slonovače recimokomeba wrote:
Ali Slovenci imaju sredenu drzavu u kojoj svi rade za dobrobit te drzave,a nama od premijera,preko pola ministara,pola ljudi u fudbalskom savezu i pola cijele drzave,rade na tome da ove reprezentacije i drzave ne bude uopste.U ovakvim uslovima i drzavi...i ovo je koliko-toliko uspjeh.Neuređena država, među najjadnijim u Africi, građanski rat bjesnio godinama, podijeljeni na ko zna kakva plemena, ratovi zbog dijamanata bla, bla. Ne pije ta priča vode, na žalost.
Hvala vam Zmajevi !
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nikad_izvini
#51 Re: Hvala vam Zmajevi !
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#52 Re: Hvala vam Zmajevi !
Obala Slonovace se takmici u Africkoj skupini ,gdje je i najjaca finansijski i najbogatija zemlja na razini siromasnijih evropskih.nikad_izvini wrote:Šta onda reći za Obalu Slonovače recimokomeba wrote:
Ali Slovenci imaju sredenu drzavu u kojoj svi rade za dobrobit te drzave,a nama od premijera,preko pola ministara,pola ljudi u fudbalskom savezu i pola cijele drzave,rade na tome da ove reprezentacije i drzave ne bude uopste.U ovakvim uslovima i drzavi...i ovo je koliko-toliko uspjeh.Neuređena država, među najjadnijim u Africi, građanski rat bjesnio godinama, podijeljeni na ko zna kakva plemena, ratovi zbog dijamanata bla, bla. Ne pije ta priča vode, na žalost.
Uporedjujes neuporedivo. Pogledaj samo nase stadione,nase hotele,nase ceste,aerodrome...pogledaj ..eto recimo Portugalske ( a Portugal je na dnu EU)
Ovo sto smo mi ,povremeno i djelomicno,ravnopravni u fudbalu,samo mozemo zahvaliti entuzijazmu,i velikom urodjenom talentu nase nacije,kao i dosta igraca koji su fakticki rodjeni i odrasli u Evropi. A da ne pricam velicinu baze iz kojih se pretezno crpi sav potencijal za podrsku reprezentacije sto je nekih 2 miliona i nesto vise ,drzavljana ove drzave.
Kamo srece da imamo sistematski rad,kako strucni tako i ovaj u savezu,gdje bi nam kraj bio...a do tada,sve sama improvizacija i slicna prica. Zato uvijek i stanemo na tom zavrsnom koraku.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#53 Re: Hvala vam Zmajevi !
Hvala vam Zmaj.....checi!Postao/la Jazz_Junkie dana 18/11/2009 23:28
Samir Handanovič
Jasmin Handanovič
Zlatan Ljubijankič
Zlatko Dedič
Suad Filekovič
Elvedin Džinič
Amer Jukan
Mirnes Šišić
Armin Bačinovič
Miran Burgič
Slovenija je nekako bosanska zamjena na SP.
Last edited by Ima Bosne_Bice Bosne on 19/11/2009 00:55, edited 1 time in total.
- zecko_kupuz
#54 Re: Hvala vam Zmajevi !
@šibicar
Idem gradom noćas i gledam ufurane mangupe kako nevinim ljudima razbijaju stakla na kućama, od "silne" frustracije. Ne znaju se pomiriti sa ovakvom situacijom i promisliti hladne glave. Ne djeluješ mi ništa drugačije, iskreno. Jako nezrelo je sve ovo što si napisao.
Da li je iko na početku govorio da sigurno idemo na SP - NE!!! Prema tome, treba biti objektivan i čestitati momcima.
Idem gradom noćas i gledam ufurane mangupe kako nevinim ljudima razbijaju stakla na kućama, od "silne" frustracije. Ne znaju se pomiriti sa ovakvom situacijom i promisliti hladne glave. Ne djeluješ mi ništa drugačije, iskreno. Jako nezrelo je sve ovo što si napisao.
Da li je iko na početku govorio da sigurno idemo na SP - NE!!! Prema tome, treba biti objektivan i čestitati momcima.
-
cairog
#55 Re: Hvala vam Zmajevi !
Nisam nesto posebno obavjsten , ali sam procitao na jednom forumu,
kao da su se nasi igraci potukli u lisabonu i da ima snimak koji ce biti prikazanu 60 minuta.
MOLIM VAS AKO NEKO ZNA ISTA O OVOME NEKA KAZE I DA SE RIJESI I OVA DILEMA;
JEL PATKA ILI STAVRNO SE DESILO?????
namjanje sto nam treba je da se sad ekipa razidje, i toga me jedino strah
Nadam se da nece jer nikad nismo bili sretniji kao u protklih mjesec dana
kao da su se nasi igraci potukli u lisabonu i da ima snimak koji ce biti prikazanu 60 minuta.
MOLIM VAS AKO NEKO ZNA ISTA O OVOME NEKA KAZE I DA SE RIJESI I OVA DILEMA;
JEL PATKA ILI STAVRNO SE DESILO?????
namjanje sto nam treba je da se sad ekipa razidje, i toga me jedino strah
Nadam se da nece jer nikad nismo bili sretniji kao u protklih mjesec dana
-
vnm
#57 Re: Hvala vam Zmajevi !
igrali smo mi 1:1 na kosevu, kad nam je ekipa bila kriza i kad se na kosevo pustalo dzaba jer niko nije htio da ih gleda, a pred kraj utakmice smo imali i sansu za 2:1.nikad_izvini wrote:I odigraju 2:2 sa švabama u prijateljskoj:D
ja nazvao havera u minhen, oni tamo gledali i cudili se kako nisu izgubili.
- Point.
#58 Re: Hvala vam Zmajevi !
Naravno, ne zivim u Centralnoafrickoj Republici.Mjesanac wrote:Point. wrote:Neznam sta da velim. Prije ovih tekmi baraza cule su se price " ma kakav Portugal, razvalicemo ih, nisu nista bolji od nas, golman im igra u Brage" itd itd i sad odjednom oni su vlesila svjetska. Jesu vraga, valjaju loptu i to je to. Zabili su nam dva gola za koja smo mi sami krivi.
Mogu reci HVALA VAM LJILJANI (cuj zmajevi pa nismo kineska provincija gluho bilo) al.....skupo su nas kostali oni promasaji i precke u Lisabonu. Pored onakvih uspjeha u kvalifikacijama bilo je i za ocekivati da ce igracii podbaciti u zavrsnici, kad najvise treba. Jednostavno fali nam ono nesto, da citiram Gibonnija. Vecerasnja utakmica je nesto najgore sto sam gledo od repke u zadnjih par godina. Totalni podbacaj u, po ko zna kojoj istorijskoj utakmici. Jebiga, sto se kaze, imaju sljedece kvalifikacije. I da mi je docekati jednu grupu bez Spanije, Grcke i Turske.
A jesi ti ikad cuo za Zmaja Od Bosne![]()
![]()
- muskox
#59 Re: Hvala vam Zmajevi !
HVALA VAM ZMAJEVI !!!!
Ćiro nikako ne bi trebao odustajati u radu sa nasim mladim momcima. Ovo iskustvo im je trebalo i nadam se da ce do narednih kvalifikacija niknuti koji obrambeni igrac svjetske klase, te da cemo imati malo vise srece i pameti. Ali nikako ovaj poraz nesmijemo dozivjeti katastrofalnim. Nasi mladi momci su zasluzili sve pohvale jer su se borili koliko su mogli i nema im se sta zamjeriti. Aferim!!

Ćiro nikako ne bi trebao odustajati u radu sa nasim mladim momcima. Ovo iskustvo im je trebalo i nadam se da ce do narednih kvalifikacija niknuti koji obrambeni igrac svjetske klase, te da cemo imati malo vise srece i pameti. Ali nikako ovaj poraz nesmijemo dozivjeti katastrofalnim. Nasi mladi momci su zasluzili sve pohvale jer su se borili koliko su mogli i nema im se sta zamjeriti. Aferim!!
-
nikad_izvini
#60 Re: Hvala vam Zmajevi !
Druže pitaru, dobro, nisi drug-LIBERO- wrote:Obala Slonovace se takmici u Africkoj skupini ,gdje je i najjaca finansijski i najbogatija zemlja na razini siromasnijih evropskih.nikad_izvini wrote:Šta onda reći za Obalu Slonovače recimokomeba wrote:
Uporedjujes neuporedivo. Pogledaj samo nase stadione,nase hotele,nase ceste,aerodrome...pogledaj ..eto recimo Portugalske ( a Portugal je na dnu EU)
Ovo sto smo mi ,povremeno i djelomicno,ravnopravni u fudbalu,samo mozemo zahvaliti entuzijazmu,i velikom urodjenom talentu nase nacije,kao i dosta igraca koji su fakticki rodjeni i odrasli u Evropi. A da ne pricam velicinu baze iz kojih se pretezno crpi sav potencijal za podrsku reprezentacije sto je nekih 2 miliona i nesto vise ,drzavljana ove drzave.
Kamo srece da imamo sistematski rad,kako strucni tako i ovaj u savezu,gdje bi nam kraj bio...a do tada,sve sama improvizacija i slicna prica. Zato uvijek i stanemo na tom zavrsnom koraku.
Baš zbog toga što nas je malo trebalo bi biti mnogo lakše da izgradimo infrastrukturu jer UEFA pomaže onima koji znaju i hoće i da jednom više iskoristimo ogromni talenat koji imamo. Al džaba, baraž, baraž, nikada nećemo proći.
Rumunija nije uređena zemlja, putevi su im odron pa su igrali i SP i EP.
Obala Slonovače je primjer kako i neuređena zemlja može biti solidna na nekom takmičenju. Vidjećeš da se neće izblamirati sa najjačim reprezentacijama svijeta. To je poanta priče.
Edit za laku noć: Slovenija jeste uređena zemlja ali je isto tako najnefudbalskija zemlja u Europi meni se čini sa najviše antitalenata za fudbal
Last edited by nikad_izvini on 19/11/2009 01:09, edited 1 time in total.
- viva_castro
#61 Re: Hvala vam Zmajevi !
HVALA VAM ZA PRELIJEPE DANE I NOĆI!
ZMAJEVI POJMA NEMATE KOLIKO STE NAS USREĆILI!
MI NISMO ZADOVOLJNI, MI SMO PREZADOVOLJNI!
NISMO TRAŽILI NEKOG KO ĆE USPJETI, TRAŽILI SMO NEKOG KO ĆE SE IZ LJUBAVI TRUDITI I NA TERENU SRCE OSTAVITI! TO NAM JE NAJBOLJA NAGRADA I NAJVEĆI USPJEH!
ZMAJEVI HVALA VAM!
ZMAJEVI POJMA NEMATE KOLIKO STE NAS USREĆILI!
MI NISMO ZADOVOLJNI, MI SMO PREZADOVOLJNI!
NISMO TRAŽILI NEKOG KO ĆE USPJETI, TRAŽILI SMO NEKOG KO ĆE SE IZ LJUBAVI TRUDITI I NA TERENU SRCE OSTAVITI! TO NAM JE NAJBOLJA NAGRADA I NAJVEĆI USPJEH!
ZMAJEVI HVALA VAM!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#62 Re: Hvala vam Zmajevi !
Vrlo moguce da se Obala Slonovace nece izofirati i da ce daleko dogurati,ali to je sve na razini improvizacije,velikog talenta i "incidenta".jer ta njihova trenutna snaga nije plod dobrog rada,savjesnog saveza( sta mislis kakav je njihov savez hmmmm
) i tog nekog kontinuiteta ,kao sto je to kod drugih drzava .
Sve se svodi na to..dok se u savezu,u drzavi u drustvu cijelome,sve ne postavi na normalnu razinu,uz redovan i sistematski rad,i strucni kadar,do tada cemo i mi nekada ubosti pa ko Obala Slonovace se mozda plasirati na neko od takmicenja.
Sjeti se snage Kameruna,Nigerije....i slicno,koji su imali po jednu extra talentovanu generaciju i kada su explodirali.
Jedno ej exsplozija talenta i entuzijazma,drugo su konstantni rezultati i konstatan pravilan rad,u mnogim segmentima
Sve se svodi na to..dok se u savezu,u drzavi u drustvu cijelome,sve ne postavi na normalnu razinu,uz redovan i sistematski rad,i strucni kadar,do tada cemo i mi nekada ubosti pa ko Obala Slonovace se mozda plasirati na neko od takmicenja.
Sjeti se snage Kameruna,Nigerije....i slicno,koji su imali po jednu extra talentovanu generaciju i kada su explodirali.
Jedno ej exsplozija talenta i entuzijazma,drugo su konstantni rezultati i konstatan pravilan rad,u mnogim segmentima
-
klixober
#63 Re: Hvala vam Zmajevi !
@nikad izvini
Ja ti garantujem da ne postoji drzava u kojoj minimalno pola fudbalskog saveza i drzave radi sve na tome da savez,reprezentacija i drzava ne postoje.Obzirom na okolnosti i na drzavu,reprezentacija je donekle i dobra.Ovu temu sam postavio samo da se zahvalim na svim lijepim trenucima u proteklom ciklusu...A vecina forumasa zna sta mislim i o cirinoj taktici i formaciji i o forsiranju drugih igraca naustrb Pjanica...davno sam vec bio siguran da se sa taktikom koju Ciro forsira ne mozemo plasirati u Juznu Afriku.
Ali...trebamo se momcima zahvaliti,dali su sve od sebe...nikad necu zaboraviti pobjedu u Genku,Marjana i slavlje poslije utakmice.I ovo nije luzerska psihologija,da se zadovoljimo neuspjehom,nego nesto sto ce nas gurati da se i dalje borimo,da docekamo da gledamo BiH na evropskom ili svjetskom prvenstvu.
Ja ti garantujem da ne postoji drzava u kojoj minimalno pola fudbalskog saveza i drzave radi sve na tome da savez,reprezentacija i drzava ne postoje.Obzirom na okolnosti i na drzavu,reprezentacija je donekle i dobra.Ovu temu sam postavio samo da se zahvalim na svim lijepim trenucima u proteklom ciklusu...A vecina forumasa zna sta mislim i o cirinoj taktici i formaciji i o forsiranju drugih igraca naustrb Pjanica...davno sam vec bio siguran da se sa taktikom koju Ciro forsira ne mozemo plasirati u Juznu Afriku.
Ali...trebamo se momcima zahvaliti,dali su sve od sebe...nikad necu zaboraviti pobjedu u Genku,Marjana i slavlje poslije utakmice.I ovo nije luzerska psihologija,da se zadovoljimo neuspjehom,nego nesto sto ce nas gurati da se i dalje borimo,da docekamo da gledamo BiH na evropskom ili svjetskom prvenstvu.
- Globus
#64 Re: Hvala vam Zmajevi !
Bilo je lijepo dok je trajalo..."zmajevi" hvala vam 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#65 Re: Hvala vam Zmajevi !
Španci navijali za nas većina. Portugalci su večeras toliko euforični da najavljuju finale na mundijalu Portugal-Španija i svoju pobjedu
http://www.marca.com/2009/11/18/futbol/ ... omentarios
http://www.marca.com/2009/11/18/futbol/ ... omentarios
-
nikad_izvini
#66 Re: Hvala vam Zmajevi !
A da postavimo stvar drugačije, recimo ovako. Ja ti garantujem da ne postoji država u kojoj minimalno pola FS i države radi na tome da savez, reprezentacija i država ne postoje a da ih ova druga polovina kojoj je navodno stalo da postoji, podržava u tome putem svojih legalno izabranih predstavnika bilo u parlamentu bilo u FS s ciljem očuvanja svoje pozicije i zaluđivanja naroda.komeba wrote:@nikad izvini
Na kraju, kada podvučemo crtu, total je više-manje isti. Neuspjeh. Ali, ovaj neuspjeh je održao klovnove i klovnove u savezu na svojim pozicijama iako im se pozicija opasno počela drmati koliko se god to činilo nemogućim jer se ljudima zgadilo da ih gledaju. Sad se ljudi zahvaljuju Zmajevima što je opravdano(nećeš naći nigdje da serem protiv igrača) ali potpuno neopravdano zaboravljaju na razloge problema. Znajući da je naš narod vrlo kratke pameti, imam osjećaj da će ovi dugo vremena vladati na krilima "uspjeha" ove reprezentacije, na kraju kad se totali podvuku, opet nećemo ništa postići a ovim igračima se neće više igrati za reprezentaciju kao što se već desilo sa nekim igračima. Total priče: vrlo loše. Meni bi bilo draže da smo ove kvalifikacije završili na 6 mjestu, otjerali bagru iz saveza koja se potpuno slaže sa ovim što ruše zemlju i počeli kako treba iz početka od narednih kvalifikacija. Meni se čini da ovaj baraž može pomoći onima koji su zapravo krivi što smo tu gdje jesmo.
Zbog svega toga, ne zahvaljujem se nikome.
Pozdrav
-
Alfa_Ze
#67 Re: Hvala vam Zmajevi !
da,da, ali ZMAJCEKI i to oni slovenski su nam pokazali kako se to radi.Bez mnogo buke,laganini, i na tenane!!A ovaj bi nas ko jebavo majke onim portugalcima
i to u svojoj 75 godini!! Boze,Boze, sta smo ti toliko zgrijesili??
Hvala ti Ciro za sve ucinjeno,ali ....... ??
Hvala ti Ciro za sve ucinjeno,ali ....... ??
-
klixober
#68 Re: Hvala vam Zmajevi !
Mi cemo imati normalan savez i normalne ljude u njemu,kada budemo imali i normalan ustroj drave i normalne ljude koji je vode.Nazalost,to je tako..
Ovom narodu je potrebna nada i to je jedino sto nas odrzava da se borimo dalje,u bilo kojem segmentu.Zato i treba odrzati nadu u buducnsot,da ce biti bolje,nekad,nekako i zato ne smijemo padati u ocaj.
Ovom narodu je potrebna nada i to je jedino sto nas odrzava da se borimo dalje,u bilo kojem segmentu.Zato i treba odrzati nadu u buducnsot,da ce biti bolje,nekad,nekako i zato ne smijemo padati u ocaj.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#69 Re: Hvala vam Zmajevi !
Mi smo totalno drugaciji svijet i mentalni sklop od Slovenaca (cisto istinita konstatacija)
I mi cemo se il' na ovaj nacin uz puno euforije,ludila i hampe...kvalifikovati,il' se nikada necemo kvalifikovati.
To je jednostavno tako,razlika u mentalitetima,sto ne mora biti ni prednost ,ni mana.
Pogledaj Njemce,pogledaj Argentince..dijametralna suprotnost sto se tice mentaliteta,sto im ne onemogucava da se kvalifikuju na sva velika takmicenja.
I mi cemo se il' na ovaj nacin uz puno euforije,ludila i hampe...kvalifikovati,il' se nikada necemo kvalifikovati.
To je jednostavno tako,razlika u mentalitetima,sto ne mora biti ni prednost ,ni mana.
Pogledaj Njemce,pogledaj Argentince..dijametralna suprotnost sto se tice mentaliteta,sto im ne onemogucava da se kvalifikuju na sva velika takmicenja.
- lerdi
#70 Re: Hvala vam Zmajevi !
Malo realnosti mnogim ne bi škodilo. Ovo govorim jer smo se u baražu namjerili na prejaku reprezentaciju i bilo bi pravo čudo da smo prošli. Ovakvih utakmica sam Simao ima više nego naš kompletan tim i to je ono što je ovdje i prevagnulo. Ljudi su nas na iskustvo prošli i igrali su tačno onoliko koliko treba i kada treba. Sa kadrom kakvim raspolažemo nismo realno ni mogli više.
Po meni ove kvalifikacije su uspjeh. Zašto?
- Zato što smo u prošlim gubili od Moldavije, Mađarske, Norveške itd. Dakle napravili smo evidentan pomak, jer iza nas je ostala Tuska koja je igrala polufinale EURO-a 2008 i koja nas je prošli put ostavila iza sebe.
- Dobili smo Pjanića, Begovića, Džeku, Salihovića, Ibiševića, pa evo i Medunjanina koji su kvalitetni igrači i koji predstavljaju budućnost našeg fudbala. Uz one nešto starije Misimovića, Spahića, Nadarevića, Jahića, Hasagića te uz one koji će nadam se tek doći kao što je Zec mislim da imamo kvaltetan nukleus reprezentacije za slijedeći ciklus, dva. Večerašnja utakmica je bila prava prilika da upravo svi oni dobiju jedno neophodno iskustvo koje će iskorititi u budućnosti.
- Po meni možda i najbitnije. Dobili smo osjećaj ponosa. Lijepo je bilo ovih dana biti Bosanac i Hercegovac i mislim da upravo to predstavlja najveći dobitak ovih kvalifikacija. Upravo zbog ovoga jedno VELIKO HVALA kako Ćiri tako i igračima. Mislim da činjenica da su se za večerašnju utakmicu zanimali ljudi kojim fudbal i sport nije ni u peti dovoljno govori kakav su uspjeh napravili.
Po meni ove kvalifikacije su uspjeh. Zašto?
- Zato što smo u prošlim gubili od Moldavije, Mađarske, Norveške itd. Dakle napravili smo evidentan pomak, jer iza nas je ostala Tuska koja je igrala polufinale EURO-a 2008 i koja nas je prošli put ostavila iza sebe.
- Dobili smo Pjanića, Begovića, Džeku, Salihovića, Ibiševića, pa evo i Medunjanina koji su kvalitetni igrači i koji predstavljaju budućnost našeg fudbala. Uz one nešto starije Misimovića, Spahića, Nadarevića, Jahića, Hasagića te uz one koji će nadam se tek doći kao što je Zec mislim da imamo kvaltetan nukleus reprezentacije za slijedeći ciklus, dva. Večerašnja utakmica je bila prava prilika da upravo svi oni dobiju jedno neophodno iskustvo koje će iskorititi u budućnosti.
- Po meni možda i najbitnije. Dobili smo osjećaj ponosa. Lijepo je bilo ovih dana biti Bosanac i Hercegovac i mislim da upravo to predstavlja najveći dobitak ovih kvalifikacija. Upravo zbog ovoga jedno VELIKO HVALA kako Ćiri tako i igračima. Mislim da činjenica da su se za večerašnju utakmicu zanimali ljudi kojim fudbal i sport nije ni u peti dovoljno govori kakav su uspjeh napravili.
- cyprus
#71 Re: Hvala vam Zmajevi !
Za promjenu, potpisujem komebin postkomeba wrote:Prosao je jos jedan ciklus kvalifikacija,gledacemo prvenstvo bez BiH.Bez obzira na sve,trebamo biti zahvalni ovoj generaciji koja se borila kao nijedna do sada i koja nas je u sumornoj svakodnevnici oraspolozila na svakoj reprezentativnoj utakmici i svakog vikenda gledajuci nase igrace u evropskim ligama.Hvala i Ciri koji je podigao moral navijacima i igracima i koliko god da se ja ne slagao sa njegovim taktickim zamislima,zbog toga sto je drzao Pjanica na klupi,odajem mu priznanje jer je ovu napacenu drzavu bar na trenutke ujedinio,sto su za nas poceli navijati i komsije i sudije.
Hvala i Marjanu Mijajlovicu koji je obiljezio ovaj ciklus kvalifikacija i bez kojeg ova reprezentacija ne bi bila ono sto jeste.Nadam se da ce Marjan jos dugo ostati s nama i uz ovu reprezentaciju i da cemo ga ubuduce gledati na tv-u dok prenosi utakmice reprezentacije.Hvala ti od srca Marjane na svemu!
Zivot ide dalje,imamo mladu generaciju,mnostvo talenata sirom Evrope i ne trebam se plasiti za buducnost.
Zmajevi,uz vas smo sljedece kvalifikacije,hvala vam!
PS Pjanić definitivno još nije zreo za startnih 11
-
pOZz
#72 Re: Hvala vam Zmajevi !
Šibicar wrote:Ma nema se šta raspravljati o utakmici,ljudi su nas ubili u svim segmentima igre(osim u gestikulacijama prema sudiji),nego je meni vokri zato što se ljudi sad kao zahvaljuju igračima,a prije,kad su se ciklusi završavali identično,to nikome nije palo na pamet,tako da i ovaj ciklus smatram kao i ranije za mene neuspješnim i nemam im se za šta zahvaljivati,jer sit sam više priče o "slijedećem ciklusu,koji je 100% naš".U portugalu smo mi svoju šansu propustili,a i u ranijim postovima sam rekao da je rezultat od 1-0 najgori mogući,jer u ljudima budi nevjerovatnu euforiju i nadu da se može dalje,a kao što smo vidjeli večeras nije to nimalo lako...
Uspjeh je što smo dobili jednog velikog golmana, Nemanju.
Samo ti ne valja što navijaš za željezmgjkjlh
-
lolo_lolo
#73 Re: Hvala vam Zmajevi !
hvala im sto su veceras igrali ko guske
i hvala ciri sto se odmah nasao vaditi,pa fale 4 igraca,pa haris se nije snasao(pa klocu ti si ga uveo,momak ne zna sta je zenica,ti si ga prvu tekmu ubacio da igra)
i hvala ciri sto se odmah nasao vaditi,pa fale 4 igraca,pa haris se nije snasao(pa klocu ti si ga uveo,momak ne zna sta je zenica,ti si ga prvu tekmu ubacio da igra)
-
cairog
#74 Re: Hvala vam Zmajevi !
Jedina stavr koju sam zamjerio je optuzba na ime harisa Medunjanina. Mislim da nije bila opravdana!!!
Pogrijesio na pocetku dva -tri puta pa sta, kasnije se vidjelo da je tehnicar i da moze i zna igrat,
dok je on igrao pun smo bolji bili,
TAKO DA OPUTZBA DA ZBOG NJEGA NISMO DALI GOL NE STOJI
Mislim da ono javno optzuivanje ne stoji i da bi mogli izgubit graca koji ce nam trebat zbog ovih ne potrebnih stvari.
Mislim da mu sad trebamo dati podrsku !!!!!!!
Pogrijesio na pocetku dva -tri puta pa sta, kasnije se vidjelo da je tehnicar i da moze i zna igrat,
dok je on igrao pun smo bolji bili,
TAKO DA OPUTZBA DA ZBOG NJEGA NISMO DALI GOL NE STOJI
Mislim da ono javno optzuivanje ne stoji i da bi mogli izgubit graca koji ce nam trebat zbog ovih ne potrebnih stvari.
Mislim da mu sad trebamo dati podrsku !!!!!!!
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#75 Re: Hvala vam Zmajevi !
Hvala igracima i nema im se sta zamjeriti, momcima kapa do poda
Steta sto su rodjeni u pogreshan vakat pa ne mogu doci do punog izrazaja zbog mafije u savezu
Ciro je za mene isti kao i savez i meni licno on za ovaj "uspjeh" (ja ga ne mogu tako nazvati, jer meni pobjede protiv estonije i armenije nisu uspjeh) uopste nije zasluzan. Jedan obicni kreten zeljan kamere koji je naciju zapalio sa nekoliko prostackih recenica, to govori i o nama i o njemu
Steta sto su rodjeni u pogreshan vakat pa ne mogu doci do punog izrazaja zbog mafije u savezu
Ciro je za mene isti kao i savez i meni licno on za ovaj "uspjeh" (ja ga ne mogu tako nazvati, jer meni pobjede protiv estonije i armenije nisu uspjeh) uopste nije zasluzan. Jedan obicni kreten zeljan kamere koji je naciju zapalio sa nekoliko prostackih recenica, to govori i o nama i o njemu