hool wrote:Jedan dan trcis i igras se, drugi dan shvatis da nikad vise neces moci trcati
Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?
-
la ciliegia
-
car-x
#52 Re: Sta je najgore sto se moze desiti u jednom danu?
boze dragi, kad se samo sjetim.. taman pomislim kako ne moze gore, kad ono, crkne hard disk na kojem mi je bio diplomski.. hljebe i boze..sunday@morning wrote:meni je jutro krenulo haos
prvo dok sam prala zube skontala sam da su mi odvodi u tek renoviranom kupatilu zacepljeni, okej nije strava...pocnem se oblaciti i zakacim lampu, ona padne u saksiju sa omiljenim cvijetom, obucem suknju jer vec kasnim na posao, skontam da nije mogla biti izguzvanija...nekako se domognem parkinga, vidim stari otisao nije mi ni rekao da jutros on vozi
shit...trcim na bus stanicu, vidim bivseg (a uvijek mi dan krene naopako kad ga vidim) kupujem zadnja kartu, svi me gledaju k'o poplahu..hajd dobro kontam to je zbog majice i natpisa ''fuck you beautifull people''
dolazim na posao, naravno 13 minuta kasnim, kaze nema plate do 10-tog (a ja trebam lovu k'o nikad)
kontam, barem mi je kolega napravio kafu:)
pita on mene jesil prijavila ispite (u petak bio zadnji dan) i onda.... jedan JADAN teleci pogled i tri puta: shit shit shit...
(ja se sjecam preddiplomskog Carovog (ne)raspolozenja...hehe ima gore:)
barem je lije suncan dan
elem, sve je to prolazno.. bude i prodje.. kako kazu letu stuke, sunce izadji i zadje, zemlja se okrene..