sto to?Rambo-Amadeus wrote:Ako imam pravo reci, a da ne budem sankcionisan, zelim samo da iznesem svoje misljenje - pusaci su, za mene, jedna od dvije ili tri NAJGLUPLJE I NAJAROGANTNIJE/NAJNETOLERANTNIJE podgrupe ili kategorije ljudi.
Pušite li cigarete?
- Lakat Jebić
#51 Re: Pušite li cigarete?
- Jazz_Junkie
#52 Re: Pušite li cigarete?
To majstore. Reci nam.Rambo-Amadeus wrote:Ako imam pravo reci, a da ne budem sankcionisan, zelim samo da iznesem svoje misljenje - pusaci su, za mene, jedna od dvije ili tri NAJGLUPLJE I NAJAROGANTNIJE/NAJNETOLERANTNIJE podgrupe ili kategorije ljudi.
-
Rambo-Amadeus
#53 Re: Pušite li cigarete?
Evo i zbog ovakvih (ali i svih drugih pusackih) "sala" na primjerJazz_Junkie wrote:To majstore. Reci nam.Rambo-Amadeus wrote:Ako imam pravo reci, a da ne budem sankcionisan, zelim samo da iznesem svoje misljenje - pusaci su, za mene, jedna od dvije ili tri NAJGLUPLJE I NAJAROGANTNIJE/NAJNETOLERANTNIJE podgrupe ili kategorije ljudi.
- jeza u ledja
#54 Re: Pušite li cigarete?
Ja sam otvorio ovaj topic, glasao (iznenadio se malom cifrom pusaca), procitao ga cijelog i kliknuo da reply, i prije nego sto cu poceti pisati - zapalio cigaretu, nesvjesno.
I sta sad dalje da kazem?
I sta sad dalje da kazem?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#55 Re: Pušite li cigarete?
Ja bih se samo slozila da je veliki duo pusaca netolerantan. Briga njega sto neko ne pusi ili ima disajnih problema, alergiju, isl. on ce je zapaliti pa makar mu zadnja bila.
Kao primjer cu uzeti svoj fax, i svu oni silnu omladinu koja uci toliko o ljudskim pravima i slobodama, pa u kabinetu u kojem stoji zabrana pusenja jedva docekaju odmor da zapale, i onda za 2-3 min. kabinet postane kontejner dima i smrada, pa onda moras htio ne htio izaci u hodnik ako ima mjesto gdje se ne pusi.
Narocito mi je super kada pred ispit, pred kabinetom stoji po 100, 200 studenata a neko uzme pusiti u svom tom krkljancu. Ionako ne mozes disati, jos on uzme da doprinese idili.
Kao primjer cu uzeti svoj fax, i svu oni silnu omladinu koja uci toliko o ljudskim pravima i slobodama, pa u kabinetu u kojem stoji zabrana pusenja jedva docekaju odmor da zapale, i onda za 2-3 min. kabinet postane kontejner dima i smrada, pa onda moras htio ne htio izaci u hodnik ako ima mjesto gdje se ne pusi.
Narocito mi je super kada pred ispit, pred kabinetom stoji po 100, 200 studenata a neko uzme pusiti u svom tom krkljancu. Ionako ne mozes disati, jos on uzme da doprinese idili.
- M.O.S-
#56 Re: Pušite li cigarete?
Nemojte ljutiti Ramba!!!Rambo-Amadeus wrote:Evo i zbog ovakvih (ali i svih drugih pusackih) "sala" na primjerJazz_Junkie wrote:To majstore. Reci nam.Rambo-Amadeus wrote:Ako imam pravo reci, a da ne budem sankcionisan, zelim samo da iznesem svoje misljenje - pusaci su, za mene, jedna od dvije ili tri NAJGLUPLJE I NAJAROGANTNIJE/NAJNETOLERANTNIJE podgrupe ili kategorije ljudi.
- Jazz_Junkie
#57 Re: Pušite li cigarete?
To je mozda kod vas slucaj, ali ovdje gdje ja zivim nikoga ne spopada ideja da zapali gdje lijepo pise "zabranjeno pusenje". Ja inace uvijek pitam da li nekome smeta ako zapalim. Nije da se nema gdje zapaliti.ladyblue18 wrote:Ja bih se samo slozila da je veliki duo pusaca netolerantan. Briga njega sto neko ne pusi ili ima disajnih problema, alergiju, isl. on ce je zapaliti pa makar mu zadnja bila.
Last edited by Jazz_Junkie on 25/10/2009 23:18, edited 1 time in total.
- ladyblue18
#58 Re: Pušite li cigarete?
Razumljivo. Ti si daleko od ovog provincijalizma.Jazz_Junkie wrote:
To je mozda kod vas slucaj, ali ovdje gdje ja zivim nikoga ne spopada ideja da zapali gdje lijepo pise "zapranjeno pusenje". Ja inace uvijek pitam da li nekome smeta ako zapalim. Nije da se nema gdje zapaliti.
-
zemo_online
#59 Re: Pušite li cigarete?
4 dana jedite samo jabuke i necete nikad vise pusit.
- ofr
#60 Re: Pušite li cigarete?
Jah, mrtva usta ne pušetest01 wrote:4 dana jedite samo jabuke i necete nikad vise pusit.
-
zemo_online
#61 Re: Pušite li cigarete?
ofr wrote:Jah, mrtva usta ne pušetest01 wrote:4 dana jedite samo jabuke i necete nikad vise pusit.
ziva istina.
-
zemo_online
#62 Re: Pušite li cigarete?
taj recept o jabukama sam cuo jos davno od jednog poznatog travara.
ja ne pusim pa nisam ni pokusao, ali bi sigurno kada bi bio pusac.
ja ne pusim pa nisam ni pokusao, ali bi sigurno kada bi bio pusac.
- BSn
#63 Re: Pušite li cigarete?
ladyblue18 wrote:Razumljivo. Ti si daleko od ovog provincijalizma.Jazz_Junkie wrote:
To je mozda kod vas slucaj, ali ovdje gdje ja zivim nikoga ne spopada ideja da zapali gdje lijepo pise "zapranjeno pusenje". Ja inace uvijek pitam da li nekome smeta ako zapalim. Nije da se nema gdje zapaliti.
Ko ti je kriv sto si uisala Pravo. Kod nas nema toga, neg' se mi mrznemo pred fakultetom. No, sto je interesantno i nepusaci vazda izlaze vanjka na pauzama. Kontam, haj' sto se mi mrznemo i udisemo dim i smog, nego sto i oni?! Nema sanse da zimi mozes izaci na svjez zrak u Sarajevu.
- ladyblue18
#64 Re: Pušite li cigarete?
Pa da se ja ispisem zbog njih?BSn wrote:
Ko ti je kriv sto si uisala Pravo.
- Loulou
#65 Re: Pušite li cigarete?
'yes ī düred387 wrote:Pušite li cigarete?
Što se tolerancije tiče: da ima puno netolerantnih pušača - ima. Da sam jedna od njih - nisam.
-
šcki
#66 Re: Pušite li cigarete?
Kad pusacu kazes da ne moze pusiti on bas tada jos vise zeli da pusi.Jer za pusaca je cigareta najvrijednija bas onda kada mu se zabrani.A kada moze da pusi kad hoce i gdje hoce,on nije ni svjestan svih cigareta koje ispusi.ladyblue18 wrote:Ja bih se samo slozila da je veliki duo pusaca netolerantan. Briga njega sto neko ne pusi ili ima disajnih problema, alergiju, isl. on ce je zapaliti pa makar mu zadnja bila.
Ne mislim da su pusaci netolerantni,vec samo ocajni i zbog svoje ovisnosti u stanju i same sebe da ponize(recimo radije ce izaci na -5 stepeni samo da bi zapalio nego da NE zapali
"Pusaci ne puse zato sto uzivaju u tome,vec zato sto su ocajni kad ne puse"-Allan Carr"Easy way to stop smoking"odlicna knjiga za svakoga ko zeli da razumije pusenje ili ko razmislja o prestanku...jer poenta je kako prestati pusiti i ostati sretan...da ti zivot ne izgubi smisao....
Bar meni,jedino gore od pusenja je odreci se pusanja a onda non stop patiti za cigarama,to je borba sa samim sobom svaki dan,koja na kraju obicno zavrsi vracanjem pusenju
- BSn
#67 Re: Pušite li cigarete?
ladyblue18 wrote:Pa da se ja ispisem zbog njih?BSn wrote:
Nemoj zbog njih, ispisi se zbog sebe.
No hard feelings.
- ofr
#68 Re: Pušite li cigarete?
BSn wrote:ladyblue18 wrote:Pa da se ja ispisem zbog njih?BSn wrote:
Nemoj zbog njih, ispisi se zbog sebe.![]()
- bingov buraz
#69 Re: Pušite li cigarete?
ofr wrote:Jah, mrtva usta ne pušetest01 wrote:4 dana jedite samo jabuke i necete nikad vise pusit.
- Tvrtko II Kotromanić
#70 Re: Pušite li cigarete?
pušim
as simple as that
as simple as that
- aze
#71 Re: Pušite li cigarete?
I previse definitivno. Drina "funjara" zakon 
- cute poison
#72 Re: Pušite li cigarete?
Probao kad sam imao 6-7 godina, znao sam po 4-5 cigara dnevno ispusiti
A sad mi se dusa izvraca kad neko pored mene zapali 
- red387
#73 Re: Pušite li cigarete?
Ja pušim 6-7 cigareta dnevno, Aura Lights. Šta vi pušite, koliko...? 
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#74 Re: Pušite li cigarete?
eto ja sam duhanio, ali ne vise!

-
jOFLA
#75 Re: Pušite li cigarete?
Svaki dan prestanem dvadesetak puta.