Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

suspect_zero

#51 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by suspect_zero »

seba wrote:
suspect_zero wrote:Još kad bi nas sada kakvom svirkom počastili :) ........sad sam gledala, za decembar ima Ljubljana, Zagreb i Beograd :-) ......Sarajevo ne spominju :oops:
Biće i to u decembru u Sarajevu.BHtelekom glavni sponzor i kako sam dobio informaciju karte će biti besplatne.Ovo je nezvanična informacija.A,i sam Sula je nagovještavo taj koncert na jednom razgovoru na RSG-u :)

Ti si za muštuluka :thumbup: :)
seba

#52 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by seba »

suspect_zero wrote:
seba wrote:
suspect_zero wrote:Još kad bi nas sada kakvom svirkom počastili :) ........sad sam gledala, za decembar ima Ljubljana, Zagreb i Beograd :-) ......Sarajevo ne spominju :oops:
Biće i to u decembru u Sarajevu.BHtelekom glavni sponzor i kako sam dobio informaciju karte će biti besplatne.Ovo je nezvanična informacija.A,i sam Sula je nagovještavo taj koncert na jednom razgovoru na RSG-u :)

Nađemo se tamo i imaš još pivu od mene.Eto,samo da se ne kaže da ne ispunjavam snove :)
suspect_zero

#53 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by suspect_zero »

seba wrote:
suspect_zero wrote:

Nađemo se tamo i imaš još pivu od mene.Eto,samo da se ne kaže da ne ispunjavam snove :)

Totalna sam antialkohol..........sok od višnje može proći :mrgreen: :-D .........u svakom slučaju hvala na informaciji :)
seba

#54 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by seba »

suspect_zero wrote:
seba wrote:
suspect_zero wrote:

Totalna sam antialkohol..........sok od višnje može proći :mrgreen: :-D .........u svakom slučaju hvala na informaciji :)
Razumio :) Zadnja nezvanična informacija je da će koncert biti 3.12.Karte džaba :)
Neelix

#55 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by Neelix »

:? :? nidje veze, evo preslusah album...meni je "ciko" 20 puta bolji ...nijedna pjesma me nije navukla da je pozelim jos jednom preslusati... :? nije mi jasno kako ovakav pad dozivise :-?

p.s.

jebem te željo :D
suspect_zero

#56 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by suspect_zero »

Neelix wrote::? :? nidje veze, evo preslusah album...meni je "ciko" 20 puta bolji ...nijedna pjesma me nije navukla da je pozelim jos jednom preslusati... :? nije mi jasno kako ovakav pad dozivise :-?

p.s.

jebem te željo :D

Vrti sve dok ti se ne svidi :mrgreen: ...........de ba ne zezaj, ovaj bolji od ''Se kličem....'' :o
Neelix

#57 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by Neelix »

ne znam, meni su recimo na "ciki" pjesme - Takvim sjajem i Laku noc stari fantasticne. Vidi se da je to isti stil, ali su pjesme daleko neslusljivije. Probat cu opet, ali na prvo slusanje me album opasno razocarao :-?
seba

#58 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by seba »

Neelix wrote:ne znam, meni su recimo na "ciki" pjesme - Takvim sjajem i Laku noc stari fantasticne. Vidi se da je to isti stil, ali su pjesme daleko neslusljivije. Probat cu opet, ali na prvo slusanje me album opasno razocarao :-?
I meni je tako zvučalo,ali probaj slušati više puta i vidjećeš da album i nije tako loš :)Čestitam za Takvim sjajem i meni je jedna od najboljih,ali mi je žao što je nikad ne izvode na koncertu :(
Bega_ludi

#59 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by Bega_ludi »

album mi zanimljiv pravooo :D
sena pleshe u majici madona heeeeee ahahha :D
znaci, tvoja bosa stopala, SAMIR time kao prejaka pjesma koja opisuje bosanca na moru :D , sena pleše, u gradu gdje nisam rodjen bih izdvojio dok su ostale neki klasicni rock fol sto mi i nije bash previshe super za danashnjeg vremena gdje se sve zivo svodi na semplove i kojekakvu elektroniku.

btw. .modni guru je extra pjesma al su po mom skromnom mishljenju mogli bilo koju drugu sa albuma da stave ( tj neku od gore nabrojanih :D ) umjesto nje :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#60 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by Admir_1984 »

I ja kao da sam cuo da ce biti 03.12 u domu mladih koncert, ali nigdje nikakve najave :-) :-)
Karabaja

#61 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by Karabaja »

ima li još nekih informacija o svirci?
suspect_zero

#62 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by suspect_zero »

Večeras pitam raju i niko nema veze za koncert :roll: :? .........da to ipak nije neka foluška :evil: ......ako neko ima podrobnije informacije neka nam javi
Better Man

#63 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by Better Man »

Obzirom da je za par dana 03.12. mislim da je to šuplja i da od svirke nema ništa, jer bi dosad se znalo i karte bi bile podjeljene.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#64 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by Admir_1984 »

Znaci definitivno nema nishta od koncerta :? :? :(
Eweleen

#65 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by Eweleen »

Kad je bilo predstavljanje albuma u havazu pisalo da će imat koncert u decembru, budući da je tek počeo decembar ja se nadam da će to bit rijetka istina u moru plasiranih gluposti iz te novine :mrgreen:

decembar ide, koncertu se nadam!
adisio

#66 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by adisio »

Meni licno ima pjesama koje su pravo dobre, ali je album kao album nekako da kazem nedovrsen. Nesto slicno kao Agent Tajne SIle, nekoliko mrak pjesama ostalo onako samo ubaceno. Modni Guru, Grad gdje nisam rodjen, Sena Plese, Cuva Bog Zelju Svog odlicni. Sto se tice albuma Hodi da ti ciko nesto da meni se bas nije svidio. FIldzan Viska i dalje najdrazi album :)
Eborg

#67 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by Eborg »

U svakom slučaju, ovaj album neće imati neko bitno mjesto u mojoj ZP kolekciji. :(
scheph

#68 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by scheph »

Fildzan viska je jedino sto je Sejo napravio da valja, a ovo ostalo manje-vise skoro svaki album repriza onog prethodnog sa istim temama. A isto sam primjetio da je u postavi 70% muzicara iz Hrvatske tako da je ZP izgubilo onu Sarajevsku prepoznatljivost u sebi i zbog toga ne mogu ni prici onom starom prijeratnom. Sejo pokusava nesto ali nije ovo ni nalik na ono staro ZP, nazalost.
eddy2211

#69 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by eddy2211 »

evo sada nesto sto je sejo sexon radio sa strane ove godine

Nisde - Osveta Smokljana

01.Nisde Feat. Sejo Sexon - Osveta Šmokljana

+ cover

http://rapidshare.com/files/316384900/N ... kljana.rar
aa1

#70 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by aa1 »

Jel zna neko dali ce biti turneja Pusenja izvan Evrope?
suspect_zero

#71 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by suspect_zero »

Reče Sejo neki dan da planiraju negdje na proljeće ;-)
zlaya12

#72 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by zlaya12 »

ima li drugi link a da nije rapishare,stalno su zauzeti slotovi
thx :?
suspect_zero

#73 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by suspect_zero »

Koncert ''Zabranjeno Pušenje, 26.02.2010. - petak, lokacija ''Dom mladih'' u 21,00 h......tako čula :roll: :roll:
suspect_zero

#74 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by suspect_zero »

Potvrđeno :)

Eweleen

#75 Re: Muzej Revolucije - Zabranjeno Pusenje

Post by Eweleen »

Sutra je moj dan :mrgreen:
Post Reply