nova godina i smjestaj u sarajevu
-
Sa-tourism
#51 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu
Ako vas interesuje smjestaj u zadnji cas posaljite mi privatnu poruku, uvijek ima rjesenje 
-
Sa-tourism
#52 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu
Evo nasao sam jedan pristojan smjestaj za novu godinu na wikitravelu, mislim da ih samo morate nazvati ako vas nesto vise interesuje, nadam se da moze pomoci
Hostel & Guesthouse SA is a family-run hostel and a cheap and comfty place to stay in from 10 Euros. It also provides free pick up from the train/bus/airport station. It has an awesome view of the city. Please call Arijan on +387 61 54 89 34 or +387 33 23 88 91. Address: Hrvatin 15, Sarajevo, 71000. Email [email protected]
Izvor: http://wikitravel.org/en/Sarajevo
Hostel & Guesthouse SA is a family-run hostel and a cheap and comfty place to stay in from 10 Euros. It also provides free pick up from the train/bus/airport station. It has an awesome view of the city. Please call Arijan on +387 61 54 89 34 or +387 33 23 88 91. Address: Hrvatin 15, Sarajevo, 71000. Email [email protected]
-
power
#53 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu
central caffe ... prosle godine bilo PREJAKO, al' bas PREJAKO. nadam se i ove.
preko puta central hotela, strosmajerova ulica, kod katedrale, taxi stand.
ne mozete fulit.
prosle godine bile su tamo isto tako neke iz zagreba djevojke ... xD
naletite opet
20km ulaz.
preko puta central hotela, strosmajerova ulica, kod katedrale, taxi stand.
ne mozete fulit.
prosle godine bile su tamo isto tako neke iz zagreba djevojke ... xD
naletite opet
20km ulaz.
- Jara
#54 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu
Našao...Sa-tourism wrote:Evo nasao sam jedan pristojan smjestaj za novu godinu na wikitravelu, mislim da ih samo morate nazvati ako vas nesto vise interesuje, nadam se da moze pomoci![]()
- respo
#56 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu
katja koliko imas godina

-
nova godina
#57 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu
posjetite saj http://www.novagodina.ba, možda tamo nešto nađete
-
aandreaa_st
#58 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu
pozdrav svima, ekipa od 7,8 ljudi planira docekati novu godinu u sarajevu, ali imamo problem jer nikako ne mozemo nac smjestaj.. tili bi nesto privatno, pa ako neko ima informacije bila bi zahvalna, pozz 
- respo
#59 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu
hm privatno tesko za naci
jedino ako bi neko iznajmio stan na tih koliko vec dana 3-4 ili 7
ne znam kolika bi bila cijena toga al mozete pogledati u oglasima gdje iznajmljuju stanove i pitati bili po toj i toj cijeni iznajmili stan za toliko dana
vjerujem da bi placanje bilo unaprijed al i to tesko
eto dao sam primjer za raspitat se ako neko bolje zna nek pomogne
jedino ako bi neko iznajmio stan na tih koliko vec dana 3-4 ili 7
ne znam kolika bi bila cijena toga al mozete pogledati u oglasima gdje iznajmljuju stanove i pitati bili po toj i toj cijeni iznajmili stan za toliko dana
vjerujem da bi placanje bilo unaprijed al i to tesko
eto dao sam primjer za raspitat se ako neko bolje zna nek pomogne
-
bambita
#60 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu
haj,imam pitanje...
dakle,,planirala sam novu godinu docekati u sarajevu,sa deckom...
po internetu smo trazili smjestaj,dakle bitno nam je samo da ima krevete,wc,i privatnost,dakle,negdi di mi nece neko uc u sobu i pokrast stvari... i naravno,da je sto jeftinije..
vidili smo nocenja za samo 25 KM u studentskom centru...
samo me zanima ako netko zna nest u vezi nocenja tamo,i dali nam je to pametno,ili da radije nadjemo nesto drugo,ako ima za tako malo novca
i da,jos se ne zna sta ce biti u gradu za novu na otvorenom.? mozda netko ima kakav klub za preporuciti , di ce biti nesto ludo
zanimaju nas alternativnija mista,dakle, neki rock klub ili tako nest
unaprid fala svima na odgovoru
pozz iz zagreba
dakle,,planirala sam novu godinu docekati u sarajevu,sa deckom...
po internetu smo trazili smjestaj,dakle bitno nam je samo da ima krevete,wc,i privatnost,dakle,negdi di mi nece neko uc u sobu i pokrast stvari... i naravno,da je sto jeftinije..
vidili smo nocenja za samo 25 KM u studentskom centru...
samo me zanima ako netko zna nest u vezi nocenja tamo,i dali nam je to pametno,ili da radije nadjemo nesto drugo,ako ima za tako malo novca
i da,jos se ne zna sta ce biti u gradu za novu na otvorenom.? mozda netko ima kakav klub za preporuciti , di ce biti nesto ludo
unaprid fala svima na odgovoru
pozz iz zagreba
-
MC_82
#61 Re: nova godina i smjestaj u sarajevu
imaš kod vječnice na baščaršiji pansion "divan" mislim da je 15€ po glavi.