ma nema tu trebala....nego dovodi gadami wrote:trebala bih....zelenashica wrote:hm...29dami wrote: 1. 24
2. Nije
Ako su pitanja postavljena kao "jesi li iskusna" nije da se hvalim ali kaze da sam najbolja a njemu je 29....znaci nije nam ni najmanje dosadno.......de ti njega ovdje dovedi da ga mi testiramo
Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zelenashica
#51 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
- bez_ideje
#52 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onda ne shvatam.....24 ti je godina,nije ti prvi momak........i pravis tragediju od toga sto se njemu jednom spustio
-
*mima*
#53 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
dami wrote:1. 24bez_ideje wrote:2 pitanja:
Koliko je tebi godina?
Da li ti je to prvi momak?
2. Nije
Ako su pitanja postavljena kao "jesi li iskusna" nije da se hvalim ali kaze da sam najbolja a njemu je 29....znaci nije nam ni najmanje dosadno....
Dje si najbolja?
-
b_stulic
#54 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakva je situacija dobro je da se ikome u ovoj zemlji moze dići... Sta mislite da li se onom krmetu iz Laktaša diže? Ili Klempi? Ceriću? Kačavendi?
- dami
#55 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa ti hoces da ga udesite sta cu onda ja...pa volim ga bez obzira na cunu....
))))))))))))))))))))))))
- Cholina_Lokica
#56 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
pocnite koristiti hidrauliku

- Miralem80
#57 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
ali moras to suptilno odraditi
ne smijes ga odmah onako s vrata napasti...pusti ga malo u narucje i onda stegni vrat polagano i sve jace i jace...ko zna mozda ti i prizna neke stvari
ne smijes ga odmah onako s vrata napasti...pusti ga malo u narucje i onda stegni vrat polagano i sve jace i jace...ko zna mozda ti i prizna neke stvari
- Miralem80
#58 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
ako ne uspijes javi se meni ...
- dami
#59 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahahahahhaah tako jeMiralem80 wrote:ali moras to suptilno odraditi
javim ti sta je bilo :DDDDDDDDDDDDD
- kmirsad
#60 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
dami...ništa ti njih ne slušaj...ove žemske neče da ti kažu...a muški ...jedva čekaju da ovom tvom omrkne...pa da oni osvanu...
mene slušaj...ja sam dobronamjeran...i nemam zadnjih namjera... možda poneku prednju...
...nego ti... kako znaš i umiješ...oblikuj si guzu vako...

onda ...lijepo mu se namjesti...i ne brigaj... satima se neće skidati...ma mrtvom bi se digo...
... evo... garantujem...

mene slušaj...ja sam dobronamjeran...i nemam zadnjih namjera... možda poneku prednju...
...nego ti... kako znaš i umiješ...oblikuj si guzu vako...

onda ...lijepo mu se namjesti...i ne brigaj... satima se neće skidati...ma mrtvom bi se digo...
... evo... garantujem...
- haubica_i_to_teshka
#61 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ima li gdje @mirele da posavjetuje doticnu ? 
- kmirsad
#62 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma možda je to onaj mirelin...samo s damijem...na rezernom položaju...ako je to taj...boga mi...dami...mrka kapa... nego, pregledaj ti dami njemu jajca...haubica_i_to_teshka wrote:Ima li gdje @mirele da posavjetuje doticnu ?
- spreca
#63 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
dami wrote:Mislim da na ovu temu najbolje muskarci znaju odgovor. Naime zabavljam se sa deckom 1 god i imamo redovan sex,zivimo skupa i uskoro se mislimo uzeti, ali se desilo da se u toku sexa jednostavno "SPUSTIO" naravno ja sam razocarana naljutila sam se na njega jer mislim da je do men da mu se mozda ne svidjam vise.Molim Vas jeli se nekome nesto takvo desilo jer je meni to totalno razocarenje.....Hvala Vam
pa u cemu je ovdje problem?
-
zelenashica
#64 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
dami wrote:Mislim da na ovu temu najbolje muskarci znaju odgovor. Naime zabavljam se sa deckom 1 god i imamo redovan sex,zivimo skupa i uskoro se mislimo uzeti, ali se desilo da se u toku sexa jednostavno "SPUSTIO" naravno ja sam razocarana naljutila sam se na njega jer mislim da je do men da mu se mozda ne svidjam vise.Molim Vas jeli se nekome nesto takvo desilo jer je meni to totalno razocarenje.....Hvala Vam
ja tek sad vidjeh čuj ti sen aljutila jer misliš da je do tebe...a zar se nije trebao on naljutiti ako je do tebe
- M.O.S-
#65 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odrastidami wrote:Mislim da na ovu temu najbolje muskarci znaju odgovor. Naime zabavljam se sa deckom 1 god i imamo redovan sex,zivimo skupa i uskoro se mislimo uzeti, ali se desilo da se u toku sexa jednostavno "SPUSTIO" naravno ja sam razocarana naljutila sam se na njega jer mislim da je do men da mu se mozda ne svidjam vise.Molim Vas jeli se nekome nesto takvo desilo jer je meni to totalno razocarenje.....Hvala Vam
-
SnezanaM
#66 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Probas drugog i znaces do koga je....dami wrote:Mislim da na ovu temu najbolje muskarci znaju odgovor. Naime zabavljam se sa deckom 1 god i imamo redovan sex,zivimo skupa i uskoro se mislimo uzeti, ali se desilo da se u toku sexa jednostavno "SPUSTIO" naravno ja sam razocarana naljutila sam se na njega jer mislim da je do men da mu se mozda ne svidjam vise.Molim Vas jeli se nekome nesto takvo desilo jer je meni to totalno razocarenje.....Hvala Vam
- Gile Šampion
#67 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da je bolje Snježanu jednom,nego 7 patuljaka,7 puta...
Sneki...
Sneki...
- slavkoimamodilera
#68 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eeeee kakvima sam ja govorio da su "najbolje"dami wrote:1. 24
2. Nije
Ako su pitanja postavljena kao "jesi li iskusna" nije da se hvalim ali kaze da sam najbolja a njemu je 29....znaci nije nam ni najmanje dosadno....
-
SnezanaM
#69 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja sam cula da je bolje sa 7 patuljaka 7 puta, nego jednom sa jednim sampionomGile Šampion wrote:Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da je bolje Snježanu jednom,nego 7 patuljaka,7 puta...![]()
Sneki...
- pustopoljina
#70 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja mislim da ce ti svaki muskarac potvrditi da mu se to u zivotu nije desilo, bez obzira na vremenske uslove. on ne zna o cem' ti pricas. sta je to? je li se to jede?
ali me zanima sto ti uvijek inciras bliske susrete? that's not nice.
ali me zanima sto ti uvijek inciras bliske susrete? that's not nice.
- Gile Šampion
#71 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
SnezanaM wrote:A ja sam cula da je bolje sa 7 patuljaka 7 puta, nego jednom sa jednim sampionomGile Šampion wrote:Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da je bolje Snježanu jednom,nego 7 patuljaka,7 puta...![]()
Sneki...![]()
Dođi Sneki da te DARIVAM kožnim OSKAROM...pravim šampionskim
-
SnezanaM
#72 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tako se obracaj svojima u kuciGile Šampion wrote:SnezanaM wrote:A ja sam cula da je bolje sa 7 patuljaka 7 puta, nego jednom sa jednim sampionomGile Šampion wrote:Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da je bolje Snježanu jednom,nego 7 patuljaka,7 puta...![]()
Sneki...![]()
Dođi Sneki da te DARIVAM kožnim OSKAROM...pravim šampionskim
-
WomeN in LovE
#73 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
zelenashica wrote:dami wrote:Mislim da na ovu temu najbolje muskarci znaju odgovor. Naime zabavljam se sa deckom 1 god i imamo redovan sex,zivimo skupa i uskoro se mislimo uzeti, ali se desilo da se u toku sexa jednostavno "SPUSTIO" naravno ja sam razocarana naljutila sam se na njega jer mislim da je do men da mu se mozda ne svidjam vise.Molim Vas jeli se nekome nesto takvo desilo jer je meni to totalno razocarenje.....Hvala Vam
ja tek sad vidjeh čuj ti sen aljutila jer misliš da je do tebe...a zar se nije trebao on naljutiti ako je do tebe
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#74 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa sve si mu dala, sto bi mu bila vise interesantna. "Slijedeca idemo dalje" :rece ON!dami wrote:Mislim da na ovu temu najbolje muskarci znaju odgovor. Naime zabavljam se sa deckom 1 god i imamo redovan sex,zivimo skupa i uskoro se mislimo uzeti, ali se desilo da se u toku sexa jednostavno "SPUSTIO" naravno ja sam razocarana naljutila sam se na njega jer mislim da je do men da mu se mozda ne svidjam vise.Molim Vas jeli se nekome nesto takvo desilo jer je meni to totalno razocarenje.....Hvala Vam
- Miralem80
#75 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
dami wrote:hahahahahahahhaah tako jeMiralem80 wrote:ali moras to suptilno odraditi
javim ti sta je bilo :DDDDDDDDDDDDD
ali samo na PP