Moze li SDA pasti nize

andrija2007

#51 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by andrija2007 »

Latina wrote:Joj majko moja...fakat ne znam da li bih se smijala ili plakala.
Ako već imaš mogućnost da biraš, između smijanja i plakanja, izaberi ovo prvo. :-D
seln

#52 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by seln »

essex wrote:
a ovaj komentar pokupljen sa linka najbolje odrazava ovo kos-ovo cedo...

"Selam braco zivjela nam SDA Stranka Muslimanska allahuekber zivjela SANELA GANIC u SDA ona mi Rodica"

ojha...oderi!
We adore Sanela. :evil:
Alfa_Ze

#53 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by Alfa_Ze »

Moze, a kako ne bi mogla !!! :D Potrebno je samo procitati slijedeci '' Ekskluzivni intervju Muhameda Čengića'' i sve ce nam biti jasno.

Image

http://www.biznis.ba/index.php?option=c ... &Itemid=58
seln

#54 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by seln »

Alfa_Ze wrote:Moze, a kako ne bi mogla !!! :D Potrebno je samo procitati slijedeci '' Ekskluzivni intervju Muhameda Čengića'' i sve ce nam biti jasno.

Image

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Maraschino

#55 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by Maraschino »

seln,

ti im samo treba da pozelis povratak cenge i :run:

ili se plasite konkurencije... :lol: :lol:
seln

#56 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by seln »

Maraschino wrote:seln,

koji "mi" se plasimo konkurencije?
Maraschino

#57 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by Maraschino »

seln wrote:
Maraschino wrote:seln,

koji "mi" se plasimo konkurencije?
NEpristalice i NEsimpatizeri istih...
LadyBear

#58 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by LadyBear »

Moze i nadam se da ce padati sve nize i nize, zajedno sa svojim partnerima!
laks

#59 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by laks »

Alfa_Ze wrote:Moze, a kako ne bi mogla !!! :D Potrebno je samo procitati slijedeci '' Ekskluzivni intervju Muhameda Čengića'' i sve ce nam biti jasno.

Image

:sad: Ovaj nije normalan. :lol:
Maraschino

#60 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by Maraschino »

laks wrote:

Image

:sad: Ovaj nije normalan. :lol:
kaze @laks 2009. godine... :lol: :lol:
andrija2007

#61 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by andrija2007 »

popajic

#62 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by popajic »

Cengic
ŽELIM POMIRITI SVE BOŠNJAČKE STRANKE, A NEMAM HIPOTEKE PA JEDINI MOGU PREGOVARATI SA SRBIMA I HRVATIMA
:roll: :-?
Chisum

#63 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by Chisum »

essex wrote:
a ovaj komentar pokupljen sa linka najbolje odrazava ovo kos-ovo cedo...

"Selam braco zivjela nam SDA Stranka Muslimanska allahuekber zivjela SANELA GANIC u SDA ona mi Rodica"

ojha...oderi!
Ali zaista, dovoljno im je samo cuti ovaj uzas od himne, ovo urlikanje k'o na Cevljanovicima, te procitati par komentara polupismenog glalsackog tijela - i sve je tako KRISTALNO jasno. :-D

I nisu mogli naci himnu, a da ih bolje opise, ogoli i svede na ono sto su, ustvari, bili i ostali sve ove godine - primitiva, papanluk, krkanluk. :)

Pa zar je pametan covjek uopste mogao zamisliti da ce se ovaj uzas od stranke ikada i dici u neke visine... nakon ovakvih shabachkih pocetaka?!
Nikad oni nisu ni uzletjeli... Stoje tamo odakle su i krenuli... na pijaci, na seoskom vasaru, varajuci ljude... dzepareci... a narod k'o narod - ko tochak...

Odron odrona!
privremeni

#64 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by privremeni »

sve je isto... samo njega nema.
Ovog puta cu rasplet gledati sa distance :run:
BarbaDue

#65 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by BarbaDue »

Ne moze! Cak i kad bi se stranka ugasila (postedila nas patnje, pojacala ekipu), vise bi ih cijenio....
mapex

#66 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by mapex »

Abacija wrote:
Fair Life wrote: Potreban je neko ko ce javno, jasno i glasno izgovoriti bez imalo krzmanja: "Para neJma...!"

Ovi 'novi' se ustrucavaju istinu govoriti...
Pa oni to vec govore. Sta im znaci pokusaji ukidanja isplate Zlatnim Ljiljanima i penzionerima nego da para neJma.

za razliku od penzionera ... ljiljani su dobro zbrinuti automobilima, poslovima, poslovnim prostorima, stipendijama, i razno raznim olaksicama
zovemsecrveni

#67 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by zovemsecrveni »

:sax:
Last edited by zovemsecrveni on 09/11/2011 21:33, edited 1 time in total.
homar

#68 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by homar »

Image

Čenga: šta da im poručim Alija, pardon Tihiću?
Klempo: ponovi im slogan iz 92, ako si zaboravio zapamti "Para neJma, moRe bit bIdNe a moRe bit ne bIdNe"
kosmos

#69 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by kosmos »

Akcija Gradjana i Dosta imaju visi rejting u Sarajevu nego sve pol.stranke.
RkeKoke

#70 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by RkeKoke »

kosmos wrote:Akcija Gradjana i Dosta imaju visi rejting u Sarajevu nego sve pol.stranke.
ja ne znam stvarno da li ma neka zemlja sa ovakvom galerijom likova, ukljucujuci i te NVO.

treba da se cenga i horde zla uclane kod radoncica da cirkus bude potpun, mozda bi parirali tihicu i silajdzicu :-)
kosmos

#71 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by kosmos »

RkeKoke wrote:
kosmos wrote:Akcija Gradjana i Dosta imaju visi rejting u Sarajevu nego sve pol.stranke.
ja ne znam stvarno da li ma neka zemlja sa ovakvom galerijom likova, ukljucujuci i te NVO.

treba da se cenga i horde zla uclane kod radoncica da cirkus bude potpun, mozda bi parirali tihicu i silajdzicu :-)
Horde zla svakako bi trebale biti uz Akciju gradjana
a imenovani , obzirom da nemaju neku potporu gradjana sarajeva, trebali bi svoje centrale da presele tamo gdje su im i glasaci, u Gluhu Bukovicu. Zalosno al istinito.
RkeKoke

#72 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by RkeKoke »

kosmos wrote: Horde zla svakako bi trebale biti uz Akciju gradjana
a imenovani , obzirom da nemaju neku potporu gradjana sarajeva, trebali bi svoje centrale da presele tamo gdje su im i glasaci, u Gluhu Bukovicu. Zalosno al istinito.
mozda je podrska u gluhoj bukovici veca ali da i u sarajevu nije vecinska - varas se
kosmos

#73 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by kosmos »

RkeKoke wrote:
kosmos wrote: Horde zla svakako bi trebale biti uz Akciju gradjana
mozda je podrska u gluhoj bukovici veca ali da i u sarajevu nije vecinska - varas se
ako se pogleda gradsko vijece vidi se samo dio stanja sda u sarajevu. sdp ima ubjedljivu nadmoc. nakon progona nase stranke iz gradskog vijeca sada je na redu sda al oni to kao neznaju.
u mojoj opcini, u dijelovima gdje su objekti s gradjevinskom dozvolom od ranije i gdje postoji tradicija, kakva takva, sda postize katastrofalne rezultate, dok u dijelovima opcine gdje je bespravna gradnja (zakonom zabranjena i sankcionisana i koja izaziva klizista) sda dobija izbore? u cemu je tajna uspjeha? u bespravnoj gradnji. ide se dotle, da je opcina sada, posto je sda dobila izbore, odlucila da podigne kredit koji ce vracati svi gradjani, da bi se napravila infrastrukura u bespravno izgradjenim dijelovima, jer je u predizbornim aktivnostima upravo to i obecavala, infrastrukturu, al ovu placaju oni sto nisu glasali za sda. Poruka: krsi zakon da dobijes izbore a onda pricaj da su srbi i hrvati neprijatelji, krscani i ko zna sta vec. Ne trebamo se onda cuditi kabulizaciji sarajeva.
viva_castro

#74 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by viva_castro »

Bojim se da se kod Čengića onaj izdajnički gen provlači iz generacije u generaciju. Ne vjerujem u biološke teorije, ali me stvar na terenu, de facto situacija, ubjeđuje u to.
kosmos

#75 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by kosmos »

viva_castro wrote:Bojim se da se kod Čengića onaj izdajnički gen provlači iz generacije u generaciju. Ne vjerujem u biološke teorije, ali me stvar na terenu, de facto situacija, ubjeđuje u to.
pa vidis kako "mirno , dostojanstveno i uz sve pocasti" rukovodstvo sda prihvata dodika kao glavnog u srbiji br.2 , tj bih, a koja je opet pod tadicem. al tu je ftv koja to sve zakamuflira nacionalizmom protiv dodika a ne opservacijom srpskih vazala
Post Reply