Nisam ih nabrojao .....NE SUDE IM U HAGU ZA UDRUZENI ZLOCINACKI PODUHVAT KAO OVOJ BRACI PO AKCIJIJunuz Djipalo wrote:Što bolan ne nabroja ove naše zeničke, ah da ne možeš za razliku od ovih što si nabrojao oni su na visokim položajima u Federaciji, kantonima, općinama...hercegovac_pravi wrote:Izvinjenje jer sam propustio ovaj dio tvoga posta. Nadam se da neces zamjeriti. Ovako:Junuz Djipalo wrote:
Rugala se sova sjenici...
HRVATI: Prlic, Naletalic, Martinovic, Blaskic, Kordic, Cerkez .....itd..itd...
SRBI: Karadzic, Krajisnik, Koljevic, Plavsic, Mladic, Beara ......itd...itd
A sada nagradno pitanje. Sta je zajednicko za sva ova imena Hrvatskih i Srpskih lidera (mislim osim sto tryhnu u Haskom kazamatu)? Odgovor: UDRUZENI ZLOCINACKI PODUHVAT !!!! Toliko o slicnosti !!! ili kao sto ti receRugala se sova sjenici...
26.01.93. Lašva, prvi masakr civila u MH sukobu, i ko je osuđen za to, neki lijevi na godinu, dvije, a gdje su naredbodavci?
Evo tek sad se sjetili optužit nekoga za Trusinu a to je dobrih mjesec dana prije sukoba u Mostaru.
Ni jedno ni drugo ne odgovara onoj priči o "udruženom zločinačkom pothvatu" samo jednih.
Mislim da je bilo još zločinačkih pothvata...
Nego to je prošlost, a u sadašnjosti ja mogu i vidim mogućnost suživota i sa Srbima i sa Bošnjacima a pogotovo sa ostalim.
A kod tebe čista srpska priča prije rata zato si dobio:
Rugala se sova sjenici...
Ovo podvuceno, dokaze u ruku pa sa njima pravac u Hag. Do tada "rugala se sova sjenici".