Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ri0
#51 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Ma drug to ti je nepredvidiva stvar skroz.. kol'ko puta sam udar'o glavom o zid jer lik koji je ruzan, seljak, ima papanske fore pokupi curu za koju sam ja kont'o "hocu,necu, hocu , necu.." i prodje voz... sad sam doduse u prilicnoj vezi (3. god) pa nisam bio odavno u takvoj situaciji al' znam da nikada u buduce nebih vise oklijevao oko takvih stvari... idi pa sta bude, ne morate vise nikad progovoriti al' k'o sto vecina ovdje kaze jbga.. pokusaj nista te ne kosta.. neces saznati dok ne pokusas. Svojim ocima sam se nagled'o najnevjerovatnijih i najnespojivih parova kako hodaju
Ljudi koji su se "klali", iritirali jedni druge i mrzili su zavrsavali skupa...

- _Levana_
#52 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
babyline wrote:tvoj problem je ogroman i nerjesiv, zao mi je.
Hahahaha..
-
Rambo-Amadeus
#53 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
vidi Levane, prvi komentar i odmah niđe veze_Levana_ wrote:babyline wrote:tvoj problem je ogroman i nerjesiv, zao mi je.
Hahahaha..![]()
- Amazonka27
#54 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
chengaba wrote:Probaj joj preko facebooka poslati cvijece ili bombonjeru neku npr., pa da vidimo kako ce reagovati...
Mozda te zbuni ako odbije ispocetka, to moze samo biti znak da joj se svidjas i da misli da nisi ruzan
- Lakat Jebić
#55 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
poziva te 100%
- ExNihilo
#56 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Koliko ja vidim tebi je u cijeloj priči najveći adut to što te nije blokirala.
A valjda možeš sam zakljuciti koliko je to mal' adut.
Po mom skromnom mišljenju tvoja taktika ne bi trebala biti - " dosađivat cu joj dok me ili blokira ili prizna da joj se sviđam".
Ohladi malo, ne javljaj joj se neko vrijeme na msn-u, pa ako ti se baš nikako ne javi - mislim da pouzdano mozes znati na cemu si i da se ne trebas dalje blamirati(jer kako neko već reče bolje znat da nisi pokusao nego znat da si isp'o kreten)
U svakom slučaju, i da joj se jesi sviđao u srednjoj školi (prije godinu-dvije) to ne znači da joj se sad sviđaš, to dobro zapamti.
A valjda možeš sam zakljuciti koliko je to mal' adut.
Po mom skromnom mišljenju tvoja taktika ne bi trebala biti - " dosađivat cu joj dok me ili blokira ili prizna da joj se sviđam".
Ohladi malo, ne javljaj joj se neko vrijeme na msn-u, pa ako ti se baš nikako ne javi - mislim da pouzdano mozes znati na cemu si i da se ne trebas dalje blamirati(jer kako neko već reče bolje znat da nisi pokusao nego znat da si isp'o kreten)
U svakom slučaju, i da joj se jesi sviđao u srednjoj školi (prije godinu-dvije) to ne znači da joj se sad sviđaš, to dobro zapamti.
- McMoy
#57 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Rambo-Amadeus wrote:pa nije njena slika na avataru...respo wrote:george gledaj i uci
cao babyline svidjas mi se hocemo li na kafu?
Jel' stvarno nije njena slika??!!
A ja se vec do usiju zaljubio
Ko zna, mozda ipak imamo isti ukus, pa se ta druga kafa ne bi ohladila...!!Postao/la babyline dana 24/09/2009 23:44
i ja se svidjam samoj sebi pa opet nista od kafenikad ne uspijem obje popiti a da se jedna ne ohladi (ako se pitate ukoliko ovo neko cita a postoji vjerovatnoca da neko cita, da ja pokusavam kopirati stil marka saljivdjije)
- Prozor
#58 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Odpjevaj joj........
-
Rambo-Amadeus
#59 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
McMoy, tek si 5 dana ovdje a vec si naucio kako da podj..ajes, bice od tebe nesta, talenat si extraMcMoy wrote:
A ja se vec do usiju zaljubio![]()
![]()
![]()
- McMoy
#60 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Nisam ja stvarno imao namjeru. Ja sam NEVIN!!!Postao/la Rambo-Amadeus dana 25/09/2009 12:20
McMoy je napisao/la:
A ja se vec do usiju zaljubio![]()
![]()
McMoy, tek si 5 dana ovdje a vec si naucio kako da podj..ajes, bice od tebe nesta, talenat si extra![]()
A i ja sam imao sličan problem dugo vremena kao i naš George, sve dok nisam pročitao:Postao/la babyline dana 25/09/2009 13:47
manite se vi mog aFatara
nego pomozite covjeku da rijesi svoj nerjesivi problem![]()
Kada je Pinokio porastao pošalje ga otac da traži sebi curu.
Poslije odredjenog vremena vrati se Pinokio potpuno utučen.
- "Što je, zar nisi našao ni jednu curicu" - upita ga otac.
- "Ma jesam" - reče Pinokio, - "ali si mi onu stvarčicu napravio četvrtastu, pa kad je pokazem
curicama sve bježe od mene."
- "Ništa zato. Uzmi malo šmirgl papira pa ga sam dotjeraj." - reče otac.
Ode tako Pinokio, i poslije nekog vremena otac ga ponovo upita:
- "Je li sad sve u redu. Ima li sad curica."
Na to će Pinokio:
- "Ma kakve curice. šMIRGL JE ZAKON!"
Mozda i njemu pomogne...
- McMoy
#61 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Da onaj (George) nije sta odradio pa se usutio...?!
Ja vec prevazisao smirgl, sad samo poliranje dolazi u obzir...

Ja vec prevazisao smirgl, sad samo poliranje dolazi u obzir...
- Eweleen
#62 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Tvoj problem je lični psihički. Strah od odbijanja i neiskustvo. Teže se riješava, al dobra strana je da kad ga se jednom riješiš, riješiš ga se za sva vremena
Moj savjet je da ne govoriš stalno šta ima ćao šta radiš, nego da se baciš na smišljanje duhovitih dosjetki. Ako ništa da uspostaviš neku širu konverzaciju da bi je poslije mogao zovnut i na kafu. A poslije nekog vremena bi ti trebalo i postat kristalno jasno jel jo jse sviđaš ili ne.
Moj savjet je da ne govoriš stalno šta ima ćao šta radiš, nego da se baciš na smišljanje duhovitih dosjetki. Ako ništa da uspostaviš neku širu konverzaciju da bi je poslije mogao zovnut i na kafu. A poslije nekog vremena bi ti trebalo i postat kristalno jasno jel jo jse sviđaš ili ne.
- Eweleen
#63 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
A sad ozbiljno. Stav koji se ne odbija "Ćao lutko, ja sam Sutko!." 
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#64 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Ili ''Ja sam Eweleen.''Eweleen wrote:A sad ozbiljno. Stav koji se ne odbija "Ćao lutko, ja sam Sutko!."
- Halleluhwah
#65 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... /090923032Eweleen wrote:Tvoj problem je lični psihički. Strah od odbijanja i neiskustvo. Teže se riješava, al dobra strana je da kad ga se jednom riješiš, riješiš ga se za sva vremena![]()
- Eweleen
#66 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Mada možeš pokušat i sa romantično poetičnom metodom.
Nebo je plavo. Trava je zelena. Daj pi*ke.
ili
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
jebo mater ako te ne volim.
Nebo je plavo. Trava je zelena. Daj pi*ke.
ili
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
jebo mater ako te ne volim.
- Eweleen
#67 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
A ne eweleen, neću da odajem ime al taj nije nikad bio odbijenHalleluhwah wrote:Ili ''Ja sam Eweleen.''Eweleen wrote:A sad ozbiljno. Stav koji se ne odbija "Ćao lutko, ja sam Sutko!."
- Eweleen
#68 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Ovo kad već budete u vezi da je sigurno zadržiš
kiša pada, cvijetaju bandere,
ja te volim,
ti si moja cura.
Eto sad si obučen za vanjskog svijeta, bez brige
kiša pada, cvijetaju bandere,
ja te volim,
ti si moja cura.
Eto sad si obučen za vanjskog svijeta, bez brige
-
Rambo-Amadeus
#69 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
eweleen lud si
jesu li to tvoji stihovi ili ...?

jesu li to tvoji stihovi ili ...?
- loco_loco
#70 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
evo ti savjet ko bratu..ne znam jel ti ko sta slicno napisao, mrsko mi citat sve postove.. ZNACI:
pozovi je na kafu..nek to bude neko fino druzenje, zajebancija ovo ono..nek bude super, gledaj da ne zajebes sta..onda je pozovi za koji dan opet..malo prosetajte, otidjite u neki prak..spucaj neku pricu, pokusaj je poljubit..ako te odbije reci.izvini , omaklo mi se...
))
pozovi je na kafu..nek to bude neko fino druzenje, zajebancija ovo ono..nek bude super, gledaj da ne zajebes sta..onda je pozovi za koji dan opet..malo prosetajte, otidjite u neki prak..spucaj neku pricu, pokusaj je poljubit..ako te odbije reci.izvini , omaklo mi se...
- cute poison
#71 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
potpisloco_loco wrote:evo ti savjet ko bratu..ne znam jel ti ko sta slicno napisao, mrsko mi citat sve postove.. ZNACI:
pozovi je na kafu..nek to bude neko fino druzenje, zajebancija ovo ono..nek bude super, gledaj da ne zajebes sta..onda je pozovi za koji dan opet..malo prosetajte, otidjite u neki prak..spucaj neku pricu, pokusaj je poljubit..ako te odbije reci.izvini , omaklo mi se...))
-
George Costanza
#72 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Evo nije me bilo jedno vrijeme, drago mi je da se javilo toliko ljudi!
Evo kako se situacija odvijala zadnjih dana....
Konacno mi je odgovorila, razgovarali smo jedno vrijeme na msn, najvise o starom razredu, koga nismo trpili a ko je bio raja i slicno
ja rekoh ti si se meni svidjala, ona kao nisam znala, jel ti se jos ko svidjao, rekoh ma nas razred je bio iznad prosjeka ali samo si mi se ti svidjala, i tako te stvari....
eh sad to je bilo prekjucer, a jucer je bila na msn ali sam ja bio zauzet i nije je bilo kasnije online istovremeno kad i ja....
sad razmisljam kakve su mi sanse da je pozovem na kafu ili slicno
drug kaze da idemo traziti druge cure za rezervu jer i on neku munta, ali ja bi sad na ovu fokusir´o 
Konacno mi je odgovorila, razgovarali smo jedno vrijeme na msn, najvise o starom razredu, koga nismo trpili a ko je bio raja i slicno
sad razmisljam kakve su mi sanse da je pozovem na kafu ili slicno
-
zelenashica
#73 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
muška taktika...George Costanza wrote:Evo nije me bilo jedno vrijeme, drago mi je da se javilo toliko ljudi!Evo kako se situacija odvijala zadnjih dana....
Konacno mi je odgovorila, razgovarali smo jedno vrijeme na msn, najvise o starom razredu, koga nismo trpili a ko je bio raja i slicnoja rekoh ti si se meni svidjala, ona kao nisam znala, jel ti se jos ko svidjao, rekoh ma nas razred je bio iznad prosjeka ali samo si mi se ti svidjala, i tako te stvari....
eh sad to je bilo prekjucer, a jucer je bila na msn ali sam ja bio zauzet i nije je bilo kasnije online istovremeno kad i ja....
sad razmisljam kakve su mi sanse da je pozovem na kafu ili slicno![]()
drug kaze da idemo traziti druge cure za rezervu jer i on neku munta, ali ja bi sad na ovu fokusir´o
- JThomas
#74 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
i muška i ženska, nećemo se lagati
podsjeti me koliko ne volim igrice i glumatanje...

podsjeti me koliko ne volim igrice i glumatanje...
- Halleluhwah
#75 Re: Zaljubljen u curu, jel me odbija ili poziva!
Džordži, haj' nam stavi njenu fotografiju da vidimo koga to muntaš.