inace slican slucaj imaju crnogorci sa hrvatskim RTL-om... RTL je izričito zabranio emitovanje svog kanala na području Crne Gore, imali su neki spor oko rukometnog prvenstva (tamošnji kablovski operateri su prenašali sve utakmice koje je rtl prenosio i nisu ih zatamnili), nakon čega je RTL totalno zabranio svoj program u CG i do dan danas ga nema
NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
Moderator: anex
-
cancel
#51 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
velika šteta, novu tv je jedna od najkvalitetnijih ako ne i najkvalitetnija ex-yu tv kuća i šteta što će nam je izbacit ..
inace slican slucaj imaju crnogorci sa hrvatskim RTL-om... RTL je izričito zabranio emitovanje svog kanala na području Crne Gore, imali su neki spor oko rukometnog prvenstva (tamošnji kablovski operateri su prenašali sve utakmice koje je rtl prenosio i nisu ih zatamnili), nakon čega je RTL totalno zabranio svoj program u CG i do dan danas ga nema
- hakazvaka
#52 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
ne kontam 
meni na ELOB najnormalniji signal
-
Bellica
#53 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
banjaluka078 wrote:Cancel, otkud ti ovo? Slicno obavjestenje se vrti u BL, ali se odnosi samo na neku njihovu sapunicu u 20.00 svako vece.
http://www.elta-kabel.com/index.php?opt ... &Itemid=67
Koliko znam samo nece emitirati tu neku seriju i Ligu prvaka.
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#54 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
Ja sam za to da HS pojača zvuk na TCM-u i da ga možda titluje!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#55 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
ma ova serija u 20h sto pocinje najbolje godine a eno je na tv novoj stranici sve epizodehakazvaka wrote:ne kontam
- Sir Charles
#56 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
Ma ovo je garant zavjera BH telecoma. Zabranice je svim kablovskim operaterima, a oni ce je reemitovati u sklopu Moja TV 
- hakazvaka
#57 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
pa sta bi trebalo predstavljati ovo obavjestenje na naslovnici portala ?pici wrote:ma ova serija u 20h sto pocinje najbolje godine a eno je na tv novoj stranici sve epizodehakazvaka wrote:ne kontam
meni na ELOB najnormalniji signalhttp://webtv.novatv.hr/.....internet tv pa serije pa najbolje godine i sve preko neta gledaš
![]()
......ovdje neko nekoga prca
-
cancel
#58 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
Ljudi, jel vi čitate što piše ili vam treba sudski tumač sa hrvatskog na bosanski ??Bellica wrote: Koliko znam samo nece emitirati tu neku seriju i Ligu prvaka.
Ovime Vas službeno obavještavamo da je Uprava Nove TV d.d. - Zagreb donijela izvanrednu odluku kojom se TRENUTAČNO ZABRANJUJE re-emitiranje CJELOKUPNOG programa NOVE TV putem kabelskog sustava distribucije programa izvan teritorija Republike Hrvatske, odnosno od svih aktivnih članova Udruge kabelskih koncesionara i distributera TV programa - članicama AKOP-a, traži se trenutačna obustava daljnjeg re-emitiranja cjelokupnog programskog TV sadržaja Nove TV na teritoriju Republike Bosne i Hercegovine.
To je poslano danas, dajte malo vremena našima dok uspiju pročitat mailove koji su im došli .. lol
- pici
#59 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
hakazvaka wrote:pa sta bi trebalo predstavljati ovo obavjestenje na naslovnici portala ?pici wrote:ma ova serija u 20h sto pocinje najbolje godine a eno je na tv novoj stranici sve epizodehakazvaka wrote:ne kontam
meni na ELOB najnormalniji signalhttp://webtv.novatv.hr/.....internet tv pa serije pa najbolje godine i sve preko neta gledaš
![]()
......ovdje neko nekoga prca
ma nejmam pojma ....da ne zatamne i portale kad neka vijest gruhne pa ko ono autorska prava ko u kini i s.koreji ovdjekana moreš a ovdjekana nemereš........ma ko ih šiša ja svakako imam flat pa na torennt i hhuuuuraaaaaa partizaniiii
- Bourne
#60 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
Svakih 6 mjeseci neko sranje s kanalima po obicaju su to kanali HRT2 ili NovaTv, sad se postavlja pitanje zašto se to dešava u intervalima od svega par mjeseci?
Zato što ovdašnji kablovski operateri neče da zavuku ruku u džep i plate, pa da se to pitanje riješi jednom zauvijek!
Ali to nije slučaj, jer signal večine kanala preuzimaju "BAJDE = bos. ĐABA" pa kad stigne odluka koju ste imali priliku pročitati, nastane frka (i naravno po običaju kablovski operateri se ograđuju, jer naravno oni nisu krivi za novonastalu situaciju), dok naši kablovski operateri ne budu riješili problem HTR 2 i NoveTV dotad će sjeći granu na kojoj sjede, a opet čiju nesposobnost na koncu ispaštaju krajnji korisnici.
Pouzdano znam da ELOB za EUROSPORT, istoimenom plača 0,50 € po pretplatniku da bi mogao emitovati EUROSPORT, EUROSPORT 2 i EUROSPORT NEWS, dok se nešto ne napravi slično sa HRT2 i NovomTV, svakih par mjeseci možemo se nadati ovakvim ili sličnim situacijama.

Zato što ovdašnji kablovski operateri neče da zavuku ruku u džep i plate, pa da se to pitanje riješi jednom zauvijek!
Pouzdano znam da ELOB za EUROSPORT, istoimenom plača 0,50 € po pretplatniku da bi mogao emitovati EUROSPORT, EUROSPORT 2 i EUROSPORT NEWS, dok se nešto ne napravi slično sa HRT2 i NovomTV, svakih par mjeseci možemo se nadati ovakvim ili sličnim situacijama.
-
Bellica
#61 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
Pa lijepo, ja evo sad gledam Novu Tv, prikazuju neki film, dakle nece stopirati cjlokupan program nego tu neku seriju i Ligu prvaka. Procitala sam sta si pisao i bilo mi je cudno, zato sam se i ukljucila da bih napisala ono sto sam saznala.
-
Bellica
#62 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
U Sarajevu nije bar kod mene, nije bilo programa u periodu od 20h-21h, a sada ima i to najnormalnije.kakavdanakneiskustvu wrote:Bellica wrote:Pa lijepo, ja evo sad gledam Novu Tv, prikazuju neki film, dakle nece stopirati cjlokupan program nego tu neku seriju i Ligu prvaka. Procitala sam sta si pisao i bilo mi je cudno, zato sam se i ukljucila da bih napisala ono sto sam saznala.
u zenici i dalje zaleđena slika na novoj tv.
- hakazvaka
#63 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
cancel wrote:Ljudi, jel vi čitate što piše ili vam treba sudski tumač sa hrvatskog na bosanski ??Bellica wrote: Koliko znam samo nece emitirati tu neku seriju i Ligu prvaka.![]()
- pici
#64 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
e sad kad bi svakom placali po 0,50 e tj 1km....kolka bi bila pretplata 50 km.....mada i ovi imaju djaba reklame i sponzorstvo na BiH terenu......da nepricamo koliko jedna reklama košta u jačoj TV kuci....
- Baltazar_khan
#65 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
Ja sam pretplatnik bhcabelneta, i evo sasvim normalno ide nova-tv.
Jebo lud zbunjenog
Jebo lud zbunjenog
- phillie
#66 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
Ja sad okrenuo na Novu TV i pichi Seinfield normalno... A na internom kanalu kablovskog operatera ide obavjest upravo sta je Bellica napisala, dolazice do zatamnjivanja programa HRT2 I NOVE TV u terminima kada se odigravaju utakmice lige prvaka i emituje ova serija....Pa cemo vidjeti dokle ce se ovo postovati. Bar u Ze nije bio problem sto se tice HRTA i lige prvaka, to je praceno normalno.kakavdanakneiskustvu wrote:Bellica wrote:Pa lijepo, ja evo sad gledam Novu Tv, prikazuju neki film, dakle nece stopirati cjlokupan program nego tu neku seriju i Ligu prvaka. Procitala sam sta si pisao i bilo mi je cudno, zato sam se i ukljucila da bih napisala ono sto sam saznala.
u zenici i dalje zaleđena slika na novoj tv.
- do_tokija
#67 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
neka su je zabranili, bolje da uvedu neki srpski kanal poput fox srbija ili b92!
- Baltazar_khan
#68 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
Ili možda da uvedu disney chanel, pa da možeš da gledaš svog uzora, paju patkado_tokija wrote:neka su je zabranili, bolje da uvedu neki srpski kanal poput fox srbija ili b92!
-
KARLEUŠA
#69 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
Ovi što kukaju da će isklučiti kablovsku zbog Nove TV,ne govore istinu
Mogu isključiti na jedan dan,a odna na krov pa vrti tamo,vrti vamo hehehehe
Daj ne šupljirajte pa nismo djeca
- felipe kajetano
#70 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
Ja evo bas sad da provjerim piči Seinfield normalno 
- Baltazar_khan
#71 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
Najjači nickKARLEUŠA wrote:Ovi što kukaju da će isklučiti kablovsku zbog Nove TV,ne govore istinu
- Globus
#72 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
odavno se nisam ismijao ovako necijem postuBaltazar_khan wrote:Ili možda da uvedu disney chanel, pa da možeš da gledaš svog uzora, paju patkado_tokija wrote:neka su je zabranili, bolje da uvedu neki srpski kanal poput fox srbija ili b92!
- phillie
#73 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
Pa dok se boje ne razliju 
- Baltazar_khan
#74 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
Globus wrote: odavno se nisam ismijao ovako necijem postu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.
Ovo je veliki udarac za Hanu Hadžiavdagić
- respo
#75 Re: NOVA TV zabranila emitiranje svog programa u BiH
ljudi hoce da nas zastite od hane