Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
emko1234 wrote:.bauk je prestrojavnaje iz krajnje lijeve u krajnju desnu?moras bit stunt za to?il prolazak kroz crveno?daj ba sta vam je vise..ja sam svoje rekao,pametnom je dovoljno jednom da procita sta sam napisao da skonta sta zelim reci..
ne sekiraj se, shvatili smo da si idiot svoje klase ne moras ponavljati
hahahahahah, ma jarane da vam nacrtam ne biste skontali tako da mi puca kurac iskreno svak za sebe,ako vidite plavi a4 kako ide iz krajnje lijeve u krajnju desnu sklonite se i eto..a ovi sto su napisali da bi blicali,ako me stignu nek blicaju pa cemo stat da popricamo,nije problem..
emko1234 wrote:
joj sto napricaste pizdarija majke mi,dva il tri covjeka su rekla nesto pametno..eto jesam sve..stari mi je lopov,tako mi je kupio auto,ja se mogu kurcit i zato tako vozim i vozicu i dalje..sta ba nekog boli kurac kako ja vozim..svi se pravite nesto pametni,serete bez razloga..zanima me koliko vam je godina svima?nikad niko od vas nije prosao kroz crveno il se zaganjao s nekim po gradu??kako vas nije stid,mene ufatili pilat ovdje..ja otvoreno kazem a vas pola sto sere na mene nesto isto radite samo glumite cvjecke..bauk je prestrojavnaje iz krajnje lijeve u krajnju desnu?moras bit stunt za to?il prolazak kroz crveno?daj ba sta vam je vise..ja sam svoje rekao,pametnom je dovoljno jednom da procita sta sam napisao da skonta sta zelim reci..a ovi ostali,sta cu vam ja sto vam mozak nerazvijen nedovoljno da bi pojmili neke stvari..al ako ce vama nerazvijenim bit lakse..dakle sve sto ste napisali i sve zakljucke koje ste izveli su tacni..eto da se ne peglamo vise..ja i kad divljam znam da mogu zakocit,znam da mogu preteci bez problema..znam da su gume nove i da se necu prevrnut i odnijet pola tramvajske..nije isto kad se divlja,divljat u autu od 3000 maraka i u autu od 20 000 pa navise..ne moze bit isto..a to znaju i ovi sto voze aauta od 3 hiljade ko i oni sto voze auta od 20-30 milja..ne podcjenjujem nikog nego samo pokusavam da vam skrenem pozornost na nesto..
Momak to je itekako bauk kada tim svojim potezom ugrozavas mene kao ucesnika u saobracaju...ali samo zaboravljas jednu stvar, sto ja imam kasko na autu pa kada vidim plavi audi A4 kako to radi ja cu mu se poturiti pa nek me pukne, ja necu biti kriv a on ce dozivjeti totalku, taman da mi popravi nedostatke na autu...kako te nije stid tako pricati i ponositi se time, iskreno ne zanima me uopce otkud ti auto i kako si dosao do njega ali me itekako zanima to sto takvim svojim potezima ugrozavas mene i moj zivot, a na to sam jako jako jako osjetljiv, tako da drugi put tom mozes da radis u gluho doba noci kada nema niko jer samo ali samo tada neces ugorziti nekoga drugog u saobracaju...ja ne znam stvarno sto si toliko nedokazan pa ne shvatas da ti ovdje svi govore da moras, ali pazi sta ti kazem MORAS!!!! biti tolerantan i nadasve KULTURAN, i uvazavati tudji zivot i tudju imovinu vise nego svoj zivot i svoju imovinu
pa da li ste normalni?ponovio sam koliko puta da to ne radim stalno,da divljam kad mogu..kad necu ugrozit nikoga na cesti..pise u 5 zadnjih postova i vi se ufatili za to prestrojavanje..pa ne radim to u 8 ujutro kad svi idu na posao niti u 4 kad se ljudi voze s posla..i za to mora postojat uslov na cesti makar je vozio veyrona..dakle samo procitajte gore sta sam napisao..NE DIVLJAM KAD NE MOGU IL KAD MOGU NEKOG DA UGROZIM,DAKLE SAMO KAD IMAM USLOVE NA CESTI ZA TO..
a sto se kaska tice,hahahahaha..kod mene nije auto osigurano nikako..cuj kasko..ne ja ga nemam,imam osiguranje sto se u srednjim skolama i na faxu placa..5km
Koja je razlika u divljanju sa autom od 3000KM i autom od 20000KM ??
Divljanje je divljanje u bilo kojem autu, mada koliko ja pratim, gori su ovi sa skupim autima. Valjda onaj od 3000KM nemože razviti 200KmH
Ja vozim brzo, imam relativno "brz" auto, ali se ipak ne qrčim, ne prolazim kroz crveno, ne pretičem na punoj bez obzira na situaciju, i ne prelijećem iz trake u traku. Doduše, znam ga i ja malo potjerati ali samo onda kad nema nikoga na cesti i u kasnim satima..
Imam vozačku već 13 godina, i ne smijem se usuditi da je izgubim, jer mi je posao usko vezan za volan.
Felid wrote:Koja je razlika u divljanju sa autom od 3000KM i autom od 20000KM ??
Divljanje je divljanje u bilo kojem autu, mada koliko ja pratim, gori su ovi sa skupim autima. Valjda onaj od 3000KM nemože razviti 200KmH
Ja vozim brzo, imam relativno "brz" auto, ali se ipak ne qrčim, ne prolazim kroz crveno, ne pretičem na punoj bez obzira na situaciju, i ne prelijećem iz trake u traku. Doduše, znam ga i ja malo potjerati ali samo onda kad nema nikoga na cesti i u kasnim satima..
Imam vozačku već 13 godina, i ne smijem se usuditi da je izgubim, jer mi je posao usko vezan za volan.
pa dobro,prvo definisi "divljanje" a koja je razlika ,mora da se salis
Felid wrote:Koja je razlika u divljanju sa autom od 3000KM i autom od 20000KM ??
pa dobro,prvo definisi "divljanje" a koja je razlika ,mora da se salis
mozda u divljanju i ima razlike, ali u divljacima nema nikakve. i jednog i drugog na kolac nabit treba. dje ste turci
Posliej 3 tiketa izgubi cojk volju za voznjom
sve u svemu brza voznja me uvjek privlacila i sad se zafuram al zato upregnem dobro oci da nenaletim na kakvog zohara
pa jarane po meni je razlika ogromna..ja i kad pretjeram znam da mogu da stanem,da zakocim jbg esp mozda nekom nista ne znaci al vjeruj mi da u praksi puno znaci isto ko i abs a ne daj boze zla i 8 il 10 air bag-ova puno znaci..isto se podrazumijeva da necu imat auto koje kosta vise i vozit na tigar gumama il na protektu..ja sam divljao i s relativno jeftinim jurilicama koje super idu jer imaju 800 kg,al da li moze jedan golf 2 gti bit isto siguran i lagan za vozit kad dodje do neke situacije ko megan il golf il neka astra a da ne pricam o ovim skupljim iznad 2002 god autima?ja mislim da ne moze..ni u jednom slucaju ne bi volio imat udes il skrivit ga s bilo kojim autom al brate da nema ralike..vjeruj mi da ima
pa jarane po meni je razlika ogromna..ja i kad pretjeram znam da mogu da stanem,da zakocim jbg esp mozda nekom nista ne znaci al vjeruj mi da u praksi puno znaci isto ko i abs a ne daj boze zla i 8 il 10 air bag-ova puno znaci..isto se podrazumijeva da necu imat auto koje kosta vise i vozit na tigar gumama il na protektu..ja sam divljao i s relativno jeftinim jurilicama koje super idu jer imaju 800 kg,al da li moze jedan golf 2 gti bit isto siguran i lagan za vozit kad dodje do neke situacije ko megan il golf il neka astra a da ne pricam o ovim skupljim iznad 2002 god autima?ja mislim da ne moze..ni u jednom slucaju ne bi volio imat udes il skrivit ga s bilo kojim autom al brate da nema ralike..vjeruj mi da ima
samo da znaš mene ako sretneš moja krntija nema ni jedan air bag....čitaj ja sam "mrtva"...a neko za mene mora u zatvor ja vala kad zaplatim glavom ne mogu,helem ti ostaješ.....samo ti divljaj 'vakih ko mene pola bosanskih vozača jarane ...