respo wrote:sunrise hocemo li na kafu
nisam dzentlmen nimalo

evo i slikovito
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
respo wrote:sunrise hocemo li na kafu
nisam dzentlmen nimalo

Sunrise00 wrote:respo wrote:sunrise hocemo li na kafu
nisam dzentlmen nimalo
evo i slikovito![]()
![]()
sta volim? to sto sam maloljetna? 'nako valaladyblue18 wrote:Sunrise00 wrote:respo wrote:sunrise hocemo li na kafu
nisam dzentlmen nimalo
evo i slikovito![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aura ja znam da ona to voli pa zato ja.
Ma jok, vec kad mi kazemo.Sunrise00 wrote:
sta volim? to sto sam maloljetna? 'nako vala![]()
![]()
Irm@ wrote:uuu tema za mene![]()
![]()
iako moram priznati ja svog Savrsenog vec imamispunjava on vecinu uvjeta a ko zna mozda ce kroz godine ispuniti i sve uvjete pa da bude NajSavrseniji
![]()
brate da je lijepbudimo realni dobrota je dobra
a ja da bih vidjela koliko je dobar mora me privuci fizicki i.
zgodan ide pod lijep![]()
![]()
dzentlmen je must havei stvarno moj Dragi to i jeste..ja sam tako odgojena da musko mora ici rubnom stranom trotoara, otvarati vrata, izmicati stolicu, pridrzavati jaknu
evo sam se napalila
![]()
![]()
![]()
![]()
smisao za humor isto jaaako vazan..ja imam neki smisao za humor cudan...sto granici i sa crnim humorom i sa prepucavanjem ali ne prelazim granicupa se Dragi i ja tu skroooz razumijemo..
o obrazovanju ne moram posebno govoriti...kako mi je daaavno jos u osnovnoj rekla prof historije: neces valjda ti biti vss a on ni da osnovnu zavrsenu nema![]()
![]()
pomaganje kucanskim poslovimanema muskih i zenskih poslova tako da Dragi usisivac je tvoj
![]()
da ima ukusa i stila![]()
barem osnove a na ostalom mogu ja poraditi
![]()
da je drag mojim prijateljimaovo nije presudno ali je definitivno ogromaaan plus ukoliko moji prijatelji uzivaju u njegovom drustvu...
eh ono sto ce doci s godinama aBd![]()
![]()
VLASITI autostan..vikendica na moru, dobar posao s kojim ide i odlicna zarada
![]()
![]()
eto..skromno od mene![]()
![]()
todd_smith wrote:ono sto jest` jest alkohol je zabranjen u islamu [mozda sam trebao napisati ono sto uzimam u obzir kod muslimankewileyX wrote:sta fali ako pije ne vidim u cemu je problem.Naprotiv jos bolje ako voli popit a i mozetodd_smith wrote:Kada svi pricamo o savrsenim/om momkom/djevojci svi se mozemo sloziti da savrseno ne postoji![]()
![]()
ali kada zelite ili razmisljate da stupite u vezu sa osobom..sta ta osoba ne smije/ne treba da ima/radi da bi bila sa vama?
Sto se mene tice kod djevojaka ne podnosim alkohol, to je prva stvar koju gledam.Cak da se zaljubim do usiju u djevojku, ako ona konzumira alkohol, ne bitno koja kolicina, ne mogu biti sa njom..![]()
![]()
Takodjer gledam koliko djevojka postuje samu sebe...sad ne mislim ono ako ima stav "nista prije braka" ali ako se da "pofatati" odmah na prvom spoju nema tu za mene nista, mislim iskoristio bih priliku ali za nesto ozbiljnije sa takvom djevojkom za mene nema nista. Sad to ne mora znaciti da ako bude poljubac prvi put da odmah ja mislim da je ona sad neka fufica,jer ima razlike izmedju romanticnog poljubca i "zvaljenja"Bolje i sa curom sjedit pit nego ici sa "jaranima" pa svaki put riknut po 3-4 glave.Kolko god da popijes hem ce ti bit bolje hem ces se bolje provest:)
]
sad nisam neki vehabija ili religiozni ektremista, Bog zna da sam i ja grijesio dosta, ali ne pijem niti sam ikada prio zato mi je to kao jedan od glavnih stavri kod djevojke
Moj bi stari rekao kobra!Irm@ wrote:uuu tema za mene![]()
![]()
pomaganje kucanskim poslovimanema muskih i zenskih poslova tako da Dragi usisivac je tvoj
![]()
eh ono sto ce doci s godinama aBd![]()
![]()
''Ono nesto'' bi ponajblize bilo sarmu ili nekoj karizmi iliti harizmitodd_smith wrote:par vas je do sada reklo "ono nesto"sta se podrazumijeva timeladyblue18 wrote:Hmmm da bude covjek.![]()
![]()
Ja nisam nikada imala tog nekog "idealnog". Svi moji momci su bili razliciti dibidus, od plavih, crnih, smedjih, visokih, nizih, itd itd...
U sustini mora imati "ono nesto".a sad da li ce on biti ovakav ili onakav manje je vazno, iako sam ja nekako najvise padala na plave oci, pa eto...
![]()
I da nije neki probisvjet i ljencuga.
Ah da, i bilo bi pozeljno da ne pusi jer sam alergicna na cigare, ali nije presudno.
Btw naslov teme zvuci kao neki konkurs.
pa rekoh da nisam dzentlmen meni ne smetaladyblue18 wrote:Ona je maloljetna.respo wrote:sunrise hocemo li na kafu
nisam dzentlmen nimalo![]()
![]()
![]()
![]()
koliko vremena imas cekatibabyline wrote:haj onda i to zavrsi, sacekacemo mirespo wrote:imam sve osim fakultetaDile wrote:da je lijep, zgodan, pametan, ima dobar posao, fakultetski obrazovan, vozi dobro auto, ima kucu na moru, ima apartman na planini, dobro kuha, pere, pushi, pegla....
jbg nisam stigao dok sam ostalo ganjao
Dje cu kikiriki zaboravitAura Perez wrote:malo je rec da mi se ovi zabojeni dijelovi svidjaju. samo si zaboravila kikiriki kod pive i utakmice. po mogucnosti zacinjeni iz Bademabez_ideje wrote:Pa da je onako malo aktivniji,ne volim ljude kojima je sav provod kafic,dnevna kafa,podnevna kafa,vecernja kafa i vrhunac veceri....kafa![]()
![]()
![]()
Daj ba malo.......mrdni,priroda,tabananje,zavlacenje svukud,izleti,role,biciklo,da se poFatamo na drugom izlasku i to![]()
....
e da.......ja pijem,piva i utakmica zakon ...i kome smeta,ja cu biti zahvalna da me zaobidje...ustvari kome bilo sta od mojih poroka smeta ,meni nece smetat da drzi odstojanje..
Doduse ne pusim,a srecom ni momak ....tako da..nista ne trazim,samo se hvalim
A od "ozbiljnijih" uslova![]()
mora imati cilj,zelje,nade snove.....i teziti tome da ih ostvari ,i da budem iskrena,biti objektivno gledano uspjesan u tome
kucni odgoj i neke osnove lijepog ponasanja
E ako je prihvatio mene ovakvu naopaku ,sto ce sve mimo svijeta kao nepromjenjivo cinjenicno stanje i ne pokusava to promijeniti ......onda je savrsen
![]()
nista, vako cemo, kad ja nabavim kakvo musko, ti muza za ruku i idemo pjehe na Bjelasnicu iz Pazarica, mozda i promijenis misljenje o tabananju. A mozda i neces, ima gore beton mjesta za fatanje![]()
![]()
Hocemo se uzet odmah?bez_ideje wrote:Pa da je onako malo aktivniji,ne volim ljude kojima je sav provod kafic,dnevna kafa,podnevna kafa,vecernja kafa i vrhunac veceri....kafa![]()
![]()
![]()
Daj ba malo.......mrdni,priroda,tabananje,zavlacenje svukud,izleti,role,biciklo,da se poFatamo na drugom izlasku i to![]()
....
e da.......ja pijem,piva i utakmica zakon ...i kome smeta,ja cu biti zahvalna da me zaobidje...ustvari kome bilo sta od mojih poroka smeta ,meni nece smetat da drzi odstojanje..
mora imati cilj,zelje,nade snove.....i teziti tome da ih ostvari ,i da budem iskrena,biti objektivno gledano uspjesan u tome
E ako je prihvatio mene ovakvu naopaku ,sto ce sve mimo svijeta kao nepromjenjivo cinjenicno stanje i ne pokusava to promijeniti ......onda je savrsen
pa vidis kako pristajemo na kompromisJThomas wrote:hajde da provjerim jesam li dobro shvatio...![]()
on mora biti lijep, zgodan, uspješan, obrazovan, šarmantan, duhovit, dobar u krevetu, imati ogromnu kitu...i tako od a) do nj)...ako kojim slučajem zadovoljava samo 18 ili 19 od 20 nabrojanih uslova, radićemo na tome
ali on mene mora apsolutno prihvatiti takvu kakvu jesam i ne smije ni pomisliti da me mijenja
![]()
šta da vam čovjek kaže, a da ostane kulturan i pozitivan...
A steta je da mlad pogines, ne cackajchengaba wrote:Hocemo se uzet odmah?bez_ideje wrote:Pa da je onako malo aktivniji,ne volim ljude kojima je sav provod kafic,dnevna kafa,podnevna kafa,vecernja kafa i vrhunac veceri....kafa![]()
![]()
![]()
....
E ako je prihvatio mene ovakvu naopaku ,sto ce sve mimo svijeta kao nepromjenjivo cinjenicno stanje i ne pokusava to promijeniti ......onda je savrsen![]()
![]()