Vasi Uslovi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Sunrise00

#51 Re: Vasi Uslovi

Post by Sunrise00 »

respo wrote:sunrise hocemo li na kafu
nisam dzentlmen nimalo :D
Image

evo i slikovito :P :D :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#52 Re: Vasi Uslovi

Post by ladyblue18 »

Sunrise00 wrote:
Image

:lol: :lol: :lol:
Aura ja znam da ona to voli pa zato ja. :mrgreen:
Sunrise00

#53 Re: Vasi Uslovi

Post by Sunrise00 »

ladyblue18 wrote:
Sunrise00 wrote:
Image

:lol: :lol: :lol:
Aura ja znam da ona to voli pa zato ja. :mrgreen:
sta volim? to sto sam maloljetna? 'nako vala :oops: :D :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#54 Re: Vasi Uslovi

Post by ladyblue18 »

Sunrise00 wrote:
sta volim? to sto sam maloljetna? 'nako vala :oops: :D :D
Ma jok, vec kad mi kazemo. :P :run: :mrgreen:

A strpi se, doci ce i tvoje vrijeme pa ces onda pozelit da si maloljetna. :mrgreen:
Irm@

#55 Re: Vasi Uslovi

Post by Irm@ »

uuu tema za mene :-D :D
iako moram priznati ja svog Savrsenog vec imam :) ispunjava on vecinu uvjeta a ko zna mozda ce kroz godine ispuniti i sve uvjete pa da bude NajSavrseniji :)
brate da je lijep :D budimo realni dobrota je dobra :D a ja da bih vidjela koliko je dobar mora me privuci fizicki i.
zgodan ide pod lijep :-D :D
dzentlmen je must have :-D i stvarno moj Dragi to i jeste..ja sam tako odgojena da musko mora ici rubnom stranom trotoara, otvarati vrata, izmicati stolicu, pridrzavati jaknu :) evo sam se napalila :lol: :lol: :lol: :D
smisao za humor isto jaaako vazan..ja imam neki smisao za humor cudan...sto granici i sa crnim humorom i sa prepucavanjem ali ne prelazim granicu :-D pa se Dragi i ja tu skroooz razumijemo..
o obrazovanju ne moram posebno govoriti...kako mi je daaavno jos u osnovnoj rekla prof historije: neces valjda ti biti vss a on ni da osnovnu zavrsenu nema :-D :D
pomaganje kucanskim poslovima :D nema muskih i zenskih poslova tako da Dragi usisivac je tvoj :-D
da ima ukusa i stila :-D :D barem osnove a na ostalom mogu ja poraditi :-D
da je drag mojim prijateljima :) ovo nije presudno ali je definitivno ogromaaan plus ukoliko moji prijatelji uzivaju u njegovom drustvu...

eh ono sto ce doci s godinama aBd :D :-D
VLASTITI auto :-D stan..vikendica na moru, dobar posao s kojim ide i odlicna zarada :-D :D
eto..skromno od mene :lol: :-D :D
sirocco

#56 Re: Vasi Uslovi

Post by sirocco »

Irm@ wrote:uuu tema za mene :-D :D
iako moram priznati ja svog Savrsenog vec imam :) ispunjava on vecinu uvjeta a ko zna mozda ce kroz godine ispuniti i sve uvjete pa da bude NajSavrseniji :)
brate da je lijep :D budimo realni dobrota je dobra :D a ja da bih vidjela koliko je dobar mora me privuci fizicki i.
zgodan ide pod lijep :-D :D
dzentlmen je must have :-D i stvarno moj Dragi to i jeste..ja sam tako odgojena da musko mora ici rubnom stranom trotoara, otvarati vrata, izmicati stolicu, pridrzavati jaknu :) evo sam se napalila :lol: :lol: :lol: :D
smisao za humor isto jaaako vazan..ja imam neki smisao za humor cudan...sto granici i sa crnim humorom i sa prepucavanjem ali ne prelazim granicu :-D pa se Dragi i ja tu skroooz razumijemo..
o obrazovanju ne moram posebno govoriti...kako mi je daaavno jos u osnovnoj rekla prof historije: neces valjda ti biti vss a on ni da osnovnu zavrsenu nema :-D :D
pomaganje kucanskim poslovima :D nema muskih i zenskih poslova tako da Dragi usisivac je tvoj :-D
da ima ukusa i stila :-D :D barem osnove a na ostalom mogu ja poraditi :-D
da je drag mojim prijateljima :) ovo nije presudno ali je definitivno ogromaaan plus ukoliko moji prijatelji uzivaju u njegovom drustvu...

VLASITI auto :-D stan..vikendica na moru, dobar posao s kojim ide i odlicna zarada :-D :D
eto..skromno od mene :lol: :-D :D

e ovo se zove klasicni papucar :D
Irm@

#57 Re: Vasi Uslovi

Post by Irm@ »

to se zove lijep odgoj :)
blago tvojoj djevojci onda :-D :D
bez_ideje

#58 Re: Vasi Uslovi

Post by bez_ideje »

Pa da je onako malo aktivniji,ne volim ljude kojima je sav provod kafic,dnevna kafa,podnevna kafa,vecernja kafa i vrhunac veceri....kafa :roll: :roll: :roll:
Daj ba malo.......mrdni,priroda,tabananje,zavlacenje svukud,izleti,role,biciklo,da se poFatamo na drugom izlasku i to :lol: :lol: ....
e da.......ja pijem,piva i utakmica zakon ...i kome smeta,ja cu biti zahvalna da me zaobidje...ustvari kome bilo sta od mojih poroka smeta ,meni nece smetat da drzi odstojanje..
Doduse ne pusim,a srecom ni momak ....tako da..nista ne trazim,samo se hvalim :mrgreen:

A od "ozbiljnijih" uslova :mrgreen:
mora imati cilj,zelje,nade snove.....i teziti tome da ih ostvari ,i da budem iskrena,biti objektivno gledano uspjesan u tome
kucni odgoj i neke osnove lijepog ponasanja
E ako je prihvatio mene ovakvu naopaku ,sto ce sve mimo svijeta kao nepromjenjivo cinjenicno stanje i ne pokusava to promijeniti ......onda je savrsen :mrgreen:
shown

#59 Re: Vasi Uslovi

Post by shown »

hm..imam vozacku samo do kriterija,a vec se blizi 36 ,da se roknem do new year ili u januvaru ? :lol:
Umma

#60 Re: Vasi Uslovi

Post by Umma »

todd_smith wrote:
wileyX wrote:
todd_smith wrote:Kada svi pricamo o savrsenim/om momkom/djevojci svi se mozemo sloziti da savrseno ne postoji :-) :-)

ali kada zelite ili razmisljate da stupite u vezu sa osobom..sta ta osoba ne smije/ne treba da ima/radi da bi bila sa vama?

Sto se mene tice kod djevojaka ne podnosim alkohol, to je prva stvar koju gledam.Cak da se zaljubim do usiju u djevojku, ako ona konzumira alkohol, ne bitno koja kolicina, ne mogu biti sa njom.. :x :lol:
Takodjer gledam koliko djevojka postuje samu sebe...sad ne mislim ono ako ima stav "nista prije braka" ali ako se da "pofatati" odmah na prvom spoju nema tu za mene nista, mislim iskoristio bih priliku ali za nesto ozbiljnije sa takvom djevojkom za mene nema nista. Sad to ne mora znaciti da ako bude poljubac prvi put da odmah ja mislim da je ona sad neka fufica,jer ima razlike izmedju romanticnog poljubca i "zvaljenja" :lol:
sta fali ako pije ne vidim u cemu je problem.Naprotiv jos bolje ako voli popit a i moze :) Bolje i sa curom sjedit pit nego ici sa "jaranima" pa svaki put riknut po 3-4 glave.Kolko god da popijes hem ce ti bit bolje hem ces se bolje provest:)
ono sto jest` jest alkohol je zabranjen u islamu [mozda sam trebao napisati ono sto uzimam u obzir kod muslimanke :D ]

sad nisam neki vehabija ili religiozni ektremista, Bog zna da sam i ja grijesio dosta, ali ne pijem niti sam ikada prio zato mi je to kao jedan od glavnih stavri kod djevojke

Dat cu ti prijedlog, pocni se zabavljati serijatski :D :D :D
Eweleen

#61 Re: Vasi Uslovi

Post by Eweleen »

Irm@ wrote:uuu tema za mene :-D :D
Moj bi stari rekao kobra! :lol:
Salsaon2

#62 Re: Vasi Uslovi

Post by Salsaon2 »

Ma djaba zene sve to pisete, kao sto rece zelenashica, kada se zaljubite pada sve u vodu :D... Nema pravila, nema izuzetaka, samo leptici u stomaku :P... hihi

A "ono nesto" nazalost ni one same ne znaju sta je :P ali moras to imati :D... hahaha
inspire_me

#63 Re: Vasi Uslovi

Post by inspire_me »

todd_smith wrote:
ladyblue18 wrote:Hmmm da bude covjek. :roll: :mrgreen:

Ja nisam nikada imala tog nekog "idealnog". Svi moji momci su bili razliciti dibidus, od plavih, crnih, smedjih, visokih, nizih, itd itd...
U sustini mora imati "ono nesto". :) a sad da li ce on biti ovakav ili onakav manje je vazno, iako sam ja nekako najvise padala na plave oci, pa eto... :-)
I da nije neki probisvjet i ljencuga.
Ah da, i bilo bi pozeljno da ne pusi jer sam alergicna na cigare, ali nije presudno.

Btw naslov teme zvuci kao neki konkurs. :mrgreen:
par vas je do sada reklo "ono nesto"sta se podrazumijeva time :lol:
''Ono nesto'' bi ponajblize bilo sarmu ili nekoj karizmi iliti harizmi :-) :-)
respo

#64 Re: Vasi Uslovi

Post by respo »

ladyblue18 wrote:
Ona je maloljetna. :P :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
pa rekoh da nisam dzentlmen meni ne smeta :D
respo

#65 Re: Vasi Uslovi

Post by respo »

babyline wrote:
respo wrote:
Dile wrote:da je lijep, zgodan, pametan, ima dobar posao, fakultetski obrazovan, vozi dobro auto, ima kucu na moru, ima apartman na planini, dobro kuha, pere, pushi, pegla.... :lol:
imam sve osim fakulteta
jbg nisam stigao dok sam ostalo ganjao :D
haj onda i to zavrsi, sacekacemo mi :D
koliko vremena imas cekati :D
bez_ideje

#66 Re: Vasi Uslovi

Post by bez_ideje »

Aura Perez wrote:
bez_ideje wrote:Pa da je onako malo aktivniji,ne volim ljude kojima je sav provod kafic,dnevna kafa,podnevna kafa,vecernja kafa i vrhunac veceri....kafa :roll: :roll: :roll:
Daj ba malo.......mrdni,priroda,tabananje,zavlacenje svukud,izleti,role,biciklo,da se poFatamo na drugom izlasku i to :lol: :lol: ....
e da.......ja pijem,piva i utakmica zakon ...i kome smeta,ja cu biti zahvalna da me zaobidje...ustvari kome bilo sta od mojih poroka smeta ,meni nece smetat da drzi odstojanje..
Doduse ne pusim,a srecom ni momak ....tako da..nista ne trazim,samo se hvalim :mrgreen:

mora imati cilj,zelje,nade snove.....i teziti tome da ih ostvari ,i da budem iskrena,biti objektivno gledano uspjesan u tome
E ako je prihvatio mene ovakvu naopaku ,sto ce sve mimo svijeta kao nepromjenjivo cinjenicno stanje i ne pokusava to promijeniti ......onda je savrsen :mrgreen:
malo je rec da mi se ovi zabojeni dijelovi svidjaju. samo si zaboravila kikiriki kod pive i utakmice. po mogucnosti zacinjeni iz Badema
:D :D

nista, vako cemo, kad ja nabavim kakvo musko, ti muza za ruku i idemo pjehe na Bjelasnicu iz Pazarica, mozda i promijenis misljenje o tabananju. A mozda i neces, ima gore beton mjesta za fatanje :D :D :kiss:
Dje cu kikiriki zaboravit :mrgreen: ,ja volim onaj u ljusci da sve izgleda ko golubarnik kad ustanem od stola :lol: :lol:
Vazi..."prevari" ti kakvog pa idemo ,ko kaze da ja ne volim tabanat.....svake godine troje patika izlizem na asfaltu :mrgreen:
respo

#67 Re: Vasi Uslovi

Post by respo »

onda cemo se igrati citavu vjecnost pa cu onda zavrsiti fax :D
dr.Gonzo

#68 Re: Vasi Uslovi

Post by dr.Gonzo »

Ne mora imati nista, ali mora imat sve.

Doduse, postoje veze i veze.

Uh jebote, sto filozofiram.

:lol:
chengaba

#69 Re: Vasi Uslovi

Post by chengaba »

bez_ideje wrote:Pa da je onako malo aktivniji,ne volim ljude kojima je sav provod kafic,dnevna kafa,podnevna kafa,vecernja kafa i vrhunac veceri....kafa :roll: :roll: :roll:
e da.......ja pijem,piva i utakmica zakon
...i kome smeta,ja cu biti zahvalna da me zaobidje...ustvari kome bilo sta od mojih poroka smeta ,meni nece smetat da drzi odstojanje..

Hocemo se uzet odmah? :D :D :D
JThomas

#70 Re: Vasi Uslovi

Post by JThomas »

hajde da provjerim jesam li dobro shvatio... :D

on mora biti lijep, zgodan, uspješan, obrazovan, šarmantan, duhovit, dobar u krevetu, imati ogromnu kitu...i tako od a) do nj)... :D ako kojim slučajem zadovoljava samo 18 ili 19 od 20 nabrojanih uslova, radićemo na tome :D ali on mene mora apsolutno prihvatiti takvu kakvu jesam i ne smije ni pomisliti da me mijenja :D

šta da vam čovjek kaže, a da ostane kulturan i pozitivan... :D
Cholina_Lokica

#71 Re: Vasi Uslovi

Post by Cholina_Lokica »

JThomas wrote:hajde da provjerim jesam li dobro shvatio... :D

on mora biti lijep, zgodan, uspješan, obrazovan, šarmantan, duhovit, dobar u krevetu, imati ogromnu kitu...i tako od a) do nj)... :D ako kojim slučajem zadovoljava samo 18 ili 19 od 20 nabrojanih uslova, radićemo na tome :D ali on mene mora apsolutno prihvatiti takvu kakvu jesam i ne smije ni pomisliti da me mijenja :D

šta da vam čovjek kaže, a da ostane kulturan i pozitivan... :D
pa vidis kako pristajemo na kompromis :D ne moraju biti svi uslovi ispunjeni, a mi cemo eto pristati biti sa njim :mrgreen:
JThomas

#72 Re: Vasi Uslovi

Post by JThomas »

al' ima jedna pjesmica o tome, onako, brutalno, surovo istinita... :D :D ja je lično obožavam :D :D

Cholina_Lokica

#73 Re: Vasi Uslovi

Post by Cholina_Lokica »

:lol: :lol: :lol: :lol:
pa to ti sa godinama sve dodje... zahtjevi sve manji, daj sta das :mrgreen:
muz66

#74 Re: Vasi Uslovi

Post by muz66 »

chengaba wrote:
e da.......ja pijem,piva i utakmica zakon
...i kome smeta,ja cu biti zahvalna da me zaobidje...ustvari kome bilo sta od mojih poroka smeta ,meni nece smetat da drzi odstojanje..

Hocemo se uzet odmah? :D :D :D
A steta je da mlad pogines, ne cackaj :evil:
muz66

#75 Re: Vasi Uslovi

Post by muz66 »

@JThomas

sacekaj samo 4-5 godina pa ih onda pitaj za kriterije...auuuu, prijatelju, kad se priblize tridesete nema tu vise tjeranja maka na konac :D
Post Reply