...u mojem krvnom srodstvu neme ženskinja... prema tome... sve žene mogu da mi budu sve šta hoče...samo ne rod... dakle bez opasnosti da budu optužene za incest...zelenashica wrote:šta ti ba ona lejdi komšija....kmirsad wrote:hjooj jesu vam savjeti...još će jadna žena šarena hodati...lukavosti, takta, plana kakva+ rezervni...za izvlačenje...ciljeve definisati...da li ga zadržati ili ga se kutarisati...
...ako ćeš ga zadržati...u kuci uvijek biti sređena tip top, iz sobe ne izlaziti bez šminke i frizure,odbaciti farmerke, šlafruke i viklere...samo suknje prozirne bluze i lagane haljine...srediti se ko agelina joli...djete u kolica ...pa s drugaricama na kafu... s kolegicama s posla ...kome na babine...šoping...da budeš vidjena...pronosati nove dobre sex-i stvarćice,...ćipka i slićno...od kupatila kroz dn, boravak do sobe...i obrnuto, produbiti dekolte, promjeniti parfem, malo na fitnes...njemu sva potrebna pažnja... uz smanjenje doze sex-a, ko cuki kad šta uradi dobro...usaditi mu taj uslovni refleks... al' oprezno...da ne dobiješ batine...dati mu gotivan ručak, večeru, kaficu al' samo s jednim filđanom na tacni...ko fol žuriš nemaš vremena..i daljinski...a ti štrafta...i uvijek nasmijana...uz to malo bezazlenog koketiranja...doći će ...ko cuko...
...ako ga se hoćeš kutarisati...sve isto...samo svaki dan đegod štekaj lovu, da ne zna...produbi dekolte, a koketiranje da bude manje bezazleno...ali bez ulaska u vezu...samo priprema terena...a kad ga dovedeš na dovoljno tanak led...samo udri nogom da pukne od jednom... propadne u cugu...da ne zna šta ga je snašlo...
...od priče,cmizdrenja, svadje... nema ništa...samo dobro postavljen cilj...i u skladu s njim... dobar biznis plan sa, to nikako ne zaboravi... keš flou projekcijama...finansijska nezavisnost je pola posla...neka krvna veza
..a iz oktobarske sam rodom...