Savršena žena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Dori
#52 Re: Savršena žena
pjegica wrote:Nisam pretilna, ali imam dobar apetit i kilu dvije viška. Držim dijetu dok mi pita ne zamiriše.
Ista sam ti.....sve necu, necu i onda smazem pola kile kombinacije krompir i sir.....
Ili jedno 15-20 cevapa iz Zmaja i moj dragi ostane
Ali draze mi je to, nego da sam na salatama, mrsavica, a u isto vrijeme zivcana i tersam od gladi
-
*mima*
#53 Re: Savršena žena
Dena wrote:pjegica wrote:Nisam pretilna, ali imam dobar apetit i kilu dvije viška. Držim dijetu dok mi pita ne zamiriše.![]()
![]()
Ista sam ti.....sve necu, necu i onda smazem pola kile kombinacije krompir i sir.....
Ili jedno 15-20 cevapa iz Zmaja i moj dragi ostane![]()
Ali draze mi je to, nego da sam na salatama, mrsavica, a u isto vrijeme zivcana i tersam od gladi
Sta se ti javljas? Imas savrsenu liniju.
- Dori
#54 Re: Savršena žena
Ooooo, faja draga!mima wrote:
Sta se ti javljas? Imas savrsenu liniju.
- respo
#55 Re: Savršena žena
nobody is perfect
im nobody
im nobody
- Irm@
#56 Re: Savršena žena
Her Flick wrote:neki dan vracam se iz Mostara i naravno stanem da pojedem porciju mesa u Jablanici
i tako ja ulazim sjedam za sto i preko puta mog stola ugledam damu, ali fakat pravu damu, reko evo ga savrsena zena
debeljuskasti mali zdepasti prstici nalakirani crvenim lakom (ubi u oci) skoro pa na svakom prsticu zlatni prsten od cca 1Kg
i tim sexy prsticima ona razvali glavusu (ma nije ni girmasu napravila, kojom bi pokazala da tesko ide to razvaljivanje glavuse),izleti jezik i poce da copa ono meso sa obraza
reko evo je savrsena zena
nego oko savrsene zene..a Boze moj kao i sve to je individualna stvar (sto najbolje prikazuje citirani Her Flick-ov post
ja ustvari nemam nist protiv one izjave: u kuhinji domacica, na ulici dama, u krevetu k*rva
danas u ovo nekom izopacenom svijetu skoro pa sve je normalno pa se tako neki osnovi lijepog ponasanja rijetko primjenjuju sto ja mislim da je osnova savrsene zene kao odraz njenog kucnog odgoja
-
Katy
#57 Re: Savršena žena
pjegica wrote: Mislim, ja se slažem da cura treba biti uredna, da se treba kupati i prati kosu, srediti nokte i popraviti zube. Te stvari treba raditi radi sebe, a ne radi drugih. Samo, baš da mogu biti čista, počešljana, uredna navečer nakon što sam cijeli dan trčala sa predavanja na posao, s posla na vježbe, pa opet na posao, baš i ne mogu. Mom momku ako se ne sviđam neka traži drugu, mada mi se čini da neće, neću ga prisiljavati da bude samnom. Posebno neću glumiti pred njim nešto što nisam. A dokazao je da mu ne smetam ni nesređena, jer je prošle godine 10 dana preležao samnom u bolnici, kad sam bila sva čupava, prljava, izbodena infuzijama i td. A i inače sam tako nesavršena. Nisam pretilna, ali imam dobar apetit i kilu dvije viška. Držim dijetu dok mi pita ne zamiriše. Šminku mi čine kreon i maskara, puder nekad, u specijalnim prilikama. Dijete sam sunca, pjegice su mi zaštitni znak, ne krijem ih, koliko god one moje lice činile nesavršenim. I ja preko dana hodam u majici, farmerkama i tenama, kome se ne sviđa, neka me slobodno zaobiđe. Volim štikle i otmeniju odjeću, i baš zbog toga je čuvam za posebne prilike. I tako gledajući u svoje nesavršenstvo u ogledalu, tješim se onom: ljubav nije naći savršenu osobu, nego voljeti nesavršenu osobu savršeno.
- dr.Gonzo
#58 Re: Savršena žena
Ja znam jednu, ne moze se to opisat rijecima.
-
zelenashica
#59 Re: Savršena žena
vala ja kako skonta ...savršenstvo nije na cijeni 
-
andrija2007
#60 Re: Savršena žena
Što je bolan, da prostiš, ne zaprosi?Her Flick wrote:neki dan vracam se iz Mostara i naravno stanem da pojedem porciju mesa u Jablanici
i tako ja ulazim sjedam za sto i preko puta mog stola ugledam damu, ali fakat pravu damu, reko evo ga savrsena zena
debeljuskasti mali zdepasti prstici nalakirani crvenim lakom (ubi u oci) skoro pa na svakom prsticu zlatni prsten od cca 1Kg
i tim sexy prsticima ona razvali glavusu (ma nije ni girmasu napravila, kojom bi pokazala da tesko ide to razvaljivanje glavuse),izleti jezik i poce da copa ono meso sa obraza
reko evo je savrsena zena
- bez_ideje
#61 Re: Savršena žena
Bila im puna usta ,a ona nije imala slobodnog mjesta na prstima

-
barby02
#62 Re: Savršena žena
Biiiiiizniiiiiis
U posljednje dvije godine sve je više djevojaka iz Bosne i Hercegovine koje odlaze na rekonstrukciju himena u Beograd kod dr. Dušana M. Protića, ginekologa akušera i stručnjaka za himenoplastiku.
Prema njegovim riječima, pored onih koje to rade iz ljubavi ili zdravstvenih razloga, dosta je i onih koje se na ovaj korak odlučuju iz koristoljublja.
Evo, prije samo deset minuta kontaktirala me je jedna djevojka iz Sarajeva koja želi da joj uradim rekonstrukciju himena... Samo do prije dvije godine mali je broj djevojaka iz BiH koje su željele da ponovo postanu djevice. Međutim, situacija je danas potpuno drugačija - priča Protić za "San".
On precizira da najveći broj djevojaka i žena koje se odlučuju na ovakve zahvate dolazi iz srednje Bosne.
Himenoplatstika nije više tabu tema, gdje su se na rekonstrukciju himena opredjeljivale djevojke pred udaju iz patrijarhalnih sredina, gdje je nevinost uslov za stupanje u brak - pretežno iz Makedonije, Crne Gore i Albanije.
BiH je sad tu rame uz rame sa Srbijom...
Imamo slučajeva da nam dolaze supruge koje žele da mužu za godišnjicu braka poklone "nevinost". Radi se o osobama kojima muževi nisu bili prvi ljubavnici, pa sada žele da se obnovom himena "iskupe". Tu su i pokloni za rođendan. Ma, ima svega... - ističe Protić
On naglašava da djevičanstvo hirurškim putem obično vraćaju djevojke starosti od 18 do 24 godine, ali da se granica iz dana u dan pomjera naviše.
Kako ističe, često se na ovaj zahvat djevojke odlučuju kako bi imale finansijske koristi.
Imao sam nekoliko slučajeva gdje su mi djevojke iz Srbije, ali u posljednje vrijeme i iz BiH, dolazile čak po tri puta na operaciju, a sve kako bi svoju nevinost prodale u Dubaiju.
Naime, poznato je da se u Dubaiju za gubitak nevinosti dobija šest do sedam hiljada eura! One se vrate, uzmu pare, izvrše rekonstrukcju i opet tako. Nekome to dođe kao biznis. Imam nekoliko djevojaka iz Sarajeva koje to rade - naglašava on.
Cijene rekonstrukcije himena kreću se zavisno od složenosti operacije. Nije svaka rekontrukcija ista. Osim toga, cijene se kreću od 500 eura, pa sve do 5.000 eura.
No, najvažnije je da je posao perfektno urađen, te je nemoguće uvidjeti da je riječ o operativnom zahvatu - ističe dr. Protić.
Preuzeto sa BH RAJA (admine premjesti ili. . )
U posljednje dvije godine sve je više djevojaka iz Bosne i Hercegovine koje odlaze na rekonstrukciju himena u Beograd kod dr. Dušana M. Protića, ginekologa akušera i stručnjaka za himenoplastiku.
Prema njegovim riječima, pored onih koje to rade iz ljubavi ili zdravstvenih razloga, dosta je i onih koje se na ovaj korak odlučuju iz koristoljublja.
Evo, prije samo deset minuta kontaktirala me je jedna djevojka iz Sarajeva koja želi da joj uradim rekonstrukciju himena... Samo do prije dvije godine mali je broj djevojaka iz BiH koje su željele da ponovo postanu djevice. Međutim, situacija je danas potpuno drugačija - priča Protić za "San".
On precizira da najveći broj djevojaka i žena koje se odlučuju na ovakve zahvate dolazi iz srednje Bosne.
Himenoplatstika nije više tabu tema, gdje su se na rekonstrukciju himena opredjeljivale djevojke pred udaju iz patrijarhalnih sredina, gdje je nevinost uslov za stupanje u brak - pretežno iz Makedonije, Crne Gore i Albanije.
BiH je sad tu rame uz rame sa Srbijom...
Imamo slučajeva da nam dolaze supruge koje žele da mužu za godišnjicu braka poklone "nevinost". Radi se o osobama kojima muževi nisu bili prvi ljubavnici, pa sada žele da se obnovom himena "iskupe". Tu su i pokloni za rođendan. Ma, ima svega... - ističe Protić
On naglašava da djevičanstvo hirurškim putem obično vraćaju djevojke starosti od 18 do 24 godine, ali da se granica iz dana u dan pomjera naviše.
Kako ističe, često se na ovaj zahvat djevojke odlučuju kako bi imale finansijske koristi.
Imao sam nekoliko slučajeva gdje su mi djevojke iz Srbije, ali u posljednje vrijeme i iz BiH, dolazile čak po tri puta na operaciju, a sve kako bi svoju nevinost prodale u Dubaiju.
Naime, poznato je da se u Dubaiju za gubitak nevinosti dobija šest do sedam hiljada eura! One se vrate, uzmu pare, izvrše rekonstrukcju i opet tako. Nekome to dođe kao biznis. Imam nekoliko djevojaka iz Sarajeva koje to rade - naglašava on.
Cijene rekonstrukcije himena kreću se zavisno od složenosti operacije. Nije svaka rekontrukcija ista. Osim toga, cijene se kreću od 500 eura, pa sve do 5.000 eura.
No, najvažnije je da je posao perfektno urađen, te je nemoguće uvidjeti da je riječ o operativnom zahvatu - ističe dr. Protić.
Preuzeto sa BH RAJA (admine premjesti ili. . )
-
Njanjo
#63 Re: Savršena žena
Rjecima jednog glumca u jednom filmu: Savrsena zena je 80% djavo, 20% andjeo, koja se ne boji da uprlja ruke i zivi svaki dan kao da je zadnji.
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#64 Re: Savršena žena
ako te je prosao pubertet, onda je isuvise kasno za kompleks SAVRSENSTVA ZENE I NJENOG TIJELA
do sada si trebala prihvatiti sebe kakva jesi, a uvijek ce se naci neki muskarac koji ce tebe takvu smatrati savrsenom zenom za njega.
ne moras biti svima savrsena.
do sada si trebala prihvatiti sebe kakva jesi, a uvijek ce se naci neki muskarac koji ce tebe takvu smatrati savrsenom zenom za njega.
ne moras biti svima savrsena.
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#65 Re: Savršena žena
najbolji post ikad!pjegica wrote:Ova cura ili je doživjela neku tešku traumu ili previše gleda sapunice (samo, što li onda smjesti radnju u London, zar sapunice nisu obično vezane za Španiju, Mexico i tako to?)...
Mislim, ja se slažem da cura treba biti uredna, da se treba kupati i prati kosu, srediti nokte i popraviti zube. Te stvari treba raditi radi sebe, a ne radi drugih. Samo, baš da mogu biti čista, počešljana, uredna navečer nakon što sam cijeli dan trčala sa predavanja na posao, s posla na vježbe, pa opet na posao, baš i ne mogu. Mom momku ako se ne sviđam neka traži drugu, mada mi se čini da neće, neću ga prisiljavati da bude samnom. Posebno neću glumiti pred njim nešto što nisam. A dokazao je da mu ne smetam ni nesređena, jer je prošle godine 10 dana preležao samnom u bolnici, kad sam bila sva čupava, prljava, izbodena infuzijama i td. A i inače sam tako nesavršena. Nisam pretilna, ali imam dobar apetit i kilu dvije viška. Držim dijetu dok mi pita ne zamiriše. Šminku mi čine kreon i maskara, puder nekad, u specijalnim prilikama. Dijete sam sunca, pjegice su mi zaštitni znak, ne krijem ih, koliko god one moje lice činile nesavršenim. I ja preko dana hodam u majici, farmerkama i tenama, kome se ne sviđa, neka me slobodno zaobiđe. Volim štikle i otmeniju odjeću, i baš zbog toga je čuvam za posebne prilike. I tako gledajući u svoje nesavršenstvo u ogledalu, tješim se onom: ljubav nije naći savršenu osobu, nego voljeti nesavršenu osobu savršeno.
- stochar
- kockica_kockica
#67 Re: Savršena žena
I'm not perfect .. but I love myself... 
- madner
#68 Re: Savršena žena
Slika kaze vise nego hiljadu rijecistochar wrote:
- Generain
#69 Re: Savršena žena
Meni se najviše sviđa onaj dio koji je u ruci 
-
Tirkiz
#70 Re: Savršena žena
kako da ne..savrsena zena postoji samo joj je potrebno podesiti "software" i uskladiti ga sa "hardware"-om... kome uspije uspije, zavisi kakav je muskarac "programer"
-
Static-X
#71 Re: Savršena žena
umjesto sto trosite vrijeme raspravljajuci, bolje postavite svoje slicice pa cemo mi odluciti koja je savrsena a koja ne 
-
barby02
#72 Re: Savršena žena
E sad zaozbilje
Po meni je savrsena zena ona, koja sebe odlicno poznaje tj. zna svoje prednosti i mane i koristi ih shodno. . Psiholoski ("kao vrsni poznavalac psihe"
) savrsena zena je paralela bilo kojoj savrsenosti a to recimo, ne postoji. Najblize savrsenosti je ona koja zna gdje joj je mjesto i koja se za to mjesto izbori. Posmatrajuci sa njene strane, to je psiho-fizicki cilj, drustveni uspjeh i status (pa i odlicna domacica) materinstvo-po zelji i mogucnosti, licni stav, izgradjen ukus itd. Mozda je bolje protu-argumentima naznaciti njenu "vrijednost". Znaci da nije lijena,da nije mahalusa,da nije neodredjena(tajnovitost je nesto drugo),da nije malogradjanske orjentacije =zdravo za gotovo.
Savrsena zena treba biti drugima primjer, kako na stepenicu vise a prema i u odnosu na musarce/ca, mora imati samopouzdanje pod 1.(vise ili manje , zavisno od njegovih zelja, u njegovim ocima). Pored svega ovoga ona treba imati optimizam, pogotovo za "djecake" i njihove fix ideje i biti spremna na "igru". .
Savrsena zena treba biti drugima primjer, kako na stepenicu vise a prema i u odnosu na musarce/ca, mora imati samopouzdanje pod 1.(vise ili manje , zavisno od njegovih zelja, u njegovim ocima). Pored svega ovoga ona treba imati optimizam, pogotovo za "djecake" i njihove fix ideje i biti spremna na "igru". .
- Cholina_Lokica
#74 Re: Savršena žena
evo sad cemo, samo sto nismoStatic-X wrote:umjesto sto trosite vrijeme raspravljajuci, bolje postavite svoje slicice pa cemo mi odluciti koja je savrsena a koja ne
-
Static-X
#75 Re: Savršena žena
odlicno, ocekujem ih s nestrpljenjemDile wrote:evo sad cemo, samo sto nismoStatic-X wrote:umjesto sto trosite vrijeme raspravljajuci, bolje postavite svoje slicice pa cemo mi odluciti koja je savrsena a koja ne
za one koje su stidljive - nema problema saljite na pp