KUĆA ILI STAN

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

dufa

#51 Re: KUĆA ILI STAN

Post by dufa »

Odrastao sam u kuci dok trenutno zivim u stanu ali ja bih uvijek glasao za kucu pa neka je toliko i ulagati u odrzavanje. Kuca je mir i rahatluk dok u stanu moras trpiti mnogo sto sta od strane komsija i recimo upravitelja a kuci si svoj gazda.
Eto na primjer za vrijeme ovog lijepog vremena ni prozora ne mozes otvoriti jer komsija ispod toliko pusi da sav dim zavrsi u mom stanu. U stanu ja ne mogu komsiji zabraniti da ne pusi ili da zatvori svoj prozor ali zato da sam u kuci ne bih ni imao takvih ili slicnih problema.
Moje misljene je KUCA :thumbup:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#52 Re: KUĆA ILI STAN

Post by ladyblue18 »

Aura Perez wrote:
hahaha a meni tvoja lokacija. da trejdamo :mrgreen: ?
Uuuu more, zdogovorimo se. 8-) :mrgreen:
coek

#53 Re: KUĆA ILI STAN

Post by coek »

...
Last edited by coek on 22/03/2010 14:25, edited 1 time in total.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#54 Re: KUĆA ILI STAN

Post by ladyblue18 »

Aura Perez wrote:
ladyblue18 wrote:
Aura Perez wrote:
hahaha a meni tvoja lokacija. da trejdamo :mrgreen: ?
Uuuu more, zdogovorimo se. 8-) :mrgreen:
treba mi kvadratura tvoje sobe da vidimo za eventualne naknade :P
20ak :mrgreen:
Irm@

#55 Re: KUĆA ILI STAN

Post by Irm@ »

hmm...kad sam se rodila (cega se bash ne sjecam :D ali slike svjedoce i mama :-D ) zivjeli smo u kuci..i onda je dosao rat i poslije rata smo zivjeli u stanu...ogromnom stanu s divnim balkonom koji gleda u beton (plato kako smo ga zvala :-D ) i izmedju zgrada je bio mali park diiiivota...i onda smo se preselili u kucu jer eto mama je tako zeljela...
kuca je rupa bez dna ali definitivno..u kucu UVIJEK treba ulagati jednostavno nikad nije dosta (znam jer mama svaki mjesec nesto novo radi ili u kuci ili na kuci ili oko kuce)...eh sad stav poput zelenilo, mir, tisina...ja stvarno nisam tip za toga... imam alergiju za polen dakle trava 0 bodova...da sam mira i tisine zeljna i nisam..ja sam dijete betona i igralista i tako ce uvijek biti...
i tako da cu se vjerovatno preseliti u stan koji izdajemo jer ne zelim mami zabetonirati okucnicu.. :D
Post Reply