Sarajlijama smetaju papci.lolo_lolo wrote:papci
Papcima smetaju Sarajlije.
Al' dobro, nema veze....bitno je da je uzajamno.
Sarajlijama smetaju papci.lolo_lolo wrote:papci
Nemoj me pogrešno shvatiti, ali ne znam na čemu si ti?!isaisa wrote:chuchumbamayumbe
Imali i jedan grad da je cistiji i uljudni grad u staroj jugi da se moze mjeriti sa sarajevom u bilo cemu
Ja mislim da su ljudi samo ljubomorni na Seher Sarajevo pa iz ljubomore se grjese
Ali Sarajevo vas voli puno znate ko se jednom napije vode sa bascarsije nikad iz Sarajeva nece
chuchumbamayumbe wrote:isaisa wrote:chuchumbamayumbe
Imali i jedan grad da je cistiji i uljudni grad u staroj jugi da se moze mjeriti sa sarajevom u bilo cemu
Ja mislim da su ljudi samo ljubomorni na Seher Sarajevo pa iz ljubomore se grjese
Ali Sarajevo vas voli puno znate ko se jednom napije vode sa bascarsije nikad iz Sarajeva nece
Nemoj me pogrešno shvatiti, ali ne znam na čemu si ti?!
Znaš li ti koliko je Jugoslavija imala gradova, i to kakvih...
Ljubljana, Subotica, Varaždin...Nastavite niz gradova koji su čišći od Sarajeva...
Malo si mi previše patriotski nastrojen(a), ali nema veze, svako može imati svoje mišljenje...
jesi ti vidio koji drugi grad osim sarajeva u svom zivotu?isaisa wrote:chuchumbamayumbe
rika wrote:Mene najvise nervira kad u drzhavi koja ima more bit bitne i 15-16Km asfaltiranog auto-puta,vidim Porsche Boxtera sa bh.tablicama (molicu lijepo) kako se oprezno spusta niz slobodarske Budakovice....
![]()
![]()

sarajlije se dijele na papke i rajusalter071 wrote:Sarajlijama smetaju papci.lolo_lolo wrote:papci
i sarajliiiiijelolo_lolo wrote:sarajlije se dijele na papke i rajusalter071 wrote:Sarajlijama smetaju papci.lolo_lolo wrote:papci
Fakat, vidjeh neki dan da se neko zarovio tu!grunt wrote:Trenutno mi smeta sto ova zelena povrsina na mojmilu ode u p.m.
Ne bi me cudilo da bude Djamija.chuchumbamayumbe wrote:Fakat, vidjeh neki dan da se neko zarovio tu!grunt wrote:Trenutno mi smeta sto ova zelena povrsina na mojmilu ode u p.m.
Šta rade. zna li neko!?!?
Džamija ili Mercator?!