Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
malo offtopic
meni je indigo zakon!!! zena zna kuhati samo tako, razumije se u auta i zna se koristiti programima za obradu slike indigo
obrati se danskoj ambasadi/policiji..od nasih ne ocekuju puno...
meni se to desilo u mahali...taxista me udario..komsija zapisao prva tri broja i slovo (dalje nije stigao), model auta i boju a oni "nisu" mogli da ga nadju...
Evo lagano je krenulo. Danas je primjecen u gradu. OZNAKE SU ZH-27-FB ili ZH-27-F8.
Moja je greska na pocetku bila ZX ...U brzini sam pogrijesio. Ali i policiji sam kada sam zvao na tel rekao ZH.
SAAdnan wrote:Evo lagano je krenulo. Danas je primjecen u gradu. OZNAKE SU ZH-27-FB ili ZH-27-F8.
Moja je greska na pocetku bila ZX ...U brzini sam pogrijesio. Ali i policiji sam kada sam zvao na tel rekao ZH.
Ma hajde, ti umjesto na latinici H da napises zbog nervoze zapisao na cirilici X. To je to.
Nadam se da ce ga naci i da ces dobiti pare zbog stete. A majmunu zelim da se vratim u KPD Zenica.
SAAdnan wrote:Evo lagano je krenulo. Danas je primjecen u gradu. OZNAKE SU ZH-27-FB ili ZH-27-F8.
Prijatelju zao mi te pravo ali kako vidim vec je primjecen u gradu i nadam se da ce ga murija pronaci..
Sto se tice tih brojeva, kako ti pises onda se ne radi o danskim tablicama..
Danske tablice se sadrze iz dva slova i 5 brojeva.. npr. ZH 12 345 bez F ili nekih drugih slova..
ZH 27 FB bijele tablice sa crvenim okvirom, ja sam gotovo siguran da su danske ali ..... malo me bunite. Na talicama nema nikakvih grbova, niti ostalih znakova.
da nisu norveske???
ali opet kod norveskih je AB 12345
al postoji u norveskoj ZC ZE ZH ZK ZL ZN ZD ZF ZJ ZT ZU ZV ZY ZX ZS ZZ ZP ZR
ili mozda austrijska jer one imaju crveno okolo
ako je iz austrije moze biti ZT ili ZE
Svicarske tablice nemaju crveni okvir i imaju slova oznaka kantona i brojevi a ne slova broj pa slova
Do mene. Trazio sam kako izgledaju svicarske tablice, bas zbog toga, al' ne nadjoh. Nema sanse da prevedem "auto-tablice" na engleski. - To cak ni Guglov prevodioc ne zna.
Prelistaj malo ove holandske..........jako komplikovan sistem reg.tablica........
Imaju tamo tablice koje se izdaju kad su ukradeni originali.....za prikolice,za nosace bicikla...Kombinacija :dva slova-dva broja-dva slova crna na bijeloj podlozi odgovaraju opisu.....
Samo nisu uokvirena crvenom nego crnom linijom.
Mozda pomogne.
E ne znam fakad...eto mislio sam da su danske jer gotovo sve ostale imaju neki grb... ali eto haj sta cu.... barem sad znam broj tablica, ali vjerovatno cu traziti da naplatim stetu sa nepoznatim pociniocem, kad nikome nije u interesu da ga nadu. ZH 27 FB
THX svima