BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

PasHon1

#51 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by PasHon1 »

Ma OBN prenosi,ali Zvjezde plesu traze bonus izdanje...
Sve su price rekla-kazala,pa tako i moja...
Jaran od jarana...Ja vjerujem da prenose,Vugda ce sredit!
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#52 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Admir_1984 »

PasHon1 wrote:Ma OBN prenosi,ali Zvjezde plesu traze bonus izdanje...
:D
PriNc_ba

#53 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by PriNc_ba »

moja nije rekla kazala.

4 covjeka s obn-a su mi potvrdila da prenosa nece biti i to sve glavni ljudi na obn-u tako da to prekrizimo kao opciju. treba ganjati ovu digitalnu pred bbi i onda kolektivni iftar i ko iftari i ko ne iftari :D :bih: :bih: :bih: :bih:
PasHon1

#54 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by PasHon1 »

PriNc_ba wrote:
moja nije rekla kazala.

4 covjeka s obn-a su mi potvrdila da prenosa nece biti i to sve glavni ljudi na obn-u tako da to prekrizimo kao opciju. treba ganjati ovu digitalnu pred bbi i onda kolektivni iftar i ko iftari i ko ne iftari :D :bih: :bih: :bih: :bih:
Nije problem digitalna,mi se mozemo organizovati,samo me zanima ima li BBI onda pravo da to postavi na svoj ekran :S
Ne znam bas kako to ide...pa ako ima neko...
PriNc_ba

#55 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by PriNc_ba »

PasHon1 wrote:
PriNc_ba wrote:
moja nije rekla kazala.

Nije problem digitalna,mi se mozemo organizovati,samo me zanima ima li BBI onda pravo da to postavi na svoj ekran :S
Ne znam bas kako to ide...pa ako ima neko...
pa ako ima neko ko zna nekoga iz udruzenja ili ko je iz udruzenja ovde na forumu fino odu u bbi i sa upravom vide sta i kako pa lagano da shator pozicioniram u parkushu :D haahahahahah
PasHon1

#56 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by PasHon1 »

PriNc_ba wrote: pa ako ima neko ko zna nekoga iz udruzenja ili ko je iz udruzenja ovde na forumu fino odu u bbi i sa upravom vide sta i kako pa lagano da shator pozicioniram u parkushu :D haahahahahah
Idi ti sefe za svaki slucaj sad,sta znas...
K'o rano rani,spava mu se cijeli dan. :D
Antracoid

#57 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Antracoid »

BHT...fuj...gade mi se.... :x

Raja ako neko ima konacnu informaciju hocel biti prenosa na OBN-u nek javi... :?:
Charuga
Globalni moderator

#58 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Charuga »

salle_eh1986 wrote:Bolje da niko ne prenosi da negledamo bruku... Sarajevo će ga dobro pošišpu, a onda ćemo mi Manijaci da se z........o na njihov račun bar godinu dana. FORZA ŽELJO
Radije nemoj nista pisati nego ovako nesto. I da Sarajevo ispadne i da dozivi neki veci poraz nase je da sutimo i da ne spominjemo evropske utakmice u raspravi, prepirci ili za.ebanciji sa njima. Sve sto mozemo je da se uhvatimo teme o domacem prvenstvu i to je to. I tako sve do nekog, eventualnog, izlaska u evropu sljedece godine.
Antracoid

#59 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Antracoid »

Plavih_11 wrote:
salle_eh1986 wrote:Bolje da niko ne prenosi da negledamo bruku... Sarajevo će ga dobro pošišpu, a onda ćemo mi Manijaci da se z........o na njihov račun bar godinu dana. FORZA ŽELJO
Radije nemoj nista pisati nego ovako nesto. I da Sarajevo ispadne i da dozivi neki veci poraz nase je da sutimo i da ne spominjemo evropske utakmice u raspravi, prepirci ili za.ebanciji sa njima. Sve sto mozemo je da se uhvatimo teme o domacem prvenstvu i to je to. I tako sve do nekog, eventualnog, izlaska u evropu sljedece godine.

Svaka cast..Ovo se cijeni.... :thumbup:
mrtva kokoš

#60 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by mrtva kokoš »

nije u pitanju sarajevo , zeljo itd., stvarno je jadno da nema prenosa takve jedne utakmice ipak su ljudi daleko dogurali...
StupskaBitanga

#61 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by StupskaBitanga »

ja bi volio da obn prenosi jer obn emitira program preko interneta pa oni koji su van bih bi mogli gledati utakmicu
shalla

#62 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by shalla »

Evo program za sutra sa OBN-ovog weba od prije dvije minute :sad:

ČETVRTAK, 27.kolovoz

07:05 Najava dječjeg programa

07:10 Super Billi / crtani film, 17/56

07:15 Transformersi , 21/29 / crtani film

07:35 Pocoyo, 4/52 / crtani film

07:45 Transformersi, 22/29 / crtani film

08:05 Pocoyo, 5/52 / crtani film

08:15 Križić kružić / dječja igra

08:25 Memory / dječja igra

08:35 Mala škola / dječja igra

08:45 Sveznalica / dječja igra

08:55 Top Shop

09:15 Harry i obitelj Henderson, 30/71 / obiteljska humoristična serija,r.

09:45 Kralj Queensa, 26/206 / humoristična serija,r.

10:15 Zvijezde sa zvijezdama, 8/20 / zabavni program,r.

11:55 OBN Info

12:10 Zabranjena ljubav,29/220 / sapunica

12:45 Top Shop

13:05 Ljubavni brodolom / film,r.

14:50 Zvijezde plešu / zabavni program, r., 9/9

17:00 Kralj Queensa, 27/206 / humoristična serija

17:30 Harry i obitelj Henderson, 31/71 / obiteljska humoristična serija

18:00 Život na sjeveru, 29/110 / dramska serija

18:55 OBN Info

19:15 !Hej Music / glazbena emisija

20:00 Zvijezde sa zvijezdama, 9/20 / zabavni program,r.

22:00 Posljednji znak / film

23:50 Smrt i djevojka / film,r.

02:00 Posljednji znak / film ,r.

03:45 Zvijezde plešu / zabavni program, r., 9/9
pipi7

#63 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by pipi7 »

bht, ftv - od mene bojkot pretplate!
autoe

#64 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by autoe »

Ma u biti me i ne pogađa previše ova situacija sa prenosom pošto Digi rumunski već imam, i planiram sa svojom rajom sutra organizovati gledanje, tako da naše kvazinovinare i kvazitelevizije mi ne mogu pokvariti ugođaj gledanja jedinog kluba.
Ali ,da uskoro bivša uprava ima imalo pameti, zabranila bi svim tv stanicam pristup na stadion (nek vogošća bude izuzetak, jbg oni se bar potrude da nam prikažu svku prvenstvenu u snimku kad je već sa sjevera skoro nikako i ne vidimo a i jedini nemaju ni znanja ni uslove da prenose iz rumunije tekmu).
Kad treba da naprave izvještaj, bujrum, popni se ne porodilište pa odozgo snimaj ...
irac300

#65 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by irac300 »

Rumunski Sport1 prenosi utakmicu! Najavljuju je evo par dana, pocinje u 19 i 45! Sad, ko ima Digi gledat ce, ko nema, ''ošini'' po BHT-u! :-D
Csuhay

#66 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Csuhay »

Domaće je najgore

Nevjerovatno je da državna televizija baca naše pare na putovanje reportera na SP u atletici...

Šta ćete gledati sutra navečer na televiziji? Znamo šta nećete! Kluž - Sarajevo. A zašto biste uopće gledali Kluž - Sarajevo? Zar bi plej-of za Evropsku ligu trebao biti na listi događaja koji, po nekom osnovu, mogu zainteresirati ljude koji plaćaju pretplatu, htjeli to ili ne? Zar nas je neko možda uopće i pitao šta želimo gledati za svoj novac?

Zato u četvrtak lijepo uključite svoje TV prijemnike i uživajte u ostvarenjima predratne francuske kinematografije ili, pak, širom razrogačenih očiju pogledajte da li će u novom izdanju urugvajske sapunice Pedro uspjeti otrovati psa svoje bahate punice.

Možda nabasate i na nekakve kvazizvijezde koje pokazuju široku lepezu svog antitalenta, a u najboljem slučaju na utakmicu Crvene zvezde. Sarajeva nema! Opet. Kao ni protiv Trnave, a ni protiv Helsingborga. Šest mečeva - nijednog TV prijenosa uživo.

Zaista je nevjerovatno da gledaoci u BiH, navijali za Sarajevo ili ne, neće moći gledati utakmicu koja će možda ući u historiju našeg sporta. Nevjerovatno je da državna televizija baca naše pare na putovanje reportera na Svjetsko atletsko prvenstvo u atletici, a da ne može platišama pretplate osigurati utakmicu koja nas se tiče mnogo više od spola Kaster Semenije (Caster).

To što na televiziji neće biti utakmice za koju će sutra navečer kucati desetine hiljada srca obojenih u bordo boju, a i ona svakog istinskog patriote, ne možemo mnogo prigovoriti privatnim televizijama. Na kraju krajeva, njima ne plaćamo ništa. Krivac ponovo stanuje u Sivom domu na Alipašinom Polju i odlučuje šta je nama važno, a šta nije. Za šta ima para, a za šta nema.

Eto, sada znamo za šta nema para. Zato uzmite kokice, prebacite na Zvezdu, ako je bude, i zamislite da je Sarajevo, a u poluvremenu provirite da li je Pedro otrovao punicinog psa. I ni slučajno ne zaboravite odvojiti novac za pretplatu.

http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/domace-je-najgore
Csuhay

#68 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Csuhay »

Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#69 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Priorat »

dalmirj

#70 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by dalmirj »

Priorat zna gdje se gledaju utakmice! Nema nema bolje web stranice for live straming. U 18 i 45 sati na my p2p.eu. Ako Bog da da uzivamo u pobjedi.
P.S. Cala sa 2 napadaca kreni
Rauber

#71 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Rauber »

Koja su to dzubrad, da se raja pored drzavne tv, koju placa, mora snalaziti i po internetu traziti kojekakve live stream-ove da bi gledali utakmicu naseg tima u evropi.
Nego kako to hoda oko bojkota ? Mislim mogu li me tuziti ili sta vec :? :) Svakako samo odjavio kablovsku i samo gledam satelitske kanale, ali eto opet sam placao...Sad fakat planiram i to prestati.
pipi7

#72 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by pipi7 »

evo kako to rade naši istočni susjedi:

"Crvena zvezda od 20 časova i 30 minuta na našem najvećem stadionu, popularnoj Marakani, igra revanš utakmicu plej ofa kvalifikacija za Ligu Evrope protiv češke ekipe Slavije iz Praga. Direktan prenos je na našem Prvom programu.
U prvoj utakmici odigranoj pre sedam dana u Češkoj, Slavija je pobedila Crvenu zvezdu rezultatom 3:0. Crveno beli moraju da postignu čak četiri pogotka, kako bi se plasirali u Ligu Evrope.

Fudbaleri Partizana od 19 časova i 30 minuta igraju u Slovačkoj revanš meč plej ofa za učešće u Ligi Evrope, protiv ekipe Žiline. Direktan prenos je na našem Drugom programu.

U prvoj utakmici, koja je odigrana u Beogradu, na stadionu Partizana, bilo je nerešeno, 1:1."

izvor - http://www.srbijasport.com
Bijeli_sa

#73 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Bijeli_sa »

Ne moze niko od nas kriviti nikakvu privatnu tv kucu, jer je njihovo pravo da prenose ili ne ove utakmice, ali drzavna televiziju za koju svi gradjani placaju pretplatu nema pravo da odlucuje sama, i da se ponasa kao privatna tv jer ona to nije... :x
Inace najveci krivac svega ovoga je gospodin Belmin Karamehmedovic, koji je ujedno i glavni odgovorni urednik sporta na BHT, on je donio ovu odluku i treba traziti objasnjenje i od njega i od BHT zasto gradjani ispastaju njihov bezobrazluk... :x

Inace gospodin je proveo 15 dana u Berlinu na atletskom mitingu, sa svojom ekipom od par clanova, naravno gospoda je poletila avionom sa sarajevskog aerodroma, odsjela u hotelu od minimalno 5 zvjezdica i sto je najtuznije sve smo to mi platili, ovo je jos jedan dokaz da ustvari je to kao i svugdje u ovoj zemlji samo kradja i iskoristavanje situacije, Belmine nadam se da si uzivao a ja mislim da treba pokrenuti peticiju za smjenu ovog gospodina, da vise svi shvate u ovoj zemlji da nisu nezamljenivi, da se moraju prvenstveno gledati interesi gradjana ove zemlje a ne da gospodin nasim parama, placa hotele, i avione po raznoraznim mitinzima koje bez problema mogu prenositi iz Sarajevskog studia....BHT JADU JADNI.
Bijeli_sa

#74 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by Bijeli_sa »

Upravo sam dobio informaciju da HAYAT TV radi na tome da gradjanima sirom BIH omoguci gledanje ove utakmice, nije jos nista sigurno ali je vrlo moguce da ce ipak HAYAT to uspjeti zavrsiti, sada ostaje da vidimo ali sigurno je da se oni bar trude da to omoguce, zato HAYAT svaka ti cast.... :dance:
lolo_lolo

#75 Re: BHT ne prenosi utakmicu Cluj-Sarajevo....

Post by lolo_lolo »

Bijeli_sa wrote:Upravo sam dobio informaciju da HAYAT TV radi na tome da gradjanima sirom BIH omoguci gledanje ove utakmice, nije jos nista sigurno ali je vrlo moguce da ce ipak HAYAT to uspjeti zavrsiti, sada ostaje da vidimo ali sigurno je da se oni bar trude da to omoguce, zato HAYAT svaka ti cast.... :dance:
ma treba do kraja ovog dana skotntati definitivno koja ce televizija prenositi,ako ce prenositi,i onda se nadati da se sve dobro proci sa bbi-om,pa da svi zajedno pogledamo historijsku utakmicu
Post Reply