moe_syzlak wrote:promjenio i sifru i username i opet isto...
Svašta
Hajd pokusaj deaktivirat profil pa ponovo aktiviraj pa vidi hocel bit napretka
Moderator: Benq
moe_syzlak wrote:promjenio i sifru i username i opet isto...
Jesi li igrao prije pokera slucajnoCVIKERASH wrote:Neko je izgleda unosio nekoliko puta namjerno pogresnu sifru na moj profil na fb tako da ne mogu da udjem nikako,.,,pokusao sam da resetujem sifru ali ne mogu ni da na mail udjem .....ne prihvata mi sifru tamo
ako neko zna kako da rijesim ovo nek mi javi..
asafa_powell wrote:zadnjih dana kad god neko otvori moj profil na fb pise .this profile is not avaiable right now try later.kasnije bude sve u redu al ponavlja se svaki dan to.negdje sam citao da je to do fb administratora.jer oni valjda nesto popravlaju to,nesto tako.
sta je caka??ne vjerujem da je do fb..mislim da mi je uletio virus jer se cesto ponavlja
do facebooka je. nesto im je sjebanoEllinor wrote:asafa_powell wrote:zadnjih dana kad god neko otvori moj profil na fb pise .this profile is not avaiable right now try later.kasnije bude sve u redu al ponavlja se svaki dan to.negdje sam citao da je to do fb administratora.jer oni valjda nesto popravlaju to,nesto tako.
sta je caka??ne vjerujem da je do fb..mislim da mi je uletio virus jer se cesto ponavlja
Jest do njih
Sunrise00 wrote:Mene strasno nervira sto se ne moze vidjeti chat history![]()
![]()
Moglo je prije dok je facebook nekad bio kako treba, a sad kad stalno nesto prave rijetko kad se moze pregledati chat historyEllinor wrote:Sunrise00 wrote:Mene strasno nervira sto se ne moze vidjeti chat history![]()
![]()
Moze ako kliknes na osobu(ako je ona online) pa vidis sta se pricalo
ma znam, ali ne mogu vidjeti sve, nego samo ono posljednjecute poison wrote:Moglo je prije dok je facebook nekad bio kako treba, a sad kad stalno nesto prave rijetko kad se moze pregledati chat historyEllinor wrote:Sunrise00 wrote:Mene strasno nervira sto se ne moze vidjeti chat history![]()
![]()
Moze ako kliknes na osobu(ako je ona online) pa vidis sta se pricalo
bulevarmostar wrote:jedno pitanje za vas koji ste magistrirali ovaj fejs:
Koliko dugo treba da se na fejsu u chat-u osoba pojavi kao "idle" ili odsutna? Cuo sam od nekih da je to 10 minuta ne koristenja ali nisam siguran je li to 10 minuta ne koristenje fejsa ili chat-a?
pa ako je do njih sto zadnja 24 sata niko ne moze uci na moj profil..i sto samo moj profil je nedostupan,i sto se to svaki dan ponavlja ?P!??!?Ellinor wrote:asafa_powell wrote:zadnjih dana kad god neko otvori moj profil na fb pise .this profile is not avaiable right now try later.kasnije bude sve u redu al ponavlja se svaki dan to.negdje sam citao da je to do fb administratora.jer oni valjda nesto popravlaju to,nesto tako.
Jest do njih
asafa_powell wrote:pa ako je do njih sto zadnja 24 sata niko ne moze uci na moj profil..i sto samo moj profil je nedostupan,i sto se to svaki dan ponavlja ?P!??!?Ellinor wrote:asafa_powell wrote:zadnjih dana kad god neko otvori moj profil na fb pise .this profile is not avaiable right now try later.kasnije bude sve u redu al ponavlja se svaki dan to.negdje sam citao da je to do fb administratora.jer oni valjda nesto popravlaju to,nesto tako.
Jest do njih
asafa_powell wrote:gledam druge profile i svima je dostupan,samo kod mene koci..
jeli to mislis da je zato sto ne dozvoljava zakonski nikom ispod 13 godina da se uclani?TheWatcher wrote:da napravimo rezimefb je shranje od sajta
LOCKED
ma jok ba al vidi koliko se ljudi sekiraju oko togaDigitalac wrote:jeli to mislis da je zato sto ne dozvoljava zakonski nikom ispod 13 godina da se uclani?TheWatcher wrote:da napravimo rezimefb je shranje od sajta
LOCKED
TheWatcher wrote:da napravimo rezimefb je shranje od sajta
LOCKED
Ovo mi haman citav dan pisheAccount Unavailable
Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.
Promjeni mail kojim se logujes na fb i onda ces opet primati notifikacije, jer taj mail koji ti sad ne prima notifikacije nakon nekog vremena sve sa fb oznaci kao spam.Admir_1984 wrote:Ovo mi haman citav dan pisheAccount Unavailable
Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.![]()
Uspijem se logovat preko explorera (jedva nekad), al mi ne prikazuje notifikacije, poruke u inboxu i slicno
Sa istog racunara logujem se na jaranov account i sve fercera kako treba.
Jel mozda neko imao slican problem?
daj bacute poison wrote:Promjeni mail kojim se logujes na fb i onda ces opet primati notifikacije, jer taj mail koji ti sad ne prima notifikacije nakon nekog vremena sve sa fb oznaci kao spam.Admir_1984 wrote:Ovo mi haman citav dan pisheAccount Unavailable
Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.![]()
Uspijem se logovat preko explorera (jedva nekad), al mi ne prikazuje notifikacije, poruke u inboxu i slicno
sta je bolanhakazvaka wrote:daj bacute poison wrote:Promjeni mail kojim se logujes na fb i onda ces opet primati notifikacije, jer taj mail koji ti sad ne prima notifikacije nakon nekog vremena sve sa fb oznaci kao spam.Admir_1984 wrote:
Ovo mi haman citav dan pishe![]()