haahhaah, ti malo neodlucan...ili mozda nisi?igla wrote:ma samo da Sarajevo dobije da malo zatvori stumfovska usta..........
a prognoziram X
sarajevo - ZELJO
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
opala, jel se to i rezultat unaprijed zna???Tonny wrote:Jeli to mislis u prvih 3o min. Pitt.....pitt wrote:Derbi je i svemu se nadati. Ja se licno nadam 2:0![]()
...mozemo vec poceti sa slavljenjem...
...................
cujem Babuka nabavio 200 baklji...svaka cast...
- DiplomataSaSela
.....malo dalje u Ilijas,tamo se kazu najbolje osjecaju.mIRCerka wrote:Da je karta 100iami wrote:1-0 dzemo berberovic!!!!!!
manijaka nece bit na mapi - karta cvanciga
KM doci cemo mipa moramo pomoci malom klubu da necim plati kiriju ovaj mjesec inace...noga...pa u Vogoscu na stadion!!!!!
Inace bice 0:3,naravno Djelicaaa 3x
-
mIRCerka
DiplomataSaSela wrote:.....malo dalje u Ilijas,tamo se kazu najbolje osjecaju.mIRCerka wrote:Da je karta 100iami wrote:1-0 dzemo berberovic!!!!!!
manijaka nece bit na mapi - karta cvanciga
KM doci cemo mipa moramo pomoci malom klubu da necim plati kiriju ovaj mjesec inace...noga...pa u Vogoscu na stadion!!!!!
Inace bice 0:3,naravno Djelicaaa 3x
mozda im Bahrija Kacapor donira svoj stadion
-
iami
hehehe, dovoljno si rekla duso, vatrena navijacice, strumfeto!!!!mIRCerka wrote: pa to bi bio presedan!!! Prvi derbi da sam u BiH a da ne odem na njega....
dva'es maraka dva'es litara benzina dva'es hiljada krugova mahanja
hajmo plavi ale hajmo plavi ale, hajmo plavi ale... P()51t3 KURC!HE
-
mIRCerka
Dragi iami, za razliku od tebe, ja RADIM i vrlo cesto me put nanese u inozemstvo kao sto je bilo 22.10.1999 godine kad sam bila u USA. pile drago, i tad smo vas uzeliiami wrote:hehehe, dovoljno si rekla duso, vatrena navijacice, strumfeto!!!!mIRCerka wrote: pa to bi bio presedan!!! Prvi derbi da sam u BiH a da ne odem na njega....
dva'es maraka dva'es litara benzina dva'es hiljada krugova mahanja
hajmo plavi ale hajmo plavi ale, hajmo plavi ale... P()51t3 KURC!HE
e sto se tice ovog tvog
samo reci kad i gdje da strumfeta dodje...ne brini, imam povecalo naci cu ga valjdaP()51t3 KURC!HE
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Idem, evo skupljam za kartu
. Nisam niti jedan derbi propustio. Okupljanje je kod mene ujutro pa pravac kosevo (namjerno malim slovom). A gdje si bila kad je deda plivao, na zapadu ili jugu?
-
mIRCerka
Pogledaj moj post ispod tvog sa slikomhorns&drums wrote:Idem, evo skupljam za kartu. Nisam niti jedan derbi propustio. Okupljanje je kod mene ujutro pa pravac kosevo (namjerno malim slovom). A gdje si bila kad je deda plivao, na zapadu ili jugu?
pogled s juzne tribine
a ne moras skupljati pare za kartu, dace ti mIRCi samo iz inata IAMI-ju
-
mIRCerka
mahalac, drzi se mahale i svoje koride i zaye8i pozoriste s tim enterom....Mahalac wrote:JAL GLEDO GRAND KORIDU JAL GLEDO DUEL OVIH ISTINSKIH "FUDBALSKIH ZNALACA" ISTO TI GA DODJE.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SAMO DA NE BUDE 7:0 ZA KOGA, NEKAKO NE VALJA VIDJET U IZVJESTAJIMA![]()
da ti nije livadic sta u rodu?
-
bošnjo
Stvarno mi nije jasno odakle kitarima toliki optimizam, pa pogledajte gddje ste i na kojem mjestu na tabeli.
Za nas nije katastrofa i da izgubimo derbi iako se to sigurno neće desiti jer davno je to bilo kada ste nas zadnji put pobijedili
Akobogda biće aspirin za vas Dželo...........
a što se tiče odlaska na derbi većina manijaka se složila da će bojkovati ovaj derbi ,jer ovo je bruka i sramota kolike su cijenu stavili za jug.
Na derbi nas većina neće ići ne zato što nemamo para za kartu već što našim parama nećemo pomagati najmrži klub na dunjaluku nnjanjajevo,zna se da su oni pred kolapsom i sad kontaju da ih manijaci izvuku iz govana,e neće moći.
Prenosim vam stav sa foruma manijaka na koji način bi se trebalo bojkotovati ovaj derbi:
Svi ostali manijaci (vjerujem da ce ih biti par hiljada) ostati na livadi iza juzne tribine i gromoglasno navijati bez obzira na rezultat.
Na tom skupu manijaka organizovati dobrovoljnu donaciju za porodicu rahmetli Dzilde. Vjerujem da ce se svako od prisutnih manijaka pridruziti toj akciji i na licu mjesta dati 1,2.KM..... ( ko koliko moze i hoce).
Nakon utakmice organizovati zajednicku posjetu porodici rahmetli Dzilde i uruciti prikupljeni novac Dzildinoj supruzi
Za nas nije katastrofa i da izgubimo derbi iako se to sigurno neće desiti jer davno je to bilo kada ste nas zadnji put pobijedili
a što se tiče odlaska na derbi većina manijaka se složila da će bojkovati ovaj derbi ,jer ovo je bruka i sramota kolike su cijenu stavili za jug.
Na derbi nas većina neće ići ne zato što nemamo para za kartu već što našim parama nećemo pomagati najmrži klub na dunjaluku nnjanjajevo,zna se da su oni pred kolapsom i sad kontaju da ih manijaci izvuku iz govana,e neće moći.
Prenosim vam stav sa foruma manijaka na koji način bi se trebalo bojkotovati ovaj derbi:
Svi ostali manijaci (vjerujem da ce ih biti par hiljada) ostati na livadi iza juzne tribine i gromoglasno navijati bez obzira na rezultat.
Na tom skupu manijaka organizovati dobrovoljnu donaciju za porodicu rahmetli Dzilde. Vjerujem da ce se svako od prisutnih manijaka pridruziti toj akciji i na licu mjesta dati 1,2.KM..... ( ko koliko moze i hoce).
Nakon utakmice organizovati zajednicku posjetu porodici rahmetli Dzilde i uruciti prikupljeni novac Dzildinoj supruzi
-
mIRCerka
bošnjo wrote:Stvarno mi nije jasno odakle kitarima toliki optimizam, pa pogledajte gddje ste i na kojem mjestu na tabeli.
Za nas nije katastrofa i da izgubimo derbi iako se to sigurno neće desiti jer davno je to bilo kada ste nas zadnji put pobijedili![]()
ma bezze je bojkotovati, idem makar se sama setala po juznoj tribini ebla ga livada, nisam livadicka......
- horns&drums
Hvala Mirtzy, srce si. Platim ti pivo kad te sretnem u gradumIRCerka wrote:a ne moras skupljati pare za kartu, dace ti mIRCi samo iz inata IAMI-ju:D
-
mIRCerka
Eh, kad smo kod piva vec, ovaj, mozemo se sresti u 17 00 hahhorns&drums wrote:Hvala Mirtzy, srce si. Platim ti pivo kad te sretnem u gradumIRCerka wrote:a ne moras skupljati pare za kartu, dace ti mIRCi samo iz inata IAMI-ju:D
shala mala
fakat, vidjecemo se valjda u L u subotu pa na tekmu...nema bojkota!!!
I naprijed plavi.....
- horns&drums
hehehe, dodji u Akvarius prije tekmemIRCerka wrote: fakat, vidjecemo se valjda u L u subotu pa na tekmu...nema bojkota!!!
I naprijed plavi.....
I tako je, nema bojkota, udijeliti sirotinji je najveca moralna duznost.
-
violentjack
#70 Re: sarajevo - ZELJO
Potpisujem tvoje mudre rijecenostalgicar wrote:0:2 Normalno
-
mIRCerka
horns&drums wrote:hehehe, dodji u Akvarius prije tekmemIRCerka wrote: fakat, vidjecemo se valjda u L u subotu pa na tekmu...nema bojkota!!!
I naprijed plavi.....
I tako je, nema bojkota, udijeliti sirotinji je najveca moralna duznost.
eh, 9:30 L, onda moram u Kolobaru sa par Hz na kafu
kako god...vidimo se na jugu
- horns&drums
paauk wrote:treba prvo provjerit da li kitari jos znaju slavit pobjedu![]()
![]()
![]()
![]()
ko se jos moze sjetit kad je to zadnji put bilo![]()
Rekla ti je Mirtz, 1968
-
mIRCerka
I tako sam ti ja '68...i mazne onaj cevap....horns&drums wrote:paauk wrote:treba prvo provjerit da li kitari jos znaju slavit pobjedu![]()
![]()
![]()
![]()
ko se jos moze sjetit kad je to zadnji put bilo![]()
Rekla ti je Mirtz, 1968![]()
![]()
![]()
nego dosta suplje, hornsy da li imas info koliko ce nas doci?
- horns&drums
Ne znam, moram se cuti s jaranom da vidim hoce li biti bojkota.
Jesi isla na http://www.themaniacs.org ? Imas tamo skupinu, Blue Tigers.
. Procitaj 
Jesi isla na http://www.themaniacs.org ? Imas tamo skupinu, Blue Tigers.