Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DaD00 wrote:molim vas ako neko zna gdje se mogu preko interneta uzivo pratiti utakmice bundes lige nek mi javi, ali da se ne placa ako ima neka mandja:)!?
posto ove godine nece biti prenosa na FTV ni na sportklubu, a euorsport 2 nemam. ako mi ko moze pomoci hvala unaprijed!!
Joj sta nam rade, pa ne mogu da vjerujem kakvi debilni debili rade u ovim CA "kucama"!!! Pa ne mogu da vjerujem koji su to kreteni!!! Lopovi lopovski!! BHCN
stachu wrote:Joj sta nam rade, pa ne mogu da vjerujem kakvi debilni debili rade u ovim CA "kucama"!!! Pa ne mogu da vjerujem koji su to kreteni!!! Lopovi lopovski!! BHCN
ja neznam kako tamo nema tekme jer je eurosport otkupio prava za prenos utakmica i na teritoriji bih
Fakat mi je zao zbog FTVa, eurosport je sve sjebo...
Mi u Zenici hvala Bogu imamo Eurosport2 na kablovskoj pa mozemo gledat...isto tako ko ima DIGI TV ima isti kanal u sklopu tog paketa koji se jos uvijek gleda piratski...
Problem sa Justin tv je,izgleda,resen.Skinite UltraSurf,pratite uputstva i aktivirajte ovaj softver kada ga skinete.Ovo jos treba proveriti,ali sam upravo gledao fudbal,nekih desetak minuta i nije bilo nikakvih problema.