i ne treba, ovaj uvijek preuvelicava i lazebabyline wrote:ehshadow wrote:jest vala, ko jednom proba mekdonalds vise nikad ne trazi zamjerku cevapima...bilo kakvim i bilo cijim
"petica" je meni tito, svaki put kad sletim u Sa prvo kod njih na cevape pa onda kuci.al sit gladnom ne vjeruje...
FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
-
shadow
#51 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
-
HALIDI
#52 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Imao sam nedavno priliku da jedem u PETICI i tada sam prvo sebi rekao a onda i uposlenicima da mi je to poslednji put da jedem u PETICI i ne samo meni vec da cu svima preporuciti da tamo ne jedu,
-
lolo_lolo
#53 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
HALIDI wrote:Imao sam nedavno priliku da jedem u PETICI i tada sam prvo sebi rekao a onda i uposlenicima da mi je to poslednji put da jedem u PETICI i ne samo meni vec da cu svima preporuciti da tamo ne jedu,
jes li im jebo majku?
-
kaostvorena
#54 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Slazem se i ja.Nikad viseHALIDI wrote:Imao sam nedavno priliku da jedem u PETICI i tada sam prvo sebi rekao a onda i uposlenicima da mi je to poslednji put da jedem u PETICI i ne samo meni vec da cu svima preporuciti da tamo ne jedu,
- Irm@
#55 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
sto bih pored Mrkve isla kod Ferhatovica...nema potrebe

-
legendo_moja
#56 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Globalno, kvalitet ćevapa u Sarajevu je otišao ispod patosa u zadnjih 4-5 godina...
Zmaj (Hrasno) - hem što se smanjio, hem što je poskupio, hem što je neukusan.
Zmaj (Željeznička) - obavezno premasni
Mrkva - obavezno ga prepeku, a zadnji put kad sam bio izgleda da im se omakla starija ovčetina, pa je bio
Ferhatović - ukusni al premaleni..
Najbolje ćevape u životu sam pojeo prije mjesec dana u Travniku kod Lutve (Lutvina kahva).
Zmaj (Hrasno) - hem što se smanjio, hem što je poskupio, hem što je neukusan.
Zmaj (Željeznička) - obavezno premasni
Mrkva - obavezno ga prepeku, a zadnji put kad sam bio izgleda da im se omakla starija ovčetina, pa je bio
Ferhatović - ukusni al premaleni..
Najbolje ćevape u životu sam pojeo prije mjesec dana u Travniku kod Lutve (Lutvina kahva).
-
musac
#57 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
Najbolji ćevapi u BiH su kod Harija u Travniku. Poslije toga, Petica.
- Neelix
#58 Re: FERHATOVIĆ - PETICA usluga katastrofalna
gosn hodzicu, kloniranje je zabranjenokaostvorena wrote:Slazem se i ja.Nikad viseHALIDI wrote:Imao sam nedavno priliku da jedem u PETICI i tada sam prvo sebi rekao a onda i uposlenicima da mi je to poslednji put da jedem u PETICI i ne samo meni vec da cu svima preporuciti da tamo ne jedu,