sta je perverzija

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
*mima*

#51 Re: sta je perverzija

Post by *mima* »

noise wrote:
mima wrote:

Guzis li ti sta inace?
naravno,
a tebe?

Image
noise

#52 Re: sta je perverzija

Post by noise »

mima wrote:
noise wrote:
mima wrote:

Guzis li ti sta inace?
naravno,
a tebe?

Image
'ebi ga, ne znam sta ovo znaci al moze se protumacit ko i perverzija, izgleda nisi ni ti daleko od nje.
*mima*

#53 Re: sta je perverzija

Post by *mima* »

Nije valjda da jos uvijek mislis da djecu donose rode? Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#54 Re: sta je perverzija

Post by pici »

sta je perverzija

za mene je perverzija kad taj dan niš nisam ubo,povalio il odigro šaha u A Fazi na Alipašinom........
*mima*

#55 Re: sta je perverzija

Post by *mima* »

:lol: :lol: :lol: :lol:
noise

#56 Re: sta je perverzija

Post by noise »

mima wrote:Nije valjda da jos uvijek mislis da djecu donose rode? Image
ne, ne mislim da ih donose rode.
pici wrote:sta je perverzija

za mene je perverzija kad taj dan niš nisam ubo,povalio il odigro šaha u A Fazi na Alipašinom........
jel to ti mislis da ih donosi prverzija

jasta je neg perverzija, valja ruke ulijepit spermom. u pravu si.
noise

#57 Re: sta je perverzija

Post by noise »

mima izvini al ne snalazim se dobro s ovim kopiranjima i citiranjima postova,
al tebe sam htio pitat nije valjda da djecu donosi perverzija? al mislim da se sa ovim ni papa nebi slozio
*mima*

#58 Re: sta je perverzija

Post by *mima* »

noise wrote:mima izvini al ne snalazim se dobro s ovim kopiranjima i citiranjima postova,
al tebe sam htio pitat nije valjda da djecu donosi perverzija? al mislim da se sa ovim ni papa nebi slozio

Dje zapelo?
Nadnaravna

#59 Re: sta je perverzija

Post by Nadnaravna »

Perverzija je kada uzivas s nekim, a svi osim vas misle da ne biste trebali uzivati u tome u cemu uzivate.
burek_in_space

#60 Re: sta je perverzija

Post by burek_in_space »

Ovo vrijeme je perverzija.
zenicaone

#61 Re: sta je perverzija

Post by zenicaone »

perverzija je sto se moras pravo napatit da nesto povalis kad nemas para :D :D :D :D :D :D
noise

#62 Re: sta je perverzija

Post by noise »

[
Nadnaravna wrote:Perverzija je kada uzivas s nekim, a svi osim vas misle da ne biste trebali uzivati u tome u cemu uzivate.
burek_in_space wrote:Ovo vrijeme je perverzija.
zenicaone wrote:perverzija je sto se moras pravo napatit da nesto povalis kad nemas para :D :D :D :D :D :D
pici wrote:sta je perverzija

dobro je polako uvidjam sta je perverzija, nastavite i dalje

a mima 'ebi ga ti ko da si nesto ifrustrirana, nije valjda da taj tvoj nije nimalo perverzan
*mima*

#63 Re: sta je perverzija

Post by *mima* »

A po cemu sam ja isfrutrirana?
burek_in_space

#64 Re: sta je perverzija

Post by burek_in_space »

Teta mima :kiss: . :D
noise

#65 Re: sta je perverzija

Post by noise »

mima wrote:A po cemu sam ja isfrutrirana?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
opusti se
Vitamin C

#66 Re: sta je perverzija

Post by Vitamin C »

U šta se ovo pretvori. :lol: :lol: :lol:
Svemirco

#67 Re: sta je perverzija

Post by Svemirco »

Wikipedija veli:

"Perverzija je koncept koji opisuje tipove ljudskog ponašanja koje se percipiraju kao ozbiljna devijacija ili odstupanje od onog što je općeprihvaćeno kao tradicionalno ili normalno. Iako u pitanju mogu biti razne forme devijacije, najčešće se koristi za opis seksualnog ponašanja koja se smatraju abnormalnima ili neumjerenima. Perverzija se razlikuje od devijantnog ponašanja jer se pod devijantnim ponašanjem smatra očito kršenje društvenih normi i pravila (iako se oba pojma mogu primjeniti na istu pojavu). Često se smatra pogrdnim i u psihološkoj literaturi se češće koristi termin paraphilia, iako je i ovaj termin kontroverzan. Koncept perverzije je subjektivan i njegova primjena ovisi o kulturi. Kao psihološki termin izvorno je jako često primjenjivan u slučaju homoseksualnog ponašanja. U modernoj psihijatriji homoseksualnost više ne smatra poremećajem."

Znači perverzno je sve što tradicionalno nije opšteprihvaćeno. Vodeći se ovim možemo pretpostaviti da je seksualna perverzija bilo kakva seksualna aktivnost kojoj glavni cilj nije produžetak vrste - Znači misionarski stil (bez zaštite) između nje i njega, obećanih jedno drugom pred narodom i Bogom.

Kako je termin "normalno" jako relativan i dođavola promjenljiv, nešto što je u prethodnoj generaciji smatrano oskvrnućem danas se može primjenjivati u svakodnevnoj "praksi".

Lično mislim da perverzija počinje u trenutku kada bilo koji od partnera (a jelte može ih biti više :lol: ) ne pristaje na neku od aktivnosti. Sve dok je u pitanju svojom voljom prihvaćeno djelo sve je five-by-five :)

Naravoučenije: manje razmišljati više uživati :dance: :dance: :dance: (ovaj smajli je navodno "dance" ali znamo o kakvom plesu pričamo).
chuchumbamayumbe

#68 Re: sta je perverzija

Post by chuchumbamayumbe »

Perverzija je danas relativna stvar...
8-)
Bernard_Prince

#69 Re: sta je perverzija

Post by Bernard_Prince »

Perverzija je kada ti ga Tihic (SDA) stavi sa svojim mrsavim spolovilom u dupe, a u isto vrijeme ti se Dodik (RS) posere na glavu i ti to trpis sa smijeskom i hladis se masuci pasosem sa kojim ne mozes nigdje.
Svemirco

#70 Re: sta je perverzija

Post by Svemirco »

E baš neka si mi zgadio i sex sa Tihićem, Dodikom i inim. Baš si neinventivan. Evo izgubih erekciju. Baš ti hvala. :x
misolino

#71 Re: sta je perverzija

Post by misolino »

Evo jednostavan primjer perverzije...Gledao sam 1 klip..dva psa idu jedan pored drugog,i u trenutku kad se ovaj jedan pas okrenuo,ovaj drugi ,ga vadi ' i zabija mu bez milosti :razz: Tako vam je i u pravom zivotu,cim neko nekome okrene leđa ovaj mu zabija lagano ( na poslu,u skoli...itd.)Jesam li upravu???
zenicaone

#72 Re: sta je perverzija

Post by zenicaone »

misolino wrote:Evo jednostavan primjer perverzije...Gledao sam 1 klip..dva psa idu jedan pored drugog,i u trenutku kad se ovaj jedan pas okrenuo,ovaj drugi ,ga vadi ' i zabija mu bez milosti :razz: Tako vam je i u pravom zivotu,cim neko nekome okrene leđa ovaj mu zabija lagano ( na poslu,u skoli...itd.)Jesam li upravu???
hahahhaha - ga vadi - vidim da si kvotiro i da ne mislis bukvalno al sam svejedno crko od smijeha na pomisao kako ga cuko vadi iz gaca :D :D :D :D
Cholina_Lokica

#73 Re: sta je perverzija

Post by Cholina_Lokica »

Svemirco wrote:E baš neka si mi zgadio i sex sa Tihićem, Dodikom i inim. Baš si neinventivan. Evo izgubih erekciju. Baš ti hvala. :x
hajd vjerujem da ces brzo preboliti, i da ce ti se opet dici :lol:
misolino

#74 Re: sta je perverzija

Post by misolino »

Nije to nista...Gledao sam svojim očima...lezi cuko mrtav,pored pruge,i prilazi mu drugi i pokusava ga onako mrtvog napastvovat....I kad je skonto da je mrtav i da ne moze pogodit rupu,okrenuo se i otisao...Nevjerovatno!!!!!
noise

#75 Re: sta je perverzija

Post by noise »

Bernard_Prince wrote:Perverzija je kada ti ga Tihic (SDA) stavi sa svojim mrsavim spolovilom u dupe, a u isto vrijeme ti se Dodik (RS) posere na glavu i ti to trpis sa smijeskom i hladis se masuci pasosem sa kojim ne mozes nigdje.
ovo je jedna od najgorih pervrzija koje covjek moze da dozivi, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
misolino wrote:Nije to nista...Gledao sam svojim očima...lezi cuko mrtav,pored pruge,i prilazi mu drugi i pokusava ga onako mrtvog napastvovat....I kad je skonto da je mrtav i da ne moze pogodit rupu,okrenuo se i otisao...Nevjerovatno!!!!!
neki perverzan cuko, nekrofil bolesni,
al jadan kad je uvidio da to ne ide bas glatko odusto, ko veli vidice ga linda, lesi, dzeki i ostali i rece da je perverznjak
Post Reply