Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svaka čast svima na organizaciji. Samo po fotkama se vidi kako se ove godine ozbiljno pristupilo projektu... I prosto mi žao što i ove godine, kao prethodne, nisam bila dio ove priče... No, do godine
Giro
Last edited by Daphna on 24/07/2009 00:52, edited 1 time in total.
Svaka čast svima na organizaciji. Samo po fotkama se vidi kako se ove godine ozbiljno pristupilo projektu... I prosto mi žao što i ove godine, kao prethodne, nisam bila dio ove priče... No, do godine
Giro
Jesi dio ove priče, čim komentiraš.
A da je to tako javi se kad dodješ u SA poklonit ću ti svoju majicu koju sam dobila kao volonter na našem Giru........
ja se izvinjavam,zovem se Natasa iz Moskve ,da li neko moze da mi pomogne trazim coveka Goran Gerin ziveo u ulici lenjinova 125 ,56 godiste,on je dolazio na koncert u Moskvi on pevao to je bilo 1981g,hvala vam unapred !
natasa kovaljskaya wrote:ja se izvinjavam,zovem se Natasa iz Moskve ,da li neko moze da mi pomogne trazim coveka Goran Gerin ziveo u ulici lenjinova 125 ,56 godiste,on je dolazio na koncert u Moskvi on pevao to je bilo 1981g,hvala vam unapred !
Ako se radi o advokatu Goranu Gerinu,nazovi informacije 1182 i dobicesh broj.