Stoga, kao što rekoh statistika sve otkriva a sve skriva!
A Edise, stvarno valjaš gluposti, pa ja sad kontam da se neko ne predstavlja u njegovo ime, jer tako nešto samo priučeni novinar koji je završio možda osnovnu školu i to vanredno može reći kako to što ti ovdje pričaš se nepika! pa to je katastrofa, da nam takvi ljudi vode emisije, ili prenose, pa taman to kriket bio! To je sramota za tu TV, da ti nemožeš skontat da ti kada nešto kažeš bilo gdje u javnosti u u bilo koja doba, to je tvoj stav! Klintona su htjeli smjeniti zbog oralnog sex-a što je STRIKTNO njegova lična stvar, pa ga niko nije pito jel to on ZVANIČNO radio na poslu, ili mimo posla
Mislim, ti kada kažeš da je Montoja glup, to je tvoj zvaničan stav, pa se tebi to sviđalo ili ne! Ti si ličnost iz javnog života, i počni se tako ponašati! Ti bi trebao nama djeliti ovdje lekcije svojim stručnim vokabularom, a ne nekog nazivati glupim, ili ti to smatraš stručnim vokabularom F1 sporta, još si došao u poziciju da sa nama diskutuješ!!! Pa ja sam ipak mislio da bi ti trebao malo stručniji biti od nas!
A za beriliji, ili kao što si pito zvučil poznato!
E pa jaro, taj isti Ferrari je krio TC preko telemetrije, pa nisu kaznili ferrari, nego su ko eto svima to dozvolili, a naravno Ferrari je već imao razvijen TC u nekoliko generacija, dok su Mclarenu udarili zabranu na Berilij, a to je isto kao da sada Ferrariju nađu njihovu tajnu uspjeha, i kažu: e eto nemožete više to koristiti!
Beriliji NIJE BIO ZABRANJEN kada ga je Mclaren koristio, a TC JE BIO ZABRANJEN kada ga je Ferrari koristio!