Ja nikada prodavala nisam, a nit prodajem muda pod bubrege, jel.suspect_zero wrote:Uvažavam tuđe stavove i mišljenja ali se ne moram sa njima slagati..........u ovom slučaju ne slažem se sa tobom.
U biti nije mi jasno zašto bi tako reagovala, on pita ti lijepo kažeš NE i the end............kakva je razlika ako te poželi kao ženu odmah kada te vidi i to ti saopšti ili ti to kaže kasnije nakon nekog viđanja??? po meni nikakva.......muškarci po ovom pitanju dosta otvorenije i iskrenije nastupaju, rijetko se desi da žena prizna da ju je neko koga je tek upoznala sexualno privukao a još rijeđe da navedeno sprovede u djelo......radije će glumiti nezainteresovanost, koketirati, smješkati se ili zavoditi itd., sve činiti da ga napali a u istom momentu gledati da je šlic zakopčan........to mi je kontradiktornoona tada možda više želi sex od njega al' ''valja biti fina i poštena'' i nekome kasnije prodavati muda pod bubrege......ima ona stara ''sve bi se jebale al' da im ne uleti''
![]()
![]()
Nemam više šta dodati na ovoj temi.........ostajte zdravi, veseli i nikada nedojebani
Nit glumim finu i postenu, ali imam odgoj i drzim do sebe.
A nit bih se jebala da mi ne uleti, hipokrit i dvolicna nikada nisam bila nit cu biti.
Sex je za mene nesto sto se dijeli sa partnerom, nekim ko ti je blizak i ko te poznaje, a ne sa nekim strancem koga vidim prvi put u zivotu, i to je sve.
100 ljudi 100 cudi, ko voli nek izvoli.