Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#51 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
@madner
cisto tebi informacije radi, LS je od posljednjih 17 godina 15 puta bio najprodavanije auto u svojoj klasi u SAD dok je 2 puta ta pocast pripadala S klasi.
cisto tebi informacije radi, LS je od posljednjih 17 godina 15 puta bio najprodavanije auto u svojoj klasi u SAD dok je 2 puta ta pocast pripadala S klasi.
-
emko1234
#52 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
ma od svih auta ovdje navedenih audi je najjstariji..u ovom je izdanju jos od 2001 dakle nije u konkurenciji sto se tice unutrasnjosti,blagi redizajn je bio prije 3 godine al samo vani.. iako je imao istu opremu kao i bmw i merc..novi bmw je najbolji ponudjeni auto iz jednog jedinog razloga sto je najfriskiji na trzistu..S je meni licno ruzan unutra i komplikovan..lexus je odlican auto al svi znamo koga kopira..maseratti??vise kupe limuzina,nije mi bas za ovee usporedbe iako je prelijep..
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#53 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
cuj leksus, valjda treba da nas asocira na luksus ili sta vec 
- muz66
#54 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S

Iako star 6 i po godina, XJ jos uvijek ima oku(a i svim ostalim culima) najugodniji interijer. Uvijek mi se strasno svidjao taj spol klasicnog izgleda i moderne tehnologije. Good old Jag
Od gore navedenih, glasam za Mercedesa, iako mi se zeludac okrece na pomen tog auta
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
#55 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
Ovaj Jagurar ruzan unutra i vana!
Last edited by corolla02 on 30/06/2009 00:35, edited 1 time in total.
- muz66
#56 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
Tebi je Lexus unutra lijep a meni je žblj, nikakav. Sve je to individualno 
- corolla02
#57 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
Ovaj Jaguar je previse staroomodan, ali opet individualno kako ti kazes!

-
ado-šampion
#58 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
Definitivno najljepši.muz66 wrote:
Iako star 6 i po godina, XJ jos uvijek ima oku(a i svim ostalim culima) najugodniji interijer. Uvijek mi se strasno svidjao taj spol klasicnog izgleda i moderne tehnologije. Good old Jag![]()
Od gore navedenih, glasam za Mercedesa, iako mi se zeludac okrece na pomen tog auta![]()
-
emko1234
#59 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
ma vala ovaj jaguar ko da je s kraja 90-tih..nidje veze s modernim,ni interijer ni eksterijer..bas staromodno djeluje..naspram bmw-a i lexusa pogotovo..pogledaj satove kako su bezlicni,jos ovo osvejetljenje pozadinsko..ko da sjedis u predzadnjoj oktaviji..

- corolla02
- madner
#61 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
Audi je lokalni konkurent.BaileyS wrote:Nije istina, npr u USA Lexus je status simbol kao i Mercedes ili BMW i vise se racuna kao status simbol nego Audi.madner wrote:Ma haj sto nema imidz u Evropi, nego sto nema imidz u Japanu.BaileyS wrote:
Jebiga nemaju niti ce ikad imati status u Evropi. Problem je sto ne djeluju luksuzno poput nijemaca i na tom polju moraju poraditi. Nijemci su sampioni u tome, kod njih i obicna plastika izgleda kao najluksuzniji materijal.
Tehnoligija i kvalitet im je rame uz rame a mozda i ispred njemackog. Kad sam vidio kako malo trose ovi Lexusovi hibridi koji imaju 200-300 KS nisam mogao vjerovati.
Mercedes ili BMW, s tim sto Mercedes vodi u prodajama.
Ljudi znaju sta ljudi koji imaju dovoljno love za ova auta hoce.
Lexusa ne treba opste porediti. Pogledajte cijenu pa vidite sta su mu konkurenti. Cuj ima elektronike unutra...
Lexus je kolko jeftiniji? Kojeg BMW ili Mercedesa sa istom opremom mozes dobiti?
- citroen
#62 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
al ide onaj lexus,nemere mu audi nita 
- corolla02
#63 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
Rekoh ja tebi jarane, Audi truba!citroen wrote:al ide onaj lexus,nemere mu audi nita
-
frankwhite
#64 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
audi je takodjer izasao prosle godine ova zadnja verzija sa novim led stopkama, BMW je meni ubjedljivo broj 1, nije previse nadjidjan i funkcionalan je (koristio sam idrive na 5tici ovoj zadnjoj i nema nikakve frke s njim), 2. audi 3. lexus (unutrasnjost mi je nekako previse svega, svi oni dugmici...) 4.mercemko1234 wrote:ma od svih auta ovdje navedenih audi je najjstariji..u ovom je izdanju jos od 2001 dakle nije u konkurenciji sto se tice unutrasnjosti,blagi redizajn je bio prije 3 godine al samo vani.. iako je imao istu opremu kao i bmw i merc..novi bmw je najbolji ponudjeni auto iz jednog jedinog razloga sto je najfriskiji na trzistu..S je meni licno ruzan unutra i komplikovan..lexus je odlican auto al svi znamo koga kopira..maseratti??vise kupe limuzina,nije mi bas za ovee usporedbe iako je prelijep..
-
cikavelja
#65 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
Nidje veze, oba auta slicnih i dimenzija i performansi, to sto je naturilozovani japanac odmakao 28,4 metara od ovoga je apsolutno nerelevantno koje je auto bolje, ondnosno po pokretacu teme, ciji je kokpit ljepsi !
Dovoljno je da je jedan 100 kilas,saputnik, koji je sjedio u audiju i snimao sve ovo donio tu prevagu drugom u istom rangu automobila.
OT
Ukusi su razliciti, samo sto se u ovih danasnjih serija prvo mora otici na kurseve kako i sta upaliti, jebote, da upalis sva 4 treba ti magistarski, ali bi bez sumnje se natjerao nauciti IDrive kod 7.
Dovoljno je da je jedan 100 kilas,saputnik, koji je sjedio u audiju i snimao sve ovo donio tu prevagu drugom u istom rangu automobila.
OT
Ukusi su razliciti, samo sto se u ovih danasnjih serija prvo mora otici na kurseve kako i sta upaliti, jebote, da upalis sva 4 treba ti magistarski, ali bi bez sumnje se natjerao nauciti IDrive kod 7.
-
jefferson
#66 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
Prva generacija sedmice sa I-Drive je imala 292 stranice uputstva za upotrebu!cikavelja wrote:Nidje veze, oba auta slicnih i dimenzija i performansi, to sto je naturilozovani japanac odmakao 28,4 metara od ovoga je apsolutno nerelevantno koje je auto bolje, ondnosno po pokretacu teme, ciji je kokpit ljepsi !![]()
OT
-
cikavelja
#67 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
jefferson wrote:Prva generacija sedmice sa I-Drive je imala 292 stranice uputstva za upotrebu!cikavelja wrote:Nidje veze, oba auta slicnih i dimenzija i performansi, to sto je naturilozovani japanac odmakao 28,4 metara od ovoga je apsolutno nerelevantno koje je auto bolje, ondnosno po pokretacu teme, ciji je kokpit ljepsi !![]()
OT
O tome pricam, ubije ti svaku zelju da makar u granap odes sa njim jer znas da ce te izjebati pogresne postavke za voznju od hrasnog do ilidze, te da ce ti na dispeju jednog dana zasvjetliti poruka, "nemozemo kupit 4 kile paprike za satarasa, jer je donja lafeta prenategnuta usljed S modula voznje" !
-
jefferson
#68 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
cikavelja wrote:jefferson wrote:Prva generacija sedmice sa I-Drive je imala 292 stranice uputstva za upotrebu!cikavelja wrote:Nidje veze, oba auta slicnih i dimenzija i performansi, to sto je naturilozovani japanac odmakao 28,4 metara od ovoga je apsolutno nerelevantno koje je auto bolje, ondnosno po pokretacu teme, ciji je kokpit ljepsi !![]()
OT
O tome pricam, ubije ti svaku zelju da makar u granap odes sa njim jer znas da ce te izjebati pogresne postavke za voznju od hrasnog do ilidze, te da ce ti na dispeju jednog dana zasvjetliti poruka, "nemozemo kupit 4 kile paprike za satarasa, jer je donja lafeta prenategnuta usljed S modula voznje" !
- johntra
#69 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
http://www.autoblog.com/2009/06/30/repo ... omaker-in/
selam ta Corollu
nemoj me pogrešno shvatiti, nemam ništa protiv Lexusa
selam ta Corollu
- corolla02
#70 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
Ma mora de se i tebi svidio ovaj LSjohntra wrote:http://www.autoblog.com/2009/06/30/repo ... omaker-in/
selam ta Corollu![]()
-
jefferson
#71 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
corolla02 wrote:Ma mora de se i tebi svidio ovaj LSjohntra wrote:http://www.autoblog.com/2009/06/30/repo ... omaker-in/
selam ta Corollu![]()
nemoj me pogrešno shvatiti, nemam ništa protiv Lexusa, dok se sad vadis za posljednju slamku da opravdas ovu rugobu od 7 serije!
Corolla, provozao sam svaki, ali bas svaki model Lexusa, i ne sporim da je to vrhunsko auto, ali uzbudjenje koje vlada u njemu je ravno onome kada lezis na krevetu i gledas u plafon!
- corolla02
#72 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
Dobar san je uslov za dobar dan, takodjer, krevet bez adekvatnog madraca ostavi musteriju nenaspavanu, nezadovoljnu, izfrustriranu, koja provede dan u zijevanju!jefferson wrote:corolla02 wrote:Ma mora de se i tebi svidio ovaj LSjohntra wrote:http://www.autoblog.com/2009/06/30/repo ... omaker-in/
selam ta Corollu![]()
nemoj me pogrešno shvatiti, nemam ništa protiv Lexusa, dok se sad vadis za posljednju slamku da opravdas ovu rugobu od 7 serije!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Corolla, provozao sam svaki, ali bas svaki model Lexusa, i ne sporim da je to vrhunsko auto, ali uzbudjenje koje vlada u njemu je ravno onome kada lezis na krevetu i gledas u plafon!
- corolla02
#73 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
Vego nego
, nesto za smirenje, ako si izfrustriran svojom BMW7.com!

-
jefferson
#74 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
I sta sad, ova reklama bi mi kao trebala nesto znaciti? cccc, hajde kad smo vec kod reklama:corolla02 wrote:Vego nego, nesto za smirenje, ako si izfrustriran svojom BMW7.com!
Ali ovu su zabranili, vjerovatno da nekima muka ne dodje
- corolla02
#75 Re: Najbolji cockpit Audi A8/BMW 7/Mercedes-Benz S
@jefferson
Tebi izgleda dusa mjesati, kruske i jabuke!

Tebi izgleda dusa mjesati, kruske i jabuke!