U slucaju raspada BiH

Post Reply
bosniaque

#51 Re: U slucaju raspada BiH

Post by bosniaque »

evo ti lafo i moj komentar na to tvoje Image
Cpncku wrote:Zamislimo da Zapad riješi pitanje BiH tako što će dati pravo referenduma RS gdje bi ona stekla nezavisnost.
U tom slučaju, Bošnjacima bi preostale dvije mogućnosti:
1. Ostanak u federaciji sa Hrvatima
2. Formiranje sopstvene Republike na područjima Tuzlanskog, Zeničkog, Unsko-Sanskog, te pola Srednjebosanskog i pola Hercegovačkoneretvanskog kantona.

U slučaju br. 2. postavlja se pitanje kako bi bošnjačke teritorije ostvarile teritorijalni kontinuitet sa USK? Da li bi od bosanskih Hrvata tražili Drvar a zauzvrat im dali Istočni Mostar ili bi od RS tražili područje planine Vitorog i put ZAVNOBiH-a preko Mrkonjić grada a zauzvrat dali RS-u svoju polovinu distrikta Brčko i Goražde. Time bi i RS i bošnjačka republika bile teritorijalno kompaktnije teritorije.

Hajmo Bošnjacvi da vas čujem. Samo nemojte odmah sa gnušanjem odbaciti ovu mogućnost raspada Bosne jer je, složićete se, u politici sve moguće!
Vodenjak

Post by Vodenjak »

E ljudi, ljudi...

Da nije zalosno, bilo bi smijesno..
JEDAN zivot imate, pobogu!

Sta se ba palite vise i STA imate od toga kako ce vam granice izgledati? Sto ih vise napravite, manje zraka imate!

Vi sto ste vani nikad niste ni razmisljali o tome gdje leze granice u zemljama gdje jeste, niti kako to da oni koji vijekovima zive unutar njih ne brinu tu brigu(a nije im to ni na kraj pameti jer takvih "cjepigranica" poput vas nema medju njima)

A vi sto ste dole u Bosni, zar ne mozete da iskoristite tu srecu sto ste uopste zivu glavu izvukli iz tog pakla koji nam nametnuse i zar nemate bar malo pameti da naucite stogod iz te tragedije u koju su nas hajvani kojima se toliko klanjate uvukli?

Hocete li da sad VI budete topovsko meso, da i vase sestre, djecu, majke krvnici dokace (ako jos nisu)?
STA GOD se desilo, MORA se zivjeti zajedno! Ne zato sto mi to zelimo ili hocemo vec jednostavno - druge nam nema! Samo je DO NAS da taj zivot ucinimo koliko toliko civilizacijskim i COVJEKA dostojnim!

Ne mozete li se zaista izdici iznad svega i polako poceti da se zalazete za ciscenje smrada iz svog dvorista. Pocnemo li svako svoje dvoriste cistiti, vidjecete, kad glavu dignete. da ce i komsijino biti vise-manje cisto.
Ali ako VI hocete da cistite komsijino a na svoje da se ni ne osvrcete - zlo i naopako!

Ali... znate vi to, samo NECETE da znate! Znate li barem, zasto necete da znate?

Jebi ga, upitajte se malo i sami...
Ahmed.ibn.Fahalan

Post by Ahmed.ibn.Fahalan »

Ja stvarno poštujem da jedan narod ima svoja neka politička načela i ciljeve za koje su spremni da se bore svim sredstvima. Ne kažem da je to dobro ili loše već da ljudi i grupe ljudi imaju pravo na takvo nešto. Zato i sebi dozvoljavam pravo da i ja imam svoje ubijeđenje bez ikakve ljutnje na protivnika i njegovo. Ja sam svoju ljutnju istresao po obroncima Sarajeva, Nišičkoj Visoravni i drugim mjestima..sama činjenica da sam živ i zdrav dovoljno govori o tome koliko sam bio efikasan u istresanju.
Ono što Hrvati i Srbi moraju da shvate je jedna veoma jednostavna činjenica..ako se dovedemo u poziciju da se neko ocijepi, opet ćemo da zaratimo. Ako opet zaratimo garantujem vam dan nas nećete pobijediti. Niste mogli kad ste imali omjer 20:1 u naoružanju, pa nećete Boga mi ni sada kad je omjer mnogo povoljniji. Ovo će se nekome možda učiniti kao huškačka poruka ali ona to nije..stvarno. To je samo jedna realnost i "naša" istina. Nikakav svijet, ni Evropa, ni Amerika, ni Rusija nas neće moći primorati da na vaše ocijepljenje klepnemo ušima i kažemo "pa Bože moj, ako im se ne sviđa nek' idu..samo da se rastanemo ko ljudi" To je fantazija, kao što je fantazija i to da će vama Amerika dati rs u zamjenu za Kosovo :-)
Ali mi smo već navikli na vas kao na narod koji najbolje funkcioniše pod uticajem dubokih zabluda..vama bi bilo sevap izmisliti neku masovnu virtualnu stvarnost..poput dobrovoljnog Matrixa..gdje bi išli na duže godišnje odmore da se liječite :D
Fair Life

Post by Fair Life »

Ahmed.ibn.Fahalan wrote:...Ono što Hrvati i Srbi moraju da shvate je jedna veoma jednostavna činjenica...ako se dovedemo u poziciju da se neko ocijepi, opet ćemo da zaratimo...

... Ovo će se nekome možda učiniti kao huškačka poruka ali ona to nije...stvarno. To je samo jedna realnost i "naša" istina. Nikakav svijet, ni Evropa, ni Amerika, ni Rusija nas neće moći primorati da na vaše ocijepljenje klepnemo ušima i kažemo" pa Bože moj, ako im se ne sviđa nek' idu... samo da se rastanemo ko ljudi". To je fantazija...
Tako je.
Malo ih je svjesnih posljedica politickog diletantizma.
Matej

Post by Matej »

Tko od Hrvata zagovara odcjepljenje? Nama je to najmanje u interesu i odcjepljenjem bi samo poklonili Bošnjacima ogromne teritorije. Nama je interes cjelovita BIH ali kantonizirana i decentralizirana. Problem bošnjačkih političara je što su skeptični , što nam ne vjeruju i tu činjenicu ne znaju iskoristiti da napravimo politički pakt na razini države i skupa otvoreno krenemo u razgovore o budućnosti moderne BIH kao i o njenom unutarnjem ustroju. Svi koji misle da je ovakvo uređenje budućnost varaju se a svi koji misle da će biti pripajanja određenih dijelova još se više varaju. Ja sam za cjelovitu BIH ali kantoniziranu , dakle da BIH prestane biti BIH nego da postane Republika tj RE- PUBLIC država nastala voljom njenih građana odnossno FRBIH , Federalna republika BIH , gdj ese misli na Federaciju kantona.
margareta

Post by margareta »

Autor: Matej Poslano: 22/10/2004 03:12
Tko od Hrvata zagovara odcjepljenje? Nama je to najmanje u interesu i odcjepljenjem bi samo poklonili Bošnjacima ogromne teritorije. Nama je interes cjelovita BIH ali kantonizirana i decentralizirana. Problem bošnjačkih političara je što su skeptični , što nam ne vjeruju i tu činjenicu ne znaju iskoristiti da napravimo politički pakt na razini države i skupa otvoreno krenemo u razgovore o budućnosti moderne BIH kao i o njenom unutarnjem ustroju
NiTko Matej , niTko mozda su na nas Srbe & Bosance 'olujni' vjetri ostavili bRez krova nad krainskim glavama i shirom lijepe vam nashe...... :roll:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Ahmed.ibn.Fahalan wrote: ..... Nikakav svijet, ni Evropa, ni Amerika, ni Rusija nas neće moći primorati da na vaše ocijepljenje klepnemo ušima i kažemo "pa Bože moj, ako im se ne sviđa nek' idu..samo da se rastanemo ko ljudi" To je fantazija, kao što je fantazija i to da će vama Amerika dati rs u zamjenu za Kosovo :-) .....
Oprosti, ali upravo u OVU TVRDNJU jednostavno ne vjerujem! Previse sam puta izdan za ovih petnaestak godina, previse sam puta bio naivan i vjerovao prije svega u ljude i previse je bolio gubitak dvije domovine koje sam PODJEDNAKO volio (Juge i Bosne - Bosne kakve vise NEMA!), da bih bio naivan i vjerovao da ljudi nece "klepnuti usima" ako im dodje neki njihov hajvan koji ih vodi i kaze im da je tako najbolje.

Ako nista, mozda ce ga smatrati "dobrim covjekom" pa da ne bi zahatorio stogod, krenuce za njim...
margareta

Post by margareta »

Ahmed.ibn.Fahalan wrote:Ja stvarno poštujem da jedan narod ima svoja neka politička načela i ciljeve za koje su spremni da se bore svim sredstvima. Ne kažem da je to dobro ili loše već da ljudi i grupe ljudi imaju pravo na takvo nešto. Zato i sebi dozvoljavam pravo da i ja imam svoje ubijeđenje bez ikakve ljutnje na protivnika i njegovo. Ja sam svoju ljutnju istresao po obroncima Sarajeva, Nišičkoj Visoravni i drugim mjestima..sama činjenica da sam živ i zdrav dovoljno govori o tome koliko sam bio efikasan u istresanju.
Ono što Hrvati i Srbi moraju da shvate je jedna veoma jednostavna činjenica..ako se dovedemo u poziciju da se neko ocijepi, opet ćemo da zaratimo. Ako opet zaratimo garantujem vam dan nas nećete pobijediti. Niste mogli kad ste imali omjer 20:1 u naoružanju, pa nećete Boga mi ni sada kad je omjer mnogo povoljniji. Ovo će se nekome možda učiniti kao huškačka poruka ali ona to nije..stvarno. To je samo jedna realnost i "naša" istina. Nikakav svijet, ni Evropa, ni Amerika, ni Rusija nas neće moći primorati da na vaše ocijepljenje klepnemo ušima i kažemo "pa Bože moj, ako im se ne sviđa nek' idu..samo da se rastanemo ko ljudi" To je fantazija, kao što je fantazija i to da će vama Amerika dati rs u zamjenu za Kosovo :-)
Ali mi smo već navikli na vas kao na narod koji najbolje funkcioniše pod uticajem dubokih zabluda..vama bi bilo sevap izmisliti neku masovnu virtualnu stvarnost..poput dobrovoljnog Matrixa..gdje bi išli na duže godišnje odmore da se liječite :D
Da li ti to zalis sto si prezivio ? Ako ti se ratuje ti ratuj a MI cemo da BRATUJEMO !
manijak1

Post by manijak1 »

Koji šumar :D .
U slučaju raspada IMT je bolji od Jumbo Trade ali evo i ti slika da znaš o čemu se radi Kisprs :D
Image
prikolicu sam nađi ili ide uz dugoročni kredit koji nećeš plaćati. :D :D
Altsa

#60 Re: U slucaju raspada BiH

Post by Altsa »

Cpncku wrote:Zamislimo da Zapad riješi pitanje BiH tako što će dati pravo referenduma RS gdje bi ona stekla nezavisnost.
2. Formiranje sopstvene Republike na područjima Tuzlanskog, Zeničkog, Unsko-Sanskog, te pola Srednjebosanskog i pola Hercegovačkoneretvanskog kantona.

U slučaju br. 2. postavlja se pitanje kako bi bošnjačke teritorije ostvarile teritorijalni kontinuitet sa USK? Da li bi od bosanskih Hrvata tražili Drvar a zauzvrat im dali Istočni Mostar ili bi od RS tražili područje planine Vitorog i put ZAVNOBiH-a preko Mrkonjić grada a zauzvrat dali RS-u svoju polovinu distrikta Brčko i Goražde. Time bi i RS i bošnjačka republika bile teritorijalno kompaktnije teritorije.

Hajmo Bošnjacvi da vas čujem. Samo nemojte odmah sa gnušanjem odbaciti ovu mogućnost raspada Bosne jer je, složićete se, u politici sve moguće!
Konju ne sekiraj se nece biti podijele. zaboravio si sarajevski kanton, da mozda nece vama pripast. hoce al u k....
zato prestani pokretati ove glupe teme jer ih ima i previse na ovom portalu.
sta mislis o mogucnosti da svi srbi presele u srbiju. samo nemoj sa gnušanjem ovu mogucnost odbaciti, jer složit ćeš se u politici je sve moguće. :lol: :lol:
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Matej wrote:Tko od Hrvata zagovara odcjepljenje? Nama je to najmanje u interesu i odcjepljenjem bi samo poklonili Bošnjacima ogromne teritorije. Nama je interes cjelovita BIH ali kantonizirana i decentralizirana. Problem bošnjačkih političara je što su skeptični , što nam ne vjeruju i tu činjenicu ne znaju iskoristiti da napravimo politički pakt na razini države i skupa otvoreno krenemo u razgovore o budućnosti moderne BIH kao i o njenom unutarnjem ustroju. Svi koji misle da je ovakvo uređenje budućnost varaju se a svi koji misle da će biti pripajanja određenih dijelova još se više varaju. Ja sam za cjelovitu BIH ali kantoniziranu , dakle da BIH prestane biti BIH nego da postane Republika tj RE- PUBLIC država nastala voljom njenih građana odnossno FRBIH , Federalna republika BIH , gdj ese misli na Federaciju kantona.
Haveru, sve je to lijepo što ti pričaš ali... Ako je sve to tako kao što ti pričaš, zašto se viore hrvatske zastave u BiH, gdje god je hrvatski narod u većini? Zašto imate hrvatske "putovnice" i "osobne"? Zašto za vas postoje posebni granični prijelazi? Zašto potencirate hrvatski naglasak, u poslijednjih 10 godina (imam familiju u Hercegovini pa znam o čemu pričam!)? Zašto mrzite FTV i BHT1?

A što se tiče skeptičnosti bošnjaka, mislim da Ahmići, Vitez, Žepče, Busovača, Mostar, dovoljno govore za sebe. Ako se ne možeš sjetiti, zbog čega navodim imena ovih sela i gradova reći ću ti samo da ste nam upravo tu zaboli nož u leđa. Hinjski, kao što vam i priliči. Nadam se da si dobio odgovor na svoje pitanje.

Lijep pozdrav, :)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

vodolija_33 wrote:
Matej wrote:Tko od Hrvata zagovara odcjepljenje? Nama je to najmanje u interesu i odcjepljenjem bi samo poklonili Bošnjacima ogromne teritorije. Nama je interes cjelovita BIH ali kantonizirana i decentralizirana. Problem bošnjačkih političara je što su skeptični , što nam ne vjeruju i tu činjenicu ne znaju iskoristiti da napravimo politički pakt na razini države i skupa otvoreno krenemo u razgovore o budućnosti moderne BIH kao i o njenom unutarnjem ustroju. Svi koji misle da je ovakvo uređenje budućnost varaju se a svi koji misle da će biti pripajanja određenih dijelova još se više varaju. Ja sam za cjelovitu BIH ali kantoniziranu , dakle da BIH prestane biti BIH nego da postane Republika tj RE- PUBLIC država nastala voljom njenih građana odnossno FRBIH , Federalna republika BIH , gdj ese misli na Federaciju kantona.
Haveru, sve je to lijepo što ti pričaš ali... Ako je sve to tako kao što ti pričaš, zašto se viore hrvatske zastave u BiH, gdje god je hrvatski narod u većini? Zašto imate hrvatske "putovnice" i "osobne"? Zašto za vas postoje posebni granični prijelazi? Zašto potencirate hrvatski naglasak, u poslijednjih 10 godina (imam familiju u Hercegovini pa znam o čemu pričam!)? Zašto mrzite FTV i BHT1?

A što se tiče skeptičnosti bošnjaka, mislim da Ahmići, Vitez, Žepče, Busovača, Mostar, dovoljno govore za sebe. Ako se ne možeš sjetiti, zbog čega navodim imena ovih sela i gradova reći ću ti samo da ste nam upravo tu zaboli nož u leđa. Hinjski, kao što vam i priliči. Nadam se da si dobio odgovor na svoje pitanje.

Vodolijo, i Vodenjak je uz tebe! 8)
manijak1

Post by manijak1 »

Imate li kišobran ?
Ako nemate :D :D 4,5 KM , plaćanje pouzećem .
BigusDickus

Post by BigusDickus »

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Vodenjak wrote:
vodolija_33 wrote:

tnx, imati ću to u vidu ;-)

@bigwhatever- uzmi linux, dobar je protiv povraćanja. Ako je čir, onda urutal.

U nadi da ćeš uskoro ozdraviti,

iskreno tvoja,

vodolija_33 ;-)
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

I opet si poceo sa otvaranjima cetnickih postova?

SSSSOpanak - mICRO pENIS, Subara, Sumski Srpski, Sreten Kreten, Milance Opance i Tovarnik! Sakupila se sva Lukavica :lol:
margareta

Post by margareta »

Sarajevska Princeza wrote:I opet si poceo sa otvaranjima cetnickih postova?

SSSSOpanak - mICRO pENIS, Subara, Sumski Srpski, Sreten Kreten, Milance Opance i Tovarnik! Sakupila se sva Lukavica :lol:
Sa.P. Sta ti je to tako strahovito u Lukavici ?
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

vodolija_33 wrote:
Vodenjak wrote:
vodolija_33 wrote: Haveru, sve je to lijepo ¹to ti prièa¹ ali... Ako je sve to tako kao ¹to ti prièa¹, za¹to se viore hrvatske zastave u BiH, gdje god je hrvatski narod u veæini? Za¹to imate hrvatske "putovnice" i "osobne"? Za¹to za vas postoje posebni granièni prijelazi? Za¹to potencirate hrvatski naglasak, u poslijednjih 10 godina (imam familiju u Hercegovini pa znam o èemu prièam!)? Za¹to mrzite FTV i BHT1?

A ¹to se tièe skeptiènosti bo¹njaka, mislim da Ahmiæi, Vitez, ®epèe, Busovaèa, Mostar, dovoljno govore za sebe. Ako se ne mo¾e¹ sjetiti, zbog èega navodim imena ovih sela i gradova reæi æu ti samo da ste nam upravo tu zaboli no¾ u leða. Hinjski, kao ¹to vam i prilièi. Nadam se da si dobio odgovor na svoje pitanje.

tnx, imati æu to u vidu ;-)

@bigwhatever- uzmi linux, dobar je protiv povraæanja. Ako je èir, onda urutal.

U nadi da æe¹ uskoro ozdraviti,

iskreno tvoja,

vodolija_33 ;-)
ma nek ste se vi fino slozili! zabadanje noza u srednjoj bosni, gdje su hrvati okruzeni od muslimana - prezivjeli u enklavama! gdje su istjerani iz vecine gradova od muslimanske vojske - kao sto je npr. bugojno. NE SERI !!! hrvatske novozelandske, kanadske, americke.......putovnice smije imati svaki gradjanin, izbor pojedinca! Zasto potenciramo hrvatski naglasak - koji bi to trebali potencirati kao hrvati - mozda "sehidski" ili turski ??? ako nemas bolji komentar fuck off s tim glupostima....
manijak1

Post by manijak1 »

Ti ništa ni u prolazu pametno nisi rekao :D :D zato i ti odjebi kao kengur iz okruženja :D
violentjack

Post by violentjack »

Pap.. nisi procitao Daytonski sporazum jer citanje ti nije jaca strana..svaki oblik referenduma sa Srpske strane povlaci nistavnost Daytonskog sporazuma..sto u prevodu znaci rat..a to bi Bosnjaci tako zeljeli

Svaki oblik referenduma je totalno neustavan po Daytonu i donosi velike posljedice Srbima

To ti sve pise u Daytonskom ugovoru Rs je entitet koji nema pravo na referendum!!!!!!!!!!
violentjack

#71 Re: U slucaju raspada BiH se desava ovako

Post by violentjack »

Prvo sad je na redu podjela Kosova prihvati je realno..Bosna ce na red kasnije

Dalje vecina zapadnih zemalja i ne zna da su Srbi nekad zivjeli u Hrvatskoj..tako imat cete istu sudbinu Njemaca kojih je bilo preko 3 miliona u Ceskoj a danas ih ima oko 50 000

Razlika je velika..i Njemci su jos krscani..ali kad su slusali Hitlera ostase bez Sudeta..

Znaci sad lijepo odbij Hrvatsku a za Kosovo se spremi ..jer to se odavno zna..

Bosna je tako slozena zemlja..u slucaju podjele Bosnjaci bi dobili i do 70%..Pa vec je Eu i nudila Bosnjacima takav plan Adlerov plan..mozda si cuo za njega

Europa bi lijepo nagradila Bosnajka ako oni samo odluce da prepuste dio Hrvatima i Srbima..misli se na istok zemlje..sto su nasi odbili

Vecina gradova i insustrija kao i apsolutno stanovnistvo cine Bosnjaci..znaci ti samom idejom podjele zElis da od vecinskog naroda Bosnjaka stvoris manjinu..sto ni bas najgluplji Bosnjak ili Bosanac...izvinjavam se na uvredama ne bih tako plahko prihvatio

Povlacis pitanja koje ce se i prije rijesiti sudbina Madara Vojvodine..a dan kad ce i Bugari traziti svoj dio Kolaca se blizi..sad ce u Eu Bugarska

Pa sad razmisli..kako ces stvoriti podjelu Bosne..nestanak vecinskog naroda u toj zemlji bez rata kojeg cete izgubiti..i kako neke manjine primjer Ceskih Njemaca nisu htjeli da zive u CEHOSLOVACKOJ ili Srbi Hrvatske u Hrvatskoj..pa su na kraju zavrsili u Njemackoj..Srbiji ili zapadu
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

violentjack wrote:Pap.. nisi procitao Daytonski sporazum jer citanje ti nije jaca strana..svaki oblik referenduma sa Srpske strane povlaci nistavnost Daytonskog sporazuma..sto u prevodu znaci rat..a to bi Bosnjaci tako zeljeli

Svaki oblik referenduma je totalno neustavan po Daytonu i donosi velike posljedice Srbima

To ti sve pise u Daytonskom ugovoru Rs je entitet koji nema pravo na referendum!!!!!!!!!!
Ahmed.ibn.Fahalan wrote:Ja stvarno po¹tujem da jedan narod ima svoja neka politièka naèela i ciljeve za koje su spremni da se bore svim sredstvima. Ne ka¾em da je to dobro ili lo¹e veæ da ljudi i grupe ljudi imaju pravo na takvo ne¹to. Zato i sebi dozvoljavam pravo da i ja imam svoje ubijeðenje bez ikakve ljutnje na protivnika i njegovo. Ja sam svoju ljutnju istresao po obroncima Sarajeva, Ni¹ièkoj Visoravni i drugim mjestima..sama èinjenica da sam ¾iv i zdrav dovoljno govori o tome koliko sam bio efikasan u istresanju.
Ono ¹to Hrvati i Srbi moraju da shvate je jedna veoma jednostavna èinjenica..ako se dovedemo u poziciju da se neko ocijepi, opet æemo da zaratimo. Ako opet zaratimo garantujem vam dan nas neæete pobijediti. Niste mogli kad ste imali omjer 20:1 u naoru¾anju, pa neæete Boga mi ni sada kad je omjer mnogo povoljniji. Ovo æe se nekome mo¾da uèiniti kao hu¹kaèka poruka ali ona to nije..stvarno. To je samo jedna realnost i "na¹a" istina. Nikakav svijet, ni Evropa, ni Amerika, ni Rusija nas neæe moæi primorati da na va¹e ocijepljenje klepnemo u¹ima i ka¾emo "pa Bo¾e moj, ako im se ne sviða nek' idu..samo da se rastanemo ko ljudi" To je fantazija, kao ¹to je fantazija i to da æe vama Amerika dati rs u zamjenu za Kosovo :-)
Ali mi smo veæ navikli na vas kao na narod koji najbolje funkcioni¹e pod uticajem dubokih zabluda..vama bi bilo sevap izmisliti neku masovnu virtualnu stvarnost..poput dobrovoljnog Matrixa..gdje bi i¹li na du¾e godi¹nje odmore da se lijeèite :D
violentjacku zahvaljujem na iskrenosti - to se ipak cijeni!
ahmedu - pa ovo sto ti pises je upravo virtualni matrix u tvojoj reziji. onda nije bilo 20:1 u naoruzanju - to je bilo samo na samom pocetku rata, poslije se situacija izmjenila, pa opet bez americkog bombardiranja i hrvatske vojske niste mogli deblokirati niti jedan grad. sad toga vise nece biti! koliko ste vi jaki sada u naoruzanju i gospodarstvu, to je druga prica. mozes reci samo u ljudstvu i nista vise. vojska fbih nema niti za hrane. a to ako se oslonis na par mudzahedina koji vam obecaju veliku pomoc u svojim kampovima, samo naprijed!! oni trebaju jos samoubojica - europa je slijedece veliko ratiste za "pametne" bombe made in bosnia!
Last edited by u_prolazu2 on 22/10/2004 11:43, edited 1 time in total.
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Ovo i dalje najbojle pristaje uz vecinu komentara...
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
violentjack

Post by violentjack »

Objasnio sam pitanje navodne podjele Bosne u prethodnom postu

Bosnjaci nisu imali nista te 1992..i vecina se industrije spasila kao i gradova..sada prica je skroz drugacija

Bihac su napadali cetnici iz Hrvatske i Babini autonomasi a gdje su oni sad?

Nema ih..ne brini se ti za Bosnjake..pretekst borbe protiv islama je jedino na sta se oslanjate..ali niko nece nasjesti na vase igre..uostalom ko je sposoban ili nije..vidjet ce se..ali mnogo je ljudi nezadovoljno ovom situacijom a..Srbi danas imaju vise nego sto misle..ali moralno kao i materijalno su donji ako krene rat..sad ako ste stvarno suicidni i zapocnete rat koji cete izgubiti..bujrum
violentjack

Post by violentjack »

Image

Ipak to najbolje znaju oni iz Pristine i Knina..komandovanje traktorom :D
Post Reply