60 MINUTA - All about
Moderator: anex
- Prozor
#51 Re: 60 MINUTA - All about
Kako odgovara radikalnim srbima kad je u prosloj emisiji nekih 20min govorio o Dodikovom kriminalu?
-
pure_love
#52 Re: 60 MINUTA - All about
Prozor wrote:Kako odgovara radikalnim srbima kad je u prosloj emisiji nekih 20min govorio o Dodikovom kriminalu?
to je samo da zamaze oci bosnjacima malo,da ne bude previse providno
-
Šešir
#53 Re: 60 MINUTA - All about
Stvarno sam neko ko je za slobodu govora,uvijek sam na strani profesije,i za to sam da ljudi rade svoj posao najbolje sto znaju...60 minuta je emisija koju sam gledao redovno,međutim rekao sam sebi da to vise necu jer je urednistvo na celu sa Bakirom pokazalo takvo licemjerje,takvo dno i zloupotrebu medija...Da naprosto ne mogu da vjerujem...U prosloj emisiji je doticni gospodin u najavi "raskrinkao"(mislim da bi on licno trebao uzeti autorska prava na ovu rijec) "kako je ARMIJA BOSNE I HERCEGOVINE vrsila etnicko ciscenje nad HRVATIMA.....(nebi dalje)....Toliko sam bio ljut...U istoj recenici staviti Armija BiH i etnicko ciscenje me prije svega povrijediilo kao drzavljanina,građanina i nekoga ko je casno branio svoj grad i drzavu...Pokazao je Bakir da je on odavno prestao biti novinar,vec je samo jos jedan politicki instrument...A ne smije da otvori temu(raskrinaka pardon) kako je pobijeno 84 BOŠNJAKA u Han Plocama kod Kiseljaka od strane hrvata ....Ne on o tome ne smije govoriti,rijetki smiju al se ta tema brzo zatvori...Vjerovatno ceka da mu narede....Dok Bakir cuveni raskrinkava Armiju BiH i dovodi u vezu sa etnickim ciscenjem,mnoge porodice iz okoline Kiseljaka,Han Ploca...cekaju da pokopaju svoje mrtve...Jer jos uvijek ne znaju gdje su njihovi najmiliji...Ps.Redakcija 60 min je dobila mail sa molbom prije nesto vise od 4 mj da istraze ovaj slucaj...Mozete li vjerovati nisu ni odgovorili porodicama stradalih koje su im uputile pismo....U prenesenom znacenju...Ne smije Bakir da raskrinka jos...nije to u interesu njegovog sviraca!!!!!
- Prozor
#54 Re: 60 MINUTA - All about
Sve, sve ali mi licite na Srbe sa tim zavjernickim teorijama, placenik, izdajica, poltron neprijatelja.....
-
pure_love
#55 Re: 60 MINUTA - All about
a ti mi licis na pretjeranog naivca
napada reisa(jedinog koliko toliko jaceg i priznatog lidera bosnjak,zalosno da,ali je tako),napada IZ,izmislja terorizam u bosnjaka,optuzuje armiju za etnicko ciscenje
sve to,i onda malo u sve to umjesa Dodika kako nebi bilo eto previse za ljude!
prije sam mislio da radi za SDP ,ali sada uvidjam da je to cista varka,nema taj nista sa SDP-ovim stavovima,jedino s SNSD-om
napada reisa(jedinog koliko toliko jaceg i priznatog lidera bosnjak,zalosno da,ali je tako),napada IZ,izmislja terorizam u bosnjaka,optuzuje armiju za etnicko ciscenje
sve to,i onda malo u sve to umjesa Dodika kako nebi bilo eto previse za ljude!
prije sam mislio da radi za SDP ,ali sada uvidjam da je to cista varka,nema taj nista sa SDP-ovim stavovima,jedino s SNSD-om
-
strujnik
#56 Re: 60 MINUTA - All about
Gledam i ja, i naravno imam namjeru gledati i dalje, ali evo zadnjih nekoliko emsija ne spominje se uopste kriminal hercegovackih Hrvata. Po onom sto vidimo u emisiji ispade da Bosnjaci najvise razvaljuju ovu drzavu. A Hercegpvina (pogotovo zapadna) puna novopecenih tajkuna, politicara, auto-mafije, utaje poreza, uvoza strane robe, sverca, a o nacionalizmu da se ne govori. A trebalo bi napraviti i istrazivanje koliko tih ljudi iz zapadne Hercegovine placaju RTV taksu. Ali naravno, nece Bakir to uraditi ...Prozor wrote:Sta god mislio o toj emisiji, redovni sam gledalac 60 minuta, a vidim i svi drugi na ovoj temi. To je Bakirov najveci uspjeh. A moje licno misljenje je ipak pozitivno, ne vrijedi na sve galamiti i vikati kao da nema precih problema. Bakir udara na sve sto je sumnjivo u ovom drustvu i svakako mu time vise vjerujem nego Radoncicu koji je samom Milu Djukanovicu dao nagradu za humanizam!
Ono sto rade nacionalne (bosnjacke) stranke u Sarajevu i Bakir na FTV dvije su krajnosti koje su na isti nacin sprjecavaju popravljanje medjuljudskih i medjunacionalnih odnosa. Prvi to rade diskriminirajucim odnosom prema svemu sto nema bosnjacki predznak, a ovaj drugi svojim ulizivackim radom stvara nepovjerenje i averziju prema FTV-u, koja je na sadasnjoj medijskoj sceni najobjektivniji medij, kojeg nacionalisti jos nisu stavili pod svoju kontrolu.
- Prozor
#57 Re: 60 MINUTA - All about
E vidis u ovome se sa tobom ne slazem, da su bosnjacki politicari losi i korumpirani u to nema sumnje, ali ne mislim da diskriminiraju sve sto nema bosnjacki predznak, ali to nije tema.strujnik wrote:Gledam i ja, i naravno imam namjeru gledati i dalje, ali evo zadnjih nekoliko emsija ne spominje se uopste kriminal hercegovackih Hrvata. Po onom sto vidimo u emisiji ispade da Bosnjaci najvise razvaljuju ovu drzavu. A Hercegpvina (pogotovo zapadna) puna novopecenih tajkuna, politicara, auto-mafije, utaje poreza, uvoza strane robe, sverca, a o nacionalizmu da se ne govori. A trebalo bi napraviti i istrazivanje koliko tih ljudi iz zapadne Hercegovine placaju RTV taksu. Ali naravno, nece Bakir to uraditi ...Prozor wrote:Sta god mislio o toj emisiji, redovni sam gledalac 60 minuta, a vidim i svi drugi na ovoj temi. To je Bakirov najveci uspjeh. A moje licno misljenje je ipak pozitivno, ne vrijedi na sve galamiti i vikati kao da nema precih problema. Bakir udara na sve sto je sumnjivo u ovom drustvu i svakako mu time vise vjerujem nego Radoncicu koji je samom Milu Djukanovicu dao nagradu za humanizam!
Ono sto rade nacionalne (bosnjacke) stranke u Sarajevu i Bakir na FTV dvije su krajnosti koje su na isti nacin sprjecavaju popravljanje medjuljudskih i medjunacionalnih odnosa. Prvi to rade diskriminirajucim odnosom prema svemu sto nema bosnjacki predznak, a ovaj drugi svojim ulizivackim radom stvara nepovjerenje i averziju prema FTV-u, koja je na sadasnjoj medijskoj sceni najobjektivniji medij, kojeg nacionalisti jos nisu stavili pod svoju kontrolu.
sto se tice hercegovackih Hrvata, eto ispadam ja ovdje Bakirov advokat, ali zar juce nije bilo rijec o Dodik-Covic fasizmu i pokusaju razbijanja BiH? Zar juce nije drzavni tuzilac, Srbin, dosao i rekao kako se priprema povlacenje osoblja iz rs u drzavnom sudstvu, ali da on i njegove kolege u takvom slucaju nece se povuci? da tacno citiram rijeci g. Barasina, "ja nemam domovine osim Bosne i Hercegovine". ako pitas prosjecnog srbina u rs ili hrvata u mostaru cisto sumnjam da ce reci da smatraju da bakir radi za njih, ili da ga cijene, kao sto bosnjaci cijene natasu kandic ili cedu jovanovica koji su za srbe izdajice i mrzitelji srpstva.
@pure_love
slazem se za reisa, i to mu nije trebalo. ali budemo li trazili sveca u medijima, politicarima, sportistima ili sta hoces necemo ga naci. po meni bakir ipak cini vise koristi nego stete.
-
Alfa Kentaur
#58 Re: 60 MINUTA - All about

Dva novopecena druga...
Last edited by Alfa Kentaur on 07/10/2009 08:50, edited 2 times in total.
- Better Man
#59 Re: 60 MINUTA - All about
Podržavam Bakira i ekipu, Oni su svjetlo u mračnom tunelu novinarstva. Zna se kome Bakir smeta fašistima i kriminalcima na sve 3 strane. Mora da je neko od tvojih dobro se okoristio u ratu i nakon njega čim napadaš Bakira i njegov rad.Alfa Kentaur wrote:
Dva novopecena druga...
-
Alfa Kentaur
#60 Re: 60 MINUTA - All about
Better Man, ...ma ti si svjetlo u nasem tunelu!
P.S. Vidim da ti ne zapada za oko Bakirovo lizanje Puljicevog supka.... ma ti si nase svjetlo Better Man
Svi koji se ne slazete sa Bakirom ste fasisti!
Svi koji se ne slazete sa Cericem ste islamofobi!
...lijepa pamet
P.S. Vidim da ti ne zapada za oko Bakirovo lizanje Puljicevog supka.... ma ti si nase svjetlo Better Man
Svi koji se ne slazete sa Bakirom ste fasisti!
Svi koji se ne slazete sa Cericem ste islamofobi!
-
pure_love
-
Alfa Kentaur
#62 Re: 60 MINUTA - All about
Od sada se i ti zali na politiku SDA na ovu adresu:
STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE - CENTRALA
Ul. Mehmeda Spahe 14 Sarajevo
Tel: +387 (0)33 216 906; 444 094
Fax: +387 (0)33 650 429
-
pure_love
#63 Re: 60 MINUTA - All about
a sto bi se zalio na SDA? njih ne finansiram kao sto finansiram FTV
jedino ako si mislio da sam njihov glasac? ali ni to nisam
jedino ako si mislio da sam njihov glasac? ali ni to nisam
- seln
#64 Re: 60 MINUTA - All about
pure_love wrote:a sto bi se zalio na SDA? njih ne finansiram kao sto finansiram FTV
- seln
#65 Re: 60 MINUTA - All about
Ja ne vidim na sta bih se trebao zaliti. A ti se slobodno zali.
- seln
#66 Re: 60 MINUTA - All about
pure_love wrote:napada reisa(jedinog koliko toliko jaceg i priznatog lidera bosnjak,zalosno da,ali je tako),napada IZ,izmislja terorizam u bosnjaka,optuzuje armiju za etnicko ciscenje
Majstore, tebe pravo krenulo. Hajd uporedi taj tvoj lament sa ovim:
"napada vladiku, napada SPC, izmislja genocid, optuzuje armiju RS za etnicko ciscenje..."
Moglo bi biti od rajka Vasice, zar ne?
-
Alfa Kentaur
#67 Re: 60 MINUTA - All about
Seln, evo tvoja dva druga...Alfa Kentaur wrote:
Dva novopecena druga...
- seln
#68 Re: 60 MINUTA - All about
Evo i tvoja:Alfa Kentaur wrote:Seln, evo tvoja dva druga...Alfa Kentaur wrote:
Dva novopecena druga...

Ti sretan sa svojim drugovima, ja sa svojim.
Ides li ti namjerno offtopic ili je u pitanju neka patoloska mrznja prema svakome ko ne ljubi zarko reisa i sda?
-
Alfa Kentaur
#69 Re: 60 MINUTA - All about
Jeste li primijetili kako se u posljednje vrijeme Bakir ulizuje 'rvatima i kardinalu Puljicu??
Jadno...
Jadno...
- seln
#70 Re: 60 MINUTA - All about
Eto, primjetio si ti. Kakve veze ima sad sto osim tebe nije niko primjetio....Alfa Kentaur wrote:Jeste li primijetili kako se u posljednje vrijeme Bakir ulizuje 'rvatima i kardinalu Puljicu??
Jadno...
-
strujnik
#71 Re: 60 MINUTA - All about
Dio medija iz Sarajeva, medju kojima je i ovaj magazin ne zna kakvi su mrzitelji Bosne i Hercegovine u zapadnoj Hercegovovini, cak gori od onih sto slijede Milu od Laktasha. Ovi drugi barem kazu da ne j.bu Bosnu ni pet posto, i otvoreno rade na njenom razvaljivanju.Alfa Kentaur wrote:Jeste li primijetili kako se u posljednje vrijeme Bakir ulizuje 'rvatima i kardinalu Puljicu??
Jadno...
Ovi prvi to rade hinjski, kao ono jesu za BiH, ali bliza im je Lijepa nasa. Zato se i desilo ono sto se desilo prije nekoliko dana, zato su u protestima pravdali ubicu Vedrana Puljica, i pjevali asisticke pjesme.
A podsjeticu Vas, Bakir je sa tim istim navijacima bodrio klub iz Listice prije nekoliko godina kada se takmicio u Kupu Uefa ili Ligi prvaka (ne sjecam se tacno koji klub i koje takmicenje, davno je bilo)
- Banksy
#72 Re: 60 MINUTA - All about
Nek se druži s kim hoće i ulizuje kome hoće.
Zamjeram mu ignorisanje presude Iliji Jurišiću i nereda u Širokom.
To su bile teme koje je morao obraditi.
Ne znam zašto ih je zaobišao. I on i cijela FTV.
-
Alfa Kentaur
#73 Re: 60 MINUTA - All about
@Bansky
Zaobisao je Siroki Brijeg jer u zadnje vrijeme uopste ne kritikuje hrvatski nacionalni korpus. Naprotiv, ulizuje im se!
Zaobisao je Siroki Brijeg jer u zadnje vrijeme uopste ne kritikuje hrvatski nacionalni korpus. Naprotiv, ulizuje im se!
- seln
#74 Re: 60 MINUTA - All about
Jesam li ja nesto pobrkao ili sam gledao nekog njegovog klona koji prica o Iliji i pravi intervju sa Cirom povodom dogadjaja u Sirokom?Banksy wrote:Nek se druži s kim hoće i ulizuje kome hoće.
- seln
#75 Re: 60 MINUTA - All about
Ako ponovis jos 25 puta na ovoj temi, dobijes lizalo.Alfa Kentaur wrote:@Bansky