Zavaravas li se losionima poslije brijanja, deodorantima, parfemima, mirisljivim zvakacim gumama, ....ili mislis na pravi MIRIS (ilinovalic wrote:Stari wrote:Eh eh eh ... ja cu sad reci pa nek sve ide u vrazju majku....ja prvo sto primjetim i sto me eventualno moze na licu mjesta zapaliti je....koza i miris koze. Kad osjetim taj miris....misli mi ...(bez obzira na situaciju i zensku osobu o kojoj se govori)....neizostavno krenu u pravcu ...zamisljanja te koze u nekim drugim kontextima i sitovacijama....da .... zamisljanje
...jer u ovim godinama jedino to preostaje.
ko o cemu, stari se opet zali....
malo subtilnije, ali se opet zali...
vidis, ja sam isto osjetljiva na mirise, ali... na muskarcima...
Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Stari
-
novalic
miris sapuna.. cistoce... miris svjeze oprane koze... ima jako pozitivan uticaj na mene...Stari wrote:Zavaravas li se losionima poslije brijanja, deodorantima, parfemima, mirisljivim zvakacim gumama, ....ili mislis na pravi MIRIS (ilinovalic wrote:Stari wrote:Eh eh eh ... ja cu sad reci pa nek sve ide u vrazju majku....ja prvo sto primjetim i sto me eventualno moze na licu mjesta zapaliti je....koza i miris koze. Kad osjetim taj miris....misli mi ...(bez obzira na situaciju i zensku osobu o kojoj se govori)....neizostavno krenu u pravcu ...zamisljanja te koze u nekim drugim kontextima i sitovacijama....da .... zamisljanje
...jer u ovim godinama jedino to preostaje.
ko o cemu, stari se opet zali....
malo subtilnije, ali se opet zali...
vidis, ja sam isto osjetljiva na mirise, ali... na muskarcima...smrad
ovisno o nacinu gledanja na stvari)
onda idem traziti u svaki kutak ima li kakvoga drugog mirisa..
stari... eto sad samo da znas na sta se sve ovo okrenu
-
MASON33.50
Lice naravno, kao i 60% normalnih zrelih ljudi.
-
Stari
Pa jeste , u pravu si, izvrsno je ono kad covjek ode u hrkanovce i zahrce ko rastimovane orgulje ..... ili sinovalic wrote:sta bez veze pricas, i to je ponekad mila majka.. izvrsno...Stari wrote:Pa to je sasma normalno i prirodno....fazon i jest ...znati gustirati i cejfiti...a ne ono hajmo: hop hop hop i ahaaa.....pet minuta nakon toga ....na putu za hrkanovce donje
-
novalic
Stari wrote:Pa jeste , u pravu si, izvrsno je ono kad covjek ode u hrkanovce i zahrce ko rastimovane orgulje ..... ili sinovalic wrote:sta bez veze pricas, i to je ponekad mila majka.. izvrsno...Stari wrote:Pa to je sasma normalno i prirodno....fazon i jest ...znati gustirati i cejfiti...a ne ono hajmo: hop hop hop i ahaaa.....pet minuta nakon toga ....na putu za hrkanovce donjeti
mozda... mislila na nesto drugo
ti i ja ako ikada uganjamo misliti na isto u istom trenu... ma ni nostradamus ne moze zamisliti sta ce se desiti...
stara lopino
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Skladna guza, jebozovne oci (ono, sto neki kazu kurvanjske)
Personality:
Najvise volim one opsjednute svojom linijom, njima je najlakse nabiti komplex i onda score
:D
Personality:
Najvise volim one opsjednute svojom linijom, njima je najlakse nabiti komplex i onda score
- horns&drums
Dodao bih i iskrenoxygirl wrote: joj ovo je bilo malo zlobno!![]()
koji materijal!
Nemam vremena, sada bih ti razradio sve do u detalje
Ucitelju, vama se svaki put svidja drugi tip zena, odlucite se vec jednom
- horns&drums
Pa si je odrezao uho i zavrsio u ludarialek wrote: ovako je percipirao i jedan slikarali se on znao 'izraziti'
pa se onda proslavio... pa se onda obogatio... pa onda postao i besmrtan
- horns&drums
Mislis zreli? Ma daaaj, otkud se sada na njoj vidi da je dobra
:D ili glupa
:D

Alek, imam i za vas fotku, ali previse je gadna, horor pravi

Alek, imam i za vas fotku, ali previse je gadna, horor pravi
-
xygirl
I iskreno da... dodusehorns&drums wrote:Dodao bih i iskrenoxygirl wrote: joj ovo je bilo malo zlobno!![]()
koji materijal!
Nemam vremena, sada bih ti razradio sve do u detalje:D
Ucitelju, vama se svaki put svidja drugi tip zena, odlucite se vec jednom:D
Nema potrebe, mislim sve u detalje... vec mi je jasno!