Godisnica smrti gosp. Alije Izetbegovica

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

cipelici wrote:Stovani, postovani i uvayeni
gospodine profesore Livadicu

Moye i Vase uvazeno stobrojnije umovanje.
Uredno potpisujem. OK ?

sada dok mi ne proradi dr. kompjuter 'cipelici'
a u ovoj shemi POZDRAV
od MARGARETE

vozdrica
MAGGIE, nice to have you back Image
cipelici

Post by cipelici »

Znas koliko me 'zabole' sta ce biti ?????
ma ubih se do boooooola ! Gdje je S.P. ?
Kako jutros thuzna sam ja. OPET me niko ne voli a neJma bolje politologistickhi naobrazene dame u nasoj domovini

MARGARETA
livadic

Post by livadic »

Stovani, postovani i uvayeni
gospodine profesore Livadicu

Moye i Vase uvazeno stobrojnije umovanje.
Uredno potpisujem. OK ?

sada dok mi ne proradi dr. kompjuter 'cipelici'
a u ovoj shemi POZDRAV
od MARGARETE

vozdrica

----------------------------------

lijepa je spoznaja ... :shock:

da u ovom okrutnom svijetu ... :(

... imas ... slicnomisljenike ... :oops:

:D

;)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

:-)
cipelici

Post by cipelici »

mIRCercice sto me zachathavash pa kad hahari navale na me' ti zdusno zdushis ko' bRez dhushe no ferrr mIRCerkcice. Samo zakofrnes okicama to mi nesto thukne ajd malo potrosi vokhabhulhar pliiiizim the.. :D
:D znash mene dr. mr. fr. pholiticarku , dokleNAk si dosla sa osnutkom stranke ? Ah...da...je.......zatvorena thema. Inkognito. :D
agent011

Post by agent011 »

što se tiče rahmetli Alije ja predlažem da ga pustimo da počiva u miru ono što trebamo je da ga poštujemo kao prvog predsjednika i ličnost čiju karizmu za narednih mnogo godina neće imati niko
što se tiče njegovog poštenja ako je šta nečasno uradio odgovarat će pred Bogom ako već nije pred narodom
livadic

Post by livadic »

što se tiče njegovog poštenja ako je šta nečasno uradio odgovarat će pred Bogom ako već nije pred narodom

-------------------------------

i ja tvrdim ... :shock:

... da je hag redundantan ... :(

;)
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

bosniaque wrote:Meldina za tu sortu se kaze Balije a ne Bosnjaci, biti Bosnjak znaci voljeti svoje a biti Balija znaci mrziti svoje pa sada nek se svako sam odluca sta je!
:roll:
Nisu bezi balije, a balija se pise malim, uostalom znas li uopste sta to znaci ?

Ako sam ja balija jer volim ovu zemlju taman toliko da ne volim one koji su joj cinili zlo, onda jesam, i ponosim se !

A vi veliki Bosnjaci samo nastavite mlatit praznu slamu, velicati ljude koji su prodavali nasu zemlju i nasu krv, bujrum, to vam je pravo. Ali ne ocekujte da ce normalan svijet ikad pasti na vasu pricu. Za mene vi ste isti kao i vasa braca pod vezanim zastavama, jer ste zajedno razvalili jadnu nam jedinu domovinu.

Kad su jednom pitali Teslu, pred kraj zivota sta misli o zbivanjima u Hrvatskoj, on je rekao: "Koliko god ja volio svoj srpski narod, toliko volim i svoju domovinu Hrvatsku !". E pa Alija je malo vise volio svoj narod i svoje kriminalce od svoje domovine ! :mrgreen:
BO

Post by BO »

Selam

Neka mu Uzviseni Allah dz.s. podari Dzenet, jer je to zaista zasluzio. Odbranio nas je od nevjernika, koji su na nas bili navalili ko gladni kad navale tepsiju, uz pomoc Allaha dz.s. i osigurao nam je opstanak na nasim prostorima.
Nasa je sveta duznost boriti se protiv mnogobozaca imecima, zivotima i jezikom.

Ovakvi kao sto su "livadic" i njemu slicni nevjernici ne misle nam nista dobro u Kur'anu pise "Krscani i Jevreji to su vam najveci neprijatelji" neka im dragi Allah procisti njihova zaprljana srcai uputi ih na pravi put.
Prenj

Post by Prenj »

BO wrote:Ovakvi kao sto su "livadic" i njemu slicni nevjernici ne misle nam nista dobro u Kur'anu pise "Krscani i Jevreji to su vam najveci neprijatelji" neka im dragi Allah procisti njihova zaprljana srcai uputi ih na pravi put.
Je li to neka vehabijska verzija Kur-ana kod tebe?
agent011

Post by agent011 »

Alfonsice da nisi malo previše Jugonostalgična ...čuj razvalili Vam jedinu domovinu... nije li to malo neozbiljno?
mawerick

Post by mawerick »

Alfons Kauders wrote:
gorbacovka wrote::? :?
Meldina,
je li ti stvarno ne kontaš?
izvini što upadam, ali samo da ti kažem kako se ne kaže "SVATIO" nego "SHVATIO"-to je čovjek HTIO a ne "HTJEO" reći....
Toliko!

Oprostite, ali sam morala reagovati!
Raisa, ne bi ja odgovorio ni na jedan njen post, al fakat moram. Ovakvo silovanje jadnog bosanskog jezika vec dugo nisam dozivio... :mrgreen:
pazi sad, Meldina prešla na "engleski"! haj se jadna na ledinu!
livadic

Post by livadic »

pazi sad, Meldina prešla na "engleski"! haj se jadna na ledinu!

-----------------

oprezno sa vokabularom ... :shock:

... molicu lijepo ... :oops:

;)

Neka mu Uzviseni Allah dz.s. podari Dzenet, jer je to zaista zasluzio. Odbranio nas je od nevjernika, koji su na nas bili navalili ko gladni kad navale tepsiju, uz pomoc Allaha dz.s. i osigurao nam je opstanak na nasim prostorima.
Nasa je sveta duznost boriti se protiv mnogobozaca imecima, zivotima i jezikom.

Ovakvi kao sto su "livadic" i njemu slicni nevjernici ne misle nam nista dobro u Kur'anu pise "Krscani i Jevreji to su vam najveci neprijatelji" neka im dragi Allah procisti njihova zaprljana srcai uputi ih na pravi put.

8) 8) 8)

;)

BO

Post by BO »

Prenj wrote:
BO wrote:Ovakvi kao sto su "livadic" i njemu slicni nevjernici ne misle nam nista dobro u Kur'anu pise "Krscani i Jevreji to su vam najveci neprijatelji" neka im dragi Allah procisti njihova zaprljana srcai uputi ih na pravi put.
Ne, to su rijeci iz najsavrsenije knjige na svijetu, svidjelo se tebi to ili ne. Uzmi malo pa procitaj.

"Ličite na narod iz koga potječete. Potrudite se da ličite na taj narod.
Taj narod nešto voli, a nešto ne voli. Volite ono što on voli, ne volite ono što on ne voli, pa ćete ličiti na taj narod.
Taj narod je hrabar. Taj narod je pametan. Ne treba vas biti sramota da ličite na taj narod, pa makar dijelili s njime, možda, i neke mahane.
Jer, nije naš narod savršen, jer nema savršenog. Ali ne treba bježati od toga.
Ličite na taj narod."... Još da citiram svog omiljenog pjesnika:
'Velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo!"
12.1.1994. (Alija Izetbegović)
mawerick

Post by mawerick »

meldina wrote:
Protiv vaseg "krepanog" Alije tj. Ilije, je bila spremna optuznica od kurvetine Karle. Samo njegova pniznost i poslusnost koja je svojstvena vjerolomnicima ih je sprijecila da ga odvedu u Hag. Velika je steta sto najveci krivac za rat izbjegao "pravdi"
Ja i ti se ocigledno ne slazemo tu :roll:

a sta za tvojim Karadzicem jeli steta sto on izbjegava "pravdu".Mislim da pricas iz mrznje nadji dokaze da je Alija bio zlocin
MOŽE LI NEKO STATI U KRAJ OVIM NEBULOZAMA "nadji dokaze da je Alija bio zlocin"! :x JADNA, 'AJ' NAZAD U ALBANIJU! SJAŠI VIŠE!
livadic

Post by livadic »

bolje i u albaniju ... :shock:

nego ... na ledinu ... :roll:

;)
mawerick

Post by mawerick »

BO wrote:
Prenj wrote:
BO, hoćeš da kažeš da se ti družiš SAMO sa muslimanima?!
margareta

Post by margareta »

Uvazeni gospodine Livadicu

Molim Vas da primite k znanju da MI ni VI ni ONI ne trebamo ici u obecanu zemlju Albaniju. Ona nam je tu. Sama nam je dosla u nase OKVIRE i ne samo ona nego sijela EUropha. Tropha.

S' postovanjem

Margareta
Prenj

Post by Prenj »

BO wrote:
Prenj wrote:
Ne, to su rijeci iz najsavrsenije knjige na svijetu, svidjelo se tebi to ili ne. Uzmi malo pa procitaj.
Molim jos jednom cijenjenog strucnjaka za islam da navede iz kojeg dijela Kur'ana citira "Krscani i Jevreji to su vam najveci neprijatelji"
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mawerick wrote: BO, hoćeš da kažeš da se ti družiš SAMO sa muslimanima?!
Dragi MAVE, drago mi je vidjeti da se ipak nisi bacio sa Bosmala iako ti nije fer jer sam izricito trazila da se javis al neka, nek ti bude........

Mila Maggie, ne stizem ti ja tako cesto odgovoriti na sve postove i na sve teme jer posla imam kao sinusna funkcija - sad sam prezauzeta (kao danas) a sad sjedim na rukama (sto je ponekad)....sorry, nemoj misliti da te zachatavam, samo sam se javnula da znas da sam te skuzila a inace nemam sta reci povodom ove teme pa sam zato opalila okice sto se kolutaju ;)
kiZz
margareta

Post by margareta »

BO (citat):
Ej ba BO ! Na strani 'politika' tvome textu nije mjesto ili ako jeste onda ti nisi na mjestu.Mozda pravo sjedis al' krivo zboris BO.
Ova replika bi trebala biti na religiji osim ako ti ne mijesas jedno s' drugim 'slucajno'. Ajde man' se shupljikata i demagogije!
Oslobodi religiju od politike ! Ovako samo smetaju jedna drugoj ne svojom krivicom nego tvojom i VOZDRA
mawerick

Post by mawerick »

mIRCerka wrote:
mawerick wrote: BO, hoćeš da kažeš da se ti družiš SAMO sa muslimanima?!
Dragi MAVE, drago mi je vidjeti da se ipak nisi bacio sa Bosmala iako ti nije fer jer sam izricito trazila da se javis al neka, nek ti bude........

Mila Maggie, ne stizem ti ja tako cesto odgovoriti na sve postove i na sve teme jer posla imam kao sinusna funkcija - sad sam prezauzeta (kao danas) a sad sjedim na rukama (sto je ponekad)....sorry, nemoj misliti da te zachatavam, samo sam se javnula da znas da sam te skuzila a inace nemam sta reci povodom ove teme pa sam zato opalila okice sto se kolutaju ;)
kiZz

mIRCi, malo si mi pomatušila. na tvoje traženje, ja sam odgovorio, ali si ti malo zaboravila... dokaz u prilogu, dole :)

mIRCerka (citat):
MAWEEEEEE
jesi li ziv?
ja rekoh, moraces mi se javit u ponedeljak i evo ti sanse da prezivis
ako se ne javis, prebicu te
sto bi rekao stochar Halida mi, UBICHU TE!

ziv, ziv, k'o zivorad!
nesuglasice izgladjene, na kolosijeku smo!
hvala, hvala, hvala

jel sad O.K.?
margareta

Post by margareta »

Ceka dragi Mave...da Bosmal poraste :oops:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Image nisam vidjela...
cesto sam an terenu pa ne stignem sve vidjeti i pohvatati....
Image drago mi je cuti da je sve ok ...take careImage
mawerick

Post by mawerick »

margareta wrote:
Ceka dragi Mave...da Bosmal poraste :oops:
cekajuci Godoa...
Post Reply