Sunovrat Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
F.G.R.

#51 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by F.G.R. »

don vito wrote:
Compact wrote:
don vito wrote: Hajde neka je bar po volji talibanima, parazitima na drzavnoj jasli, lopovima iz SDA/SBiH/SNSD, Borisu Tadicu, citaocima ABA3A, Rajku Vasicu... I to je nesto.
Corleone, kome ti to ? :D

U kojoj si se grupi prepoznao? Talibani ili citaoci ABA3A?
Mozda je bosanac, patriota..sta znas, ne moramo svi biti kvislinzi..kontas?
F.G.R.

#52 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by F.G.R. »

don vito wrote:
F.G.R. wrote:Tesko malim komunistima, zlatkoljupcima, antibosancima i kvislinzima sto sto senad nije njihov istomisljenik pa ga sad razvlace ovdje...
Hajde neka je bar po volji talibanima, parazitima na drzavnoj jasli, lopovima iz SDA/SBiH/SNSD, Borisu Tadicu, citaocima ABA3A, Rajku Vasicu... I to je nesto.
Bolje i to nego biti Risto Djogo...
BarbaDue

#53 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by BarbaDue »

@letacina, odmah prekini sa uvredama, ovo je opomena...

opomena takođe vrijedi i za ostale
don vito

#54 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by don vito »

F.G.R. wrote:Mozda je bosanac, patriota..sta znas, ne moramo svi biti kvislinzi..kontas?
Fula. Bosanaci i patriote nisu ponudjeni kao odgovor. Jer, neko ko je Bosanac i patriota ne moze podrzavati portparola ratno-profiterskog klana Senada Hadzifejzovica. Kontas?
ibizza

#55 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by ibizza »

hadzofield wrote:Pa od kako je na hayatu njegova karijera ide silaznom putanjom...
jos od kako ofirno forsira Silajdzica jos brze ide prema dnu
opasno ga forsira

http://www.youtube.com/watch?v=OnOnrJOuPts :D
addem

#56 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by addem »

Joj dobri su ovi sto napadaju Senada a uzdizu Bakira. Ko Bakir Hadziomerovic velika novinarska faca, zena mu u SDP-u, i on kao objektivan. A Senad nevalja zato sto kaze da ga je Zlatko makao sa FTV-a. Pa eto gledajte 60 minuta, najgledaniji magazin u BiH, i njihove novinare (ne znam da jedan ima zavrsenu zurnalistiku, a vecina nema zavrsen niti bilo koji drugi fakultet).
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#57 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by -LIBERO- »

Senad je covjek koji je svoj "patriotizam",citaj -ostanak u ratnom periodu u Sarajevu,sto je za pohvalu dakako,unovcio titulom "naj" novinara..samo neznam zbog cega.
Njegovu POLITICKU svijest smo svi zajedno mogli vidjeti kada je doveo reisa u studio i vapio,molio,preklinjao da reis Harisa Sulejmana Zlatka zovne K sebi i da ih UJEDINI :shock: :-) ,sta god da to znacilo.

Toliko o njegovoj POLITICKOJ svijesti ,i pronicljivosti
Bosnjake,kao jedan stari narod,je pokusao da minimalizira na razinu PLEMENA...pametnom dosta,sto se tice Senadove politicke pronicljivosti.

Senad je covjek koji je svoju bliskost vladajucoj strukturi unovcio raznim sponzorskim ugovorima,donacijama,tv terminima,stampanjima knjiga,distribucijama knjiga za DZ.itd itd...nesto poput Dine Merlina,koji je nas "nacionalni" ponos i pjevac,tako je i Senad nas "nacionalni"ponos i novinar. :roll: :lol:

I svi oni,koji imaju neki vid kritike,taman ona bila opravdana,il' pak malaaa malaaa majusna,na lik i djelo ove dvije "nacionalne ikone",taj pljuje,klevece i laze..i drzavni je izdajnik. :lol: :lol: :lol:

Najveci stupanj Senadovog angazovanog novinarstva je sto je Kenan Cerimagic,na PREVARU,izvukao dvije tri psovke Harisa Silajdzica :-) (i ako nisma simpatizer harisov,daleko od toga :lol: ,ovo je bilo bezveze,jadno i plitko,da ne kazem ne posteno). A taj skandal je Senad proizveo sa Harisom u eri kada se ovaj sukobio sa stavovima i idejama Bakira ,reisa i SDA,oko "aprislkog paketa"

U ostalo,ko ne vidi u "koji rog"Senad puse,tom je suvisno na silu oci otvarati.

Da,Senad je nas ponos k'o zastava :bih: :mrgreen: ,a ja nisam patriota jer sam se usudio kritikovati,i omalovazavati rad "nacionalnog" novinara br.1 :dance: :lol: :run:
don vito

#58 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by don vito »

F.G.R. wrote:
don vito wrote:
F.G.R. wrote:Tesko malim komunistima, zlatkoljupcima, antibosancima i kvislinzima sto sto senad nije njihov istomisljenik pa ga sad razvlace ovdje...
Hajde neka je bar po volji talibanima, parazitima na drzavnoj jasli, lopovima iz SDA/SBiH/SNSD, Borisu Tadicu, citaocima ABA3A, Rajku Vasicu... I to je nesto.
Bolje i to nego biti Risto Djogo...
Pa, dobro, ako je Senciju priznanje sto je bolji i objektivniji od Riste Djoge, onda aferdosum. Istina je: Senci je izmislio novinarstvo za Ristu Djogu. Samo, sa Ristom Djogom na dnu jezera :D smanjila se ionako tanka lista novinara od kojih je Senci bolji i objektivniji. I ovaj intervju za ABA3 je "placen" pljuvanjem po Silajdzicu
F.G.R.

#59 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by F.G.R. »

-LIBERO- wrote:Senad je covjek koji je svoj "patriotizam",citaj -ostanak u ratnom periodu u Sarajevu,sto je za pohvalu dakako,unovcio titulom "naj" novinara..samo neznam zbog cega.
Njegovu POLITICKU svijest smo svi zajedno mogli vidjeti kada je doveo reisa u studio i vapio,molio,preklinjao da reis Harisa Sulejmana Zlatka zovne K sebi i da ih UJEDINI :shock: :-) ,sta god da to znacilo.

Bosnjake,kao jedan stari narod,je pokusao da minimalizira na razinu PLEMENA...pametnom dosta,sto se tice Senadove politicke pronicljivosti.

Senad je covjek koji je svoju bliskost vladajucoj strukturi unovcio raznim sponzorskim ugovorima,donacijama,tv terminima,stampanjima knjiga,distribucijama knjiga za DZ.itd itd...nesto poput Dine Merlina,koji je nas "nacionalni" ponos i pjevac,tako je i Senad nas "nacionalni"ponos i novinar. :roll: :lol:

I svi oni,koji imaju neki vid kritike,taman ona bila opravdana,il' pak malaaa malaaa majusna,na lik i djelo ove dvije "nacionalne ikone",taj pljuje,klevece i laze..i drzavni je izdajnik. :lol: :lol: :lol:

Najveci stupanj Senadovog angazovanog novinarstva je sto je Kenan Cerimagic,na PREVARU,izvukao dvije tri psovke Harisa Silajdzica :-) (i ako nisma simpatizer harisov,daleko od toga :lol: ,ovo je bilo bezveze,jadno i plitko,da ne kazem ne posteno). A taj skandal je Senad proizveo sa Harisom u eri kada se ovaj sukobio sa stavovima i idejama Bakira ,reisa i SDA,oko "aprislkog paketa"

Da,Senad je nas ponos k'o zastava :bih: :mrgreen: ,a ja nisam patriota jer sam se usudio kritikovati,i omalovazavati rad "nacionalnog" novinara br.1 :dance: :lol: :run:

Pa sta je trebao, reci: de da se podijelimo jos malo????
Halo covjece, jesi dobar ti???

Senad ti je napravio knjigu RAT UZIVO, svjedocanstvo srpske agresije i zlocina u BiH, bio je napravio Javni srevis, najgledanije su mu emisije vec 20 tak godina...
sta si ti napravio u zivotu?
don vito

#60 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by don vito »

addem wrote:Joj dobri su ovi sto napadaju Senada a uzdizu Bakira. Ko Bakir Hadziomerovic velika novinarska faca, zena mu u SDP-u, i on kao objektivan. A Senad nevalja zato sto kaze da ga je Zlatko makao sa FTV-a. Pa eto gledajte 60 minuta, najgledaniji magazin u BiH, i njihove novinare (ne znam da jedan ima zavrsenu zurnalistiku, a vecina nema zavrsen niti bilo koji drugi fakultet).
Gledamo 60 minuta, najgledaniji magazin i njihove novinare, jer razotkrivaju kriminal. A logicno je da se 60 minuta ne svidja onima kojima je sada dobro, kojima je SDA dala posao, ne svidja se parazitima koji su prikaceni na budzet, koji se boje promjena u drustvu...
F.G.R.

#61 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by F.G.R. »

Bice da vam smeta sto je rekao istinu da je FTV SDP-ov medij...
ili vam smeta sto nikad nije pljuvao po Aliji...
mnogo toga vam smeta ali je nabolje od svega sto se vi malo toga tj. nimalo se ne pitate u zivotu i nije po vasem...
jer da je tako, Bog zna gdje bi mi sad bili...tako da, sreca pa je vas krajnji domet tastatura.. :thumbup:
convict

#62 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by convict »

Meni je jedan od najbizarnijih dijelova iz tog intervjua onaj komentar o Nasoj stranci. Kao, imao je velika ocekivanja od njih zbog prijateljstva s Dinom Mustaficem, ali je izgubio nadu da mogu nesto promijeniti jer su u gradskoj skupstini napravili koaliciju s SDP-om?!?
Znaci, SDA-u i SBiH-u ne zamjera koaliciju s Dodikom i oba HDZ-a ili nekad s SDS-om, ali Nasoj stranci zamjera koaliciju s SDP-om? Ne kontam, sta je mislio s kim ce?
don vito

#63 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by don vito »

F.G.R. wrote:Bice da vam smeta sto je rekao istinu da je FTV SDP-ov medij...
ili vam smeta sto nikad nije pljuvao po Aliji...
mnogo toga vam smeta ali je nabolje od svega sto se vi malo toga tj. nimalo se ne pitate u zivotu i nije po vasem...
jer da je tako, Bog zna gdje bi mi sad bili...tako da, sreca pa je vas krajnji domet tastatura.. :thumbup:
Bili bi u drustvu sredjenih evropskih pravnih drzava, umjesto sto se sa Albanijom i Bjelorusijom borimo za titulu najzaostalije.
addem

#64 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by addem »

Zlatkoljupcima ne odgovara Senad, jer ne stoji iza SDP-ove elite, i zato sto im pridaje manje paznje. Isto im smeta sto ne dovodi kriminalce u emisiju koji blate reisa kao pojedini novinari. Ja ne kazem da je Senad najbolji novinar, al brate za malenog Bakira Hadziohmetovica zivot je izmislio. Pogledajte ko je sve od gostiju bio kod njega, pogledajte centralni dnevnik iz Belgije, kada je pokazao tokmacima sa FTV-a (televizije koju svi placamo) kako treba prenositi utakmice drzavnog tima, koliko puta je vodio isti dnevnik sa razlicitih strana svijeta. I sto je najbitnije to nije radio uzimajuci pare od naroda, naplacujuci pretplatu za ogavni program koji gledamo na FTV-u. Sve je radjeno na cisto komercijalnoj osnovi.

Senad je lik koji se pokazao u ratu. To je patriotizam, mogao je da razguli, ali je ostao. I danas ne trosi moje i vase pare, vec trosi novac koji se zaradi na komercijalnoj osnovi. EKipa sa FTV-a trosi novac koji mi placamo iz svog dzepa, i sta dobijamo sa to. Hrpu degenerika, kvazi novinara, bez dikcije, sa hibridnim glasom, i mizernim kvocijentom inteligencije. Pa kad ih vidim zgadi mi se, a kad shvatim da taj shit moram placati, dodje mi da placem.
F.G.R.

#65 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by F.G.R. »

convict wrote:Meni je jedan od najbizarnijih dijelova iz tog intervjua onaj komentar o Nasoj stranci. Kao, imao je velika ocekivanja od njih zbog prijateljstva s Dinom Mustaficem, ali je izgubio nadu da mogu nesto promijeniti jer su u gradskoj skupstini napravili koaliciju s SDP-om?!?
Znaci, SDA-u i SBiH-u ne zamjera koaliciju s Dodikom i oba HDZ-a ili nekad s SDS-om, ali Nasoj stranci zamjera koaliciju s SDP-om? Ne kontam, sta je mislio s kim ce?
To nije koalicija, to je nametnuta saradnja sa ljudima koji su izabrani u drugom entitetu..
A vidi covjek sta je SDP radio dok je imao vlast tako da je potpuno razumljivo njegovo razocarenje...
F.G.R.

#66 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by F.G.R. »

addem wrote:Zlatkoljupcima ne odgovara Senad, jer ne stoji iza SDP-ove elite, i zato sto im pridaje manje paznje. Isto im smeta sto ne dovodi kriminalce u emisiju koji blate reisa kao pojedini novinari. Ja ne kazem da je Senad najbolji novinar, al brate za malenog Bakira Hadziohmetovica zivot je izmislio. Pogledajte ko je sve od gostiju bio kod njega, pogledajte centralni dnevnik iz Belgije, kada je pokazao tokmacima sa FTV-a (televizije koju svi placamo) kako treba prenositi utakmice drzavnog tima, koliko puta je vodio isti dnevnik sa razlicitih strana svijeta. I sto je najbitnije to nije radio uzimajuci pare od naroda, naplacujuci pretplatu za ogavni program koji gledamo na FTV-u. Sve je radjeno na cisto komercijalnoj osnovi.

Senad je lik koji se pokazao u ratu. To je patriotizam, mogao je da razguli, ali je ostao. I danas ne trosi moje i vase pare, vec trosi novac koji se zaradi na komercijalnoj osnovi. EKipa sa FTV-a trosi novac koji mi placamo iz svog dzepa, i sta dobijamo sa to. Hrpu degenerika, kvazi novinara, bez dikcije, sa hibridnim glasom, i mizernim kvocijentom inteligencije. Pa kad ih vidim zgadi mi se, a kad shvatim da taj shit moram placati, dodje mi da placem.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
don vito

#67 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by don vito »

addem wrote:Zlatkoljupcima ne odgovara Senad, jer ne stoji iza SDP-ove elite, i zato sto im pridaje manje paznje. Isto im smeta sto ne dovodi kriminalce u emisiju koji blate reisa kao pojedini novinari. Ja ne kazem da je Senad najbolji novinar, al brate za malenog Bakira Hadziohmetovica zivot je izmislio. Pogledajte ko je sve od gostiju bio kod njega, pogledajte centralni dnevnik iz Belgije, kada je pokazao tokmacima sa FTV-a (televizije koju svi placamo) kako treba prenositi utakmice drzavnog tima, koliko puta je vodio isti dnevnik sa razlicitih strana svijeta. I sto je najbitnije to nije radio uzimajuci pare od naroda, naplacujuci pretplatu za ogavni program koji gledamo na FTV-u. Sve je radjeno na cisto komercijalnoj osnovi.

Ovo je napisao budzetski korisnik kojem je SDA dala posao i dobru placu. Danas urla na sve one koji mu kvare idilu i dovode u pitanje njegove nezasluzene privilegije. SDA forever Image
samo_ti

#68 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by samo_ti »

sve si im rekao... :thumbup:
strujnik

#69 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by strujnik »

F.G.R. wrote:
-LIBERO- wrote:Senad je covjek koji je svoj "patriotizam",citaj -ostanak u ratnom periodu u Sarajevu,sto je za pohvalu dakako,unovcio titulom "naj" novinara..samo neznam zbog cega.

Senad ti je napravio knjigu RAT UZIVO, svjedocanstvo srpske agresije i zlocina u BiH, bio je napravio Javni srevis, najgledanije su mu emisije vec 20 tak godina...
Knjigu je napravio ne da pokaze ko je poceo rat nego da zaradi koji dinar. Da imalo imas iskustva u zivotu, znao bi da kvantitet ne mora znaciti i kvalitet.
Iskreno, gledam njegove CD-ove, jer bude tu i zanimljivih gostiju, htjeli mi priznati ili ne, on uspije u svoj studio dovesti neke od vazne likove. Citao sam taj intervju i, naravno, ono sto mi se ne svidja je ta njegova zaljubljenost u samog sebe. Međutim, to je pojava, koja se može pripisati i Senadu Avdiću, a Bogami i Pećaninu. Ono kako je opisao njih dvojicu, da je Avdic zanimljiv i duhovit, a Pecanin dosadan, slozio bih se.
Međutim, ono što mi se nikako ne sviđa kod S. H. je taj njegov lažni licemjerni patriotizam, dizanje u zvijezde "dvojice najpametnijih ljudi u BiH, akademika Avde Sidrana i Muhameda Filipovica", demonstracija Bosnjastva itd. itd.. pozivanje u tor (Bosnjacki sabor), presutio je Gluhu Bukovicu, lize se sa bosanskim Donaldom Trampom ... ma mogao bih nabrajati do sudnjeg dana.
Na neki nacin ga i razumijem, narod je stoka, vecina ga voli, nece da mu reis izda fetvu da je komunisticki novinar, da ode sa scene kao negativac i igra po onom stihu iz pjesme
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku ..."
Sto bi se on plaho zamaro Babinim sinom, Shajom, gospodinom "sve po zakonu", reis Mustafom, Donaldom Trampom, Miskovicima, zmajom od Laktasa, doktorom Covicem, predsjednikom Sabora IZ, Razvojnom bankom ....
Srklet-jok77

#70 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by Srklet-jok77 »

F.G.R. wrote:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
To bi otprilike bilo to ... Senad moze biti i najgori novinar na dunjaluku, obojen kojom god bojom, dugme na daljinskom .. i moj problem je rijeshen ... to bash i nije sluchaj sa propagandistichkom fuj tv-om, chiji idiotizam ja ( pa makar bio i sda-ov plachenik na drzavnim jaslama kako se ovdje voli rechi ) a boga mi i vechina ostalih zaposlenih htio-ne htio moram plachati. Volit ili ne volit Senada pitanje je ukusa .. chovjek se bavi nechim stho bi se moglo nazvat estradnim novinarstvom i u tome je imao loshe ali i brilijantne momente ( vidi pod dnevnik iz Genka npr. ) ... sve u svemu s obzirom na broj afirmativnih akcija i priloga koje je napravio i s obzirom na goste koji mu gostuju ( valjda mesichi, tadichi, rhenovi, avanpurovi ... i mnogi drugi ne znaju kakav je on u stvari papak..valjda ne prate ovaj forum ) ne vidim tv novinara/voditelja koji mu je i blizu. Ybga neke stvari chak ni Slavo kUkich ne moze nashtimati :D :bih:
F.G.R.

#71 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by F.G.R. »

strujnik wrote:
F.G.R. wrote:

Knjigu je napravio ne da pokaze ko je poceo rat nego da zaradi koji dinar. Da imalo imas iskustva u zivotu, znao bi da kvantitet ne mora znaciti i kvalitet.
Iskreno, gledam njegove CD-ove, jer bude tu i zanimljivih gostiju, htjeli mi priznati ili ne, on uspije u svoj studio dovesti neke od vazne likove. Citao sam taj intervju i, naravno, ono sto mi se ne svidja je ta njegova zaljubljenost u samog sebe. Međutim, to je pojava, koja se može pripisati i Senadu Avdiću, a Bogami i Pećaninu. Ono kako je opisao njih dvojicu, da je Avdic zanimljiv i duhovit, a Pecanin dosadan, slozio bih se.
Međutim, ono što mi se nikako ne sviđa kod S. H. je taj njegov lažni licemjerni patriotizam, dizanje u zvijezde "dvojice najpametnijih ljudi u BiH, akademika Avde Sidrana i Muhameda Filipovica", demonstracija Bosnjastva itd. itd.. pozivanje u tor (Bosnjacki sabor), presutio je Gluhu Bukovicu, lize se sa bosanskim Donaldom Trampom ... ma mogao bih nabrajati do sudnjeg dana.
Na neki nacin ga i razumijem, narod je stoka, vecina ga voli, nece da mu reis izda fetvu da je komunisticki novinar, da ode sa scene kao negativac i igra po onom stihu iz pjesme
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku ..."
Sto bi se on plaho zamaro Babinim sinom, Shajom, gospodinom "sve po zakonu", reis Mustafom, Donaldom Trampom, Miskovicima, zmajom od Laktasa, doktorom Covicem, predsjednikom Sabora IZ, Razvojnom bankom ....
Tvoj stav ali je jadan...vjerovatno si ti savrsen ali ne bih u tvoju kozu, tijesnu od komleksa i nepovjerenja....
pozdrav..
Kenan-sa

#72 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by Kenan-sa »

bevomill77 wrote:Hadzifejzovic je naj jaci i najpopularniji novinar na prostorima balkana, kome neodgovara to sto on govori neka ga neslusa, ima i drugih kanala osim Hayata Pa Bujrum.
Senad je sigurno najbolji novinar u regionu,bez konkurencije! Covjek je od tv Hayata napravio brend i popravio gledanost za 200%
Druga je stvar sto ima milioncic drugih nesposobnih,neprofesionalnih i ljubomornih novinara na celu sa Bakirom Hadziomerovicem!.. Mahalasi su danas u modi,to su iz 60 minuta davno prepoznali i imaju monopol nad nepismenim stanovnistvom,i odredjenim brojem intelektualaca izgubljenih u vremenu i prostoru!
F.G.R.

#73 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by F.G.R. »

Kenan-sa wrote:
bevomill77 wrote:Hadzifejzovic je naj jaci i najpopularniji novinar na prostorima balkana, kome neodgovara to sto on govori neka ga neslusa, ima i drugih kanala osim Hayata Pa Bujrum.
Senad je sigurno najbolji novinar u regionu,bez konkurencije! Covjek je od tv Hayata napravio brend i popravio gledanost za 200%
Druga je stvar sto ima milioncic drugih nesposobnih,neprofesionalnih i ljubomornih novinara na celu sa Bakirom Hadziomerovicem!.. Mahalasi su danas u modi,to su iz 60 minuta davno prepoznali i imaju monopol nad nepismenim stanovnistvom,i odredjenim brojem intelektualaca izgubljenih u vremenu i prostoru!
Neko rece:
"Senadu Hadžifejzoviću ostali novinari mogu samo mikrofon držati!" :D...cini mi se da je to najbolja recenica na ovoj temi...
strujnik

#74 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by strujnik »

F.G.R. wrote: Tvoj stav ali je jadan...vjerovatno si ti savrsen..
pozdrav..
Sta ces, mozes misliti kakav bi bio, da sam tek prosvijecen kao ti? :D
F.G.R.

#75 Re: Sunovrat Senada Hadžifejzovića

Post by F.G.R. »

strujnik wrote:
F.G.R. wrote: Tvoj stav ali je jadan...vjerovatno si ti savrsen..
pozdrav..
Sta ces, mozes misliti kakav bi bio, da sam tek prosvijecen kao ti? :D
Nismo svi isti, hvala Bogu pa nismo...
Post Reply