Široki prvak.

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

amko76

#51 Re: Široki prvak.

Post by amko76 »

caros wrote:DaBogda se raspali što prije. :D

Kad su već naši zaslužni građani (koji su postali poslanici, predsjednici udruženja poslodavaca, najmenadžeri i druge važne funkcije) upropastili sav sport kod nas Bošnjaka, da i ostali propadnu a?

Nek komšiji crkne krava, kad je naša crkla. :lol:
ero:pero

#52 Re: Široki prvak.

Post by ero:pero »

caros wrote:DaBogda se raspali što prije. :D

Vidis majstore, ja to tebi/vama nikad ne bih pozelio, ali sta ces, svakavih nas ima.
KK Siroki je malo-veliko cudo i znam da ga medju Bosnjacima prate mnogi i pravo mi je drago da imamo bar jedan klub kojem odlicno ide na radost svih nas.
Mračajski proto

#53 Re: Široki prvak.

Post by Mračajski proto »

Slažem se da vas ima svakakvih, vidjelo se 04.10.2009. Nema mi odvratnijih ljudi od vas tamo.

#54 Re: Široki prvak.

Sarajevo_Grad wrote:Slažem se da vas ima svakakvih, vidjelo se 04.10.2009. Nema mi odvratnijih ljudi od vas tamo.
Vidis momak, nocas je u Mostaru frajer iz Sarajeva ubio curu pistoljem, pa ja opet necu reci da si mi ti zbog tog odvratan. Ali hebiga da ponovim, nismo svi isti.

a ti slobodno mrzuj i dalje, ali ne ukljucuj KK u tu pricu, jer su miljama daleko od toga i zato i uzivaju postovanje mnogih kojih srecom ovdje ima kako vidim. pa nas makar pusti o kosarci da prozborimo koju.
fortaleza

#55 Re: Široki prvak.

Post by fortaleza »

Jedini pravi košarkaški derbi u BiH. :D

Očekujem punu dvoranu i naravno, pobjedu Širokog... :thumbup:
Mračajski proto

#56 Re: Široki prvak.

@ ero:pero
Pojedinac nikad ne može biti jednak čitavim stanovništvom ili ti primitivcima jednog mjesta, u ovom slučaju sela. Tako da, tu svoju teoriju okači mačku o rep. Vi ste onda svima dokazali ko ste i šta ste, a to ste potvrdili onim protestima par dana poslije. Ni ti, ni bilo ko drugi mi neće promijeniti sliku od onog dana, niti općenito sliku o vama :) . Uživajte u vašim danima ''velikog kluba'', jadno je da se dižete u visine zbog pišljive regionalne lige u koju niko ne ulaže i koja se raspada. Bila je u fazonu prve dvije godine, kad su svi ulagali i nadali se nekom profitu i plusu, sad je to nadmetanje onih klubova koji su pušili svima kad je liga bila popularna. ;-) KK Bosna je popularnija i veća uvijek od vas (pa i sad u ovoj krizi ), mi smo prvaci Europe, a vi ste prvaci samom sebi zbog ničega. Doviđenja i prijatno.
amko76

#57 Re: Široki prvak.

Post by amko76 »

Sarajevo_Grad wrote:@ ero:pero
Pojedinac nikad ne može biti jednak čitavim stanovništvom ili ti primitivcima jednog mjesta, u ovom slučaju sela. Tako da, tu svoju teoriju okači mačku o rep. Vi ste onda svima dokazali ko ste i šta ste, a to ste potvrdili onim protestima par dana poslije. Ni ti, ni bilo ko drugi mi neće promijeniti sliku od onog dana, niti općenito sliku o vama :) . Uživajte u vašim danima ''velikog kluba'', jadno je da se dižete u visine zbog pišljive regionalne lige u koju niko ne ulaže i koja se raspada. Bila je u fazonu prve dvije godine, kad su svi ulagali i nadali se nekom profitu i plusu, sad je to nadmetanje onih klubova koji su pušili svima kad je liga bila popularna. ;-) KK Bosna je popularnija i veća uvijek od vas (pa i sad u ovoj krizi ), mi smo prvaci Europe, a vi ste prvaci samom sebi zbog ničega. Doviđenja i prijatno.
http://www.klix.ba/sport/kosarka/uprava ... /120407073

Ubi se od popularnosti :lol: :lol: :lol:
Mračajski proto

#58 Re: Široki prvak.

Hoćeš li sad sjevnuti zastava sa kukastim križom ? Hoćeš li skandirati ono k'o na pecari ?
amko76

#59 Re: Široki prvak.

Post by amko76 »

Sarajevo_Grad wrote:Hoćeš li sad sjevnuti zastava sa kukastim križom ? Hoćeš li skandirati ono k'o na pecari ?
Ko? Ja? Šta ti je pecara? Ja ti mogu samo mjesec i zvijezdu staviti :D

To si ti ovom drugom uputio vjerovatno.
fortaleza

#60 Re: Široki prvak.

Post by fortaleza »

Boli, aaa? :mrgreen:
aveos

#61 Re: Široki prvak.

Post by aveos »

amko76 wrote:
http://www.klix.ba/sport/kosarka/uprava ... /120407073

Ubi se od popularnosti :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
neo7

#62 Re: Široki prvak.

Post by neo7 »

KK Bosna je popularnija i veća uvijek od vas (pa i sad u ovoj krizi ), mi smo prvaci Europe, a vi ste prvaci samom sebi zbog ničega. Doviđenja i prijatno.
Ne zivi se od stare slave!!! Bosna je moj klub, ali je trenutno zesce sranje!!!! Svi smo mi krivi za to ;) Zato nemoj da prosipas praznu pricu, urazumi se malo!

Za Siroki navijam sve dok ne pocnu iskazivait mrznju prema Bosni..onda fino prebacim kanal i nastavim dalje!

Aferim..

#63 Re: Široki prvak.

Sarajevo_Grad wrote: Uživajte u vašim danima ''velikog kluba'', jadno je da se dižete u visine zbog pišljive regionalne lige u koju niko ne ulaže i koja se raspada. Bila je u fazonu prve dvije godine, kad su svi ulagali i nadali se nekom profitu i plusu, sad je to nadmetanje onih klubova koji su pušili svima kad je liga bila popularna. ;-) KK Bosna je popularnija i veća uvijek od vas (pa i sad u ovoj krizi ), mi smo prvaci Europe, a vi ste prvaci samom sebi zbog ničega. Doviđenja i prijatno.

Samo da se pribiljezim, nas mali bezvezni tim, koji sudjeluje u nepopularnim i nevaznim ligama, sinoc je skinuo Igokeu.
Sretan mi Uskrs. Dosta da se danas malo uzdizemo, mi prvaci sebi zbog nicega. :lol: Pozdrav normalnoj raji koja je ispratila tekmu.
radio_sa

#64 Re: Široki prvak.

Post by radio_sa »

Čestitke i sretan Uskrs :)

#65 Re: Široki prvak.

radio_sa wrote:Čestitke i sretan Uskrs :)
Hvala i za jedno i drugo! :) :thumbup:

#66 Re: Široki prvak.

Sarajevo_Grad wrote:KK Bosna je popularnija i veća uvijek od vas (pa i sad u ovoj krizi ), mi smo prvaci Europe, a vi ste prvaci samom sebi zbog ničega. Doviđenja i prijatno.
Bosna - Siroki 63:84
Dovidjenja i prijatno. :)
JThomas

#67 Re: Široki prvak.

Post by JThomas »

kk bosni i gradu sarajevu niko nije kriv što je kk bosna u hali osim njih samih. i uspjeh širokog i neuspjeh bosne su produkt minulog (ne)rada. tako da...pustite šuplju.
vryzas

#68 Re: Široki prvak.

Post by vryzas »

ero:pero wrote:
Sarajevo_Grad wrote:KK Bosna je popularnija i veća uvijek od vas (pa i sad u ovoj krizi ), mi smo prvaci Europe, a vi ste prvaci samom sebi zbog ničega. Doviđenja i prijatno.
Bosna - Siroki 63:84
Dovidjenja i prijatno. :)

Gledao live...Siroki jaci za 4 klase :|

Trenutno 90% igraca Bosne nema pojma o osnovnim kosarkaskim stvarima :(
Chisum

#69 Re: Široki prvak.

Post by Chisum »

JThomas wrote:kk bosni i gradu sarajevu niko nije kriv što je kk bosna u hali osim njih samih. i uspjeh širokog i neuspjeh bosne su produkt minulog (ne)rada. tako da...pustite šuplju.
Hoce to tako kad se upali svjetlo.
S mindera se ne zakucava... a, vidim, ni trice nas ne idu.

Od evropskog sampiona i ponosa grada, "u doba mraka", pa sve do kante za napucavanje nebitnim, vjestackim klubovima iz nekakvih selendri, poput Listice i Laktasa, za koje do prije neki dan niko nigdje ni cuo nije...

Elem, jos jedan u nizu unistenih simbola grada i jednog vremena.
amko76

#70 Re: Široki prvak.

Post by amko76 »

Nema veze, slavićemo godišnjice nekog rezultata iz davne prošlosti narednih ko zna koliko godina. 100 godina od osvajanja titule...150 godina...200 godina...

Isto kao sa olimpijadom. 100 godina od olimpijade...150..200... :D

Gledam na tv neku noć direktora bosne i skenderije, i pored insistiranja voditelja da kažu ko je odgovoran za stvaranje milionskih dugova, ne smiju da kažu ko je bio direktor i upravni odbor u tom periodu. Sada su zaslužni građani jel.

E pa bolje nismo ni zaslužili. Ne ide to tako brale. Naša posla.
zavodnik_

#71 Re: Široki prvak.

Post by zavodnik_ »

Planinić potpisao za Cedevitu, Vladović ide u Cibonu. Bilo bi šteta da ih prodaju posebno što će igrati Eurocup slijedeće sezone.
fortaleza

#72 Re: Široki prvak.

Post by fortaleza »

Što je s Pilepićem, primjetio sam da nije igrao protiv Igokeje?
zavodnik_

#73 Re: Široki prvak.

Post by zavodnik_ »

fortaleza wrote:Što je s Pilepićem, primjetio sam da nije igrao protiv Igokeje?
Brijem da je ozlijeđen ali nisam siguran. Jesi li ti možda moderator na forum.hr?
fortaleza

#74 Re: Široki prvak.

Post by fortaleza »

zavodnik_ wrote:
Brijem da je ozlijeđen ali nisam siguran. Jesi li ti možda moderator na forum.hr?
Ne... :mrgreen:

Nisam znao što bi uzeo kao nick, vidio neki grad u Brazilu Fortaleza (a i klub) pa eto stavio...
zavodnik_

#75 Re: Široki prvak.

Post by zavodnik_ »

fortaleza wrote:
zavodnik_ wrote:
Ne... :mrgreen:

Nisam znao što bi uzeo kao nick, vidio neki grad u Brazilu Fortaleza (a i klub) pa eto stavio...
Ma ok, pitao sam jer moderator na temu sporta tamo ima isti nick ko i ti pa pomislih da se radi o istoj osobi.
Locked