Ja amaterske montaze ovih sajkacazagazaga wrote:opet tema o nemanji .........![]()
ne mogu da odolim![]()
![]()
![]()
Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
- konrad
#51 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#52 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Chisum wrote:Niti je 1000 projekata ekoloskog turizma dovoljno da mu sapere govna s lica, a bogami ni da mu pomogne da dostigne Danisa - covjeka.
http://www.globus.com.hr/Clanak.aspx?Br ... ica=1#1954
Evo kako gospodina Globus etiketira, mislim valjda jos samo tebi @calmthebreeze treba nesto objasnjavati.
-
PalaSa Marsa
#53 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Ne'a se tu sta puno pricat', sve je jasno k'o dan, kad je doticni sa siskicama
na glavi promijenio svoj identitet, eto i tu je sve jasno! Zna se da to rade preprodane duse, ni manje ni vise nego za dinar il' dokazivanje (nidZe veze), posto nam je poznato ko je on i sta je, ja mislim da svaka polemika o njemu je suvisna, zali Boze ovih stranica sto se trose na bagru kakav je on.

-
Ripicipi
-
PalaSa Marsa
#55 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
potres_mozga wrote:
-
ulpinian
-
MisticnaNebuloza
#57 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Ma pustite Nemanju, nego sta se desava sa Brenom? Jeli stigla?
- Latina
#58 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
And this is for my country, for Bosnia...recenica koju Nemanja nikad nece izgovoriti. Toliko o razlici izmedju Danisa i Nemanje. Ovaj drugi nece postati covjek da ima svo bogatstvo ovog svijeta, i milion i dvjesta hiljada ekoloskih projekata. Uzalud vam trud sviraci.potres_mozga wrote:
- hik--meta
#59 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
tjentiste i sela u neposrednoj okolini su prije rata bila vecinski muslimanska. zna li neko koliko se, da li se uoste nesto ljudi tamo vratilo? mozda zaposli koga od lokalaca u toj vukojebini.
samo ne kontam nemanju kunduricu, ako je stvarno antiglobalista, sto se bavi turizmom?
samo ne kontam nemanju kunduricu, ako je stvarno antiglobalista, sto se bavi turizmom?
-
recto-verso
#60 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Nema muslimana uopste.hik--meta wrote:tjentiste i sela u neposrednoj okolini su prije rata bila vecinski muslimanska. zna li neko koliko se, da li se uoste nesto ljudi tamo vratilo? mozda zaposli koga od lokalaca u toj vukojebini.
-
recto-verso
#61 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Jesi ti vidio Perucicu? Jesi li bio u Drvengradu? Jesi li vidio na ulazu Drvengrada kako se prodaju slike od Mladica i Karadzica? Jesi li razgovarao sa ljudima kojima je pokrao zemlju i sagradio Drvengrad od pokradenih kuca i na dva groba?callmethebreeeze wrote:voljeli mi ili ne voljei kusturicu ovaj potez mu nije los...
![]()
Mijesas teze skroz, ovo nema veze sa umjetnoscu , ovdje je u pitanju nacionalni park i pokusaj ostvarenja licnih interesa.
- JThomas
#62 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
džaba svi umjetnički dometi kad prolupaš. ja njega više vidim kao budalu i klovna nego nekog vajnog nacionalistu.
srbin od oca murata
jel njemu treba neko sa strane da ukaže koliko je smiješan?
srbin od oca murata
- Vitamin C
#63 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Evo ovdje se može pratiti: http://livescore.com/MisticnaNebuloza wrote:Ma pustite Nemanju, nego sta se desava sa Brenom? Jeli stigla?
- tamara*
#64 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Šta je ovo, otišli svi na Brenu 
- Chisum
#65 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Tu smo 
Evo, jos jednom... za pred izlazak... da se vratimo na Dzoni Depa...
Covjek koji vidi CITAV SVIJET, stekne ime U SVIJETU baveci se 7. umjetnoscu, a predje put od kosmopolitizma kasnije - zagrizenog jugoslovenstva, povracanja na pomen nacija i nacionalista, do salonskig nacionaliste i marionete, danas vec zagrizeng branioca politike i djela zlocinaca kojih se citav normalan svijet zgrazava...

Evo, jos jednom... za pred izlazak... da se vratimo na Dzoni Depa...
Chisum wrote:Da je tri puta Dep i nazad, ne moze ga znati ko mi...tamara* wrote:Ma kakav Kusta, kakav Dep, kakvi bakračiLatina wrote: Sve je to umetnost. Bas kao i "No smoking orchestra". Teska umetnost. Ne razumemo to mi - Johny Depp zna, pa ce da nam objasni kad skoci sa Eiffel Tower-a.![]()
Mahala-x.com najbolje zna o umjetnosti![]()
A ti uzivaj, rekoh ti. Tu gdje si.
Nego, kad vec pomenu Depa... Kako ono rece Kusta u direktnom javljanju iz Pariza, koje smo svi imali priliku cuti, onih prvih dana rata kada je Sarajevo gorilo... Da parafraziram:
"... Ja sam u diektnom kontaktu sa Tom Kruzom, Depardjeom, DZONI DEPOM, sa Fej Danavej i jos tri svjetska oskarovca... i oni ce se ovih dana obratiti Sarajlijama i reci im kako dijele sa njima njihovu bol i da su s njima, jer i oni znaju da granate padaju na Sarajevo i cak i oni znaju da SU TO POTEZI OCAJNIKA, DIVLJASTVA I BIJEDNIKA... i rekao sam im da onaj KOJI RUSI SARAJEVO JE ONAJ KOJI U NJEMU VISE NE ZELI DA ZIVI...."![]()
Nekada to... danas divljastvu,ocaju i bijednicima sklada i stihove.
Dakle... uzivaj u ovoj slini, znam i zasto uzivas... samo sto dalje od nas, majke ti.
Zar je potrebno jos bilo sta reci kada se pomene ovo veliko NISTA od covjeka?!:)
Covjek koji vidi CITAV SVIJET, stekne ime U SVIJETU baveci se 7. umjetnoscu, a predje put od kosmopolitizma kasnije - zagrizenog jugoslovenstva, povracanja na pomen nacija i nacionalista, do salonskig nacionaliste i marionete, danas vec zagrizeng branioca politike i djela zlocinaca kojih se citav normalan svijet zgrazava...

Last edited by Chisum on 30/05/2009 21:59, edited 1 time in total.
- HAVANA
#66 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Aha,evo nas u prvom redu.Skićimo. 
- tamara*
#67 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
A neki mirno protestuju još uvijek

- Latina
-
njonjica
#69 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Chisum wrote:Niti je 1000 projekata ekoloskog turizma dovoljno da mu sapere govna s lica, a bogami ni da mu pomogne da dostigne Danisa - covjeka.
- Vares City
#70 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
Skicil' ona?HAVANA wrote:Aha,evo nas u prvom redu.Skićimo.
- mofo33
#71 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
nestalo pljuvacke?
kralj je mrtav-zivio (novi) kralj
- mofo33
#72 Re: Nemanja Kusturica pravi Drvengrad na Tjentištu?
volim i ja tebezoom66 wrote:nije nestalo.mofo33 wrote:nestalo pljuvacke?
![]()
pljuc