Muškarci i PMS :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Lesli Eldridž

#51 Re: Muškarci i PMS :)

Post by Lesli Eldridž »

SPARTAK wrote:izgleda da ja nisam jedan od tih koji su pogodjeni zenskim PMS-torturama

mene moja supruga doceka sa osmjehom i suptilno mi sapne na uho...Nema narednih nekoliko dana :)

zaista ne kontam o cemu pricate????
E to je problem. :D
Lesli Eldridž

#52 Re: Muškarci i PMS :)

Post by Lesli Eldridž »

Daphna wrote:Pa dobro, kako preživljavate te dane? I dobacite li nekada onako, samo da je izbacite iz takta, kako je "drma" PMS? :-D
Onda radi desanka šakić... :lol:
Cholina_Lokica

#53 Re: Muškarci i PMS :)

Post by Cholina_Lokica »

kako su to divni dani... vristis, histerises na koga stignes i svi sute i aminuju ti :lol:
HAVANA

#54 Re: Muškarci i PMS :)

Post by HAVANA »

maybelline wrote:
HAVANA wrote:Uh,evo ga kod moje. :run:

:lol: Pa ti ono rece prije koju stranicu (ako se ne varam) da ti to kod svoje i ne primjetis...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAVANA wrote:Teško brate,što jest, jest. :D
S vrata kad kad uđem i vidim pogled znam evo ga,najebo sam. :D :lol:

Nikad ja to ne rekoh. :D
Primjetim,jašta radi. :skoljka:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#55 Re: Muškarci i PMS :)

Post by KatarinaKosaca »

Moj muž kaže da dok mene nije upoznao, mislio je da je to samo stavljanje uložaka. Sad vidi da je to mnogo ozbiljnija stvar :D
Već se navikao da je tih dana kraj svijeta i opći potop.
:roll:
milijarder

#56 Re: Muškarci i PMS :)

Post by milijarder »

hmmm kad malo bolje razmislim ima i to svojih prednosti :-D :-D :-D :-D
Lesli Eldridž

#57 Re: Muškarci i PMS :)

Post by Lesli Eldridž »

KatarinaKosaca wrote:Moj muž kaže da dok mene nije upoznao, mislio je da je to samo stavljanje uložaka. Sad vidi da je to mnogo ozbiljnija stvar :D
Već se navikao da je tih dana kraj svijeta i opći potop.
:roll:
Pazi, za to nije kriv čak ni Zlaja, već majka priroda... :D
maybelline

#58 Re: Muškarci i PMS :)

Post by maybelline »

HAVANA wrote:
maybelline wrote:
HAVANA wrote:Uh,evo ga kod moje. :run:

:lol: Pa ti ono rece prije koju stranicu (ako se ne varam) da ti to kod svoje i ne primjetis...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAVANA wrote:Teško brate,što jest, jest. :D
S vrata kad kad uđem i vidim pogled znam evo ga,najebo sam. :D :lol:

Nikad ja to ne rekoh. :D
Primjetim,jašta radi. :skoljka:

Ups, pardoniram se :D I sta radis kad ti zeni dodju ti dani, jer ja vise svom ne znam sta da kazem, stalno me pita "Pa sta hoces vise od mene tih dana???" :lol:
HAVANA

#59 Re: Muškarci i PMS :)

Post by HAVANA »

Malo i ja galamim :twisted: pa malo mazim :-D pa galamim :twisted: pa mazim :-D pa galamim :twisted: pa mazim :-D ... :roll: :lol:
sodom

#60 Re: Muškarci i PMS :)

Post by sodom »

Daphna wrote:
sodom wrote:
Daphna wrote:E ovako, mi žene više ili manje znamo da pred menstrualni ciklus naše tijelo prolazi kroz određene faze... Naučno definisano i kao PMS (pred menstrualni sindrom). Hormoni nam divljaju, u disbalansu su, tijelo reaguje i mijenja se, stomačić se napuše, grudi bole... E da se bar zaustavi na tome... I duševno malo postajemo osjetljivije, nervozne... Da ne nabrajam :-D

No, hajde da pogledamo kako muškarci doživljavaju taj famozni PMS :-D

Dakle;
nervozna sam - PMS :-D
nešto hoću - PMS :-D
imam svoj stav - PMS
svađam se - PMS
pozitivno odlijepim (ono, malo sam raspoložena na neki specifičan način) - PMS :-D
njegov najdraži klub izgubi tekmu - PMS :-D

Za sve što uradimo a jačem spolu na godi, kriv je...? Bingo! PMS :-D

Mene ponekad takav stav nervira, jer dođe mi dan kad sam umorna, imala sam nekih problema, nisam raspoložana za razgovor... I odmah se spominje PMS.

Pa eto dragi moji, kako se vi nosite sa tim našim PMS danima? :mrgreen: Kako ih preživite? Suosjećate li sa nama ili smo vještice koje morate trpjeti nekoliko dana?

e ribo jel trebas da dobijes sada? mislim PMS i tako to???? :-D
A zašto pitaš? Jel' se to javljaš kao dobrovoljac da na tebi iskalim svu PMS nervozu? :-D
ah taj PMS!

postoje i ljepši nacini da se provede vreme pms-a :) lol lol
Daphna

#61 Re: Muškarci i PMS :)

Post by Daphna »

sodom wrote:
Daphna wrote:
sodom wrote: e ribo jel trebas da dobijes sada? mislim PMS i tako to???? :-D
A zašto pitaš? Jel' se to javljaš kao dobrovoljac da na tebi iskalim svu PMS nervozu? :-D
ah taj PMS!

postoje i ljepši nacini da se provede vreme pms-a :) lol lol
I'm back :-D

Uvijek postoje ljepši načini... Šta predlažeš? :-D
HAVANA

#62 Re: Muškarci i PMS :)

Post by HAVANA »

Jel to opet ufatio? :D
Daphna

#63 Re: Muškarci i PMS :)

Post by Daphna »

Popusti pms sad je ispit uhvatio :lol: :-D

Vazda nešto :-D
Njanjo

#64 Re: Muškarci i PMS :)

Post by Njanjo »

Ma zahebano je to, kad moju uhvati ta faza lagano je izbjegavam, i onda se pocne derat na mene sto je izbjegavam....pa onda kao budemo zajedno pa onda bude: ona:"kakva je to buka", ja:"jedem cips", ona: "_______________(deranje i sl.)", ja:"izvini necu vise"......nakon 5 min.....ona:"kakva je to buka", ja:"disem", ona:"________________(ubaci deranje ponovo)", ja:"odoh malo izac ako ti smetam", ona:"____________(deeranje), nemoj neka te ovdje"........
i sta da ja radim.....uf, a da vam ne govorim sto se tice eroticnih zelja u tom periodu, nebi je svetac mogao zadovoljit....ali jbg ona je moja mala beba pa pretrpim tih 5-6 dana, isto kao sto ona mene trpi 30 dana u mjesecu :D
slavkoimamodilera

#65 Re: Muškarci i PMS :)

Post by slavkoimamodilera »

Njanjo wrote:Ma zahebano je to, kad moju uhvati ta faza lagano je izbjegavam, i onda se pocne derat na mene sto je izbjegavam....pa onda kao budemo zajedno pa onda bude: ona:"kakva je to buka", ja:"jedem cips", ona: "_______________(deranje i sl.)", ja:"izvini necu vise"......nakon 5 min.....ona:"kakva je to buka", ja:"disem", ona:"________________(ubaci deranje ponovo)", ja:"odoh malo izac ako ti smetam", ona:"____________(deeranje), nemoj neka te ovdje"........
i sta da ja radim.....uf, a da vam ne govorim sto se tice eroticnih zelja u tom periodu, nebi je svetac mogao zadovoljit....ali jbg ona je moja mala beba pa pretrpim tih 5-6 dana, isto kao sto ona mene trpi 30 dana u mjesecu :D
Pussy! :mrgreen:
legato

#66 Re: Muškarci i PMS :)

Post by legato »

.
Last edited by legato on 26/08/2010 18:37, edited 1 time in total.
HAVANA

#67 Re: Muškarci i PMS :)

Post by HAVANA »

Njanjo wrote:Ma zahebano je to, kad moju uhvati ta faza lagano je izbjegavam, i onda se pocne derat na mene sto je izbjegavam....pa onda kao budemo zajedno pa onda bude: ona:"kakva je to buka", ja:"jedem cips", ona: "_______________(deranje i sl.)", ja:"izvini necu vise"......nakon 5 min.....ona:"kakva je to buka", ja:"disem", ona:"________________(ubaci deranje ponovo)", ja:"odoh malo izac ako ti smetam", ona:"____________(deeranje), nemoj neka te ovdje"........

Dobro sam proošššoo :D :lol:
Aurora Borealis

#68 Re: Muškarci i PMS :)

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:29, edited 1 time in total.
milijarder

#69 Re: Muškarci i PMS :)

Post by milijarder »

show must go on :-D :-D :-D
palermo

#70 Re: Muškarci i PMS :)

Post by palermo »

jarane, druže, brate :D :thumbup: to je to.......
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#71 Re: Muškarci i PMS :)

Post by ladyblue18 »

besana wrote:
:lol: :thumbup: :D
:mrgreen:
Daphna

#72 Re: Muškarci i PMS :)

Post by Daphna »

Pa mislim, sam je rekao... Šta je tih 5-6 dana naspram 30 :mrgreen:
Njanjo

#73 Re: Muškarci i PMS :)

Post by Njanjo »

Joj suti, kako je tih 5-6 dana zahebanooooo uf, ko neki mini rat :), cim otvorim usta cujem neku dernjavu, ali mi je to na neki nacin simpaticno sto je takva :D
NEsto mi pade na pamet, sjetim se kad sam prvi i zadnji put reko "jel te to pms puca"...i to je bio kraj mom telefonu, nasao joj se prvi pod rukom :D :D...kako got meni je to bash simpaticno i nekako slatko ;-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#74 Re: Muškarci i PMS :)

Post by ladyblue18 »

Njanjo wrote:Joj suti, kako je tih 5-6 dana zahebanooooo uf, ko neki mini rat :), cim otvorim usta cujem neku dernjavu, ali mi je to na neki nacin simpaticno sto je takva :D
NEsto mi pade na pamet, sjetim se kad sam prvi i zadnji put reko "jel te to pms puca"...i to je bio kraj mom telefonu, nasao joj se prvi pod rukom :D :D...kako got meni je to bash simpaticno i nekako slatko ;-)
Blago se tebi kad ti je simpaticno to... :shock: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Daphna

#75 Re: Muškarci i PMS :)

Post by Daphna »

ladyblue18 wrote:
Njanjo wrote:Joj suti, kako je tih 5-6 dana zahebanooooo uf, ko neki mini rat :), cim otvorim usta cujem neku dernjavu, ali mi je to na neki nacin simpaticno sto je takva :D
Blago se tebi kad ti je simpaticno to... :shock: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Ama, mislio je da mu je histerisanje tokom PMSa slatko i simpa :-D
Post Reply