Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
turban

#51 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by turban »

Zna li neko podatak...koliko ima neBosnjaka u javnim "servisima"Federacije BiH?!
oldplague

#52 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by oldplague »

turban wrote:Zna li neko podatak...koliko ima neBosnjaka u javnim "servisima"Federacije BiH?!
Šališ se ili... :lol:
Thinker

#53 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by Thinker »

Ameri,koji realno drže ovu državu da je ne razbucaju komšije i susjedi i ovi naši minderaši, su rekli koga bi voljeli da vide na mjestu predsjednika SDA. Pametnom dosta, ali mi možemo u skladu sa našim mentalitetim da guram prst u oko i da im kažemo ko vas jebe, nama je Bakir draži od vaše pomoći i Europskih integracija. Ovo je suština a sve su ostalo minorne stvari.
HAVANA

#54 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by HAVANA »

turban wrote:Zna li neko podatak...koliko ima neBosnjaka u javnim "servisima"Federacije BiH?!

:shock: :lol: :lol: Što? Jesu to bošnjaci ugroženi?
ulpinian

#55 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by ulpinian »

HAVANA wrote:

pa i jesu ugroženi. Evo, uzmi FTV i vidjeces da su to sve gole komunjare... :zzzz:
oldplague

#56 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by oldplague »

ulpinian wrote:
HAVANA wrote:

pa i jesu ugroženi. Evo, uzmi FTV i vidjeces da su to sve gole komunjare... :zzzz:
Te stoga nisu Bošnjaci? :-) :-) :-)
HAVANA

#57 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by HAVANA »

Hajmo opet krvna zrnaca prebrojavat,serem vam se u računice. :D
brinell2

#58 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by brinell2 »

Duška Jurišić i mnogi drugi novinari u državnim medijima ,više se bave propagandom nego istinskim novinarstvom.
BHCluster

#59 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by BHCluster »

brinell2 wrote:Duška Jurišić i mnogi drugi novinari u državnim medijima ,više se bave propagandom nego istinskim novinarstvom.
Evo ti sa prvim postom si sve rekao, mislim ono sto ti je stranacki sef reko da napises.
yxcvbn

#60 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by yxcvbn »

Ali kod Duske se stvarno osjeti veliki bezobrazluk. Ona se ponasa ko da je pokupila svu pamet svijeta, i uvjerena je da njeno razmisljanje spasave svijet. Lafo svi moramo slijediti udbasku politiku.

Duska je prava udbasica
Compact

#61 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by Compact »

Jednom sam već rekao, Duška neće biti ok, sve dok ne obrije šiške ispod miške!
rado_vidjen

#62 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by rado_vidjen »

najlaske je terzu podjebavat i prekidat :roll:

njoj je glavno da je emisija "kontroverzna", a to sto dovodi cetnike tipa ognjena tadica ili slavuja, koji ce u emisiji do mile volje srbovat, provocirat i drzat predavanja, nikom nista
Compact je napisao/la:Jednom sam već rekao, Duška neće biti ok, sve dok ne obrije šiške ispod miške!
:D
VjecitiStudent

#63 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by VjecitiStudent »

:(
Anonimno forumanje u svom najgorem izdanju.
mirza11

#64 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by mirza11 »

hadzofield wrote:
Lud i ponosan wrote:E sad cemo otici predaleko... Pratim Dušku već duže vremena i imam osjećaja kao da je poznajem poprilično dobro, mislim da to mnogo govori o tom profesionalizmu. Moje rijeci se odnose na njene emisije u globalu, no ni sinoćna nije bila ništa drugačija od ostalih. To je njen stil i nemam ništa protiv toga, samo naravno postoje i određene kvalifikacije za tu vrstu novinarstva..
A što se tiče Stankovića (*ako mislis na njega, vjerovatno da) nema uopšte dodirnih tačaka sa dotičnom, jer ne postoji ličnost koju nije provocirao i prema kojoj se drugačije postavio (izdvojicu Bandića, Milanovića, Sanadera, Dodika,....), jednostavno ima svoj okvir iz kojeg ne izlazi i ne primjećujem da je prema nekom bio pristrasan i subjektivan, za razliku od Duške (da mu ne znam ime i prezime, ne bih znao da li je Srbin, Hrvat, Musliman, ili nešto četvrto)... Tako da za njega imam samo riječi hvale i fascinantno mi je koliko dugo opstaje i emisiju drži na tako visokom nivou... Za njega jedan veliki plus!
Koji je to politicar koji nije bio zrtva duskinog provociranja .. konkretno u toj emisiji
a onda i u drugim emisijama, volio bih da mi odgovoris
zlatko lagumdzija...............komunjara komunjaru mie ili mije :D
hadzofield

#65 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by hadzofield »

mirza11 wrote:
hadzofield wrote:
Lud i ponosan wrote:E sad cemo otici predaleko... Pratim Dušku već duže vremena i imam osjećaja kao da je poznajem poprilično dobro, mislim da to mnogo govori o tom profesionalizmu. Moje rijeci se odnose na njene emisije u globalu, no ni sinoćna nije bila ništa drugačija od ostalih. To je njen stil i nemam ništa protiv toga, samo naravno postoje i određene kvalifikacije za tu vrstu novinarstva..
A što se tiče Stankovića (*ako mislis na njega, vjerovatno da) nema uopšte dodirnih tačaka sa dotičnom, jer ne postoji ličnost koju nije provocirao i prema kojoj se drugačije postavio (izdvojicu Bandića, Milanovića, Sanadera, Dodika,....), jednostavno ima svoj okvir iz kojeg ne izlazi i ne primjećujem da je prema nekom bio pristrasan i subjektivan, za razliku od Duške (da mu ne znam ime i prezime, ne bih znao da li je Srbin, Hrvat, Musliman, ili nešto četvrto)... Tako da za njega imam samo riječi hvale i fascinantno mi je koliko dugo opstaje i emisiju drži na tako visokom nivou... Za njega jedan veliki plus!
Koji je to politicar koji nije bio zrtva duskinog provociranja .. konkretno u toj emisiji
a onda i u drugim emisijama, volio bih da mi odgovoris
zlatko lagumdzija...............komunjara komunjaru mie ili mije :D
Jesi siguran?? Emisija se tada zvala Posteno govoreci i bila je na BHT-u, zlatko poceo vikati na neku novjnarku iz publika... duska ga je tada dobro napala
Al nije lako sa Zlatkom... u poredjenju sa terzicem, tihicem, izetbegovicem puno je bolji govornik i puno se bolje snalazi u takvim emisijama
SaraLe

#66 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by SaraLe »

Jebes znanje, bitno je ime... :roll:
nosara

#67 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by nosara »

SaraLe wrote:
Jebes znanje, bitno je ime... :roll:
Najljepsi momenat je kad neki zadrti klero-nacionalista iz sda plati tv pretplatu i onda gleda deranje guzova njegovih miljenika na FTV... :lol:
Jimmy_The_Saint

#68 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by Jimmy_The_Saint »

bosna123 wrote: Nisam gledala, konkretno emisiju o kojoj se govori, ali kod Duske se uvijek zna njen stav, cak ga nesto posebno ni ne krije...

Ma koliko se neslagala sa njom i njenom uredjivackom politikom, ipak mislim da je ona kvalitetan novinar, koji istina nije bas najprofesionalniji.
Očiju ti, kako neko istodobno može biti "kvalitetan", a "nije baš najprofesionalniji", u bilo kom poslu?
:D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#69 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by Truba »

zato fino tri kanala i nema probleme i prebrojavanja

ha ja :) :) :) :)
seln

#70 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by seln »

komi wrote:

zato fino tri kanala i nema probleme i prebrojavanja

ha ja :) :) :) :)
tako je najbolje...cuvajmo rasnu cistocu nasih kanala. imam i logo za njih....
Image
Image
Image

mozete ih, po zelji, obojiti nacionalnim bojama...zelenom, kockastom cccc-sastom....
Truba

#71 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by Truba »

mora biti lošije da bi bilo bolje

jeb ga kad hrvatu ne valja FTV on je stašau
a kad ostalima ne valja FTV onda je to do voditelja ili programske koncepcije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
seln

#72 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by seln »

komi wrote:mora biti lošije da bi bilo bolje

jeb ga kad hrvatu ne valja FTV on je stašau
a kad ostalima ne valja FTV onda je to do voditelja ili programske koncepcije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zavisi kako se vidis....ako si hrvat KAO TAKAV, onda te zulja.
ako si prije svega pojedinac kojeg guzi sistem i mafija na vlasti, onda te ne zulja.
no, vidim da si se ti vec definisao. ko hebe individualnost.
Image
Truba

#73 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by Truba »

ma nema to veze

brkaš osnovne stvari... uz kanal ide jezik a uz jezik ide kultura glazba stari običaji narodne nošnje njegovanje tradicije naroda a ne vako

da mi bošnjak čita vijesti na hrvatskom s ćirilićnim titlom

živimo nadrealiste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

podjela ne znači odmah fašizam zidove logore i ostalo što mislite da je negativno...
seln

#74 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by seln »

komi wrote:ma nema to veze

brkaš osnovne stvari... uz kanal ide jezik a uz jezik ide kultura glazba stari običaji narodne nošnje njegovanje tradicije naroda a ne vako

da mi bošnjak čita vijesti na hrvatskom s ćirilićnim titlom

živimo nadrealiste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

podjela ne znači odmah fašizam zidove logore i ostalo što mislite da je negativno...
tako kako si ti opisao - znaci....
Truba

#75 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma

Post by Truba »

polako sabur shvatit ćeš... eto imali smo jednu TV 45 godina... i nismo imali podjele 45 godina... a sada ih imamo... od rođenja do smrti... i obična TV stanica ne bi bila nešto mnogo više... kao kap u moru podjela ali bi sve izašlo na pozitivno
jer ponavljam razlike nisu problem

problem je negiranje razlika
Locked