Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Moderator: anex
- turban
#51 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Zna li neko podatak...koliko ima neBosnjaka u javnim "servisima"Federacije BiH?!
-
oldplague
#52 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Šališ se ili...turban wrote:Zna li neko podatak...koliko ima neBosnjaka u javnim "servisima"Federacije BiH?!
- Thinker
#53 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Ameri,koji realno drže ovu državu da je ne razbucaju komšije i susjedi i ovi naši minderaši, su rekli koga bi voljeli da vide na mjestu predsjednika SDA. Pametnom dosta, ali mi možemo u skladu sa našim mentalitetim da guram prst u oko i da im kažemo ko vas jebe, nama je Bakir draži od vaše pomoći i Europskih integracija. Ovo je suština a sve su ostalo minorne stvari.
- HAVANA
#54 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
turban wrote:Zna li neko podatak...koliko ima neBosnjaka u javnim "servisima"Federacije BiH?!
-
ulpinian
#55 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
pa i jesu ugroženi. Evo, uzmi FTV i vidjeces da su to sve gole komunjare...HAVANA wrote:turban wrote:Zna li neko podatak...koliko ima neBosnjaka u javnim "servisima"Federacije BiH?!
![]()
![]()
Što? Jesu to bošnjaci ugroženi?
-
oldplague
#56 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Te stoga nisu Bošnjaci?ulpinian wrote:pa i jesu ugroženi. Evo, uzmi FTV i vidjeces da su to sve gole komunjare...HAVANA wrote:turban wrote:Zna li neko podatak...koliko ima neBosnjaka u javnim "servisima"Federacije BiH?!
![]()
![]()
Što? Jesu to bošnjaci ugroženi?
- HAVANA
#57 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Hajmo opet krvna zrnaca prebrojavat,serem vam se u računice. 
-
brinell2
#58 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Duška Jurišić i mnogi drugi novinari u državnim medijima ,više se bave propagandom nego istinskim novinarstvom.
- BHCluster
#59 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Evo ti sa prvim postom si sve rekao, mislim ono sto ti je stranacki sef reko da napises.brinell2 wrote:Duška Jurišić i mnogi drugi novinari u državnim medijima ,više se bave propagandom nego istinskim novinarstvom.
-
yxcvbn
#60 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Ali kod Duske se stvarno osjeti veliki bezobrazluk. Ona se ponasa ko da je pokupila svu pamet svijeta, i uvjerena je da njeno razmisljanje spasave svijet. Lafo svi moramo slijediti udbasku politiku.
Duska je prava udbasica
Duska je prava udbasica
- Compact
#61 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Jednom sam već rekao, Duška neće biti ok, sve dok ne obrije šiške ispod miške!
- rado_vidjen
#62 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
najlaske je terzu podjebavat i prekidat
njoj je glavno da je emisija "kontroverzna", a to sto dovodi cetnike tipa ognjena tadica ili slavuja, koji ce u emisiji do mile volje srbovat, provocirat i drzat predavanja, nikom nista

njoj je glavno da je emisija "kontroverzna", a to sto dovodi cetnike tipa ognjena tadica ili slavuja, koji ce u emisiji do mile volje srbovat, provocirat i drzat predavanja, nikom nista
Compact je napisao/la:Jednom sam već rekao, Duška neće biti ok, sve dok ne obrije šiške ispod miške!
-
VjecitiStudent
#63 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Anonimno forumanje u svom najgorem izdanju.
-
mirza11
#64 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
zlatko lagumdzija...............komunjara komunjaru mie ili mijehadzofield wrote:Koji je to politicar koji nije bio zrtva duskinog provociranja .. konkretno u toj emisijiLud i ponosan wrote:E sad cemo otici predaleko... Pratim Dušku već duže vremena i imam osjećaja kao da je poznajem poprilično dobro, mislim da to mnogo govori o tom profesionalizmu. Moje rijeci se odnose na njene emisije u globalu, no ni sinoćna nije bila ništa drugačija od ostalih. To je njen stil i nemam ništa protiv toga, samo naravno postoje i određene kvalifikacije za tu vrstu novinarstva..
A što se tiče Stankovića (*ako mislis na njega, vjerovatno da) nema uopšte dodirnih tačaka sa dotičnom, jer ne postoji ličnost koju nije provocirao i prema kojoj se drugačije postavio (izdvojicu Bandića, Milanovića, Sanadera, Dodika,....), jednostavno ima svoj okvir iz kojeg ne izlazi i ne primjećujem da je prema nekom bio pristrasan i subjektivan, za razliku od Duške (da mu ne znam ime i prezime, ne bih znao da li je Srbin, Hrvat, Musliman, ili nešto četvrto)... Tako da za njega imam samo riječi hvale i fascinantno mi je koliko dugo opstaje i emisiju drži na tako visokom nivou... Za njega jedan veliki plus!
a onda i u drugim emisijama, volio bih da mi odgovoris
-
hadzofield
#65 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Jesi siguran?? Emisija se tada zvala Posteno govoreci i bila je na BHT-u, zlatko poceo vikati na neku novjnarku iz publika... duska ga je tada dobro napalamirza11 wrote:zlatko lagumdzija...............komunjara komunjaru mie ili mijehadzofield wrote:Koji je to politicar koji nije bio zrtva duskinog provociranja .. konkretno u toj emisijiLud i ponosan wrote:E sad cemo otici predaleko... Pratim Dušku već duže vremena i imam osjećaja kao da je poznajem poprilično dobro, mislim da to mnogo govori o tom profesionalizmu. Moje rijeci se odnose na njene emisije u globalu, no ni sinoćna nije bila ništa drugačija od ostalih. To je njen stil i nemam ništa protiv toga, samo naravno postoje i određene kvalifikacije za tu vrstu novinarstva..
A što se tiče Stankovića (*ako mislis na njega, vjerovatno da) nema uopšte dodirnih tačaka sa dotičnom, jer ne postoji ličnost koju nije provocirao i prema kojoj se drugačije postavio (izdvojicu Bandića, Milanovića, Sanadera, Dodika,....), jednostavno ima svoj okvir iz kojeg ne izlazi i ne primjećujem da je prema nekom bio pristrasan i subjektivan, za razliku od Duške (da mu ne znam ime i prezime, ne bih znao da li je Srbin, Hrvat, Musliman, ili nešto četvrto)... Tako da za njega imam samo riječi hvale i fascinantno mi je koliko dugo opstaje i emisiju drži na tako visokom nivou... Za njega jedan veliki plus!
a onda i u drugim emisijama, volio bih da mi odgovoris
Al nije lako sa Zlatkom... u poredjenju sa terzicem, tihicem, izetbegovicem puno je bolji govornik i puno se bolje snalazi u takvim emisijama
- SaraLe
#66 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Jebes znanje, bitno je ime...turban wrote:Zna li neko podatak...koliko ima neBosnjaka u javnim "servisima"Federacije BiH?!
- nosara
#67 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Najljepsi momenat je kad neki zadrti klero-nacionalista iz sda plati tv pretplatu i onda gleda deranje guzova njegovih miljenika na FTV...SaraLe wrote:Jebes znanje, bitno je ime...turban wrote:Zna li neko podatak...koliko ima neBosnjaka u javnim "servisima"Federacije BiH?!
- Jimmy_The_Saint
#68 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
Očiju ti, kako neko istodobno može biti "kvalitetan", a "nije baš najprofesionalniji", u bilo kom poslu?bosna123 wrote: Nisam gledala, konkretno emisiju o kojoj se govori, ali kod Duske se uvijek zna njen stav, cak ga nesto posebno ni ne krije...
Ma koliko se neslagala sa njom i njenom uredjivackom politikom, ipak mislim da je ona kvalitetan novinar, koji istina nije bas najprofesionalniji.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#69 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
turban wrote:Zna li neko podatak...koliko ima neBosnjaka u javnim "servisima"Federacije BiH?!
zato fino tri kanala i nema probleme i prebrojavanja
ha ja
- seln
#70 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
tako je najbolje...cuvajmo rasnu cistocu nasih kanala. imam i logo za njih....komi wrote:turban wrote:Zna li neko podatak...koliko ima neBosnjaka u javnim "servisima"Federacije BiH?!
zato fino tri kanala i nema probleme i prebrojavanja
ha ja![]()
![]()
![]()

mozete ih, po zelji, obojiti nacionalnim bojama...zelenom, kockastom cccc-sastom....
- Truba
#71 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
mora biti lošije da bi bilo bolje
jeb ga kad hrvatu ne valja FTV on je stašau
a kad ostalima ne valja FTV onda je to do voditelja ili programske koncepcije

a kad ostalima ne valja FTV onda je to do voditelja ili programske koncepcije
- seln
#72 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
zavisi kako se vidis....ako si hrvat KAO TAKAV, onda te zulja.komi wrote:mora biti lošije da bi bilo bolje
a kad ostalima ne valja FTV onda je to do voditelja ili programske koncepcije![]()
![]()
ako si prije svega pojedinac kojeg guzi sistem i mafija na vlasti, onda te ne zulja.
no, vidim da si se ti vec definisao. ko hebe individualnost.

- Truba
#73 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
ma nema to veze
brkaš osnovne stvari... uz kanal ide jezik a uz jezik ide kultura glazba stari običaji narodne nošnje njegovanje tradicije naroda a ne vako
da mi bošnjak čita vijesti na hrvatskom s ćirilićnim titlom
živimo nadrealiste
podjela ne znači odmah fašizam zidove logore i ostalo što mislite da je negativno...
brkaš osnovne stvari... uz kanal ide jezik a uz jezik ide kultura glazba stari običaji narodne nošnje njegovanje tradicije naroda a ne vako
živimo nadrealiste
podjela ne znači odmah fašizam zidove logore i ostalo što mislite da je negativno...
- seln
#74 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
tako kako si ti opisao - znaci....komi wrote:ma nema to veze
živimo nadrealiste![]()
![]()
![]()
- Truba
#75 Re: Duška Jurišić pala na ispitu profesionalizma
polako sabur shvatit ćeš... eto imali smo jednu TV 45 godina... i nismo imali podjele 45 godina... a sada ih imamo... od rođenja do smrti... i obična TV stanica ne bi bila nešto mnogo više... kao kap u moru podjela ali bi sve izašlo na pozitivno
jer ponavljam razlike nisu problem
problem je negiranje razlika
jer ponavljam razlike nisu problem
problem je negiranje razlika