visina muskarca djevojkama bitna?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ja.neron

#51 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by ja.neron »

Moje mjere

visina: 182 cm
težina: 78 kg
boja očiju: smeđe sa malo zelenih šara
bračno stanje : samac
znam suđe oprati i kuhati... :lol:

evo me maneken u odnosu na picija

pa ko voli nek izvoli
mojgrad

#52 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by mojgrad »

profi25 wrote:Djevojke nekako ne vole sitne muskarce od 1,65 ili 1,70 ... uvijek zagledaju one visoke :-)
E sad pitanje, ako je netko nizak, jel to vama curama znači da je manje vrijedan, da nije dovoljno snažan, da ne može naći sigurnost u osobi manjoj od sebe?

Mislim, na svakom koraku to viđam. A recimo, čovjek duša od čovjeka, sve bi dao za curu, pa i nije tako izgledom loš, zgodan...
Ono, ima sve što je potrebno, nježan, pažljiv, relativno zgodan i sve, ali mu fali centimetara. A vi i dalje nalazite ogromne momke, crne, lijepe, zgodne... i koji će vas povrijediti na svakom koraku. Jel vam to treba?

Ono, izjasnite se, i molim vas da budete iskrene :-)
Moj muz nije puno visok, doduse nisam ni ja. Npr. kad se popnem na stikle mozda sam cenat dva veca od njega :D . Ali to njemu nikada nije predstavljalo problem. Cak i u nasim prvim vidjanjima i sastancima primjetih da je on oke sa sobom i svojim izgledom, visinom itd. To je meni dalo samo vise pouzdanja da sam sa osobom koja je cvrstog karaktera i koja si ne da tako lako nabacit komplex.
Zato bi bilo dobro da i tvoj prijatelj manje misli sta drugi misle o njegoovm izgledu i visini, ako pokaze da mu to ne predstavlja problem nece ni drugi tako reagovati na njega.
Izgled nije toliko bitan, vec ono cime zracis :D (pozitivnom ili negativnom energijom)
sinus

#53 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by sinus »

Koliko sam skontao do sad na temi su sve Visoki i zgodni muškarci :D , a nasuprot njima niske i zgodne djevojke/žene :D Ali zbog visine niko nikome ne odgovara :shock:

Da se i ja prijavim 185 cm :mrgreen:
tataratira

#54 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by tataratira »

bitna je razlika između muškarca i žene
explorer

#55 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by explorer »

sinus wrote:Koliko sam skontao do sad na temi su sve Visoki i zgodni muškarci :D , .....
Nakon svega, ovo je ipak virtualni svijet... :mrgreen:
crnaguja

#56 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by crnaguja »

Izbor je veliki, pa bez obzira na visinu uvjek se može naći 10 cm niža cura
Irelevantan

#57 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by Irelevantan »

Definitivno žene vole visoke i krupne muškarce, valjda se osjećaju sigurnije uz njih ili koće mu ga znat,

Prethodnu tvrdnju mogu činjenicama potkrijepit, moj mlađi buraz ina 195 cm visine i 115 kg težine (nije debo), baš visok, krupan i taman, ma pomama za njim nezna čojek đe udara :lol:
zelenashica

#58 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by zelenashica »

elSaik wrote:
mišica wrote::shock: :? ovo rasprava o visini.......ma dajte,.....a gdje ono jel fin,prijatan,pametan....pažnja i ti folovi.............e svaki dan sve više razočarenja.............i šta sad ko fol trebam metar u ruke i tutanj po gradu mjeriti od reda da vidim koji se uklapa u dati opus dimenzija :D :lol:
:lol: Dobar, dobar...
ma jašta neg dobar :D :razz:
South Blue Mama

#59 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by South Blue Mama »

razlika izmedju mene i dragog je 30cm (on 1,93 a ja 1,63), ali to sve na kraju zavrsi pupak na pupak :D
Ekspanzi

#60 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by Ekspanzi »

hmmm bezbeli da je visina muskarca bitna djevojkama, ali to je ja mislim, samo na prvu
evo recimo i meni je lijepo vidjeti visoku curu.. al to samo dok je ne upoznam, bio sam s curom od koje sam visi cca 40 cm. ljudi se sjebavali kad nas vide, a nama bilo super..
sadasnja cura je visoka i opet mi je super, u biti to nema nikakve veze, sto neko rece, bitno je jesi li siguran u sebe :thumbup:
tataratira

#61 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by tataratira »

elmer wrote:Definitivno žene vole visoke i krupne muškarce, valjda se osjećaju sigurnije uz njih ili koće mu ga znat,

Prethodnu tvrdnju mogu činjenicama potkrijepit, moj mlađi buraz ina 195 cm visine i 115 kg težine (nije debo), baš visok, krupan i taman, ma pomama za njim nezna čojek đe udara :lol:
u najmanju ruku je KRUPAN, ako već nije debeo
slomiće on dosta kreveta :lol: i ja sam sa manje kila devastirao kvalitetne krevete
zelenashica

#62 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by zelenashica »

elmer wrote:Definitivno žene vole visoke i krupne muškarce, valjda se osjećaju sigurnije uz njih ili koće mu ga znat,

i sad ko fol mi žeMske trebamo pitati :a đe ti stanuje buraz :razz: :D :lol: ......
:shock: :?
tataratira

#63 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by tataratira »

Image

uslov za bu'aza
otherside

#64 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by otherside »

South Blue Mama wrote:razlika izmedju mene i dragog je 30cm (on 1,93 a ja 1,63), ali to sve na kraju zavrsi pupak na pupak :D
:lol: sjajno :lol:
Meshtar

#65 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by Meshtar »

SouthBlue Mama je to fino rekla (vidi se da gleda tekme sa prave strane :)

Otkad je svijeta i vijeka, pupak na pupak ide :D
Dori

#66 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by Dori »

Sve je stvar gena......ja sam visoka 180. Zasto bi pristala i na sta manje? Pogotovo ako je ozbiljna veza i planiram djecu s tim nekim.
To je tako uopste u prirodi.......zenke biraju dominantnije muzjake :D
lamija_SA

#67 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by lamija_SA »

explorer wrote:
sinus wrote:Koliko sam skontao do sad na temi su sve Visoki i zgodni muškarci :D , .....
Nakon svega, ovo je ipak virtualni svijet... :mrgreen:
Da, da.... ispade da svi muškarci na forumu haman mogu Calvin Klein reklamirati, a žene VictoriasSecret!
Kako je divan virtualni svijet! :P
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#68 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by Latina »

lamija_SA wrote:
explorer wrote: Nakon svega, ovo je ipak virtualni svijet... :mrgreen:
Da, da.... ispade da svi muškarci na forumu haman mogu Calvin Klein reklamirati, a žene VictoriasSecret!
Je li to uveden zakon kojim se kompjuteri prodaju samo malim i ruznim ? :? :D :D
explorer

#69 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by explorer »

Nope, poenta je bila da u virtualnom svijetu svako moze biti sta pozeli ;-) dok se ne otkrije suprotno :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#70 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by -LIBERO- »

195cm,92kg,plave oci,smeda kosa :D :D :D :D :D

Napomena.

P.M primam samo u terminima od 12 do 15,i druga smijena od 20 do 22.

P.S

Nije bitna toliko visina,ni momka ni djevojke ,vise je barem meni bitna tezina,ali TEZINA karakreta :lol: :lol: :lol: ,sve se drugo da urihtati.

A sad' se odoh vratiti "ozbiljnijim" temama na ovom cijenjenom forumu :D :run:

Poz.
zelenashica

#71 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by zelenashica »

-LIBERO- wrote:195cm,92kg,plave oci,smeda kosa :D :D :D :D :D

Napomena.

P.M primam samo u terminima od 12 do 15,i druga smijena od 20 do 22.

P.S

Nije bitna toliko visina,ni momka ni djevojke ,vise je barem meni bitna tezina,ali TEZINA karakreta :lol: :lol: :lol: ,sve se drugo da urihtati.

A sad' se odoh vratiti "ozbiljnijim" temama na ovom cijenjenom forumu :D :run:

Poz.
nosi ovo na temu agencije...anamo se sparuje :lol:
Cholina_Lokica

#72 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by Cholina_Lokica »

meni je bitno da je visociji jer u suprotnom izgleda kao da vodam dijete pored sebe :D
s obzirom da sam visoka 185cm, samo zamislite kako to izgleda da mi momak bude visok nekih 170 :D :D :D
zelenashica

#73 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by zelenashica »

Dile wrote:meni je bitno da je visociji jer u suprotnom izgleda kao da vodam dijete pored sebe :D
s obzirom da sam visoka 185cm, samo zamislite kako to izgleda da mi momak bude visok nekih 170 :D :D :D
pa ako mu obučeš štikle ne bi se baš puno primijetilo :D :razz: .....bili bi onda tu negdje..... :D ...

haj sad ozbiljno,kad mi mogla da biraš........viskog tipa,bezobraznog,glupog,varalice,bla bla....onog koji te nestavlja ni pod zarez a kamoli tačku ....ili pak nižeg od sebe,dušu od čovjeka,koji samo za tebe živi,diše,...kojem si i početak i kraj.....šta bi odabrala? :-) :D
Loulou

#74 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by Loulou »

lamija_SA wrote: Da, da.... ispade da svi muškarci na forumu haman mogu Calvin Klein reklamirati, a žene VictoriasSecret!
:-D
Irelevantan

#75 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by Irelevantan »

mišica wrote:

i sad ko fol mi žeMske trebamo pitati :a đe ti stanuje buraz :razz: :D :lol: ......
:shock: :?

Što se ti raspituješ za buraza :x , ti si zauzeta...... :D

A i buraz je premlad za tebe........... :lol:
Post Reply