Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
neprilagodjena wrote:Jel se ikad desilo da je musko postavilo ovakvu temu??
Da se on brine za svoju nevisnost,
iz privatnih (odgoj,nije spreman na to) ili religijskih razloga
Ufff,i mi smo te muke mučili
Ja sam vagao,razmišljao,pričao s tatom ,razmišljao o svim minusima i plusevima tog čina,trpio i borio se sam sa sobom i onda smo na kraju osmog razreda otišli na ekskurziju i tu sam prelomio u sebi i pustio se
Možeš mislit ,u 27g sam još i stupio u kako ova reče miješani brak,nije bila nevina i tako već 11godina i dvoje djece...sve superiška.
Ah da,mi smo se volili i volimo se tako da nije bilo potrebe ni da razmišljamo o glupostima.
Last edited by HAVANA on 11/05/2009 09:50, edited 1 time in total.
ako želite (i imate s kim ), je*ite se, ako iz bilo kojeg razloga ne želite, nemojte. živimo u koliko demokratskom društvu. samo ne dajte da okolina donosi odluku umjesto vas...a to je kod nas još uvijek najčešći slučaj, vidi se i po ovoj temi.
i opet po milioniti put - onaj ko insistira na nevinosti žene, a sam nije povalio ono što nije mogao - za mene je primitivac i licemjer najgore vrste. takvi bi htjeli ako ikako može i da je iskusna i da je nevina
ako želite (i imate s kim ), je*ite se, ako iz bilo kojeg razloga ne želite, nemojte. živimo u koliko demokratskom društvu. samo ne dajte da okolina donosi odluku umjesto vas...a to je kod nas još uvijek najčešći slučaj, vidi se i po ovoj temi.
i opet po milioniti put - onaj ko insistira na nevinosti žene, a sam nije povalio ono što nije mogao - za mene je primitivac i licemjer najgore vrste. takvi bi htjeli ako ikako može i da je iskusna i da je nevina
ladyblue18 wrote:
Sex nije sramota, ali nije sramota ni biti djevica bez obzira koliko se svi pravimo da smo savremeni, vjeruj mi
I jos nesto, musko ako hoce da prica, njemu ne treba sex. Ako se bojis da ce neko sutra o tebi pricati sta si radila i s kim si bila, moram ti reci da se varas. Jer musko ako hoce da te unisti, izblati, popljuje nije vazno hoces li bit sa njim ili ne.
Najmanji je problem reci ona je radila to i to i bila s tim i tim. I ljudi povjeruju... vazno je samo da ti znas sta je istina
Naravno, mahala funkcionise po vlastitim principima i najbolje je ne obazirati se.
Nesto otprilike kao sto je @pici napisao ( a da neko napise to isto sutra njegovom djetetu letjele bi glave naravno ). Ako si nevina a zivis u dijaspori, mahala ce zakljuciti da je to "nemoguce" i proizvesce pricu koja ce je zadovoljiti. Sve da se ne bi zagledali sami u sebe. A ako nisi nevina, opet neces valjati mahali, jer ko zna s kim si bila. Znaci ne valjas kako god okrenes.
Gledaj da u zivotu generalno znas sta radis i zasto nesto radis/ili ne i sve ce biti ok.
Jel se ikad desilo da je musko postavilo ovakvu temu??
Da se on brine za svoju nevisnost,
iz privatnih (odgoj,nije spreman na to) ili religijskih razloga
Cisto sumnjam. Licemjerje na sve strane ( ne samo na ovoj temi ). >
Sjecam se jedne forumsice kojoj se suprug rekao nesto poput "da si ti valjala, ne bi bila nevina do sad" a ona se za braka cuvala Toliko o tome!
Bas ce postavljacica teme da uzme u obzir ovo sto mi pisemo, ako joj 20 njih napise da se seksa ona ce se jos veceras iseksati sa nekim amerikancem ili gdje vec zivi.
Tvoj zivot, tvoja stvar. Glupo je uopste traziti savjet o tome na forumu, tvoje je tijelo u pitanju.
a sto ti onda uopste i izlazis ako si svesna ( ) da ces se udati za bosanca? ja kontam da kada izlazis sa nekim nadas se da ta veza uspe i nikad ne znas u kom ce pravcu da ode, a ti si nekako izricito resila da to bude bosanac i samo bosanac ( ) a jos neces ni sex, pa onda lepo nema izlaska, kad ti bude vreme za udaju kreni u potragu
Zoya wrote:Sjecam se jedne forumsice kojoj se suprug rekao nesto poput "da si ti valjala, ne bi bila nevina do sad" a ona se za braka cuvala Toliko o tome!
Nadam se da se nakon toga razvela od njega. Brrr...kakvih budala zemljom hoda.
neprilagodjena wrote:Ma bem mu misa samo se mi zenske brinemo oko ovakvih pitanja
a muskarci uzivaju i hvataju sve sto stignu
Uopste se ne zamaram tim pitanjima. Neka radi ko sta hoce, znam samo da sve sto radimo ostavlja neki znak ili na tijelu ili u dusi. U zivotu nema nista besplatno, i mislim da ti koji olako idu u krevet s nekim mijenjaju povjerenje i bliskost za nesto sto malo ili nista ne vrijedi. Ali to je samo moje misljenje.
fixer wrote:baby bi bila i nevina i iskusna u isto vrijeme
jbg, zeli imati sirok spektar izbora.
ma nije to.. nije problem izgubiti nevinost kad bih znala da ce moj buduci muzic biti savremen tip koji shvata da je sex prije braka u 21 vijeku normalna stav
Dosta si se ti drugima prilagodjaaaaaavala; neka se sada oni tebi prilagodjavaaaaaaju!!!
Latina wrote:
Uopste se ne zamaram tim pitanjima. Neka radi ko sta hoce, znam samo da sve sto radimo ostavlja neki znak ili na tijelu ili u dusi. U zivotu nema nista besplatno, i mislim da ti koji olako idu u krevet s nekim mijenjaju povjerenje i bliskost za nesto sto malo ili nista ne vrijedi. Ali to je samo moje misljenje.
ne radi se o tome da olako idu u krevet sa nekim, nego da uopste idu u krevet sa nekim. mislim da nekog moras upoznati i u tom segmentu kako bi veza mogla da uspe, a narocito brak.
fixer wrote:baby bi bila i nevina i iskusna u isto vrijeme
jbg, zeli imati sirok spektar izbora.
ma nije to.. nije problem izgubiti nevinost kad bih znala da ce moj buduci muzic biti savremen tip koji shvata da je sex prije braka u 21 vijeku normalna stav
Dosta si se ti drugima prilagodjaaaaaavala; neka se sada oni tebi prilagodjavaaaaaaju!!!
a usput budi rečeno, hoće li tvoj muž biti "savremen tip"...je ponajviše do tebe. osim ako ti ga neće mama birati ili nešto...
Elmir_bug wrote:Po meni je sex prije braka normalna stvar,nezz sto je to neobicno,ali u narodu u kojem mi zivimo je to tabu tema.Ako nadjes momka koji ce te voljeti i postovati ozenice te bez obzira na to da li si ti nevina ili nisi.Al opet pamet u glavu i sretno
E pa vidis prema meni to nije normalna stvar. I sta sad!???
Elmir_bug wrote:Po meni je sex prije braka normalna stvar,nezz sto je to neobicno,ali u narodu u kojem mi zivimo je to tabu tema.Ako nadjes momka koji ce te voljeti i postovati ozenice te bez obzira na to da li si ti nevina ili nisi.Al opet pamet u glavu i sretno
O Valjbon, jeli i dalje igrate sa krvavim carsafom u kolo?
Ništa,ti ga drkaj.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Hebote, sto puta prežvakana tema.
Himen nije garancija ničemu a na tebi je da odlučiš šta ćeš sa njim.
Nadam se da ćeš naći nekoga ko te voli,cijeni...