Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dijasporac wrote:Bolescine i fizicki poremecaji se povecavaju sto je djevojka sa vise partnera, a Severina je opce poznato dobila po dupetu zbog toga od Kompletne Hrvatske i Balkana, jer narod ne zeli da ona radja djecu. A ja posebno nebi joj ikad dozvolio da meni radja djecu...
opet moram replicirati (dok te ne banuju): ja mislim da nije bitan broj partnera, vec da li je partner bolestan, ili nije. (ovo je jednostavno, zar ne?)
Sad ce malo komplikovanije da bude: druga izjava je definitivno laz, posto sam i ja sa balkana, a stvarno nisam (na moju zalost) imao ista sa doticnom.
PS: nigdje nisam vidio vise retardirane djece nego u turaka u njemackoj, sve mlade mama, ali djeca cudna.. Mozda je razlog krv?
ja ok sad te razumijem, znaci sto vise partnera imas i sto si starija manje su ti sanse da imas bolescinu ili poremecaj? uredu eto nije mi problem popustiti tome, samo misli tako i uzivaj u bajkama
Dje ti te s boleščinama nalaziš.Ja još nikad ništa nisam fasovao a svašta sam ljubio
Kako se zvase ona pjesma dugmeta? Pedikulis pubis?
(dijaspora Rap: Veseli dijasporac u pufu bezu gumice skuplja prva seksualna iskustva uz zarazene thai - curice)
vratnik wrote:Kako se zvase ona pjesma dugmeta? Pedikulis pubis?
(dijaspora Rap: Veseli dijasporac u pufu bezu gumice skuplja prva seksualna iskustva uz zarazene thai - curice)
uff jesi ti dobar onaj gatar, ti fakat znas sve sto se desava mozda i na drugoj strani planete... pazi da te ne ukradu tajne sluzbe da im govoris sta sjeverna korea trenutno radi
vratnik wrote:Kako se zvase ona pjesma dugmeta? Pedikulis pubis?
uff jesi ti dobar onaj gatar, ti fakat znas sve sto se desava mozda i na drugoj strani planete... pazi da te ne ukradu tajne sluzbe da im govoris sta sjeverna korea trenutno radi
Pa dobro, nisam bas nadaren kao ti (ti imas i uvid u seksualni zivot. De reci mi bogati hocu ja sta ubost ove godine), ali ponekad koji stih uspije.. Dobro, to sto se neko ponekad u stihovima prepozna, to nije moja krivica.
Dijasporac, način izražavanja i pismenost . A razmišljanje tipa: hajde ti budi žensko i u 28-oj....?
Nemoj ti te što lahko "davaju" i što se "deru", tj. što ih neko "dere" . Pa katastrofa, ali stvarno... . Ne znam, kada dođem u te godine (čitaj 28.), a ako ne budem imala "sepet" djece , harakiri .
Dijasporac wrote:
zato sto je drolja, i plus vazda bi se bojo da mi ne radja invalide jer je svak zivi i mrtav dero ko budalu, bog zna sta joj je poremeceno, dodatno starka je i ima veliki rizik da mi rodi down syndrome djecu...
Ko me zna sa foruma, zna da sam kulturno celjade i da je ovo prvi put da napisem nesto ovako...ovo nije zbog naslova nego da se unaprijed izvinem svim normalnim ljudima.
I po cijenu banovanja...
@ Dijasporac, debilu jedan debilni!!! Ne vrijedjaj zene, posebno one preko 28. god. Tek kad dodjes u godine u kojim ces imati iskustvo shvatices da je zena a ne balavica, prava zena poslije 30-te. Nadam se da ces naci neku od 26. a kad tebi bude 50. i da ce te varati sa svima i da ce ti izmusti i zadnji dinar koji ces krvavo zaraditi u dijaspori.
Jos jednom...izvininjavam se normalnim insanima
balkanboyo wrote:Majku mu, meni samo da je naci neku koja ne zna u pare i sat
A gdje vi nalazite takve?
Čekamo odgovor . Mada još nisam ni u tim godinama, ali izgleda treba se pripremati.. .
Gdje naći pristojnog muškarca ili pristojnu ženu? Ima ih još, evo nas na forumu, sve sami dokazi .
Sreća, pa u vezi...