Navijacke skupine u BIH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Epitop

#51 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Epitop »

Plavih_11 wrote:
Epitop wrote:Zna se da u svakom trentuku jedna grupa odskače od druge, i uvijek se mijenja taj poredak ko je prividno najbolji u datom trenutku. Ove godine su to Horde, al mnogo se hvale, a dvije prethodne sezone su šutili.
Ja samo znam, da kojim slučajem niko ne dolazi na Bilino Polje ja bih otišao sam i tako će biti dok sam živ, meni je moja Robija najbolja na svijetu.
Sretno vam u raspravi i utvrdite ko je extra, super, klasa, beton, vrh.... :lol:
NIGDJE i NI U JEDNOM postu nisam napisao o bilo kojoj navijackoj skupini da su "ovakvi ili onakvi" nego samo govorim argumentovano o navijacima svog voljenog kluba .. Samo ne volim da neko s.re po tudjem a svoje ne vidi .. A sto je najgore nije vidio ni to tudje nego je cuo ..
Ne odnosi se to na tebe, nego na nas sve, svi se*emo otprilke isto uvijek pri tome ne gledamo gdje smo bili ili kakvi smo u sadašnjosti.
Charuga
Globalni moderator

#52 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

The 51st State wrote:plavih 11, neozbiljan si, svaki posteni memljivac ce ti reci koji je bio dole da ste se obrukali samo tako...
Opet isto ... :D :D :D

Sta onda da ti kazem nego da uzivas u svojoj verziji price ... 8-)
Charuga
Globalni moderator

#53 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

Epitop wrote:
Plavih_11 wrote:
Epitop wrote:Zna se da u svakom trentuku jedna grupa odskače od druge, i uvijek se mijenja taj poredak ko je prividno najbolji u datom trenutku. Ove godine su to Horde, al mnogo se hvale, a dvije prethodne sezone su šutili.
Ja samo znam, da kojim slučajem niko ne dolazi na Bilino Polje ja bih otišao sam i tako će biti dok sam živ, meni je moja Robija najbolja na svijetu.
Sretno vam u raspravi i utvrdite ko je extra, super, klasa, beton, vrh.... :lol:
NIGDJE i NI U JEDNOM postu nisam napisao o bilo kojoj navijackoj skupini da su "ovakvi ili onakvi" nego samo govorim argumentovano o navijacima svog voljenog kluba .. Samo ne volim da neko s.re po tudjem a svoje ne vidi .. A sto je najgore nije vidio ni to tudje nego je cuo ..
Ne odnosi se to na tebe, nego na nas sve, svi se*emo otprilke isto uvijek pri tome ne gledamo gdje smo bili ili kakvi smo u sadašnjosti.
Ma to mogu samo oni navijaci koji ne gledaju kako treba nego kako hoce ... Ne moze niko nikad reci da TM, HZ, Robijasi, Red Army, Vulturesi i jos par nekih skupina nisu dobri. TM i HZ kojih ima na hiljade, Robijasa koji su trenutno najbrojniji na utakmicama, Vulturesi koji svugdje idu u dobrom broju, Red Army isto tako .. Svako ima svoje trenutke slabosti ali to nije razlog da neko sere po njima ..
South Blue Mama

#54 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by South Blue Mama »

The 51st State wrote:
Ja bih rekla da je ovo jos jedno peglanje malenih ili ti vjeciti kompleks. Vratili su nam temu, pa mozete navratiti da lijecite komplekse :D
da, na tom famoznom gostovanju je bilo i trudnica, da nisi ti to bila? a ova zvaka o kompleksima mislim stvarno :lol:
Zvaka ili ne, bitno je da samo ti znas informacije iz prve ruke vezane za ZELJEZNICAR, jedan si od najcescih gostiju na nasem topicu i pravi si torpedaski pacenik.
Pokusaj (znam da ti je tesko) shvatiti da smo mi ipak institucija i da se nase navijanje ( za razliku od vas) ne svodi samo na podrsku kada smo dobri, mi ne izlazimo prije kraja tekme sa stadiona,... i da ne nabrajam dugo ce trajati MI ZIVIMO ZA ZELJU!

PS ja sam bila davno trudna

Igraj ZELJO, Igraj i Pobjedi!
PITARKA_SA

#55 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by PITARKA_SA »

beskorisno je pricati iste stvari,teze,ovdje niko nikoga nista ubijedit nece..
treba ic od kola do kola i onda pricat ko,dje,sta i kako :)
ovako..nema poente .
Mikado

#56 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Mikado »

Ove sezone neprevazidjeno

Mikado

#57 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Mikado »

Image
Image
Image
Image
Charuga
Globalni moderator

#58 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

Image

Evo jedna slika sa treninga Zelje dan prije utakmice u Lillestromu, u ona stara dobra vremena .. Tu sam i ja ... 8-)
dino84

#59 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by dino84 »

@Plavih_11

Zasto raspravljas bolan sa pacenikom o nasem gostovanju u Sirokom,o najvecoj invaziji gostujucih navijaca poslije rata.Nije mi jasno zasto raspravljas sa njim o tome bolan?
Ja nisam bio sa autobusima,nego sa autom koji smo ostavili na pumpi na ulazu u Siroki i bez ikakvih problema dosli natrag poslije utakmice sa druge strane pored dvorane pa uz kuce i dvorista,dok su nasi navijaci polupali ona dva kafica ispod tribine.A razlog nije bila samo izgubljena utakmica,nego i zapaljena i skinuta drzavna zastava na poluvremenu od strane domacih bijednika,i premlacivanje naseg navijaca koji je uletio u teren od strane osiguranja.Fino poslije utakmice lagano kuci,zaobilaznim makadamom na m-17 jer je u Mostaru bila zasjeda ultrasa jer je tog dana bila i utakmica Veleza i Zrinjskog.
Sigurno najbolnija utakmica i gostovanje sto se tice rezultata,ali sto se tice brojnosti,rekord koji je postavljen za dugo dugo vremena,jer nismo otisli vozom negdje i presli 20 km,nego smo otisli u tolikom broju u obicno selo preko makadama i kamenjara.Nezaboravno iskustvo.
Charuga
Globalni moderator

#60 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

dino84 wrote:@Plavih_11

Zasto raspravljas bolan sa pacenikom o nasem gostovanju u Sirokom,o najvecoj invaziji gostujucih navijaca poslije rata.Nije mi jasno zasto raspravljas sa njim o tome bolan?
Ja nisam bio sa autobusima,nego sa autom koji smo ostavili na pumpi na ulazu u Siroki i bez ikakvih problema dosli natrag poslije utakmice sa druge strane pored dvorane pa uz kuce i dvorista,dok su nasi navijaci polupali ona dva kafica ispod tribine.A razlog nije bila samo izgubljena utakmica,nego i zapaljena i skinuta drzavna zastava na poluvremenu od strane domacih bijednika,i premlacivanje naseg navijaca koji je uletio u teren od strane osiguranja.Fino poslije utakmice lagano kuci,zaobilaznim makadamom na m-17 jer je u Mostaru bila zasjeda ultrasa jer je tog dana bila i utakmica Veleza i Zrinjskog.
Sigurno najbolnija utakmica i gostovanje sto se tice rezultata,ali sto se tice brojnosti,rekord koji je postavljen za dugo dugo vremena,jer nismo otisli vozom negdje i presli 20 km,nego smo otisli u tolikom broju u obicno selo preko makadama i kamenjara.Nezaboravno iskustvo.
Ja sam spomenuo nekom drugo, ne sjecam se sad kome, to gostovanje radi brojnosti a ON se ukljucio sa svojim nebulozama! I sve to sto si ti meni rekao ja sam njemu vec objasnio ali djaba .. Ja u drvo on u klin! I ja sam isao autom i parkirao sam negdje preko puta nekih kafica a prosao sam isto pored nekih kuca do stadiona. Cak su nam ljudi iz tih kuca poslije utakmice iznjeli slauf da se osvjezimo. I istim putem smo se i vratili svi, znas i sam da je bila kilometarska kolona auta i autobusa. Preko nekakvih brda do one raskrsnice prije pumpe i onda za Sarajevo.

Ali avaj, nema svrhe izgleda.
PITARKA_SA

#61 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by PITARKA_SA »

mislte da nas zanima pored kojih kuca ste isli,makadama,ulica,sokaka,drveca,i ko vam je dao slauf :-)
sta je ovo,pozitivna geografija :shock:
valjda da pokazete da ste bili,ono,pa cemo vas vise cijeniti ko navijace.
prvo drvo desno,kraj granapa,pa vudgore,pa vudole i zbodes desno :D
dajte ljudi...
dino84

#62 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by dino84 »

Plavih_11 wrote:
dino84 wrote:@Plavih_11

Ja sam spomenuo nekom drugo, ne sjecam se sad kome, to gostovanje radi brojnosti a ON se ukljucio sa svojim nebulozama! I sve to sto si ti meni rekao ja sam njemu vec objasnio ali djaba .. Ja u drvo on u klin! I ja sam isao autom i parkirao sam negdje preko puta nekih kafica a prosao sam isto pored nekih kuca do stadiona. Cak su nam ljudi iz tih kuca poslije utakmice iznjeli slauf da se osvjezimo. I istim putem smo se i vratili svi, znas i sam da je bila kilometarska kolona auta i autobusa. Preko nekakvih brda do one raskrsnice prije pumpe i onda za Sarajevo.

Ali avaj, nema svrhe izgleda.
Ma znam bolan...A sto se tice utakmice,najjaca scena mi je bila kada su Napoliju uzeli megafon,stao ko malo dijete kad mu uzmes igracku,samo sto nije poceo plakat. :-D
Poslije je bilo svega,kad se zavrsila utakmica zasuli su nas kamenjima,pa je stradala kompletna tribina nasuprot glavnoj,platili smo poslije stetu 10 000 za stolice i dali Bajkusu.
Sta reci nego dobra stara vremena. :thumbup:
dino84

#63 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by dino84 »

PITARKA_SA wrote:mislte da nas zanima pored kojih kuca ste isli,makadama,ulica,sokaka,drveca,i ko vam je dao slauf :-)
dajte ljudi...
Pa to je to... :thumbup: Prepricaj i ti neko svoje gostovanje,neku anegdotu.Ja ne pricam lovacke price ko pola pitara ovdje,u zivotu sam bio na svega 15 gostovanja,ali zato nezaboravnih.Covjek gore postavi sliku iz Norveske,pa postavi je i ti.Kazem,bolje i to nego krvljenje,psovanje i zakuhavanje svakog dana na forumu.
Charuga
Globalni moderator

#64 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

dino84 wrote:
PITARKA_SA wrote:mislte da nas zanima pored kojih kuca ste isli,makadama,ulica,sokaka,drveca,i ko vam je dao slauf :-)
dajte ljudi...
Pa to je to... :thumbup: Prepricaj i ti neko svoje gostovanje,neku anegdotu.Ja ne pricam lovacke price ko pola pitara ovdje,u zivotu sam bio na svega 15 gostovanja,ali zato nezaboravnih.Covjek gore postavi sliku iz Norveske,pa postavi je i ti.Kazem,bolje i to nego krvljenje,psovanje i zakuhavanje svakog dana na forumu.
Ma jok, lakse je kritikovati tudje nego pricati svoje ...
Last edited by Charuga on 14/04/2009 15:05, edited 2 times in total.
PITARKA_SA

#65 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by PITARKA_SA »

onda sam ja pogresno shvatila ovu temu ocito,ja sam mislila da je tema tribina,od kola do kola.kiksevi,uspjesi i slicno
a ne prepricavanje gostovanja.
do mene
a mene ovdje na forumu svi zivi vise znaju,ja sam svaku svoju tekmu prozivljavala dan,dva poslije na forumu.
ne volim se ponavljat.
samo vi...
PITARKA_SA

#66 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by PITARKA_SA »

Plavih_11 wrote:
dino84 wrote:
dajte ljudi...
Ma jok, lakse je kritikovati tudje nego pricati svoje ... Ko zna ima li ih uopste .. 8-)
ne,nemam.
ja dodjem ovdje pod prisilom vatrenim oruzjem.ono,stavila sam ovaj nik jer moram.a ustvari ne volim Sarajevo,skupljam znacke i recepte.
kakav lik i komentar..
Charuga
Globalni moderator

#67 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

PITARKA_SA wrote:
Plavih_11 wrote:
Ma jok, lakse je kritikovati tudje nego pricati svoje ... Ko zna ima li ih uopste .. 8-)
ne,nemam.
ja dodjem ovdje pod prisilom vatrenim oruzjem.ono,stavila sam ovaj nik jer moram.a ustvari ne volim Sarajevo,skupljam znacke i recepte.
kakav lik i komentar..
Ma hajde .. Sad kao ti stavila grb i nick svoje navijacke skupine pa ja treba da u tebi prepoznam najbolju medju najboljim sa sjevera .. To nam kao nesto znaci ... Nemoj majke ti ..
Ako ides na utakmice svog kluba kuci i na strani onda to cijenim i postujem i to te izdvaja od vecine ovih internet (tranzistor) navijaca ...
PITARKA_SA

#68 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by PITARKA_SA »

ne,ali ti to valjda pokazuje sta i koga volim iznad svega.
a samim tim,i pratim.i to je to.suvisna diskusija nije potrebna al fkt.
Charuga
Globalni moderator

#69 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

Ako ti tako kazes u redu ali meni nista ne predstavlja to sto neko ima grb ili nick neke navijacke skupine. Tj. to mi ne pokazuje koliki je on navijac.
Dovoljno je sto si rekla da ides na sve utakmice i sto spadas u grupu "bolesnika" koji i dan danas prate ovaj JAD od lige. Nemoj me pogresno shvatiti jer sam isti takav ..
PITARKA_SA

#70 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by PITARKA_SA »

sta je sa rodjenima?
kolko sam ja primjetila fakticki ne postoje
sta je razlog? unutrasnja s.anja na tribini,losa igra...??

ultrasi su ih prepisali izgledom kopa,navijanjem,svim.
cisto onako me zanima sta je sa RA...
svi ostali su tu,manje il vise prisutni ali njih nigdje.
bruka je to
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#71 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by since1921 »

24.05.2003 Manijaci u Sirokom

NEPREVAZIDJENO I MNOGIMA NEDOSTIZNO

ZADACA!
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#72 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by since1921 »

koliko su samo Ultrasi napredovali a R.A nazadovao....postali su neprimjetni daleko u sjeni suprotne skupine iz grada
Mikado

#73 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Mikado »

Podsjetnik na ovosezonsko gostovanje Sarajeva u BL.

sta ima

#74 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by sta ima »

Moje misljenje

Fukare hmmm dobre navijacka grupa ali s obzirom na rezultate kluba momentalno nesto u zaostatku(smjena generacija) al prezivjece

Horde Zla momentalno vrh ali jebe ih to sto vrlo brzo bojkotuju

lesinari odlicna kopija srpski navijaca (viste prije stranka nego navijaci ) kAD OSTAVITE POLITIKU BIT CETE PUNO BOLJI

Manijaci jebe ih agentura ali se puno bolje nose nego HZ sa istim problemom kad su ga HZ imale

Red Army soryyyyyyyyyyyyyy al samo ime ostade (MOMENTALNO) znam da mogu puno bolje

Robijasi imal neko da vama moze biti vodja (kad to rijesite bit cete VRH) ovako puno indijanaca

Ultras zao mi je dobri ste al ne otici u Beograd SRAMOTA

Sokolovi sta ste vi uopste

skripari s obzirom na velicinu grada odlicni ali ipak puni su pripadnika (jezgro) torce i BBB

zmajevi,gerila,poskoci,i ini doce i vase vrijeme

SVE u svemu u odnosu na premijer ligu navijaci su 5 stepenica ispred
POZDRAV ZA SVE I OPET SAMO MOJE MISLJENJE
Moraless

#75 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Moraless »

kao prvo da vas sve pozdravim, dakle sve navijačke grupe, čak i one koje pokušavaju to da budu, jbg ipak bitno je i truditi se :)
kao drugo..vidim manijaci se hvale za gostovanje u širokom...ok sve 5 ja ću biti realan...al ljudi bila je titula u pitanju..ne kontam čime se hvalite..pa sta bi bilo hordi,robije ili lešinara, nije bitno sada koga...u širokom da je takva situacija bila tim klubovima..dajte molim vas...ja mislim sada da kad bi se odlučivala titula FKS u širokom ili bilo gdje..trebali bi nam iznajmiti kakvu poljanu ili njivu da se smjestimo svi...dakle ništa protiv nemam jaran manijak mi je pričao kako je bilo sve znam..pozdravljam, al sad nešto likovati nema smisla fakat..
kao treće neko spominje slike iz lilestroma...ma dajte ljudi..uzmite slike iz genka i istanbula, da završimo s tom temom :D
i kao četvrto...ako ima neko iz BL samo pitanje..što promijeniste naziv VULTURESI po meni a i mnogih mojih havera mnogo moćnije zvučalo nego ove ptičurine sada !?

eto toliko od mene
pozz
Post Reply