Iz imena gradova briše se prefiks "bosanski"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

nineinchnails

#51 Re: Iz imena gradova briše se prefiks "bosanski"

Post by nineinchnails »

:lol: :lol: Cuj "Sjeme im se zatrlo" :lol:
Bogme je obrnuto........fino su nam ga smjestili u korist Srbistana. Samo ne znam kako je Srbistan nagradio svoje petokolonase. Znam da je traktorista Mile "dobio" vilu na Dedinju, ali obicna raja (?)..hm.
osa

#52 Re: Iz imena gradova briše se prefiks "bosanski"

Post by osa »

zimzelen wrote:
bez_ideje wrote:Inat cisti..........
Prolazi im,zasto ne bi :roll:
Znam da je fraza, ali ne mogu nam 'oni', te politicke barabe iz entiteta sagradjenog na zlocinu i ubistvima nevininih ljudi, nikada, ama bas nikada, ni sa usana ni iz srca-izbrisati i ukinuti: Bosansku Kostajnicu, Bosanski Novi, Bosanku Gradisku, Bosanski Brod, Bosansku Racu, Bosanski Samac...
Sjeme im se zatrlo!
oni to ni ne pokušavaju, oni to brišu sa službenih dokumenata, baš njih briga šta netko ima u srcu.
zimzelen

#53 Re: Iz imena gradova briše se prefiks "bosanski"

Post by zimzelen »

osa wrote:
zimzelen wrote:
bez_ideje wrote:Inat cisti..........
Prolazi im,zasto ne bi :roll:
Znam da je fraza, ali ne mogu nam 'oni', te politicke barabe iz entiteta sagradjenog na zlocinu i ubistvima nevininih ljudi, nikada, ama bas nikada, ni sa usana ni iz srca-izbrisati i ukinuti: Bosansku Kostajnicu, Bosanski Novi, Bosanku Gradisku, Bosanski Brod, Bosansku Racu, Bosanski Samac...
Sjeme im se zatrlo!
oni to ni ne pokušavaju, oni to brišu sa službenih dokumenata, baš njih briga šta netko ima u srcu.
Pa, ne bih se bas slozio. Ko zna ista o historiji drzave i prava, znat ce o cemu govorim.
nineinchnails

#54 Re: Iz imena gradova briše se prefiks "bosanski"

Post by nineinchnails »

I tako se prasina i oko ovoga slegla..........niko nista.
Tacnije, ja ne vidjeh nijednog Pederalnog politicara da je nesto pokrenuo ovo pitanje....

Aferim Karadzicu na postignutome. Njegovo djelo zivi i sprovodi se i danas. :x
Post Reply