Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Topla voda

#51 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Topla voda »

ma sva euforija oko dzeke se svodi na to koliko smo mi dzeka propustili zbog saveza kakav je.
taj momak da spletom okolnosti nije otisao vani,propao bi po nasim livadama.

ako se nasim klincima pruzi prilika da igraju na terenima i u organizovanim klubovima kao sto se pruzila dzeki...mi necemo svrsavati kad budemo 38 na fifinoj listi.

i zbog toga je ovo jos jedan dokaz rada nsbih,bas taj dzeko....nije ovo plus za taj savez ,nego ogromni minus i mozemo se samo zamisliti i mi i ovi koji su igrali ovu nasu bijednu,placenicku,sudijskopotkupljivu ligu,koliko je talenata slicnih dzeki zavrsilo razvozajuci pice kod mahira,a bez ikakve svoje krivice
BaileyS

#52 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by BaileyS »

Luke Perry wrote:Nas najbolji igrac. Steta sto je kapiten onaj zivac Spahic.
Steta sto je kapiten Spahic a zamijenik mu Misimovic.

Za mene samo jedan momak zasluzuje da nosi traku, onaj koji je i naslijedio od Barbareza ali mu je ne vratise nakon odsustva zbog pisma i kasnije povrede. Zlatan Bajramovic je momak kojeg svi cijene u reprezentaciji kako bojkotasi tako i lojalisti. Ista stvar i sa navijacima, najomiljeniji je lik generalno.

Image
fatality

#53 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by fatality »

bijelo_dugme wrote:
fatality wrote:
lerdi wrote:Ma Miske je za mene dlaeko najbolji igrač ove reprezentacije. Igrač kakav nam je u prošlim generacijama falio. Od Ede Mujčina nismo imali ovakvog igrača koji prije svega u igri koristi glavu, a ne nogu. Mozak i glavni motor tima, kako Reprezentacije tako i Wolfsburga.
Malo mi je krivo bilo što se toliko Džeko forsirao nako Belgije, Miske u Genku napravi 2 asistencije i da gol ( uz lom kičmene moždine onom čeli ), a u Zenici pogodi Džeku u obrvu.
to ja pokusavam svo vrijeme reci :thumbup:
Ne, ti si pokusavo rec da je Dzeko kloc. To je dokaz da nemas pojma o fudbalu, da je Misimovic nas najbolji igrac tu se slazem, ali Dzeko ako nastavi kako je kreno mogo bi bit najbolji fudbaler iz BiH svih vremena.
prvo nauci citat , pa onda se koncentrisi na pisanje . . .
Ripicipi

#54 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Ripicipi »

fatality wrote:joj ovu temu sam cekao , vise mi dopizdilo Dzeko ovo Dzeko ono , Dzeko ovako ,Dzeko onako , svaka njemu cast , al Misketu nije ni do koljena , i fakat pomislim u nekim trenucima da je ovaj fudbal sranje , eto Miske ubjedljivo najjaci igrac, sta je samo radio onim jadnim belgijancima, i onaj kloc da tri gola , svaka mu cast za onaj prvi u belgiji al ona ostala dva bi svaki prosjecni napadac dao , i et on ispadne najbolji i sad ga lafo traze mancester ovo ono

Miske najjaci si :)
Ovo nisi ti napisao????? :-?
fatality

#55 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by fatality »

potres_mozga wrote:
fatality wrote:joj ovu temu sam cekao , vise mi dopizdilo Dzeko ovo Dzeko ono , Dzeko ovako ,Dzeko onako , svaka njemu cast , al Misketu nije ni do koljena , i fakat pomislim u nekim trenucima da je ovaj fudbal sranje , eto Miske ubjedljivo najjaci igrac, sta je samo radio onim jadnim belgijancima, i onaj kloc da tri gola , svaka mu cast za onaj prvi u belgiji al ona ostala dva bi svaki prosjecni napadac dao , i et on ispadne najbolji i sad ga lafo traze mancester ovo ono

Miske najjaci si :)
Ovo nisi ti napisao????? :-?
covjek je zanimljiva specija , sebi okrene uvijek stvari onako kako njemu odgovaraju
elem ne mislim se sa tobom prepirat , nit citirat svoje postove , necemo vise o ovome , jes ja sam poceo prizanjem , al et valjda onda imam pravo i da zavrsim sa ovim , nemoj da ukenjamo ovu temu o misketu
elSaik

#56 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by elSaik »

Fascinantno kako je nekim ljudima teško priznati da nisu upravu. Napisao si da je Džeko kloc i stoj iza toga.
fatality

#57 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by fatality »

elSaik wrote:Fascinantno kako je nekim ljudima teško priznati da nisu upravu. Napisao si da je Džeko kloc i stoj iza toga.

joj sto ovakve tipove ne mogu :) , ti si sigurno jedan od onih sto su i ibisevica kovali u zvijezde , naravno tad nisi ni znao za dzeku i et ovaj se sad povrijedi te si morao negdje drugo priteci

lagano al sigurno mi pocinjes ici na zivce , aj ohani ziv bio i produzi , ili ako hoces nastavi na temi o dzeki al ovdje nemoj tako ti boga

p.s i naravno da stojim iza toga sto sam rekao ! !
elSaik

#58 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by elSaik »

Pa možda jedino tipovi neupućeni u fudbal nisu znali za Džeku tad dok je Vedi išlo odlično. I to da li sam ga znao ili ne, nije uopšte relevantno. Rekao si da je Džeko kloc i to je to. Ne znam zašto se uopće raspravljaš. :mrgreen:
Mezzo-x

#59 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Mezzo-x »

8-)
Last edited by Mezzo-x on 27/01/2012 02:54, edited 1 time in total.
Zmaj Ciro

#60 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Zmaj Ciro »

Onoga ko u jednoj recenici pomene Dzeku i kloc, trebalo bi za uvijek udaljiti sa mjesta gdje se prica o fudbala, gdje se igra fudbal, gdje se gleda fudbal. Jok eto tebe trazi Mancester Junajted. Mozda i prije godinu dana sam tvrdio da su Dzeko, Misimovic i Salihovic najbolji fudbaleri BiH reprezentacije, samo jos da Salihovic to potvrdi mada mu ne odlazak u Bajern umnogome otezava put. Dzeko i Misimovic se ne mogu porediti, obojica znace puno za reprezentaciju, a iako je Miske mozda zasluzniji za ove rezultate ipak je normalno da se o Dzeki vise pise i prica jer je zabio tri gola od kojih je jedan remek djelo, a druga dva su odlucila utakmicu protiv Belgije u Zenici i dovela do svega ovoga sto se desava oko BiH reprezentacije. Hocu da kazem da ce se Dzeko uvijek bolje prodati nego Misimovic, isto kao i Torres bolje od Gerarda, Drogba od Lamparda, Ibrahimovic od cijelog veznog reda Intera, Mesi i Etob od Xavia i Inieste....Posto je tema Misimovic, slazem se sa vecinom da je rijec o izuzetnom sportisti i covjeku, kada progovori nekako iz prve osjetis da je Bosanac od glave do pete, kapiten bi svakako trebao biti posle ovih kvalifikacija, ostao Spahic u reprezentaciji ili ne. I jos nesto...otkud vama to da je on spor? Pa spor igrac ne bi mogao lomiti onako protivnike, u trku driblati...On nije Ronaldo, drugaciji je tip igraca, ali nije ne spor, a na zadnjoj utakmici bi se smio kladiti da je posle Muratovica najvise pretrcao u jos stigao fantasitican gol namjestiti, te par puta izmunljati belgijansku odbranu.
Borej

#61 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Borej »

fatality wrote:
lerdi wrote:Ma Miske je za mene dlaeko najbolji igrač ove reprezentacije. Igrač kakav nam je u prošlim generacijama falio. Od Ede Mujčina nismo imali ovakvog igrača koji prije svega u igri koristi glavu, a ne nogu. Mozak i glavni motor tima, kako Reprezentacije tako i Wolfsburga.
Malo mi je krivo bilo što se toliko Džeko forsirao nako Belgije, Miske u Genku napravi 2 asistencije i da gol ( uz lom kičmene moždine onom čeli ), a u Zenici pogodi Džeku u obrvu.
to ja pokusavam svo vrijeme reci :thumbup:

pa reci, ali nemoj brate preko dzekinih ledja :mrgreen: :mrgreen:
Eweleen

#62 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Eweleen »

Igrač gospodin. Bez njeg bi nam bilo puno puno teže igrat.
DobroJutroKolumbo

#63 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by DobroJutroKolumbo »

Moze li nam neko prevesti ovaj clanak iz Bild-a??? Koliko ja shvatam hvale ga da je najbolji asistent!?
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ekord.html

„Zwetschge“ jagt Herzogs Vorlagen-Rekord

Keiner bedient so erfolgreich wie er. Wolfsburgs Spielmacher Zvjezdan „Zwetschge“ Misimovic (26) ist bester Tor-Vorbereiter der Liga.
Aktuell
Kritik am Bundestrainer
Magath stichelt
gegen Löw

17 Assists hat der bosnische Nationalspieler schon geliefert. Drei fehlen ihm noch zur Bestmarke. Der Ex-Bremer Andreas Herzog stellte 1994/95 mit 20 Vorlagen den Rekord auf (Quelle: IMPIRE-Datenbank).

Heute in Gladbach kann Misimovic weiter punkten. Aber der Bosnier warnt: „Das wird ein so genanntes Drecksspiel. Gladbach steckt im Abstiegskampf, da geht’s ums nackte Überleben.“

Stolpert Tabellenführer Wolfsburg ausgerechnet beim Keller-Klub? VfL-Trainer Felix Magath (55) sagt: „Nur ein Punkt wäre für die Borussia etwas zu wenig. Sie werden nach vorne spielen, dagegen müssen wir uns stemmen.“
elSaik

#64 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by elSaik »

Da, kaže fale mu još 3 asistencije da bi stigao legendarnog igrača Werdera, Andreasa Herzoga koji je u sezoni 94/95 upisao 20 asistencija.

Dalje kažu da danas ima priliku protiv Gladbacha povećati svoj skor s tim da Miske govori kako će biti to prljava utakmica jer se domaćini bore za opstanak.

I onda kažu kao, da li će Wolfsburg kiksati baš protiv tima sa dna tabele. I izjava Magatha kako je bod premalo za Gladbach tako da očekuje da će napadati i da se tome ovi moji usprotiviti.
madtv

#65 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by madtv »

dobar je Miske, sve najbolje mu zelim :)
:bih: :dance:
udomi.me

#66 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by udomi.me »

Photo: Miske "izmarisao" bezobraznog saigrača

Zvjezdan Misimović, inače jedan od najstaloženijih i najmirnijih fudbalera naše reprezentacije danas je na treningu Wolfsburga došao u konflikt sa Brazilcem, Rodrigom Alvim-om

Pomenuti Alvim je zakuhao situaciju sa dva nogometaša. Prvo je opasno uklizao Marcelu Schaferu, koji se s njim tek porječkao, a nakon toga je s leđa startao na našem Zvjezdanu Misimoviću. Miske mu nije ostao dužan.

Misimović se podigao, te su se prvo "poljubili" glavama, a potom je Misimović desnom rukom zamahnuo prema Brazilcu i više ga odgurnuo, nego udario rukom. Između dvije sukobljene strane su se umiješali Barzagli i Dejagah, te su ih uspjeli odvući jednog od drugog, no Misimović je još stignuo pljunuti prema Alvimu, ali ga nije pljuvačkom dohvatio, nažalost.

Alvim je, inače, odigrao samo dvije utakmice ove sezone, odnosno dva puta je početkom prvenstva ušao u igru. Skupio je tek 24 bundesligaške minute, ali je očigledno želio ostaviti traga u Wolfsburgu. Pa, makar i na ovakav način.

"Dali smo ruke jedan drugome nakon svega. Ništa se uostalom nije niti dogodilo. Kod nas je na treningu uvijek vatreno, nismo u samostanu", rekao je poslije treninga Misimović.

galerija fotografija
http://--- SPAM ---/site/inde ... &Itemid=57
Mendoza

#67 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Mendoza »

pokazao mu je Miske zube.svaka cast.najbitnije je da ga krkan nije povrijedio :bih: :bih:
Šibicar

#68 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Šibicar »

udomi.me wrote:Photo: Miske "izmarisao" bezobraznog saigrača

Zvjezdan Misimović, inače jedan od najstaloženijih i najmirnijih fudbalera naše reprezentacije danas je na treningu Wolfsburga došao u konflikt sa Brazilcem, Rodrigom Alvim-om

Pomenuti Alvim je zakuhao situaciju sa dva nogometaša. Prvo je opasno uklizao Marcelu Schaferu, koji se s njim tek porječkao, a nakon toga je s leđa startao na našem Zvjezdanu Misimoviću. Miske mu nije ostao dužan.

Misimović se podigao, te su se prvo "poljubili" glavama, a potom je Misimović desnom rukom zamahnuo prema Brazilcu i više ga odgurnuo, nego udario rukom. Između dvije sukobljene strane su se umiješali Barzagli i Dejagah, te su ih uspjeli odvući jednog od drugog, no Misimović je još stignuo pljunuti prema Alvimu, ali ga nije pljuvačkom dohvatio, nažalost.Alvim je, inače, odigrao samo dvije utakmice ove sezone, odnosno dva puta je početkom prvenstva ušao u igru. Skupio je tek 24 bundesligaške minute, ali je očigledno želio ostaviti traga u Wolfsburgu. Pa, makar i na ovakav način.

"Dali smo ruke jedan drugome nakon svega. Ništa se uostalom nije niti dogodilo. Kod nas je na treningu uvijek vatreno, nismo u samostanu", rekao je poslije treninga Misimović.

galerija fotografija
http://www.--- SPAM ---/site/index.php?option=com_content&view=article&id=224:miske-qizmarisaoq-saigraa&catid=1:latest-news&Itemid=57

Interesuje me jesi li ovaj tekst prenio sa nekog portala,ili si sam pisao?Jer ne mogu da vjerujem da je neki naš vrli novinar na ovaj boldirani tekst dodao i ovo što sam uvećao... :lol:
zecko_kupuz

#69 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by zecko_kupuz »

Klasični tupavi Bosanci, to je to :x . Naši igrači konačno dožive svojih pet minuta slave, konačno imamo VIŠE igrača koji istovremeno igraju u sjajnoj formi, a kako mi to propratimo - počnemo ih međusobno upoređivati i tražiti dlaku u jajetu.
Da li Džeko bolji od Ibiševića, ili je Misimović bolji od Džeke, da li je Bajramović bolji od Rahimića.... nevjerovaaaatnoo!!! :x

Zar ne možete jednostavno biti zadovoljni što su sada svi ti majstori okupljeni na jednom mjestu, u jednom timu.
Našem timu! :bih:
muhammer

#70 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by muhammer »

bolji ovaj, bolji onaj, da nije ovog ne bi onaj i tako dalje..dajte ljudi, svaka cast misketu, fenomenalan je al i dzeko je isto tako..ja sam navijac Bayerna i navijao sam i sad kad je Wolfsburg dobio 5:1, drago mi je da su i dzeko i miske odigrali onako, zelim im svu srecu i nadam se da ce izboriti Ligu Prvaka, jer ipak iskreno navijam za Bayern ;-)
fastmf

#71 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by fastmf »

zvjezdane srbine BOSNA je uz tebe
bijelo_dugme

#72 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bijelo_dugme »

fastmf wrote:zvjezdane srbine BOSNA je uz tebe
:lol:
udomi.me

#73 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by udomi.me »

Šibicar wrote:
udomi.me wrote:Photo: Miske "izmarisao" bezobraznog saigrača

Misimović se podigao, te su se prvo "poljubili" glavama, a potom je Misimović desnom rukom zamahnuo prema Brazilcu i više ga odgurnuo, nego udario rukom. Između dvije sukobljene strane su se umiješali Barzagli i Dejagah, te su ih uspjeli odvući jednog od drugog, no Misimović je još stignuo pljunuti prema Alvimu, ali ga nije pljuvačkom dohvatio, nažalost.Alvim je, inače, odigrao samo dvije utakmice ove sezone, odnosno dva puta je početkom prvenstva ušao u igru. Skupio je tek 24 bundesligaške minute, ali je očigledno želio ostaviti traga u Wolfsburgu. Pa, makar i na ovakav način.

galerija fotografija
http://www.--- SPAM ---/site/index.php?option=com_content&view=article&id=224:miske-qizmarisaoq-saigraa&catid=1:latest-news&Itemid=57

Interesuje me jesi li ovaj tekst prenio sa nekog portala,ili si sam pisao?Jer ne mogu da vjerujem da je neki naš vrli novinar na ovaj boldirani tekst dodao i ovo što sam uvećao... :lol:
ma sa onog mahalskog reprezentacija net portala :lol: :lol: :lol:
vee-jay

#74 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by vee-jay »

§1 Miske je uvijek u pravu
§2 Ako nekad Miske nije u pravu onda automatski stupa na snagu §1

8-)

Dakle: Udri jace, Miske care...
vee-jay

#75 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by vee-jay »

Post Reply