Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lolita_xx wrote:i meni se sad pojavio karananin nik, i procitala sam pp-ove
Jesi li to morala procitati pp-ove?!
Nego, meni je neki dan izbacilo na sa-x-u ono cudo, k'o da ja postavljam stranicu (adminstrator stranice).
Sva sreca da me se takve stvari ne ticu, pa sam opet load-ov'o stranicu i sve je normala frceralo.
lolita_xx wrote:i meni se sad pojavio karananin nik, i procitala sam pp-ove
Jesi li to morala procitati pp-ove?!
Nego, meni je neki dan izbacilo na sa-x-u ono cudo, k'o da ja postavljam stranicu (adminstrator stranice).
Sva sreca da me se takve stvari ne ticu, pa sam opet load-ov'o stranicu i sve je normala frceralo.
prvo tracate o meni dok me nema, a sad udjem u moj inbox u kojem mi je jutros bilo najmanje 10 neotvorenih poruka od raznoraznih zena, i vidim da je sada sve i jedna otvorena. odmah da ste se odlogovale sa mog akaunta jer ako mi se jos jednom potrefi da budem dr. gog, ima sve da vam banujem ne samo nickove nego i IP-e
sad samo refresham pocetnu stranicu foruma i gledam u gornji desni cosak i cekam da opet postanem dr. gog
prvo tracate o meni dok me nema, a sad udjem u moj inbox u kojem mi je jutros bilo najmanje 10 neotvorenih poruka od raznoraznih zena, i vidim da je sada sve i jedna otvorena. odmah da ste se odlogovale sa mog akaunta jer ako mi se jos jednom potrefi da budem dr. gog, ima sve da vam banujem ne samo nickove nego i IP-e
sad samo refresham pocetnu stranicu foruma i gledam u gornji desni cosak i cekam da opet postanem dr. gog
Amazonka27 wrote:jao jao sto se inboxi prazne hahahhaa
ja ne praznim ja tamo cuvam kljuceve od rakete kao i spisak sa tel. brojevima forumasha sa ubacenim podacima o karoseriji, voznom stanju, godistu prozivodnje, itd ko ce to sve popamtiti.