Ja bi sve viko Salkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
- HAVANA
#51 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Jooo, kad bi Salko vodio demonstracije
Ja bi sve viko Salkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
-
oldplague
#52 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Ma šta me briga što je mali vjernik i što se šuta nogama za pare i što mu je sponzor Tom Cat, ali on nema tri čiste ni ko je Vasković ni šta je to 60 minuta. Naviju ga, sirota, i on tandara.
-
goran26
#53 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Urednik Patriota Slobodan Vaskovic 12. jula 1995. u operaciji Srebrenica. Izvjestaj koji je poslao Srpskom Radiju glasi: Srebrenica oslobodjena ...
PS. video zapis se može naći na YouTube.
Eto kome se dodjeljuje plaketa.
PS. video zapis se može naći na YouTube.
Eto kome se dodjeljuje plaketa.
- Bosanac sa dna kace
- Compact
#55 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Ti si za Salku no name i nauči se nositi sa timHAVANA wrote:Jooo, kad bi Salko vodio demonstracije![]()
Momak se dobro mariše, promovira svoju državu bolje nego ti, zastupnik je SDA, izuzetno pametan, i uz to još i plemeniti vjernik, a ti tamburaš i treba te zvati tamburlić
Šta to fali kada jedan ovakav čovjek neće da mu ime stoji pored imena četničkog novinara!
ps dere Dodika svaka mu čast, ali ne dira svoje stare mentore iz SDS-a!
Bojim se za ovaj divni forum, da ne postane inkubator rasista i islamofoba.
- Bosanac sa dna kace
#56 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
jedno je kad se navija i maše zastavama, kao što to rade BiH muslimani,latinalover wrote:turske zastave na utakmici truske protiv hr...sad arapske zastave..pa nikad nece bosanski muslimani ,biti bosanci.nego uvijek nesto drugo..ne zovu djaba poturice
a drugo kad s e navija i ubiju ljudi i još počini vandalizam kao što to rade bosanski Hrvati
- HAVANA
#57 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Compact wrote:Ti si za Salku no name i nauči se nositi sa timHAVANA wrote:Jooo, kad bi Salko vodio demonstracije![]()
Ja bi sve viko Salkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
Momak se dobro mariše, promovira svoju državu bolje nego ti, zastupnik je SDA, izuzetno pametan, i uz to još i plemeniti vjernik, a ti tamburaš i treba te zvati tamburlić![]()
Šta to fali kada jedan ovakav čovjek neće da mu ime stoji pored imena četničkog novinara!![]()
ps dere Dodika svaka mu čast, ali ne dira svoje stare mentore iz SDS-a!![]()
Pa đe si compacte,ljubi te šaja a prilagodi te reis.
Naruči jednu da ti odtambura tamburlić
Ne boj se za ovaj divni forum mada ovo je jedno od rijetkih mjesta gdje još ima normalnih ljudi.
-
latinalover
#58 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
govoris o onome sto se desilo u mostaru davno?Bosanac sa dna kace wrote:jedno je kad se navija i maše zastavama, kao što to rade BiH muslimani,latinalover wrote:turske zastave na utakmici truske protiv hr...sad arapske zastave..pa nikad nece bosanski muslimani ,biti bosanci.nego uvijek nesto drugo..ne zovu djaba poturice
a drugo kad s e navija i ubiju ljudi i još počini vandalizam kao što to rade bosanski Hrvati
- Bosanac sa dna kace
#59 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
prosle godine je ranjen mladić, a 1998 je ubijena djevojka, utakmica Hrvatske ne može proći bez vandalizma u Mostaru, što o tome ne pišeš malolatinalover wrote:govoris o onome sto se desilo u mostaru davno?Bosanac sa dna kace wrote:jedno je kad se navija i maše zastavama, kao što to rade BiH muslimani,latinalover wrote:turske zastave na utakmici truske protiv hr...sad arapske zastave..pa nikad nece bosanski muslimani ,biti bosanci.nego uvijek nesto drugo..ne zovu djaba poturice
P.S. za smrt djvojke 1998 niko nikada nije odgovaro
-
oldplague
#60 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Za Vaskovića se sve slažem, 100 %, ali ovaj dečko nema tri čiste. Fino mu napisalo šta će reći i otpremilo ga.Compact wrote:Ti si za Salku no name i nauči se nositi sa timHAVANA wrote:Jooo, kad bi Salko vodio demonstracije![]()
Ja bi sve viko Salkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
Momak se dobro mariše, promovira svoju državu bolje nego ti, zastupnik je SDA, izuzetno pametan, i uz to još i plemeniti vjernik, a ti tamburaš i treba te zvati tamburlić![]()
Šta to fali kada jedan ovakav čovjek neće da mu ime stoji pored imena četničkog novinara!![]()
ps dere Dodika svaka mu čast, ali ne dira svoje stare mentore iz SDS-a!![]()
-
oldplague
#61 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Bosanski muslimani su ono što im je klincu volja da budu, kontaš? Smanji fašistički doživljaj i idi raspredaj etnogenezu po ličkom kamenjaru.turske zastave na utakmici truske protiv hr...sad arapske zastave..pa nikad nece bosanski muslimani ,biti bosanci.nego uvijek nesto drugo..ne zovu djaba poturice
-
bos
#62 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Postoje ljudi sa principima i oni koji ih uopste nemaju. Na jednoj strani imamo momka koji je sampion u poslu kojim se bavi, uzor za mlade u svakom pogledu a na drugoj ekipu samoprozvanih novinara medju kojima evo i cetnici su "borci za ljudska prava". Boli me k. za bilo kakva objasnjenja od lika koji je iz Srebrenice se javljao za cetnicke medije. Da jesmo ono sto nismo taj nebi smio prici RTV domu na kilometar. Salko svaka cast.
Da, cestitam i nasem divnom i postenom Kemici na promociji Sarajeva i BiH ovih dana po Srbiji. Izgleda i Bora Corba je odusvljen.
Da, cestitam i nasem divnom i postenom Kemici na promociji Sarajeva i BiH ovih dana po Srbiji. Izgleda i Bora Corba je odusvljen.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#63 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
TEMA BIJASE
Tema pod kljuc dok ne bude ociscena.
Kako li ste stigli do Mostara i Turske, svaka vam cast.almin-78 wrote:Salko Zildžić vraća Tuzlansku plaketu
Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Poznati kikbokser Salko Zildžić odlučio je vratiti Tuzlansku plaketu, koju mu je 2004. godine u znak priznanja za sportske uspjehe postignute u zemlji i inozemstvu dodijelilo Općinsko vijeće Tuzla. Zildžić je jučer obavijestio medije da se za vraćanje Plakete odlučio zato što će ove godine ista nagrada biti dodijeljena i magazinu „60 minuta“, odnosno novinaru Slobodanu Vasković u iz Banje Luke, koji je dio tima tog magazina.
- Ne želim da moje ime stoji na listi zaslužnih za promociju Tuzle na kojoj je i ime Slobodana Vaskovića. To je novinar koji je u svom listu „Patriot“ ispisao najgnusnije laži o 15. maju 1992. godine i Tuzli. U magazinu „Stav“, koji on sada uređuje, objavljena je, također, najpodlija laž o Tuzli i meni, gdje je pod naslovom „Tuzla kao Bejrut“ napisano da sam ja povezan s nekakvim „krimo-vehabijama“, itd. Neka se niko ne krije iza priče da se priznanje daje magazinu „60 minuta“, a ne Vaskoviću. Pa, Vasković je dio tog tima i oni koji će ga u subotu zakititi Tuzlanskom plaketom neka se stide zbog svoje odluke. Ja, koji sam ime Tuzle na najčasniji način promovirao, ne želim biti dio ovog sramnog igrokaza - izjavio je jučer Zildžić.
On navodi da se trenutno nalazi van Tuzle, na pripremama za sljedeći meč, ali da će čim se vrati, Plaketu „odnijeti općinskim vijećnicima“. Predsjednik Komisije za odlikovanja i priznanja Općinskog vijeća Tuzla Kerim Bekrić jučer je kazao da je iznenađen Zildžićevim stavom, pojašnjavajući da se Tuzlanska plaketa dodjeljuje Bakiru Hadžiomeroviću i magazinu „60 minuta“ i da takva odluka Komisije nema nikakve veze s Vaskovićem.
A.H. (Avaz)
Svaka cast Zilkicu legendo!!![]()
veca je sramota grada Tuzle sto ovo radi,ali neka vratit ce im se
Tema pod kljuc dok ne bude ociscena.