Inace, ovo crveno sto se vidi na drugoj slici je kao neko omotac oko crijeva za vodu (kao vatrogasno crijevo)....

A kakva je voda unutra, ne bih zeljela saznati na svojoj kozi

black wrote:jesi li ovo tiRomeo 80 wrote:Danas na biciklu prolazio pored Likovne akademije i vidim da je u korito Miljacke postavljena nekakva skalamerija. Taman prolazim pored kad se upali to čudo poput fontane, samo ne znam šta bi to trebalo da predstavlja?
I da, kakvu vodu koristi jer pretpostavljam da je u pitanju sama voda iz Miljacke, a kako sam bio na licu mjesta kad je to upaljeno vjetar je nanio taj "sprej" direkt na mene, baš me okupalo!![]()
![]()
Nadam se da neću biti zapamćen kao prva žrtva Ebole na ovim prostorima!![]()
![]()
ovo treba poslat na red carpet za novu rijecatko wrote:Prodjoh danas maksuz pored te skalamerije, kad je pocelo da prska moro sam da smugnem u Radicevu, to bas rasprsuje vodu i skoro do krajnje lijeve trake kvasi![]()
Nekako se cini da ta skalamerija srce vodu iz miljacke ... vidio sam i to crveno crijevo ... moglo bi biti napajanje vode al prije da ce bit istruja jer ide od stuba za rasvjetu i previse se lomi i krivuda ... ali u svakom slucaju bih volio da je dovod vode ... jer kad pomislim da me ta vodena prasina zasula odmah se pocnem drpati po licu![]()
Poslije sam prosao autom po noci ... vrti se nekla reklama ali jako slabo se to vidi
sve u svemu preserans
JThomas wrote:i zna li iko šta to uopšte treba da bude?
Eto ti odgovoratko wrote:P
sve u svemu preserans
Ja recimo znam da su studenti biologije na trecoj godini radili istrazivanje "Bakterioloska analiza gradskog prijevoza i rkohvata u istom" i da su nalazili od tragova ebole, do svih mogucih fekalnih bakterija na rukohvatima tramvaja, tako da govnjiva shteka nece biti nista prljavija, samo ce biti gadnija za pogledati...gosnmerkel wrote:CODE b ''Vala iskreno, nek si nam rekao. od juce tu, i vec sve zna o nama...
PS Ako imas malu djecu, deder pohiti dok vjetra ima, prodji prvi ti sa njima ispod govnjive duge, eto nas za tobom odmah!
Sad u vezi sa temom, sve i da jeste pitka voda, strasno odvratno djeluje...''. CODE.
E vala iskreno i od tebe .....zaljepila bi govna na šteku onoga tko je to izmislio.
I ti ko neki od prekjuč,pa sve znaš , pa sve po tvome.
Ideja je super, al je izvedba nula bodova.karanana wrote:pa ja mirci, u pravu si. zasto nisu povukli kakvu sajlu i digli ovu instalaciju na 5-6 metara iznad vode i smanjili pritisak da ne prska ni cistu vodu po raji. ionako ce ako milja malo nadodje ovo sve otici u helac. a i karina im je ovaj nacin reklamiranja.
sto ti je ovo trebalo allaha ti?gosnmerkel wrote:"Bakterioloska analiza gradskog prijevoza i rkohvata u istom" ,se može primjeniti na
sva istraživanja u vezi gradskog prijevoza.Ništa ta analiza nema veze sa Sarajevom
osim u gradskom prijevozu.Ako si ti mislio da ta analiza ima veze sa Sarajevom i
gradskim prijevozom,otkud ta veza sa Miljackom.Osim ako ne misliš da svi muslemani
prije ulaska u gradski prijevoz,prvo se poseru u Miljacku a onda operu zadnjicu i tako
sa fekali rukama i prstima '' vaćaju'' šipke u tramvaju i taku se uklapaju u tvoju
viziju '' ................."Bakterioloska analiza gradskog prijevoza i rkohvata u istom".
Merkelu, eto me u tvoj komsiluk u ponedeljak, ponijecu ti flasicu vode iz miljacke pa se umij.gosnmerkel wrote:"Bakterioloska analiza gradskog prijevoza i rkohvata u istom" ,se može primjeniti na
sva istraživanja u vezi gradskog prijevoza.Ništa ta analiza nema veze sa Sarajevom
osim u gradskom prijevozu.Ako si ti mislio da ta analiza ima veze sa Sarajevom i
gradskim prijevozom,otkud ta veza sa Miljackom.Osim ako ne misliš da svi muslemani
prije ulaska u gradski prijevoz,prvo se poseru u Miljacku a onda operu zadnjicu i tako
sa fekali rukama i prstima '' vaćaju'' šipke u tramvaju i taku se uklapaju u tvoju
viziju '' ................."Bakterioloska analiza gradskog prijevoza i rkohvata u istom".
Vidis ba da si islamofob...mIRCerka wrote:PS sto se tice tvoje provokacije na nacionalnoj osnovi, to ostavi za Bogorovca i njegove raje, od mene u troskoku odskakuci.
мрш!slavkoimamodilera wrote:Vidis ba da si islamofob...mIRCerka wrote:PS sto se tice tvoje provokacije na nacionalnoj osnovi, to ostavi za Bogorovca i njegove raje, od mene u troskoku odskakuci.
Kakve veze imaju muslimani sa citavom njenom pricom?gosnmerkel wrote:"Bakterioloska analiza gradskog prijevoza i rkohvata u istom" ,se može primjeniti na
Grohotom sam se nasmijaomIRCerka wrote:prekrsi ti pravila, ali ja te potpisujem 100%. Ja bih im jos govnetom namazala steku na ulaznim vratima....karanana wrote:jebo bi im ja mater da je mene to poprskalo. ko god je to postavio fakat nije normalan, poprska raju onim govnima. jebe mi se cak i da je neka umjetnicka postavka okrenutih umjetnika, polomio bi mu i postavku i njega/nju.
a ima li kakav kabal, crijevo, kako to fercera? odakle vodi taj kabal ako ga ima?
ja prvi put cujem za to sto govoris... inace ja koga god sam pitala rekoshe mi Miljacka = kanalizacija...Sheremet wrote:Da malo informisem, miljacka nije kanalizacija za vodu iz WC solja, vec za odvod vode iz tvoje kade, umivaonika i slicno... a sto se tice fontane ne znam koju vodu koristeIrm@ wrote:pa prodji pored toga necega pa ces se sam uvjeriti je li tvoja izlucevina ili pitka voda![]()
odlichna predizborna antikampanja...sodom wrote:Ja mislim da je ovo najbolja stvar koja nam se mogla dogoditi, mislim hajde realno![]()
Ovo je savršen opis realnog stanja u zemlji- samo jos da furaju slike političara na tome čudu, i eto ga.